NederlandReview

  Ervaringen Seatwave

  Als je heel graag een concert wilt bezoeken, maar de kaartjes zijn helaas uitverkocht, heb je een paar opties. Of je loopt het concert mis, of je gaat op bijvoorbeeld Marktplaats kijken of je kaartjes kunt overnemen van iemand anders met het risico dat je opgelicht wordt. Een oplossing daarvoor is Seatwave. Dit is een site waar anderen hun tickets kunnen aanbieden, dus je betaalt misschien meer dan de officiële prijs, maar je bent verzekerd van een plekje, anders krijg je van Seatwave je geld terug. Hoe dit in de praktijk bevalt lees je hier.

  Over Seatwave

  Een groepje mensen die vond dat je gemakkelijk kaartjes moest kunnen kopen voor evenementen, concerten, sport, etc. richtte Seatwave op. Een online marktplaats waar je tickets kunt kopen maar ook kunt verkopen. In 2014 werd Seatwave overgenomen door Ticketmaster. De tickets die je bij Seatwave koopt zijn nooit van Seatwave zelf maar van een derde partij waardoor de prijzen anders kunnen zijn dan het bedrag wat erop staat. Seatwave controleert de authenticiteit van de aangeboden tickets met het barcode verificatiesysteem van Ticketmaster, waarna de tickets opnieuw voor jou worden aangemaakt, dit maakt namaak onmogelijk. Dit proces zorgt voor de zogenoemde ‘Ticketintegrity’ die door Seatwave wordt geboden.


  Concert van Block B uitverkocht? Dan kun je het nog proberen op Seatwave

  Diensten

  Op de site van Seatwave zie je een aantal artikelgroepen waaronder de tickets worden aangeboden. Ook kun je rechtsboven op de homepage onder de naam ‘Event Wijzer’ een overzicht bekijken van alle aangeboden tickets. Daarnaast kun je ook zelf iets zoeken op datum en/of prijs. De artikelgroepen zijn:

  • Concert
  • Sport
  • Theater
  • Comedy
  • Festivals

  Als je de tickets van je keuze hebt gevonden kun je afrekenen door middel van internetbankieren, creditcard of Paypal. Seatwave belooft dat jij de geldige tickets op tijd ontvangt. Mochten er toch problemen zijn met de bestelling, dan zoekt Seatwave vervangende tickets voor je. Lukt dit niet, dan krijg je van Seatwave je geld terug.

  Tickets verkopen

  Als jij tickets hebt die je wilt verkopen dan kan dit op een eenvoudige manier. Zoek het evenement op en voer de gegevens van het ticket in. Daarna bepaal jij zelf jouw prijs, deze kun je later nog aanpassen. Dan kun je de tickets gratis versturen met de vooraf betaalde koerier labels van Seatwave of de E-tickets uploadservice gebruiken. Zodra het evenement heeft plaatsgevonden wordt je uitbetaald.

  Klachten

  Er zijn uitgebreide voorwaarden te vinden over waar verkopers, kopers en Seatwave zich aan moeten houden. Mocht je nog vragen of problemen hebben, dan kun je ze bellen van maandag tot vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur op (020) 79 485 93. Ook is er op de website een correspondentieadres te vinden.

  Laat hier jouw review over Seatwave achter!

  Heb jij al eens kaartjes gekocht of verkocht via Seatwave? Verliep dit allemaal goed, of heb je misschien negatieve ervaringen met deze website? Alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview, waar wij leren van elkaars ervaringen!

  Wat zijn de ervaringen met de verkoopsite voor tickets van Seatwave. Kun je daar tegen normale prijzen een kaartje kopen voor een uitverkocht concert?

  Seatwave
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Seatwave

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Seatwave een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Seatwave. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Seatwave actief?

  Seatwave is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Seatwave gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.