NederlandReview

    Ervaringen Ticketmaster

    Ticketmaster: Ervaringen
    Oog in oog met Taylor Swift, Paul McCartney of Beyoncé? Met Ticketmaster kom je een heel end! Het is de meest gangbare bron voor kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen. Of je nu een fervent concertganger bent, op zoek bent naar een avond vol platte grappen in een comedy club of juist een gezellig familieavondje met fantasiedieren: je koopt je kaartjes op Ticketmaster. Er zijn tegenwoordig nog altijd veel verhalen van louche online kaartverkopers waar je zeker niet mee in zee moet gaan, maar hoe staat dat met Ticketmaster? Hoe wordt dit bedrijf door Nederlanders beoordeeld? Lees het hier op NederlandReview!

    Over Ticketmaster
    Ticketmaster is de meest bekende aanbieder van kaartjes voor allerlei soorten evenementen. Je kunt online bestellen en op verschillende manieren betalen: Eurocard/Mastercard, VISA, American Express, iDEAL (internet bankieren via ABN-AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Frieslandbank, ING Bank, ASN Bank, Regio Bank en Triodos). Bij online betalingen wordt een standaard percentage administratiekosten berekend. Ook kun je tickets kopen bij één van de directe verkooppunten of reserveren via 0900-3001250 (60 cent per minuut). In dat laatste geval kun je de kaarten dan ophalen bij een verkooppunt of het verschuldigde bedrag overmaken en ze toegezonden krijgen. Ticketmaster.nl is partner van Mojo Concerts, Live Nation Nederland, American Express en Seatwave NL.

    Diensten van Ticketmaster
    Op de website van Ticketmaster (Ticketmaster.bevoor de Nederlandse editie, Ticketmaster.com voor de Amerikaanse, die staat nog veel voller met internationale topacts) vind je allerlei spectaculaire voorstellingen, thematisch geordend om voor ieder wat wils te bieden. Misschien ben je wel op zoek naar een avond hard dansen en wil je dus kaartjes voor Q-Dance, Amsterdam Dance Event of Sensation? Of wil je juist ontspannen bij een rustiger avond vol mooie muziek in een prettige sfeer en zoek je kaartjes voor een avond met Douwe Bob, of een zwoele jazzvoorstelling? Meer humor in je leven nodig? Bij Ticketmaster koop je ook kaartjes voor Hans Teeuwen & The Painkillers, Kevin Hart, Block B en Sara Kroos. Sportwedstrijden vind je ook op Ticketmaster, bijvoorbeeld voor bokswedstrijden, het ABN AMRO Tennis Tournament of Nitro Circus Live. Of wil je gewoon èrgens heen, als je maar eens een avondje van huis kunt? Neem dan eens een kijkje op Ticketmaster.nl en laat je verrassen!

    Klachten over Ticketmaster
    Ging er iets niet goed met het bestellen van je kaartjes? Op de website kun je hulp zoeken bij de zeer uitgebreide lijst met oplossingen voor allerhande problemen. Wat te doen als een voorstelling is afgelast of verschoven? Hoe kun je tickets annuleren? Kun je tickets nog ruilen en hoe moet dat dan? Geen ticket ontvangen? Of is hij kwijtgeraakt, erger nog: gestolen? Ze hebben overal een antwoord en oplossing voor, zoek het gewoon even op op hun website. Is dat niet naar wens, dan verschijnt er vanzelf een contactformulier om je verder te helpen.

    Waar ben jij heen geweest met Ticketmaster? Ging de verkoop via Ticketmaster naar tevredenheid, of heb je aan- of opmerkingen over de manier van verkopen? Laat ons en heel Nederland jouw ervaringen weten op NederlandReview.nl!

    Lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen bij het kopen van concert en evenement kaartjes bij ticketmaster. Lees beoordelingen over de service bij NederlandReview!

    Ticketmaster
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    4,8
    53% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,4

    Service

    4,2

    Prijs

    5

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

    Laura18-11-2018

    Zowel telefonisch als via Facebook is de klantenservice verre van vriendelijk. Een cursus 'hoe omgaan met klanten' kunnen de medewerkers daar wel gebruiken. Daarnaast is het systeem uitermate slecht, rare foutmeldingen, tickets die wel beschikbaar zouden moeten zijn, maar het niet zijn, site die vastloopt etc.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Ticketmaster zijn oplichters!

    Jess22-10-2018

    Te duur te onbereikbaar en te onbeschoft zijn ze! Ik haal sindsdien alleen bij ticket swap voor gegarandeerde echte kaarten dus ideaal!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    data incident

    David28-06-2018

    Ik kreeg vandaag (juni 2018 )een mail, van ticket master dat mijn gegevens mogelijk zijn gelekt. Dus het is mogelijk dat mijn betalingdkaart en acount gegevens zijn buit gemaakt. Het erge is dat tickemaster het niet eens zeker weten, wat een stelletje prutsers: hoge service kosten vragen en hun beveiling op orde: ho maar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Bert van Altena14-06-2018

    Koop hier geen kaarten want ze vragen exorbitante prijzen. Ik kocht kaarten voor Marillion voor 75 euro per stuk. Op de tickets stond echter een prijs van 42 euro per stuk. Dat verschil is toch wel bijzonder groot.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Onbeschoft en niet flexibel

    paul09-04-2018

    Kaarten gekocht voor mijn zoon en een vriend voor Ed Sheeran. Kaarten staan op naam. Door een reden kan 1 van de bovengenoemde personen niet. Gebeld of ze de naam kunnen wijzigen zodat er toch 2 mensen kunnen gaan. Is absoluut niet mogelijk vertelde een nors onbeschoft "vrouw persoon" ! Ze zei letterlijk dan gaat u toch lekker niet, mooi pech ! Wat een ballentent !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    U2 pre sale 18 januari

    Rob Olthoff20-01-2018

    Afgelopen vrijdag startte de pre sale voor U2 fanclub leden. Samen met 4 anderen waren we ingelogd en in afwachting van de opening van de verkoop die om 10.00 startte. Eigenlijk verwachtte we geen problemen omdat we al jaren kaarten kunnen aanschaffen. Ondanks verwoede pogingen zijn we er niet in geslaagd 8 kaarten te kopen. Op gegeven moment was ik door maar sprong mijn scherm op zwart en helaas pindakaas, geen kaarten. Direct ticketmaster gebeld maar die kunnen er natuurlijk niets aan doen, verder werd gemeld dat het aantal verstrekte pre sale codes het aantal kaarten overschreed, hoe is dat nu mogelijk. En als je dan andere websites bekijkt worden al kaarten aangeboden tegen onwaarschijnlijk hoge prijzen.... Ik snap het niet meer en dat wordt hierboven ook nog gevraagd of ik nogmaals kaarten wil kopen bij ticketmaster, keuze uit ja of nee. Liever niet maar ik kan in dit geval niet anders.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onmogelijk om kaartjes te bestellen

    Tom08-12-2017

    Het is door de slechtwerkende website onmogelijk om kaartjes te bestellen. Zelfs als je op 2 computers 5 uur van tevoren in de wachtrij gaat staan lukt het niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    kaartjes ziggodome g-dragon

    Emilie30-06-2017

    wat een vreselijk systeem om te boeken.
    hij onthoudt niet eens je plaatsen en als je dan wilt boeken, zijn je plaatsen al weg!!

    heel frustrerend om dan een slechtere plek te moeten kiezen voor dezelfde prijs

    en het is al zo duur, de goedkoopste kaartjes zijn 100 euro nu!!

    wel vetgaaf dat GD naar nederland komt trouwens.

    Emilie30-06-2017

    En hij geeft deze melding terwijl ik gewoon twee stoelen naast elkaar probeer, moet je dan die derde erbij kopen soms? Alsjeblieft geen enkele stoel vrijlaten Je hebt een losse stoel aan het einde van een rij of tussen je geselecteerde stoelen laten staan. Pas ajb je selectie aan.

    Emilie30-06-2017

    Sorry! Je betaling kan niet worden uitgevoerd Voer je betalingsgegevens nogmaals in en probeer het opnieuw of selecteer een andere betaalmethode.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Celine Dion plaatsen één zit in Groningen, de ander in Maastricht (samen besteld)

    Ferry20-06-2017

    2 Golden Circle kaarten gehaald voor Celine Dion €160 per kaart.
    Vervolgens netjes 2 kaarten per mail toegestuurd gekregen.

    Wil de kaarten deze week printen blijkt dat ik in Vak A zit en degene waar ik mee ga in Vak C, dit terwijl ze samen zijn besteld. Geen melding ontvangen dat we niet naast elkaar zitten.

    Gebeld, netjes te woord gestaan maar niets mogelijk. Waren nog genoeg kaarten naast elkaar in goedkopere vakken en heb zelfs aangeboden om het verschil te laten voor wat het is. (Rond de €60)

    Toch niet mogelijk want anders blijven ze met 2 enkele kaarten zitten. €360 weggegooid, lol is er eigenlijk al af!!

    Het is dat je weinig keus hebt om kaarten elders te bestellen zonder opgelicht te worden vandaar mijn JA bij zou je hier nogmaals bestellen.

    Eva20-06-2017

    Oh dat is echt balen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    monster jam afzegging

    peter best30-05-2017

    Monster Jam 2017 is gecanceled.
    Ze noemen het 'verzet' naar 2018
    Dus ticket kosten worden niet automatisch teruggestort
    Moet je aanvragen en dan geen respons.
    En sowieso krijg je de boekingskosten niet eens terug, met verwijzing naar kleine letters in voorwaarden
    Waardeloos

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloos

    Ronald van Strien04-02-2017

    Wat een ... bedrijf ! En wat een machtspositie hebben jullie
    uren in de wacht gestaan voor Celine Dion maar nee hoor
    waardeloos , en als jullie nu eens reageren maar nee hoor
    Ik heb hier geen woorden voor, vroeger gewoon kaartjes via het postkantoor en het GWK dat was zoooo veel beter . Ik hoop dat jullie leren hiervan of failiet gaan

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    U2 kaartjes

    Anna Beffers24-01-2017

    U2 kaartjes voor 29 en 30 juli waren in no time uitverkocht. Op tijd met meerdere computers zowel maandag 16 als 23 januari ingelogd. Kaartjes stinden ONMIDDELLIJK op Seatwave, Topticketshop etc. voor 4 maal de prijs.
    Toch maar daar gekocht met alke risico's van dien. Onzeker of je kaartjes krijgt en zo ja, of je binnenkomt.
    Ik begrijp dat 100.000 kaartjes niet genoeg is voor het dubbele aantal mensen, dus dat de concerten snel zijn uitverkocht maar waarom verkopen jullie door tegen woekerprijzen en/of beschermen de eigen site niet beter? Waarom reduceren jullie het aantal kaartjes pp niet tot 2 ipv 6 (!!!!!?). Dat is eerlijker en kan veel doorverkoop voorkomen.
    Ticketmaster heeft een monopoliepositie - wat al idioot genoeg is, wetgever zou dit aan moeten pakken - maar neem dan ook morele verantwoordelijkheid en maak concerten ook toegankelijk voor mensen met een normale portemonnee. Dit is misbruik maken van schaarste.
    Natuurlijk zou ik een volgende keer bij Ticketmaster kopen - als ik er door kom -omdat het de enige officiële verkoopsite is, wie wil er nou 3 tot 4 maal de prijs betalen, niemand toch? Maar niet omdat Ticketmaster dit verdient.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Afgezet met concertkaartjes kopen Adele

    P. Blokker12-01-2017

    Wij zijn een keer flink het schip ingegaan toen we kaartjes hadden gekocht voor Adele. We hadden het niet via de officiele weg gedaan, want het was elders goedkoper (niet eens zoveel). Maar die kaartjes bleken dus niet echt te zijn. Flink balen. Aangifte gedaan, maar dat heeft waarschijnlijk geen zin

    Op het politiebureau kregen we het advies dat we het alleen via de echte wegen moeten doen. Dus bij Ticketmaster. We doen dat natuurlijk nu altijd. Want het is echt goed %$# als je denkt naar een gaaf concert te gaan, maar dat je dan nepkaartjes hebt.

    Inmiddels nu al twee keer via Ticketmaster geboekt en dat gaat telkens wel goed. We laten ons niet meer verleiden door kaartjes op andere sites die misschien iets goedkoper zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niks anders meer!

    Pierre12-03-2016

    Ik koop al mijn ticket´s voor concerten op ticketmaster! Ik vind het een makkelijke site en ik kan er bijna altijd wel het kaartje op vinden wat ik zoek! Ik heb ook wel eens vaker in de wachtrij moeten staan en dat de server dan crasht, dat is dan super vervelend, maar dat gebeurd overal wel eens, ik bedoel kijk naar Ziggo en T-mobile. Techniek is nou eenmaal niet alles.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte service

    Astrid Kraan29-02-2016

    Ticketmaster is telefonisch niet bereikbaar (behalve voor telefonische bestellingen, maar NIET voor vragen) en op het contactformulier wordt zelfs na meerdere pogingen niet gereageerd. Contact via FB wordt ook niet gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    ik wil naar Adel

    Sandria Opdam31-01-2016

    Ik wil naar adeeeeeelllll!! Ticketmaster hoe kom ik aan kaartjes?? ik doe er alles voor! Telkens bot gevangen bij het wachten in de wachtrij op internet. Hoe kom je er wel doorheen? Ik vind het niet eerlijk...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Justin Bieber kaartjes

    Joke12-01-2016

    Heb kaartjes gekocht voor Justin Bieber via ticketmaster. Nou ja, ééntje dan.
    Echt zooo stom. Ik stond megalang in de rij, maar goed dat had ik wel verwacht: hallo, het is JUSTIN BIEBER!! Maar toen ik dus eindelijk aan de beurt was, en vooraf al had geselecteerd dat ik TWEE kaartjes wilde, was er ineens nog maar eentje beschikbaar.
    Nou, je gaat mij niet vertellen dat ik TOEVALLIG het allerlaatste kaartje had. Echt superstom. Wilde met een vriendin gaan, maar ga nu dus waarschijnljik alleen naar dat concert. Wel heel gaaf dat ik eindelijk naar Justin kan, ik ben een echte belieber, maar vind het heel stom van Ticketmaster dat ik nu alleen moet want volgens mij komt het gewoon omdat hun website het niet goed deed. Misschien door de drukte van al die mensen, maar daar zou die website toch tegen moeten kunnen?!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Prima

    Sifra29-10-2015

    Ik heb hier al verschillende kaartjes gekocht voor paradiso in Amsterdam. Voor back to the zoo, een keertje mumford & sons zelfs wat echt supergaaf was. Bestellen is simpel. Beetje jammer dat je ook "lid" moet zijn van paradiso wat je dus voor elk kaartje extra moet kopen (wat dus gewoon extra entreegeld is) maar goed...dan heb je wel een supergaaf concert.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    VIPtickets met Meet & Greet met B-Brave!!!

    Larissa10-10-2015

    ik wil heeeeel graag naar B-Brave volgende week maar ik snap niet hoe ik die kaartjes moet boeken. ze staan wel online maar ik moet het aantal aanpassen ofzo?

    ik wil ze ontmoeten ben al zoooo lang fannnn!!

    Kaj is zoooo knap!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Ticketmaster

    Uw beoordeling