NederlandReview

    Ervaringen Ticketmaster

    Ticketmaster: Ervaringen

    Oog in oog met Taylor Swift, Paul McCartney of Beyoncé? Met Ticketmaster kom je een heel end! Het is de meest gangbare bron voor kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen. Of je nu een fervent concertganger bent, op zoek bent naar een avond vol platte grappen in een comedy club of juist een gezellig familieavondje met fantasiedieren: je koopt je kaartjes op Ticketmaster. Er zijn tegenwoordig nog altijd veel verhalen van louche online kaartverkopers waar je zeker niet mee in zee moet gaan, maar hoe staat dat met Ticketmaster? Hoe wordt dit bedrijf door Nederlanders beoordeeld? Lees het hier op NederlandReview!

    Over Ticketmaster

    Ticketmaster is de meest bekende aanbieder van kaartjes voor allerlei soorten evenementen. Je kunt online bestellen en op verschillende manieren betalen: Eurocard/Mastercard, VISA, American Express, iDEAL (internet bankieren via ABN-AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Frieslandbank, ING Bank, ASN Bank, Regio Bank en Triodos). Bij online betalingen wordt een standaard percentage administratiekosten berekend. Ook kun je tickets kopen bij één van de directe verkooppunten of reserveren via 0900-3001250 (60 cent per minuut). In dat laatste geval kun je de kaarten dan ophalen bij een verkooppunt of het verschuldigde bedrag overmaken en ze toegezonden krijgen. Ticketmaster.nl is partner van Mojo Concerts, Live Nation Nederland, American Express en Seatwave NL.

    Diensten van Ticketmaster

    Op de website van Ticketmaster (Ticketmaster.bevoor de Nederlandse editie, Ticketmaster.com voor de Amerikaanse, die staat nog veel voller met internationale topacts) vind je allerlei spectaculaire voorstellingen, thematisch geordend om voor ieder wat wils te bieden. Misschien ben je wel op zoek naar een avond hard dansen en wil je dus kaartjes voor Q-Dance, Amsterdam Dance Event of Sensation? Of wil je juist ontspannen bij een rustiger avond vol mooie muziek in een prettige sfeer en zoek je kaartjes voor een avond met Douwe Bob, of een zwoele jazzvoorstelling? Meer humor in je leven nodig? Bij Ticketmaster koop je ook kaartjes voor Hans Teeuwen & The Painkillers, Kevin Hart, Block B en Sara Kroos. Sportwedstrijden vind je ook op Ticketmaster, bijvoorbeeld voor bokswedstrijden, het ABN AMRO Tennis Tournament of Nitro Circus Live. Of wil je gewoon èrgens heen, als je maar eens een avondje van huis kunt? Neem dan eens een kijkje op Ticketmaster.nl en laat je verrassen!

    Klachten over Ticketmaster

    Ging er iets niet goed met het bestellen van je kaartjes? Op de website kun je hulp zoeken bij de zeer uitgebreide lijst met oplossingen voor allerhande problemen. Wat te doen als een voorstelling is afgelast of verschoven? Hoe kun je tickets annuleren? Kun je tickets nog ruilen en hoe moet dat dan? Geen ticket ontvangen? Of is hij kwijtgeraakt, erger nog: gestolen? Ze hebben overal een antwoord en oplossing voor, zoek het gewoon even op op hun website. Is dat niet naar wens, dan verschijnt er vanzelf een contactformulier om je verder te helpen.

    Waar ben jij heen geweest met Ticketmaster? Ging de verkoop via Ticketmaster naar tevredenheid, of heb je aan- of opmerkingen over de manier van verkopen? Laat ons en heel Nederland jouw ervaringen weten op NederlandReview.nl!

    Lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen bij het kopen van concert en evenement kaartjes bij ticketmaster. Lees beoordelingen over de service bij NederlandReview!

    Ticketmaster
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    4,2
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3,8
    Service
    rating
    3,8
    Prijs
    rating
    4,4
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tickets

    Stelselmatig 10-15% van de ticket aan servicekosten betalen waar niemand op zit te wachten en vervolgens leveren ze 0,0 service. Laat ons a.u.b. direct tickets kopen zonder deze tussenhandelaars die ook nog eens bewezen in zee gaan met ticketscalpers.

    De hoge bijdrage aan deze organisatie zit volgens hun zogenaamd in onzinnige 'kosten' zoals betalingskosten (tegenwoordig nog geen 20 cent), ticketkosten (het versturen van een mailtje en bijhouden van een database, hooguit 5 cent aan kosten) en service (geen dus). Een onafhankelijke organisatie zou het voor nog geen euro kunnen doen waar ticketmaster soms tot 20 euro vraagt voor het versturen van een e-mail. Het is triest dat nog steeds zo veel evenementen in zee gaan met deze oplichters.

    Door: Peter 14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Cirque du Soleil

    Dit bedrijf is een oplichters club die samen met vele andere ticckts opkoopt en doorverkoopt voor woekerwinsten. Ook verkopen ze dezelfde tickets aan meerdere mensen zodat alleen degene die eert komt binnen raakt en de rest zit met reeds gescande, dus ongeldige tickets. Klachten worden met slappe exciuses afgedaan en je bent je geld kwijt.

    Door: Nico 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Blue man group

    Je koopt kaarten voor blueman group voor 59,95 kom je op balkon . En Staat er op mijn tickets een andere naam NATHAN KRONEMan ? Op ticket staat €39,00 oplichters zijn het . Zaten wel 15 man om ons heen met het Zelfde . TICKETMASTER ZIJN OPLICHTERS

    Door: Naarden 07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kopen van kaartjes is onmogelijk

    Geprobeerd om 2 kaartjes te bestellen voor 2 verschillende concerten en binnen 30 seconden is alleen maar 1 kaartje te koop. Heel bijzonder dat alle kaartjes via de voorverkoop door American Express weg zijn. Dit wordt dus allemaal massaal opgekocht zodat wij fans de hoofdprijs mogen betalen (als we dat dan willen). Jammer dat dit misbruik wordt toegestaan door Ticketmaster/Mojo, het gaat duidelijk om de knikkers voor Mojo.

    Door: Klara 22-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Walking with dinosaurus tickets

    Voor 4 per tickets besteld de duurste 366 euro
    Krijg ik papieren tickets waarop staat 50 pp als bij ramp werden we ook gewoon achter in de zaal gedumd met onze zoontjes zodat ze bijna maar de helft gezien hebben !!!! Echt wat een afzetterij nooit meer

    Door: Saskia 11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

    Zowel telefonisch als via Facebook is de klantenservice verre van vriendelijk. Een cursus 'hoe omgaan met klanten' kunnen de medewerkers daar wel gebruiken. Daarnaast is het systeem uitermate slecht, rare foutmeldingen, tickets die wel beschikbaar zouden moeten zijn, maar het niet zijn, site die vastloopt etc.

    Door: Laura 18-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Ticketmaster zijn oplichters!

    Te duur te onbereikbaar en te onbeschoft zijn ze! Ik haal sindsdien alleen bij ticket swap voor gegarandeerde echte kaarten dus ideaal!

    Door: Jess 22-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    data incident

    Ik kreeg vandaag (juni 2018 )een mail, van ticket master dat mijn gegevens mogelijk zijn gelekt. Dus het is mogelijk dat mijn betalingdkaart en acount gegevens zijn buit gemaakt. Het erge is dat tickemaster het niet eens zeker weten, wat een stelletje prutsers: hoge service kosten vragen en hun beveiling op orde: ho maar.

    Door: David 28-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichters

    Koop hier geen kaarten want ze vragen exorbitante prijzen. Ik kocht kaarten voor Marillion voor 75 euro per stuk. Op de tickets stond echter een prijs van 42 euro per stuk. Dat verschil is toch wel bijzonder groot.

    Door: Bert van Altena 14-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Onbeschoft en niet flexibel

    Kaarten gekocht voor mijn zoon en een vriend voor Ed Sheeran. Kaarten staan op naam. Door een reden kan 1 van de bovengenoemde personen niet. Gebeld of ze de naam kunnen wijzigen zodat er toch 2 mensen kunnen gaan. Is absoluut niet mogelijk vertelde een nors onbeschoft "vrouw persoon" ! Ze zei letterlijk dan gaat u toch lekker niet, mooi pech ! Wat een ballentent !!!

    Door: paul 09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    U2 pre sale 18 januari

    Afgelopen vrijdag startte de pre sale voor U2 fanclub leden. Samen met 4 anderen waren we ingelogd en in afwachting van de opening van de verkoop die om 10.00 startte. Eigenlijk verwachtte we geen problemen omdat we al jaren kaarten kunnen aanschaffen. Ondanks verwoede pogingen zijn we er niet in geslaagd 8 kaarten te kopen. Op gegeven moment was ik door maar sprong mijn scherm op zwart en helaas pindakaas, geen kaarten. Direct ticketmaster gebeld maar die kunnen er natuurlijk niets aan doen, verder werd gemeld dat het aantal verstrekte pre sale codes het aantal kaarten overschreed, hoe is dat nu mogelijk. En als je dan andere websites bekijkt worden al kaarten aangeboden tegen onwaarschijnlijk hoge prijzen.... Ik snap het niet meer en dat wordt hierboven ook nog gevraagd of ik nogmaals kaarten wil kopen bij ticketmaster, keuze uit ja of nee. Liever niet maar ik kan in dit geval niet anders.

    Door: Rob Olthoff 20-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Onmogelijk om kaartjes te bestellen

    Het is door de slechtwerkende website onmogelijk om kaartjes te bestellen. Zelfs als je op 2 computers 5 uur van tevoren in de wachtrij gaat staan lukt het niet.

    Door: Tom 08-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    kaartjes ziggodome g-dragon

    wat een vreselijk systeem om te boeken.
    hij onthoudt niet eens je plaatsen en als je dan wilt boeken, zijn je plaatsen al weg!!

    heel frustrerend om dan een slechtere plek te moeten kiezen voor dezelfde prijs

    en het is al zo duur, de goedkoopste kaartjes zijn 100 euro nu!!

    wel vetgaaf dat GD naar nederland komt trouwens.

    Door: Emilie 30-06-2017
    Emilie 30-06-2017

    En hij geeft deze melding terwijl ik gewoon twee stoelen naast elkaar probeer, moet je dan die derde erbij kopen soms? Alsjeblieft geen enkele stoel vrijlaten Je hebt een losse stoel aan het einde van een rij of tussen je geselecteerde stoelen laten staan. Pas ajb je selectie aan.

    Emilie 30-06-2017

    Sorry! Je betaling kan niet worden uitgevoerd Voer je betalingsgegevens nogmaals in en probeer het opnieuw of selecteer een andere betaalmethode.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Celine Dion plaatsen één zit in Groningen, de ander in Maastricht (samen besteld)

    2 Golden Circle kaarten gehaald voor Celine Dion €160 per kaart.
    Vervolgens netjes 2 kaarten per mail toegestuurd gekregen.

    Wil de kaarten deze week printen blijkt dat ik in Vak A zit en degene waar ik mee ga in Vak C, dit terwijl ze samen zijn besteld. Geen melding ontvangen dat we niet naast elkaar zitten.

    Gebeld, netjes te woord gestaan maar niets mogelijk. Waren nog genoeg kaarten naast elkaar in goedkopere vakken en heb zelfs aangeboden om het verschil te laten voor wat het is. (Rond de €60)

    Toch niet mogelijk want anders blijven ze met 2 enkele kaarten zitten. €360 weggegooid, lol is er eigenlijk al af!!

    Het is dat je weinig keus hebt om kaarten elders te bestellen zonder opgelicht te worden vandaar mijn JA bij zou je hier nogmaals bestellen.

    Door: Ferry 20-06-2017
    Eva 20-06-2017

    Oh dat is echt balen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    monster jam afzegging

    Monster Jam 2017 is gecanceled.
    Ze noemen het 'verzet' naar 2018
    Dus ticket kosten worden niet automatisch teruggestort
    Moet je aanvragen en dan geen respons.
    En sowieso krijg je de boekingskosten niet eens terug, met verwijzing naar kleine letters in voorwaarden
    Waardeloos

    Door: peter best 30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    waardeloos

    Wat een ... bedrijf ! En wat een machtspositie hebben jullie
    uren in de wacht gestaan voor Celine Dion maar nee hoor
    waardeloos , en als jullie nu eens reageren maar nee hoor
    Ik heb hier geen woorden voor, vroeger gewoon kaartjes via het postkantoor en het GWK dat was zoooo veel beter . Ik hoop dat jullie leren hiervan of failiet gaan

    Door: Ronald van Strien 04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    U2 kaartjes

    U2 kaartjes voor 29 en 30 juli waren in no time uitverkocht. Op tijd met meerdere computers zowel maandag 16 als 23 januari ingelogd. Kaartjes stinden ONMIDDELLIJK op Seatwave, Topticketshop etc. voor 4 maal de prijs.
    Toch maar daar gekocht met alke risico's van dien. Onzeker of je kaartjes krijgt en zo ja, of je binnenkomt.
    Ik begrijp dat 100.000 kaartjes niet genoeg is voor het dubbele aantal mensen, dus dat de concerten snel zijn uitverkocht maar waarom verkopen jullie door tegen woekerprijzen en/of beschermen de eigen site niet beter? Waarom reduceren jullie het aantal kaartjes pp niet tot 2 ipv 6 (!!!!!?). Dat is eerlijker en kan veel doorverkoop voorkomen.
    Ticketmaster heeft een monopoliepositie - wat al idioot genoeg is, wetgever zou dit aan moeten pakken - maar neem dan ook morele verantwoordelijkheid en maak concerten ook toegankelijk voor mensen met een normale portemonnee. Dit is misbruik maken van schaarste.
    Natuurlijk zou ik een volgende keer bij Ticketmaster kopen - als ik er door kom -omdat het de enige officiële verkoopsite is, wie wil er nou 3 tot 4 maal de prijs betalen, niemand toch? Maar niet omdat Ticketmaster dit verdient.

    Door: Anna Beffers 24-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Afgezet met concertkaartjes kopen Adele

    Wij zijn een keer flink het schip ingegaan toen we kaartjes hadden gekocht voor Adele. We hadden het niet via de officiele weg gedaan, want het was elders goedkoper (niet eens zoveel). Maar die kaartjes bleken dus niet echt te zijn. Flink balen. Aangifte gedaan, maar dat heeft waarschijnlijk geen zin

    Op het politiebureau kregen we het advies dat we het alleen via de echte wegen moeten doen. Dus bij Ticketmaster. We doen dat natuurlijk nu altijd. Want het is echt goed %$# als je denkt naar een gaaf concert te gaan, maar dat je dan nepkaartjes hebt.

    Inmiddels nu al twee keer via Ticketmaster geboekt en dat gaat telkens wel goed. We laten ons niet meer verleiden door kaartjes op andere sites die misschien iets goedkoper zijn.

    Door: P. Blokker 12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Niks anders meer!

    Ik koop al mijn ticket´s voor concerten op ticketmaster! Ik vind het een makkelijke site en ik kan er bijna altijd wel het kaartje op vinden wat ik zoek! Ik heb ook wel eens vaker in de wachtrij moeten staan en dat de server dan crasht, dat is dan super vervelend, maar dat gebeurd overal wel eens, ik bedoel kijk naar Ziggo en T-mobile. Techniek is nou eenmaal niet alles.

    Door: Pierre 12-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    slechte service

    Ticketmaster is telefonisch niet bereikbaar (behalve voor telefonische bestellingen, maar NIET voor vragen) en op het contactformulier wordt zelfs na meerdere pogingen niet gereageerd. Contact via FB wordt ook niet gereageerd.

    Door: Astrid Kraan 29-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Ticketmaster

    Uw beoordeling