Radisson Blu

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Radisson Blu

Op zoek naar een hotel voor de aankomende zomer of zomaar? Alleen, saampjes of met het hele gezin? Als je al wat gevonden hebt, wil je toch graag weten hoe eerdere hotelgasten hun verblijf daar ervaren hebben. Gelukkig zijn er mensen die hun mening en ervaring in een recensie omzetten. Door hun oordeel te lezen, kun je zelf een beter beeld vormen van waar je wilt gaan reserveren of boeken. Of ben je hier omdat je net terug bent van de reis en wil je toekomstige gasten helpen in het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review.

Hotelletje pakken

Of je nu een weekendje, midweek, week of weken op vakantie bent, een hotel is ronduit makkelijk. Vaak zijn ze van alle gemakken voorzien, zoals Wifi, een zwembad en een restaurant, en is een bed wel zo fijn. En wie weet geldt er wel een arrangement of aanbieding voor de periode dat jij er toevallig ook op die mooie bestemming bent! Kun je een keer aan roomservice doen!

Decadent of verstandig?

Natuurlijk mag je een hotel decadent of een duur geintje vinden, een ieder zijn mening, maar er zit ook een hele mooie keerzijde aan een hotel pakken. Omdat verder alles je eigenlijk uit handen wordt genomen, zeker als je naar een resort gaat, kun je weer even de aandacht leggen bij je reisgenoot of genoten. Een huwelijk kan bijvoorbeeld best onder druk komen te staan als er kinderen bij komen. Hoe leuk en lief ze ook zijn, ze kunnen een aardige inbreuk zijn op de relatie van de ouders. Hoe heerlijk is het dan om juist even met je geliefde er romantisch tussenuit te gaan. Even weer helemaal aandacht voor elkaar, samen tot rust komen, ontspannen, samen dingen doen, genieten, weten waarom je ook alweer zoveel van elkaar houdt en verliefd werd.Extra diensten hotels

Veel hotels bieden naast accommodatie, ook andere diensten aan. Bijvoorbeeld een congresruimte, vergaderzaal, locatie voor een bruiloft, golfbaan, de mogelijkheid om er evenementen te organiseren of zelfs complete resorts met spa en al. En waarschijnlijk hebben ze naast een bruidssuite ook genoeg kamers voor de familie tijdens de trouwerij. Veel faciliteiten en diensten staan al aangegeven op de websites, maar informeren kan nooit kwaad.

Radisson Blu

Deze hotelketen is te vinden in Europa, Azië (Pacifisch gebied), het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Afrika. Mocht dit inspireren om te gaan hotelhoppen, zijn hier de landen waar je ze kunt vinden: Armenië, Oostenrijk, Zwitserland, België, Engeland/Verenigd Koninkrijk en Jersey, Schotland, Kroatië, Servië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Roemenië, IJsland, Ierland, Italië, Kazachstan, Oekraïne, Oezbekistan, Polen, Noorwegen, Zweden, Moldavië, Malta, Spanje, Portugal, Slovenië, Slowakije, Thailand, India, Australië, Bangladesh, China, Fiji, Indonesië, Filipijnen, Turkije, Bahrein, Koeweit, Libanon, Oman, Saoedi Arabië, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Congo, Tsjaad, Ivoorkust, Sierra Leone, Egypte, Marokko, Tunesië, Mozambique, Nigeria, Ethiopië, Gabon, Libië, Kenia, Mali, Mauritius, Zuid-Afrika, Zambia, Rwanda, Verenigde Staten, Brazilië, Chili en natuurlijk Nederland. Dus wat wordt het? Een rondreis door zoveel mogelijk landen of zoveel mogelijk steden in een en het zelfde land?

Op de website staan bij de hotels niet alleen de gegevens van de locatie vermeld, maar ook tips qua winkels en shopping, belangrijke bezienswaardigheden en wat er te doen valt in de omgeving. Tevens is het mogelijk om giftcards te kopen, voor als je iemand een overnachting cadeau wilt doen.

Het is als gast mogelijk om lid te worden van Radisson Rewards. Leden van deze club, krijgen extra voordelen en speciale tarieven op verschillende hotelfeiten en kunnen sparen voor gratis overnachtingen. Zie het als een soort klantenkaart met meerwaarde.

Recensies

Als je interesse hebt in een hotel, zijn er altijd wel een aantal dingen die je graag van te voren wilt weten. Met wat voor cijfer beoordelen de al uitgecheckte gasten het hotel zelf en de ligging en bereikbaarheid ten opzichte van bijvoorbeeld openbaarvervoer? Is het personeel gastvrij en vriendelijk? Kunnen ze de gast eventueel van reisinformatie of toeristische informatie voorzien? Zijn de hotelkamers schoon? Is het ontbijt een lopend buffet met vers brood en fruit? Is er een minibar? Wat zijn de gelegenheden binnen het hotel zelf? Heeft de Radisson Rewards een meerwaarde naar jouw idee? Is er bijvoorbeeld een restaurant en zo ja, hoe is de kwaliteit van het eten? Als jij het antwoord weet op deze vragen voor een vestiging van Radisson Blu, schrijf dan gerust een review van jouw ervaring en laat jouw mening horen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)