NederlandReview

  Ervaringen Ticketmaster

  Ticketmaster: Ervaringen

  Oog in oog met Taylor Swift, Paul McCartney of Beyoncé? Met Ticketmaster kom je een heel end! Het is de meest gangbare bron voor kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen. Of je nu een fervent concertganger bent, op zoek bent naar een avond vol platte grappen in een comedy club of juist een gezellig familieavondje met fantasiedieren: je koopt je kaartjes op Ticketmaster. Er zijn tegenwoordig nog altijd veel verhalen van louche online kaartverkopers waar je zeker niet mee in zee moet gaan, maar hoe staat dat met Ticketmaster? Hoe wordt dit bedrijf door Nederlanders beoordeeld? Lees het hier op NederlandReview!

  Over Ticketmaster

  Ticketmaster is de meest bekende aanbieder van kaartjes voor allerlei soorten evenementen. Je kunt online bestellen en op verschillende manieren betalen: Eurocard/Mastercard, VISA, American Express, iDEAL (internet bankieren via ABN-AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Frieslandbank, ING Bank, ASN Bank, Regio Bank en Triodos). Bij online betalingen wordt een standaard percentage administratiekosten berekend. Ook kun je tickets kopen bij één van de directe verkooppunten of reserveren via 0900-3001250 (60 cent per minuut). In dat laatste geval kun je de kaarten dan ophalen bij een verkooppunt of het verschuldigde bedrag overmaken en ze toegezonden krijgen. Ticketmaster.nl is partner van Mojo Concerts, Live Nation Nederland, American Express en Seatwave NL.

  Diensten van Ticketmaster

  Op de website van Ticketmaster (Ticketmaster.bevoor de Nederlandse editie, Ticketmaster.com voor de Amerikaanse, die staat nog veel voller met internationale topacts) vind je allerlei spectaculaire voorstellingen, thematisch geordend om voor ieder wat wils te bieden. Misschien ben je wel op zoek naar een avond hard dansen en wil je dus kaartjes voor Q-Dance, Amsterdam Dance Event of Sensation? Of wil je juist ontspannen bij een rustiger avond vol mooie muziek in een prettige sfeer en zoek je kaartjes voor een avond met Douwe Bob, of een zwoele jazzvoorstelling? Meer humor in je leven nodig? Bij Ticketmaster koop je ook kaartjes voor Hans Teeuwen & The Painkillers, Kevin Hart, Block B en Sara Kroos. Sportwedstrijden vind je ook op Ticketmaster, bijvoorbeeld voor bokswedstrijden, het ABN AMRO Tennis Tournament of Nitro Circus Live. Of wil je gewoon èrgens heen, als je maar eens een avondje van huis kunt? Neem dan eens een kijkje op Ticketmaster.nl en laat je verrassen!

  Klachten over Ticketmaster

  Ging er iets niet goed met het bestellen van je kaartjes? Op de website kun je hulp zoeken bij de zeer uitgebreide lijst met oplossingen voor allerhande problemen. Wat te doen als een voorstelling is afgelast of verschoven? Hoe kun je tickets annuleren? Kun je tickets nog ruilen en hoe moet dat dan? Geen ticket ontvangen? Of is hij kwijtgeraakt, erger nog: gestolen? Ze hebben overal een antwoord en oplossing voor, zoek het gewoon even op op hun website. Is dat niet naar wens, dan verschijnt er vanzelf een contactformulier om je verder te helpen.

  Waar ben jij heen geweest met Ticketmaster? Ging de verkoop via Ticketmaster naar tevredenheid, of heb je aan- of opmerkingen over de manier van verkopen? Laat ons en heel Nederland jouw ervaringen weten op NederlandReview.nl!

  Lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen bij het kopen van concert en evenement kaartjes bij ticketmaster. Lees beoordelingen over de service bij NederlandReview!

  Ticketmaster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  4,4
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4,6
  Leveren
  rating
  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Blue man group

  Je koopt kaarten voor blueman group voor 59,95 kom je op balkon . En Staat er op mijn tickets een andere naam NATHAN KRONEMan ? Op ticket staat €39,00 oplichters zijn het . Zaten wel 15 man om ons heen met het Zelfde . TICKETMASTER ZIJN OPLICHTERS

  Door: Naarden07-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Kopen van kaartjes is onmogelijk

  Geprobeerd om 2 kaartjes te bestellen voor 2 verschillende concerten en binnen 30 seconden is alleen maar 1 kaartje te koop. Heel bijzonder dat alle kaartjes via de voorverkoop door American Express weg zijn. Dit wordt dus allemaal massaal opgekocht zodat wij fans de hoofdprijs mogen betalen (als we dat dan willen). Jammer dat dit misbruik wordt toegestaan door Ticketmaster/Mojo, het gaat duidelijk om de knikkers voor Mojo.

  Door: Klara22-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Walking with dinosaurus tickets

  Voor 4 per tickets besteld de duurste 366 euro
  Krijg ik papieren tickets waarop staat 50 pp als bij ramp werden we ook gewoon achter in de zaal gedumd met onze zoontjes zodat ze bijna maar de helft gezien hebben !!!! Echt wat een afzetterij nooit meer

  Door: Saskia11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

  Zowel telefonisch als via Facebook is de klantenservice verre van vriendelijk. Een cursus 'hoe omgaan met klanten' kunnen de medewerkers daar wel gebruiken. Daarnaast is het systeem uitermate slecht, rare foutmeldingen, tickets die wel beschikbaar zouden moeten zijn, maar het niet zijn, site die vastloopt etc.

  Door: Laura18-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Ticketmaster zijn oplichters!

  Te duur te onbereikbaar en te onbeschoft zijn ze! Ik haal sindsdien alleen bij ticket swap voor gegarandeerde echte kaarten dus ideaal!

  Door: Jess22-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  data incident

  Ik kreeg vandaag (juni 2018 )een mail, van ticket master dat mijn gegevens mogelijk zijn gelekt. Dus het is mogelijk dat mijn betalingdkaart en acount gegevens zijn buit gemaakt. Het erge is dat tickemaster het niet eens zeker weten, wat een stelletje prutsers: hoge service kosten vragen en hun beveiling op orde: ho maar.

  Door: David28-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oplichters

  Koop hier geen kaarten want ze vragen exorbitante prijzen. Ik kocht kaarten voor Marillion voor 75 euro per stuk. Op de tickets stond echter een prijs van 42 euro per stuk. Dat verschil is toch wel bijzonder groot.

  Door: Bert van Altena14-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Onbeschoft en niet flexibel

  Kaarten gekocht voor mijn zoon en een vriend voor Ed Sheeran. Kaarten staan op naam. Door een reden kan 1 van de bovengenoemde personen niet. Gebeld of ze de naam kunnen wijzigen zodat er toch 2 mensen kunnen gaan. Is absoluut niet mogelijk vertelde een nors onbeschoft "vrouw persoon" ! Ze zei letterlijk dan gaat u toch lekker niet, mooi pech ! Wat een ballentent !!!

  Door: paul09-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  U2 pre sale 18 januari

  Afgelopen vrijdag startte de pre sale voor U2 fanclub leden. Samen met 4 anderen waren we ingelogd en in afwachting van de opening van de verkoop die om 10.00 startte. Eigenlijk verwachtte we geen problemen omdat we al jaren kaarten kunnen aanschaffen. Ondanks verwoede pogingen zijn we er niet in geslaagd 8 kaarten te kopen. Op gegeven moment was ik door maar sprong mijn scherm op zwart en helaas pindakaas, geen kaarten. Direct ticketmaster gebeld maar die kunnen er natuurlijk niets aan doen, verder werd gemeld dat het aantal verstrekte pre sale codes het aantal kaarten overschreed, hoe is dat nu mogelijk. En als je dan andere websites bekijkt worden al kaarten aangeboden tegen onwaarschijnlijk hoge prijzen.... Ik snap het niet meer en dat wordt hierboven ook nog gevraagd of ik nogmaals kaarten wil kopen bij ticketmaster, keuze uit ja of nee. Liever niet maar ik kan in dit geval niet anders.

  Door: Rob Olthoff20-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Onmogelijk om kaartjes te bestellen

  Het is door de slechtwerkende website onmogelijk om kaartjes te bestellen. Zelfs als je op 2 computers 5 uur van tevoren in de wachtrij gaat staan lukt het niet.

  Door: Tom08-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  kaartjes ziggodome g-dragon

  wat een vreselijk systeem om te boeken.
  hij onthoudt niet eens je plaatsen en als je dan wilt boeken, zijn je plaatsen al weg!!

  heel frustrerend om dan een slechtere plek te moeten kiezen voor dezelfde prijs

  en het is al zo duur, de goedkoopste kaartjes zijn 100 euro nu!!

  wel vetgaaf dat GD naar nederland komt trouwens.

  Door: Emilie30-06-2017
  Emilie30-06-2017

  En hij geeft deze melding terwijl ik gewoon twee stoelen naast elkaar probeer, moet je dan die derde erbij kopen soms? Alsjeblieft geen enkele stoel vrijlaten Je hebt een losse stoel aan het einde van een rij of tussen je geselecteerde stoelen laten staan. Pas ajb je selectie aan.

  Emilie30-06-2017

  Sorry! Je betaling kan niet worden uitgevoerd Voer je betalingsgegevens nogmaals in en probeer het opnieuw of selecteer een andere betaalmethode.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Celine Dion plaatsen één zit in Groningen, de ander in Maastricht (samen besteld)

  2 Golden Circle kaarten gehaald voor Celine Dion €160 per kaart.
  Vervolgens netjes 2 kaarten per mail toegestuurd gekregen.

  Wil de kaarten deze week printen blijkt dat ik in Vak A zit en degene waar ik mee ga in Vak C, dit terwijl ze samen zijn besteld. Geen melding ontvangen dat we niet naast elkaar zitten.

  Gebeld, netjes te woord gestaan maar niets mogelijk. Waren nog genoeg kaarten naast elkaar in goedkopere vakken en heb zelfs aangeboden om het verschil te laten voor wat het is. (Rond de €60)

  Toch niet mogelijk want anders blijven ze met 2 enkele kaarten zitten. €360 weggegooid, lol is er eigenlijk al af!!

  Het is dat je weinig keus hebt om kaarten elders te bestellen zonder opgelicht te worden vandaar mijn JA bij zou je hier nogmaals bestellen.

  Door: Ferry20-06-2017
  Eva20-06-2017

  Oh dat is echt balen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  monster jam afzegging

  Monster Jam 2017 is gecanceled.
  Ze noemen het 'verzet' naar 2018
  Dus ticket kosten worden niet automatisch teruggestort
  Moet je aanvragen en dan geen respons.
  En sowieso krijg je de boekingskosten niet eens terug, met verwijzing naar kleine letters in voorwaarden
  Waardeloos

  Door: peter best30-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  waardeloos

  Wat een ... bedrijf ! En wat een machtspositie hebben jullie
  uren in de wacht gestaan voor Celine Dion maar nee hoor
  waardeloos , en als jullie nu eens reageren maar nee hoor
  Ik heb hier geen woorden voor, vroeger gewoon kaartjes via het postkantoor en het GWK dat was zoooo veel beter . Ik hoop dat jullie leren hiervan of failiet gaan

  Door: Ronald van Strien04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  U2 kaartjes

  U2 kaartjes voor 29 en 30 juli waren in no time uitverkocht. Op tijd met meerdere computers zowel maandag 16 als 23 januari ingelogd. Kaartjes stinden ONMIDDELLIJK op Seatwave, Topticketshop etc. voor 4 maal de prijs.
  Toch maar daar gekocht met alke risico's van dien. Onzeker of je kaartjes krijgt en zo ja, of je binnenkomt.
  Ik begrijp dat 100.000 kaartjes niet genoeg is voor het dubbele aantal mensen, dus dat de concerten snel zijn uitverkocht maar waarom verkopen jullie door tegen woekerprijzen en/of beschermen de eigen site niet beter? Waarom reduceren jullie het aantal kaartjes pp niet tot 2 ipv 6 (!!!!!?). Dat is eerlijker en kan veel doorverkoop voorkomen.
  Ticketmaster heeft een monopoliepositie - wat al idioot genoeg is, wetgever zou dit aan moeten pakken - maar neem dan ook morele verantwoordelijkheid en maak concerten ook toegankelijk voor mensen met een normale portemonnee. Dit is misbruik maken van schaarste.
  Natuurlijk zou ik een volgende keer bij Ticketmaster kopen - als ik er door kom -omdat het de enige officiële verkoopsite is, wie wil er nou 3 tot 4 maal de prijs betalen, niemand toch? Maar niet omdat Ticketmaster dit verdient.

  Door: Anna Beffers24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5
  rating

  Afgezet met concertkaartjes kopen Adele

  Wij zijn een keer flink het schip ingegaan toen we kaartjes hadden gekocht voor Adele. We hadden het niet via de officiele weg gedaan, want het was elders goedkoper (niet eens zoveel). Maar die kaartjes bleken dus niet echt te zijn. Flink balen. Aangifte gedaan, maar dat heeft waarschijnlijk geen zin

  Op het politiebureau kregen we het advies dat we het alleen via de echte wegen moeten doen. Dus bij Ticketmaster. We doen dat natuurlijk nu altijd. Want het is echt goed %$# als je denkt naar een gaaf concert te gaan, maar dat je dan nepkaartjes hebt.

  Inmiddels nu al twee keer via Ticketmaster geboekt en dat gaat telkens wel goed. We laten ons niet meer verleiden door kaartjes op andere sites die misschien iets goedkoper zijn.

  Door: P. Blokker12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Niks anders meer!

  Ik koop al mijn ticket´s voor concerten op ticketmaster! Ik vind het een makkelijke site en ik kan er bijna altijd wel het kaartje op vinden wat ik zoek! Ik heb ook wel eens vaker in de wachtrij moeten staan en dat de server dan crasht, dat is dan super vervelend, maar dat gebeurd overal wel eens, ik bedoel kijk naar Ziggo en T-mobile. Techniek is nou eenmaal niet alles.

  Door: Pierre12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  slechte service

  Ticketmaster is telefonisch niet bereikbaar (behalve voor telefonische bestellingen, maar NIET voor vragen) en op het contactformulier wordt zelfs na meerdere pogingen niet gereageerd. Contact via FB wordt ook niet gereageerd.

  Door: Astrid Kraan29-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  ik wil naar Adel

  Ik wil naar adeeeeeelllll!! Ticketmaster hoe kom ik aan kaartjes?? ik doe er alles voor! Telkens bot gevangen bij het wachten in de wachtrij op internet. Hoe kom je er wel doorheen? Ik vind het niet eerlijk...

  Door: Sandria Opdam31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Justin Bieber kaartjes

  Heb kaartjes gekocht voor Justin Bieber via ticketmaster. Nou ja, ééntje dan.
  Echt zooo stom. Ik stond megalang in de rij, maar goed dat had ik wel verwacht: hallo, het is JUSTIN BIEBER!! Maar toen ik dus eindelijk aan de beurt was, en vooraf al had geselecteerd dat ik TWEE kaartjes wilde, was er ineens nog maar eentje beschikbaar.
  Nou, je gaat mij niet vertellen dat ik TOEVALLIG het allerlaatste kaartje had. Echt superstom. Wilde met een vriendin gaan, maar ga nu dus waarschijnljik alleen naar dat concert. Wel heel gaaf dat ik eindelijk naar Justin kan, ik ben een echte belieber, maar vind het heel stom van Ticketmaster dat ik nu alleen moet want volgens mij komt het gewoon omdat hun website het niet goed deed. Misschien door de drukte van al die mensen, maar daar zou die website toch tegen moeten kunnen?!

  Door: Joke12-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Ticketmaster

  Uw beoordeling