Ticketmaster

Alle reviews

Ticketmaster

38% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (42)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tickets

  Ticketmaster should honor more its clients/the consumers. The company has a monopoly and the people on the servicedesk have the attitude accordingly. If you call Germany they are so much nicer as the people here in the Netherlands. Please stop with your attitude and be more friendly its not of this time to be bitchy.
  The question would you buy agin its the only way unfortunetely!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaarten Coldplay

  Exact hetzelfde als de review van Ellen van 9-6-2023. Mijn man wilde kaarten voor Coldplay. Snel beslissen anders heb je niets. Dus in 1 order 2 kaarten gekocht. Nu de datum dichterbij komt, zien we ineens dat we helemaal niet naast elkaar zitten maar 3 rijen ertussen!! Zwaar belachelijk dit 🤬

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kan geen account aan maken

  kan niet eens in mijn account komen of account aanmaken, tijdelijk wachtwoord werkt niet en word meteen doorgestuurd naar FAQ terwijl ik er duidelijk bij zet dat dat niet helpt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaarten dtrh

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kaarten DTRH

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes Coldplay

  Mijn tienerdochter wilde héél graag naar Coldplay. Dus vorig jaar na ruim 2 uur in de wachtrij eindelijk 4 kaarten kunnen kopen. Je moet snel beslissen of je wilt kopen anders worden ze weer aangeboden aan een ander. Nu het concert dichterbij komt wilde ik de tickets printen. Bij het bekijken van de tickets zie ik dat het 4 losse kaarten zijn in 3 verschillende vakken! Wat een oplichters zijn Ticketmaster! Als je aangeeft dat je 4 kaarten wil kopen, dan verwacht je dat ze naast elkaar zijn en niet allemaal losse plaatsen! Zeker voor de bizarre prijzen die ze tegenwoordig vragen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DTRH kaarten

  Belachelijk de servicekosten bij ticketmaster wanneer je een kaartje overkoopt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaarten Artic Monkeys

  Ik heb kaarten gekocht voor het concert Artic Monkeys, maar deze heb ik helaas nooit mogen ontvangen. Ik heb een aanvraag ingediend voor contact, maar hier helaas nooit antwoord op gehad. Tijdens het bellen met de klantenservice probeerde ik uit te zoeken wat er mis is gegaan. Helaas was dit een heel akelig gesprek door de onsympathieke en eigenzinnige toon van de klantenservice-medewerkster. Ze was totaal niet bereid om een rustig gesprek te zoeken om even uit te zoeken wat er mis was gegaan. Heel jammer, en ik heb nooit die 135 euro terug mogen ontvangen die ik wel heb betaald voor niks.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Guus meeuwis

  1 ste rang kaarten betaald en 2de rang gekregen

  Dikke oplichting koop hier niks !!!

  Bestellen heel makkelijk maar daarna dikke ellende dit zou niet moeten kunnen en klantenservice stuurt je weg !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pinkpop 2020

  bijna 2 en half jaar geleden kaartjes gekocht voor pinkpop 2020 wacht ik nog steeds op een refund .ik had gekozen voor een voucher omdat ik dacht weet je mischien komt er wel iets anders leuks.maar in de 2 en half jaar niet iets geweest waar ik na toe wou.nu is in december mijn voucher tegoed verlopen en hoort ticketmaster mij het tegoed terug tebetalen .je raad het al ik kan contact zoeken wat ik wil maar krijg steeds mailtjes terug met daar in dat ik 4 weken moet wachten op een terug koppeling what the hell jullie hebben mijn geld en ik moet het terug schooien schande van ticketmaster ik eis mijn geld terug het is niet zomaar een klein bedrag alles word dagelijks duurder ik ben er niet om jullie te steunen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Concertkaartjes

  Bijna 8 weken geleden alweer op 7 oktober heb ik kaartjes voor Depeche Mode gekocht.

  Het begon er al mee dat ik staanplaatsen had geselecteerd, die ineens na het afrekenen veranderd bleken in zitplaatsen. Gelukkig kwam er meteen een tweede concert beschikbaar, dus voor het tweede evenement deze zitplaatsen in de verkoop via TM en staanplaatsen gekocht. Snel erna kreeg ik een melding dat de kaarten waren verkocht en dat het geld zsm op mijn rekening zou worden gestort.

  Hierop ontving ik ook diverse emails van TM met het bericht dat het geld nu binnenkort op mijn rekening zou worden gestort. Toen dit echter na een ruime 2 weken maar steeds niet het geval was, heb ik een email gestuurd met de vraag of er wellicht nog info nodig was of iets onduidelijk was. Hierop mocht ik geen enkele reactie krijgen.

  Na een ruime week wachten toch maar weer een bericht, ditmaal via jullie site, en nu kreeg ik de reactie dat ik volgende documenten moest uploaden via mijn TM profiel:
  – Foto van je ID-bewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Bij een ID-kaart en rijbewijs moeten de voor- en achterkant geüpload worden. Bij een paspoort volstaat enkel de voorkant).
  – Bankafschrift (hier moeten jouw NAW-gegevens op staan, je IBAN-nummer en het logo van je bank).

  Op de site van TM is bij mijn profiel NERGENS een mogelijkheid tot het (veilig?!) uploaden van dergelijke documenten te vinden, dus dit is niet mogelijk. Bovendien hadden vrienden van mij met wie we naar dit evenement gaan hebben tegelijk met mij via jullie hun tickets verkocht en zijn kregen de volgende dag al hun geld terug gestort.

  Het lijkt me dat hier sprake is van een vergissing.

  Ik heb dus binnen een half uur twee maal twee kaarten bij TM gekocht. En eenmaal 2 tickets zijn voor mij binnen een paar minuten weer aan iemand anders verkocht. Ik zou verwachten dat het voldoende moet zijn dat TM de door mij eerder betaalde kosten terug kunnen storten naar het IBAN-nummer waarvan ik de betaling heb gedaan. Net als bij andere mensen.

  Ik heb dit ook in een reactie geschreven, echter wederom … geen reactie.

  Ook op de chatfunctie via facebook TM pagina en Twitter geen enkele reactie!

  AL met al wacht ik dus bijna 8 weken op uitbetaling van de tickets die jullie namens mij hebben verkocht, en lijkt normaal klantcontact met TM onmogelijk. Werkelijk schandalig.

  Ik hoop dan ook nu op een snelle reactie e

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Concert tickets Robbie Williams in pre-sale

  Onduidelijkheid in betitel proces. Onhandige niet bij elkaar tickets gekregen. Vervolgens geen enkele hulp of service voor omruilen terwijl er gewoon nog kaarten zijn. Ook voor de reguliere sale. Maar hun oplossing ja annuleer maar en ga maar opnieuw in de rij staan en hopen dat je dan wel goede kaartjes krijgt. Wat is dat voor klantenservice. En dat terwijl ze 16,80 euro service kosten vragen per kaartje. E-tickets natuurlijk dus vrijwel geen kosten voor verzenden. Belachelijk dat dit nog steeds de enige optie is om aan officiële concert kaartjes te komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticketmaster

  Kiss concert,ziggodom plaatsen verkocht waar geen stoelen zijn en ticketmaster zo als ziggodom schuijven alles tegen elkaar! Baahbaa ,niet nog een kee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tickets

  Ik kon met mijn normale emailadres niet inloggen of een nieuw wachtwoord aanmaken, het tijdelijk wachtwoord werkte ook niet. Na via het contactformulier mijn klacht uiteen gezet te hebben kreeg ik wel het verzoek om hun afhandeling te raten, maar ik heb geen afhandeling/antwoord gehad. Ook het overzicht van mijn bestellingen werkt niet. Waardeloos dus,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 tickets via..

  Ik wou met mijn dochter naar pinkpop Festival 2021. Ticket bij Ticketmaster kost 100 euro met 10 euro service kosten. Omdat vorig jaar 2020 ticket i.v.m. corona ook 2021 geldig zijn heb ik via viagogo website twee tickets gekocht. Het koste me ruim 300 euro en dus heb ik veel meer betaald. Viagogo is een website waar je ticket lan kopen. Iemand had 8 tickets totaal gekocht waarvan ik 2 heb gekocht. Ik ken de verkoper niet want het gaat via de website zelf. Omdat door corona de Festival van 2021 ook niet door gaat heeft Ticketmaster de mogelijkheid tickets te annuleren. Ik heb xintqcy opgenomen met Ticketmaster en ze vroegen de barcodes van mijn ticket en mijn bankrekeningnummer voor terug betaling. Ze vroegen als ik alle 8 wou annuleren. Alle 8 tickets staan op naam van iemand anders dus ik heb ze laten weten alleen mijn twee tickets te annuleren. De door mij betaalde twee tickets zijn geannuleerd en kunnen niet meer worden gebruikt. Het bedrag van de twee tickets is overgemaakt naar de koper American Express. En dus niet mijn bank waarna werdt gevraagd. Dus de officiële koper heeft mijn geld via viagogo website gekregen en het geld van de tickets ook. Ik heb meer betaald voor tickets dan het waard is en nu geen geldige toegangsbewijzen omdat ze het hebben geannuleerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes paul McCartney

  Krijg na op tijd verzenden contactformulier met verzoek om geld teruggave te horen dat men geen ticketID van mij heeft. Men geeft dat ID nergens aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pinkpop

  Schandalig dat het geld tot uiterlijk juli 2021 terug betaald word, we hebben iets gekocht wat er niet is. Ik begrijp de corana tijd maar dit raakt iedereen ook wij kunnen het geld gebruiken. (Ons eigen geld)

  Ik zie veel slechte reacties maar toch hoge cijfers, vreemd. Waarschijnlijk wordt dit ook gemanipuleerd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trevor Noah - Loud & Clear Tour

  I bought tickets in November for an event on 27th of May. 20 more days and still no official reaction from them. I requested refund, based on the regulation , supported by the Ministry of Education, Culture and Science and the Authority for Consumers and Markets and I got no answer since 22nd of April.

  I tried to call the support, but the call is being denied after 30 seconds.

  Last time I buy from them. See you in court.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets

  Stelselmatig 10-15% van de ticket aan servicekosten betalen waar niemand op zit te wachten en vervolgens leveren ze 0,0 service. Laat ons a.u.b. direct tickets kopen zonder deze tussenhandelaars die ook nog eens bewezen in zee gaan met ticketscalpers.

  De hoge bijdrage aan deze organisatie zit volgens hun zogenaamd in onzinnige 'kosten' zoals betalingskosten (tegenwoordig nog geen 20 cent), ticketkosten (het versturen van een mailtje en bijhouden van een database, hooguit 5 cent aan kosten) en service (geen dus). Een onafhankelijke organisatie zou het voor nog geen euro kunnen doen waar ticketmaster soms tot 20 euro vraagt voor het versturen van een e-mail. Het is triest dat nog steeds zo veel evenementen in zee gaan met deze oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cirque du Soleil

  Dit bedrijf is een oplichters club die samen met vele andere ticckts opkoopt en doorverkoopt voor woekerwinsten. Ook verkopen ze dezelfde tickets aan meerdere mensen zodat alleen degene die eert komt binnen raakt en de rest zit met reeds gescande, dus ongeldige tickets. Klachten worden met slappe exciuses afgedaan en je bent je geld kwijt.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Plopsa
4 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Voetbalreizen.com
4 reviews

Een schitterende voetbalreis, compleet met hotel, tickets voor de wedstrijd en heen- en terugreis. Allemaal geregeld op een eenvoudige manier en bi...

Ticketmaster

Ticketmaster: Ervaringen
Oog in oog met Taylor Swift, Paul McCartney of Beyoncé? Met Ticketmaster kom je een heel end! Het is de meest gangbare bron voor kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen. Of je nu een fervent concertganger bent, op zoek bent naar een avond vol platte grappen in een comedy club of juist een gezellig familieavondje met fantasiedieren: je koopt je kaartjes op Ticketmaster. Er zijn tegenwoordig nog altijd veel verhalen van louche online kaartverkopers waar je zeker niet mee in zee moet gaan, maar hoe staat dat met Ticketmaster? Hoe wordt dit bedrijf door Nederlanders beoordeeld? Lees het hier op NederlandReview!

Over Ticketmaster
Ticketmaster is de meest bekende aanbieder van kaartjes voor allerlei soorten evenementen. Je kunt online bestellen en op verschillende manieren betalen: Eurocard/Mastercard, VISA, American Express, iDEAL (internet bankieren via ABN-AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Frieslandbank, ING Bank, ASN Bank, Regio Bank en Triodos). Bij online betalingen wordt een standaard percentage administratiekosten berekend. Ook kun je tickets kopen bij één van de directe verkooppunten of reserveren via 0900-3001250 (60 cent per minuut). In dat laatste geval kun je de kaarten dan ophalen bij een verkooppunt of het verschuldigde bedrag overmaken en ze toegezonden krijgen. Ticketmaster.nl is partner van Mojo Concerts, Live Nation Nederland, American Express en Seatwave NL.

Diensten van Ticketmaster
Op de website van Ticketmaster (Ticketmaster.bevoor de Nederlandse editie, Ticketmaster.com voor de Amerikaanse, die staat nog veel voller met internationale topacts) vind je allerlei spectaculaire voorstellingen, thematisch geordend om voor ieder wat wils te bieden. Misschien ben je wel op zoek naar een avond hard dansen en wil je dus kaartjes voor Q-Dance, Amsterdam Dance Event of Sensation? Of wil je juist ontspannen bij een rustiger avond vol mooie muziek in een prettige sfeer en zoek je kaartjes voor een avond met Douwe Bob, of een zwoele jazzvoorstelling? Meer humor in je leven nodig? Bij Ticketmaster koop je ook kaartjes voor Hans Teeuwen & The Painkillers, Kevin Hart, Block B en Sara Kroos. Sportwedstrijden vind je ook op Ticketmaster, bijvoorbeeld voor bokswedstrijden, het ABN AMRO Tennis Tournament of Nitro Circus Live. Of wil je gewoon èrgens heen, als je maar eens een avondje van huis kunt? Neem dan eens een kijkje op Ticketmaster.nl en laat je verrassen!

Klachten over Ticketmaster
Ging er iets niet goed met het bestellen van je kaartjes? Op de website kun je hulp zoeken bij de zeer uitgebreide lijst met oplossingen voor allerhande problemen. Wat te doen als een voorstelling is afgelast of verschoven? Hoe kun je tickets annuleren? Kun je tickets nog ruilen en hoe moet dat dan? Geen ticket ontvangen? Of is hij kwijtgeraakt, erger nog: gestolen? Ze hebben overal een antwoord en oplossing voor, zoek het gewoon even op op hun website. Is dat niet naar wens, dan verschijnt er vanzelf een contactformulier om je verder te helpen.

Waar ben jij heen geweest met Ticketmaster? Ging de verkoop via Ticketmaster naar tevredenheid, of heb je aan- of opmerkingen over de manier van verkopen? Laat ons en heel Nederland jouw ervaringen weten op NederlandReview!

Lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen bij het kopen van concert en evenement kaartjes bij ticketmaster. Lees beoordelingen over de service bij NederlandReview!

}