Studio 100
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

8

Service

10

Prijs

8

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

23-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mitzy Oranje

Studio 100 - BLIJE TANTE

Tsjaa.. daar zat ik dan, een nichtje dat helemaal fan is van kabouter Plop. Voor mijn eerst (en voorlopig enige) nichtje wil je natuurlijk wel wat moeite doen om een leuk verjaardagskado te kopen, maar ik kon nergens meer originele producten vinden. Tot ik op een gegeven moment op de website van studio 100 terecht kwam. Hier vond ik precies wat ik nodig had. Een ruim assortiment aan originele producten van bekende TV-series/formats. En daar zat ook kabouter Plop tussen.

Het bestellen ging soepel, wel vind ik dat de aankoopgrens van 35 euro wel iets omlaag mag. Ik bedoel, het zijn kinderproducten, die hoeven toch niet altijd 35 euro te kosten. (Je kunt ook onder de 35 euro kopen, maar dan moet je verzendkosten betalen en dat vind ik echt niet meer van deze tijd!). Verder alles soepel verlopen en volgende week is de verjaardag. Nu maar hopen dat mijn kano in de smaak valt.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Studio 100

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Studio 100?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Studio 100

Bijna iedereen met kinderen kent de bekende series wel als Bumba, Kabouter Plop, Maya de Bij, Piet Piraat, etc. Allemaal producties van Studio 100. Net als de meidengroep K3 en de verschillende themaparken. Natuurlijk heeft Studio 100 ook een website waar je van alles terug kunt vinden aan informatie, merchandise en dergelijke. Wat de ervaringen met de site, Studio 100 zelf en de geleverde diensten zijn lees je hier op NederlandReview.

Over Studio 100
Studio 100 werd in 1996 als een klein tv-productiebedrijf opgericht door Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. De samenwerking tussen deze drie mensen was al ontstaan in 1989. Toen startte omroeper Gert op de BRT een nieuw initiatief, een sprekende hond naast de omroeper om het aankondigen van de programma’s wat op te fleuren. Hiermee was Samson geboren, dit werd zo succesvol dat Samson & Gert een eigen tv-programma kregen.  ontstond reeds in 1989. In dat jaar startte omroeper Gert op de toenmalige BRT een nieuw initiatief: een sprekende hond naast de omroeper om het omroepen wat op te fleuren, Samson was geboren. Het werd een enorm succes en Samson & Gert kregen een eigen programma. Inmiddels brengen zij vele tv-series, live shows, themaparken en de bijbehorende merchandise.


K3, een van de succesformules van Studio 100. In de webshop vind je onder andere veel merchandise van K3

Diensten
Op de website vind je ten eerste een webshop met originele Studio 100 producten van onder andere de volgende figuren en series:

 • Bumba
 • Ghost Rockers
 • K3
 • Kabouter Plop
 • Maya de Bij
 • Piet Piraat
 • Prinsessia
 • Samson & Gert
 • Etc.

Je ziet er boeken, spelletjes, verkleedkleren, dvd’s, cd’s en nog veel meer. Voor deze producten geldt dat je ze morgen in huis hebt, als je ze voor 17.00 uur bestelt. Bijeen bestelling boven de € 35,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Alle bestellingen mogen binnen 30 dagen gratis retour.

Shows
Onder het kopje ‘Shows’ kun je zien welke shows er aan zitten te komen zoals de Samson en Gert Kerstshow. De informatie die erbij hoort kun je daar vinden, en als het je leuk lijkt, kun je ook meteen tickets voor een show kopen op deze pagina.

Plopsa
Onder het kopje ‘Plopsa’ zie je de verschillende Plopsa Themaparken staan. Zoals bijvoorbeeld Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo, Plopsaqua, etc. De links naar de verschillende parken en tickets zijn hier ook te vinden.

Wanagogo
Onder het kopje ‘Wanagogo’ kun je het digitale gedeelte van Studio 100 vinden. Je kunt je abonneren en dan met tot 4 personen per huishouden gebruik maken van de Wanagogo app. Dit kan op een smartphone, tablet, pc of geniet via de website van wanagogo.com. Met films, series, maar ook boeken en spelletjes over en met de favoriete helden van je kinderen. Reclamevrij en 100% veilig.

Verder zie je nog een aantal kopjes op de homepage staan, namelijk: Kijk, kleur, kalender, win en nieuws. Hier kun je programma’s bekijken, kleurplaten maken, nieuwtjes vinden en winacties bekijken etc. Ook vind je op de website de vacatures die op dat moment openstaan.

Klachten
Als je een klacht over een product of dienst of een vraag hebt aan Studio 100, dan kun je een online contactformulier invullen. De klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat hier ook jouw review over Studio 100 achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!