NederlandReview

  Ervaringen Ticketmaster

  Ticketmaster: Ervaringen

  Oog in oog met Taylor Swift, Paul McCartney of Beyoncé? Met Ticketmaster kom je een heel end! Het is de meest gangbare bron voor kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen. Of je nu een fervent concertganger bent, op zoek bent naar een avond vol platte grappen in een comedy club of juist een gezellig familieavondje met fantasiedieren: je koopt je kaartjes op Ticketmaster. Er zijn tegenwoordig nog altijd veel verhalen van louche online kaartverkopers waar je zeker niet mee in zee moet gaan, maar hoe staat dat met Ticketmaster? Hoe wordt dit bedrijf door Nederlanders beoordeeld? Lees het hier op NederlandReview!

  UNDERSTANDING THE TICKETMASTER SMART QUEUE WAIT ROOM

  Over Ticketmaster

  Ticketmaster is de meest bekende aanbieder van kaartjes voor allerlei soorten evenementen. Je kunt online bestellen en op verschillende manieren betalen: Eurocard/Mastercard, VISA, American Express, iDEAL (internet bankieren via ABN-AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Frieslandbank, ING Bank, ASN Bank, Regio Bank en Triodos). Bij online betalingen wordt een standaard percentage administratiekosten berekend. Ook kun je tickets kopen bij één van de directe verkooppunten of reserveren via 0900-3001250 (60 cent per minuut). In dat laatste geval kun je de kaarten dan ophalen bij een verkooppunt of het verschuldigde bedrag overmaken en ze toegezonden krijgen. Ticketmaster.nl is partner van Mojo Concerts, Live Nation Nederland, American Express en Seatwave NL.

  Diensten van Ticketmaster

  Op de website van Ticketmaster (Ticketmaster.bevoor de Nederlandse editie, Ticketmaster.com voor de Amerikaanse, die staat nog veel voller met internationale topacts) vind je allerlei spectaculaire voorstellingen, thematisch geordend om voor ieder wat wils te bieden. Misschien ben je wel op zoek naar een avond hard dansen en wil je dus kaartjes voor Q-Dance, Amsterdam Dance Event of Sensation? Of wil je juist ontspannen bij een rustiger avond vol mooie muziek in een prettige sfeer en zoek je kaartjes voor een avond met Douwe Bob, of een zwoele jazzvoorstelling? Meer humor in je leven nodig? Bij Ticketmaster koop je ook kaartjes voor Hans Teeuwen & The Painkillers, Kevin Hart, Block B en Sara Kroos. Sportwedstrijden vind je ook op Ticketmaster, bijvoorbeeld voor bokswedstrijden, het ABN AMRO Tennis Tournament of Nitro Circus Live. Of wil je gewoon èrgens heen, als je maar eens een avondje van huis kunt? Neem dan eens een kijkje op Ticketmaster.nl en laat je verrassen!

  Klachten over Ticketmaster

  Ging er iets niet goed met het bestellen van je kaartjes? Op de website kun je hulp zoeken bij de zeer uitgebreide lijst met oplossingen voor allerhande problemen. Wat te doen als een voorstelling is afgelast of verschoven? Hoe kun je tickets annuleren? Kun je tickets nog ruilen en hoe moet dat dan? Geen ticket ontvangen? Of is hij kwijtgeraakt, erger nog: gestolen? Ze hebben overal een antwoord en oplossing voor, zoek het gewoon even op op hun website. Is dat niet naar wens, dan verschijnt er vanzelf een contactformulier om je verder te helpen.

  Waar ben jij heen geweest met Ticketmaster? Ging de verkoop via Ticketmaster naar tevredenheid, of heb je aan- of opmerkingen over de manier van verkopen? Laat ons en heel Nederland jouw ervaringen weten op NederlandReview!

  Lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen bij het kopen van concert en evenement kaartjes bij ticketmaster. Lees beoordelingen over de service bij NederlandReview!

  Ticketmaster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  4.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ticketmaster

  Uw beoordeling

  Afgezet met concertkaartjes kopen Adele

  Wij zijn een keer flink het schip ingegaan toen we kaartjes hadden gekocht voor Adele. We hadden het niet via de officiele weg gedaan, want het was elders goedkoper (niet eens zoveel). Maar die kaartjes bleken dus niet echt te zijn. Flink balen. Aangifte gedaan, maar dat heeft waarschijnlijk geen zin

  Op het politiebureau kregen we het advies dat we het alleen via de echte wegen moeten doen. Dus bij Ticketmaster. We doen dat natuurlijk nu altijd. Want het is echt goed %$# als je denkt naar een gaaf concert te gaan, maar dat je dan nepkaartjes hebt.

  Inmiddels nu al twee keer via Ticketmaster geboekt en dat gaat telkens wel goed. We laten ons niet meer verleiden door kaartjes op andere sites die misschien iets goedkoper zijn.

  Door: P. Blokker12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Onbeschoft en niet flexibel

  Kaarten gekocht voor mijn zoon en een vriend voor Ed Sheeran. Kaarten staan op naam. Door een reden kan 1 van de bovengenoemde personen niet. Gebeld of ze de naam kunnen wijzigen zodat er toch 2 mensen kunnen gaan. Is absoluut niet mogelijk vertelde een nors onbeschoft "vrouw persoon" ! Ze zei letterlijk dan gaat u toch lekker niet, mooi pech ! Wat een ballentent !!!

  Door: paul09-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Niks anders meer!

  Ik koop al mijn ticket´s voor concerten op ticketmaster! Ik vind het een makkelijke site en ik kan er bijna altijd wel het kaartje op vinden wat ik zoek! Ik heb ook wel eens vaker in de wachtrij moeten staan en dat de server dan crasht, dat is dan super vervelend, maar dat gebeurd overal wel eens, ik bedoel kijk naar Ziggo en T-mobile. Techniek is nou eenmaal niet alles.

  Door: Pierre12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima

  Ik heb hier al verschillende kaartjes gekocht voor paradiso in Amsterdam. Voor back to the zoo, een keertje mumford & sons zelfs wat echt supergaaf was. Bestellen is simpel. Beetje jammer dat je ook "lid" moet zijn van paradiso wat je dus voor elk kaartje extra moet kopen (wat dus gewoon extra entreegeld is) maar goed...dan heb je wel een supergaaf concert.

  Door: Sifra29-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  2 tickets via..

  Ik wou met mijn dochter naar pinkpop Festival 2021. Ticket bij Ticketmaster kost 100 euro met 10 euro service kosten. Omdat vorig jaar 2020 ticket i.v.m. corona ook 2021 geldig zijn heb ik via viagogo website twee tickets gekocht. Het koste me ruim 300 euro en dus heb ik veel meer betaald. Viagogo is een website waar je ticket lan kopen. Iemand had 8 tickets totaal gekocht waarvan ik 2 heb gekocht. Ik ken de verkoper niet want het gaat via de website zelf. Omdat door corona de Festival van 2021 ook niet door gaat heeft Ticketmaster de mogelijkheid tickets te annuleren. Ik heb xintqcy opgenomen met Ticketmaster en ze vroegen de barcodes van mijn ticket en mijn bankrekeningnummer voor terug betaling. Ze vroegen als ik alle 8 wou annuleren. Alle 8 tickets staan op naam van iemand anders dus ik heb ze laten weten alleen mijn twee tickets te annuleren. De door mij betaalde twee tickets zijn geannuleerd en kunnen niet meer worden gebruikt. Het bedrag van de twee tickets is overgemaakt naar de koper American Express. En dus niet mijn bank waarna werdt gevraagd. Dus de officiële koper heeft mijn geld via viagogo website gekregen en het geld van de tickets ook. Ik heb meer betaald voor tickets dan het waard is en nu geen geldige toegangsbewijzen omdat ze het hebben geannuleerd.

  Door: Peter 24-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Kaartjes paul McCartney

  Krijg na op tijd verzenden contactformulier met verzoek om geld teruggave te horen dat men geen ticketID van mij heeft. Men geeft dat ID nergens aan.

  Door: William Lith van04-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  VIPtickets met Meet & Greet met B-Brave!!!

  ik wil heeeeel graag naar B-Brave volgende week maar ik snap niet hoe ik die kaartjes moet boeken. ze staan wel online maar ik moet het aantal aanpassen ofzo?

  ik wil ze ontmoeten ben al zoooo lang fannnn!!

  Kaj is zoooo knap!

  Door: Larissa10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Pinkpop

  Schandalig dat het geld tot uiterlijk juli 2021 terug betaald word, we hebben iets gekocht wat er niet is. Ik begrijp de corana tijd maar dit raakt iedereen ook wij kunnen het geld gebruiken. (Ons eigen geld)

  Door: Slechte service 30-05-2020
  Schandalig 30-05-2020

  Ik zie veel slechte reacties maar toch hoge cijfers, vreemd. Waarschijnlijk wordt dit ook gemanipuleerd

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Trevor Noah - Loud & Clear Tour

  I bought tickets in November for an event on 27th of May. 20 more days and still no official reaction from them. I requested refund, based on the regulation , supported by the Ministry of Education, Culture and Science and the Authority for Consumers and Markets and I got no answer since 22nd of April.

  I tried to call the support, but the call is being denied after 30 seconds.

  Last time I buy from them. See you in court.

  Door: Andrei Ionut Pislariu06-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Tickets

  Stelselmatig 10-15% van de ticket aan servicekosten betalen waar niemand op zit te wachten en vervolgens leveren ze 0,0 service. Laat ons a.u.b. direct tickets kopen zonder deze tussenhandelaars die ook nog eens bewezen in zee gaan met ticketscalpers.

  De hoge bijdrage aan deze organisatie zit volgens hun zogenaamd in onzinnige 'kosten' zoals betalingskosten (tegenwoordig nog geen 20 cent), ticketkosten (het versturen van een mailtje en bijhouden van een database, hooguit 5 cent aan kosten) en service (geen dus). Een onafhankelijke organisatie zou het voor nog geen euro kunnen doen waar ticketmaster soms tot 20 euro vraagt voor het versturen van een e-mail. Het is triest dat nog steeds zo veel evenementen in zee gaan met deze oplichters.

  Door: Peter14-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cirque du Soleil

  Dit bedrijf is een oplichters club die samen met vele andere ticckts opkoopt en doorverkoopt voor woekerwinsten. Ook verkopen ze dezelfde tickets aan meerdere mensen zodat alleen degene die eert komt binnen raakt en de rest zit met reeds gescande, dus ongeldige tickets. Klachten worden met slappe exciuses afgedaan en je bent je geld kwijt.

  Door: Nico16-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Blue man group

  Je koopt kaarten voor blueman group voor 59,95 kom je op balkon . En Staat er op mijn tickets een andere naam NATHAN KRONEMan ? Op ticket staat €39,00 oplichters zijn het . Zaten wel 15 man om ons heen met het Zelfde . TICKETMASTER ZIJN OPLICHTERS

  Door: Naarden07-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kopen van kaartjes is onmogelijk

  Geprobeerd om 2 kaartjes te bestellen voor 2 verschillende concerten en binnen 30 seconden is alleen maar 1 kaartje te koop. Heel bijzonder dat alle kaartjes via de voorverkoop door American Express weg zijn. Dit wordt dus allemaal massaal opgekocht zodat wij fans de hoofdprijs mogen betalen (als we dat dan willen). Jammer dat dit misbruik wordt toegestaan door Ticketmaster/Mojo, het gaat duidelijk om de knikkers voor Mojo.

  Door: Klara22-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Walking with dinosaurus tickets

  Voor 4 per tickets besteld de duurste 366 euro
  Krijg ik papieren tickets waarop staat 50 pp als bij ramp werden we ook gewoon achter in de zaal gedumd met onze zoontjes zodat ze bijna maar de helft gezien hebben !!!! Echt wat een afzetterij nooit meer

  Door: Saskia11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

  Zowel telefonisch als via Facebook is de klantenservice verre van vriendelijk. Een cursus 'hoe omgaan met klanten' kunnen de medewerkers daar wel gebruiken. Daarnaast is het systeem uitermate slecht, rare foutmeldingen, tickets die wel beschikbaar zouden moeten zijn, maar het niet zijn, site die vastloopt etc.

  Door: Laura18-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Ticketmaster zijn oplichters!

  Te duur te onbereikbaar en te onbeschoft zijn ze! Ik haal sindsdien alleen bij ticket swap voor gegarandeerde echte kaarten dus ideaal!

  Door: Jess22-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  data incident

  Ik kreeg vandaag (juni 2018 )een mail, van ticket master dat mijn gegevens mogelijk zijn gelekt. Dus het is mogelijk dat mijn betalingdkaart en acount gegevens zijn buit gemaakt. Het erge is dat tickemaster het niet eens zeker weten, wat een stelletje prutsers: hoge service kosten vragen en hun beveiling op orde: ho maar.

  Door: David28-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Ticketmaster een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Ticketmaster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ticketmaster actief?

  Ticketmaster is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticketmaster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.