Plopsa

Alle reviews

Plopsa

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  school

  ik kan niet inloggen want ik wordt gewoon terug gestuurd naar google, ik heb niet kunnen spinnen voor een prijs. en het is gwn super raar.

  wat een kut app

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dagje Plopsa

  erg druk maar wel heel leuk voor de kinderen
  we hadden via de website kaartjes besteld en dat scheelde wel in de rij (en portemonnee)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuk dagje uit met de kinderen

  ik vond Plopsaland hartstikke leuk en de kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt. het is wel wat meer echt op de kleintjes gelet dan bijvoorbeeld de Efteling maar voor ons was het echt een erg leuk dagje uit. iedereen is er vriendelijk en er is genoeg te zien en te beleven. het is wel wat prijzig daar allemaal maar dat hoort er misschien ook een beetje bij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig, maar meer ook niet

  Overzichtelijke website met wat aanbiedingen. Was net iets goedkoper uit dan bij het park zelf.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Voetbalreizen.com
4 reviews

Een schitterende voetbalreis, compleet met hotel, tickets voor de wedstrijd en heen- en terugreis. Allemaal geregeld op een eenvoudige manier en bi...

Plopsa

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de verschillende themaparken en dergelijke die inmiddels gerealiseerd zijn. Om een overzicht te krijgen wat ze allemaal te bieden hebben, en om gemakkelijk online tickets te kunnen bestellen, kun je terecht op de Plopsa site. Wat de ervaringen van anderen is met deze overzichtspagina, lees je hier bij NederlandReview.

Over Plopsa
Plopsa is de benaming voor de overkoepelende Plopsa Group of Studio Plopsa over de parken van Plopsa. Vroeger werd deze naam ook vaak gebruikt in de kinderprogramma’s van Studio 100. De naam komt van oorsprong van de eerste twee figuren van Studio 100: Kabouter Plop en Samson. De groep heeft verschillende parken in België, Nederland en Duitsland die in hun aankleding de TV-figuren van Studio 100 gebruiken.


Diensten
Op de Plopsa website zie je een overzicht van alle pretparken. Je kunt via de homepage de verschillende sites vol informatie van en over de verschillende parken bezoeken en meteen een kaartje kopen. Daarnaast vind je er nog meer Plopsa informatie.

De parken

 • Plopsaland De Panne
  Dit is een pretpark aan de kust van België dat in 2011 een overdekt gedeelte genaamd Maya (naar Maja de Bij) kreeg, dat tijdens de wintertijd geopend is als de rest gesloten is. Pasgeleden, in 2017, werd in De Panne ook nog Heidiland geopend, een gedeelte dat er uitziet als een Zwitsers dorpje met als basis de figuur Heidi.
 • Plopsa Indoor Hasselt
  In 2005 het eerste overdekte themapark in België.
 • Plopsa Coo
  Dit bestaat sinds 2007, en is een pretpark dat aan de watervallen van Coo in België ligt. Naast attracties zijn er ook natuuractiviteiten.
 • Het Plopsa Theater
  Geopend in Plopsaland De Panne in 2013. Deze theaterzaal is te gebruiken voor parkshows van Plopsaland, maar ook voor Studio 100 shows en andere shows die hier volledig buiten staan.
 • Plopsaqua
  Ook in Plopsaland de Panne. In 2015 werd dit grote subtropische zwemparadijs geopend met allerlei glijbanen, zwembaden en andere faciliteiten. Dit zwembad heeft als basis het figuurtje Wickie de Viking.
 • Plopsa Indoor Coevorden
  In 2010 opende dit overdekte eerste Nederlandse themapark van Plopsa. Dit ligt op loopafstand van Center Parcs de Huttenheugte.
 • Holiday Park
  Eind 2010 werd Plopsa de eigenaar van het themapark Holiday Park. Sommige zones en attracties werden ook naar Studio 100 figuren aangepast. Maar dan wel de figuren zoals ze in Duitsland bekend staan als Maya de Bij, Das Haus Anubis, etc.

Plopsa Funcard
Als je een Plopsa-FunCard aanschaft, heb je daarmee een jaar lang onbeperkt toegang tot de parken en 40% korting bij Plopsaqua. Daarbij krijg je 50% korting bij ruim vijftig andere dieren- en pretparken, 10% korting in de Plopsa winkels, etc.

Verder vind je op de website een onderdeel voor scholen die een park willen bezoeken met een groep, een onderdeel voor business aanbiedingen en een vacaturedeel.

Klachten
De website is meer een doorverwijspagina naar de parken en andere activiteiten van Plopsa. Er is niets te vinden over een klachtenregeling voor deze website. Er zijn wel algemene verkoopvoorwaarden te vinden, maar die leiden je door naar de website van de Panne.

Laat hier ook jouw review over deze website achter!

Wat is de ervaring met de site van Plopsa, is het een handige overzichtelijke website waar je alles kunt vinden wat je zoekt over de Plopsa locaties?

}