NederlandReview

  Ervaringen De Julianatoren

  Ben jij benieuwd wat andere bezoekers vinden van pretpark Julianatoren in Apeldoorn? Lees hier ervaringen van anderen over pretpark Julianatoren. Op NederlandReview lees je betrouwbare ervaringen van andere pretparkbezoekers met de attracties, prijzen, kortingen van pretpark Julianatoren. Plaats ook jouw review op NederlandReview en laat Nederland weten wat jouw beoordeling is. Als je naar een pretpark gaat is het goed te weten waar je terechtkomt. Wat voor soort amusementspark is het eigenlijk en voor welke doelgroep?Lees de beoordelingen van bezoekers die u voorgingen. Lees op NederlandReview betrouwbare beoordelingen van anderen zodat je goed geïnformeerd op pad kan. Lees ook in beoordelingen van bezoekers wanneer en waar je kortingen kan krijgen, zoals een korting via de anwb. Wat de openingstijden, prijzen en het adres van pretpark Julianatoren zijn lees je hier onderaan. Laat ook jouw review achter met je mening over jouw dagje pretpark!

  Over Julianatoren

  Pretpark Julianatoren in Apeldoorn gaat al terug tot begin 20e eeuw toen restaurant Belvédère werd geopend aan de Amersfoortseweg. Vanaf 1910 was de bouw van de grote uitkijktoren klaar. Op de website onder ‘historie’ zijn mooie zwart-wit foto’s te zien van de toen en de botsautootjesbaan begin twintigste eeuw.

  De uitkijktoren van pretpark Julianatoren was de eerste attractie. Het uitzicht was zo ver en bijzonder dat de lokale kranten er vol van stonden. Je kon met een verrekijker tot aan de kerkklok in Deventer zien. De toren heette toen nog ‘Prinses Juliana Toren’. Tijdens de bezetting van de Duitsers in de tweede wereldoorlog moest de naam in ‘Julia Toren’ veranderd worden. Maar na de oorlog werd de naam wer terug veranderd. Na 1950 kwamen er steeds meer attracties bij zoals motorbootjes, een spookhuis en oldtimer auto’s. Ook de elektrische bootjes gaan al heel lang mee.


  Fien en Teun hebben een nieuwe show bij de Julianatoren

  Diensten

  Een amusementspark is tegenwoordig niet meer alleen botsautootjes en een reuzenrad. Pretpark Julianatoren is een pretpark met alle attracties die je van een modern amusementspark verwacht, zoals verschillende achtbanen, mega glijbanen, draaimolens in allerlei vormen, fietsbanen in de lucht, motorbootjes, een schattenjacht, een Dino tour, een bungeejump trampoline, paardenbaan, maar ook een traditionele carrousel. ookal noemt pretpark Julianatoren geen specifieke doelgroep, laat de website zien dat de meeste attracties zijn gericht op jonge kinderen onder de tien.

  Horeca is ook aanwezig in de vorm van restaurants, cafetaria’s, een hamburgerkiosk, poffertjesrestaurant, ijskramen en natuurlijk een suikerspin verkooppunt.

  De prijzen zijn:
  Kinderen 0 t/m 1 jaar Gratis
  Bezoekers v.a. 2 jaar € 22,50 p.p. bij de kassa, 20,50 online
  Mensen met een beperking* € 12,50 p.p.
  Parkeren*** € 8,50

  Met een gezinsabonnement kun je het hele seizoen 'gratis' naar binnen bij pretpark Julianatoren. Een abonnement kost 230 euro en je krijgt dan ook gratis toegang bij andere attractieparken en de evenementen van pretpark Julianatoren in Apeldoorn. Opa’s en oma’s kunnen gratis mee. Kijk voor kortingen en acties op de website van pretpark Julianatoren. Ook voor schoolreizen en groepen zijn er speciale aanbiedingen.

  Bezoek- en postadres Julianatoren
  Amersfoortseweg 35
  7313 AC Apeldoorn

  Openingstijden zijn op de website van attractieark Julianatoren te vinden.

  Klachten

  Voor klachten en vragen kun je alleen via een contactformulier communiceren of met het telefoonnummer 055 – 355 3265. Dus laat ons vooral weten hoe jouw eventuele klachten zijn afgehandeld.

  Hoe was jouw dagje uit?

  Laat ons weten wat jouw ervaring is geweest met je vrienden of familie in pretpark Julianatoren Apeldoorn en laat een review achter op NederlandReview. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening zodat heel Nederland goed geinformeerd op pad kan!

  Lees hier hoe bezoeker hun dagje uit naar pretpark Julianatoren hebben ervaren. Zijn de attracties leuk en veilig? Hoe zijn de prijzen?

  De Julianatoren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Julianatoren

  Uw beoordeling

  Tickets 4 personen julianatoren

  Op de site gaf julianatoren aan dat normaal 6000 mensen naar binnen konden door.corona nu 2600 mensen en ze gaven aan dat je bijna niet hoef te wachten of.korte duur nou de park is 5 6 uurtjes open en elke atractie wacht je minimaal 30 min als niet langer is en geloof.mij zit meer dan 2600.mensen binnen wqt een drukte is dit zeg je betaald 110 euro 4 personen is de moeit3 niet waard schandalig kom er nooit meer :@

  Door: Ugur15-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  julianatoren leuk

  altijd een leuk uitje met de kinderen, maar soms wel erg druk..

  Door: Jacqueline20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Nog steeds leuk!

  Vroeger als klein kind met mijn opa en oma vaak heen geweest en vond het zelf altijd fantastisch. Toen hadden ze ook nog ponies, maar die zijn nu afgeschaft. (misschien maar goed ook, was niet heel diervriendelijk). Nu weer met mijn eigen kinderen gegaan en ze zijn goed met hun tijd mee gegaan. Erg goed nog voor kinderen. Meer een aanrader voor (kleine) kinderen dan bv de Efteling. Heel erg leuke tijd met de kinderen beleefd!

  Door: Maus30-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is De Julianatoren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over De Julianatoren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Julianatoren actief?

  De Julianatoren is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Julianatoren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.