Radisson Hotels

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Radisson Hotels

Wil je een hotelovernachting boeken? Ben je toe aan vakantie en wil je in een hotel verblijven? Wellicht is het een idee om in één van de hotels van hotelketen Radisson Hotels te verblijven. Via NederlandReview kun je lezen hoe gasten hun verblijf bij ‘Radisson’ hebben ervaren. 


Radisson Hotels & Resorts is een internationale hotelketen. Op dit moment beheert dit bedrijf 420 hotels in 73 landen. Het eerste hotel is vernoemd naar de Franse ontdekkingsreiziger Pierre-Esprit Radisson. De meeste hotels van de groep zijn gevestigd in Amerika. De eerste vestiging werd in 1909 geopend in Minneapolis. 


Mobiele app 


Je kunt 3000 bonuspunten verdienen als je start met de mobiele app. Volgens de mensen achter 'Radisson' kun je mooie momenten met de Radisson Hotels App beleven. Je verdient 3000 bonuspunten op het moment dat je je eerste hotelovernachting boekt. Deze boeking moet voor twee of meer nachten zijn. Je kunt de Radisson Hotel Group App via de App store en Google Play. Via de speciale app heb je keuze uit 1100 verschillende hotels. Deze verblijven zijn van acht unieke hotelmerken. De hotels liggen verspreid over bestemmingen wereldwijd. Via de locatieservice kun je naar hotels in de buurt zoeken. De app is in te stellen op taal, valuta en afstanden. Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of feedback hebben kun je via de app telefonisch of per mail contact opnemen.


Online tarieven garantie 


Op het moment dat je ergens een lager tarief moet betalen voor je verblijf, wil Radisson Hotels dit graag weten. Ze zullen dit bekijken en vervolgens een korting van 25% aanbieden. Hier gelden wel een aantal voorwaarden voor. Zo zal de reservering geboekt moeten worden via Radissonhotels.com. De 'prijsclaim' zal gecontroleerd moeten worden via het customer care-team van Radisson Hotels. Je kunt niet altijd aanspraak maken op de garantie voor de beste tarieven. Deze uitzonderingen zijn uitvoerig beschreven op de website van deze hotelketen. 


Gezinsvakanties 


Er wordt aangegeven dat er uitstekende 'Radisson' hotels bestaan voor gezinsvakanties. Volgens de medewerkers van de groep hotels kun je van ieder verblijf een avontuur voor kinderen maken. Ze zullen zich onder andere kunnen vermaken met spelletjes, speelgoed en voorzieningen. Je kunt je kinderen verrassen met een gouden ticket naar Rad Family World. Daar zijn leuke dingen te beleven. Daarnaast worden er meer activiteiten georganiseerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht als je jouw kamer deelt met een kind die jonger dan 12 jaar is. Voor babywiegjes worden geen kosten in rekening gebracht. Kinderen onder de 12 jaar zullen bij aankomst een speciale tas met cadeaus, activiteiten en spelletjes ontvangen.


Gezondheid & veiligheid 


Veiligheid en gezondheid staan bij Radisson Hotels hoog in het vaandel. Ze stellen hieraan bij te dragen door het opleveren van een schone en veilige omgeving. Er wordt gewerkt volgens gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Op het moment van schrijven heeft dit bedrijf een nieuw gezondheids- en veiligheidsprotocol ontwikkeld. 


Het nieuwe protocol is gemaakt in samenwerking met SGS. Het doel is om je veiligheid en gemoedsrust te garanderen. Dit geldt voor de gehele periode dat je in een hotel of resort verblijft. SGS is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf. SGS is gespecialiseerd in het testen en keuren van goederen en processen.


Ervaringen 


Heb je weleens een hotelovernachting bij Radisson Hotels geboekt? Dan willen we graag weten wat jouw ervaringen zijn? Heb je jouw overnachtingen via de app geboekt? Hoe is dit proces verlopen? Ga je in de toekomst vaker vakantie vieren via Radisson Hotels? Deel op NederlandReview jouw objectieve ervaringen bij deze hotelketen!  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)