Studio 100

5

Bestellen

4.7

Service

4.3

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Studio 100

Bijna iedereen met kinderen kent de bekende series wel als Bumba, Kabouter Plop, Maya de Bij, Piet Piraat, etc. Allemaal producties van Studio 100. Net als de meidengroep K3 en de verschillende themaparken. Natuurlijk heeft Studio 100 ook een website waar je van alles terug kunt vinden aan informatie, merchandise en dergelijke. Wat de ervaringen met de site, Studio 100 zelf en de geleverde diensten zijn lees je hier op NederlandReview.


Over Studio 100

Studio 100 werd in 1996 als een klein tv-productiebedrijf opgericht door Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. De samenwerking tussen deze drie mensen was al ontstaan in 1989. Toen startte omroeper Gert op de BRT een nieuw initiatief, een sprekende hond naast de omroeper om het aankondigen van de programma’s wat op te fleuren. Hiermee was Samson geboren, dit werd zo succesvol dat Samson & Gert een eigen tv-programma kregen.  ontstond reeds in 1989. In dat jaar startte omroeper Gert op de toenmalige BRT een nieuw initiatief: een sprekende hond naast de omroeper om het omroepen wat op te fleuren, Samson was geboren. Het werd een enorm succes en Samson & Gert kregen een eigen programma. Inmiddels brengen zij vele tv-series, live shows, themaparken en de bijbehorende merchandise.
Diensten

Op de website vind je ten eerste een webshop met originele Studio 100 producten van onder andere de volgende figuren en series:

  • Bumba
  • Ghost Rockers
  • K3
  • Kabouter Plop
  • Maya de Bij
  • Piet Piraat
  • Prinsessia
  • Samson & Gert
  • Etc.

Je ziet er boeken, spelletjes, verkleedkleren, dvd’s, cd’s en nog veel meer. Voor deze producten geldt dat je ze morgen in huis hebt, als je ze voor 17.00 uur bestelt. Bijeen bestelling boven de € 35,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Alle bestellingen mogen binnen 30 dagen gratis retour.


Shows

Onder het kopje ‘Shows’ kun je zien welke shows er aan zitten te komen zoals de Samson en Gert Kerstshow. De informatie die erbij hoort kun je daar vinden, en als het je leuk lijkt, kun je ook meteen tickets voor een show kopen op deze pagina.


Plopsa

Onder het kopje ‘Plopsa’ zie je de verschillende Plopsa Themaparken staan. Zoals bijvoorbeeld Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo, Plopsaqua, etc. De links naar de verschillende parken en tickets zijn hier ook te vinden.


Wanagogo

Onder het kopje ‘Wanagogo’ kun je het digitale gedeelte van Studio 100 vinden. Je kunt je abonneren en dan met tot 4 personen per huishouden gebruik maken van de Wanagogo app. Dit kan op een smartphone, tablet, pc of geniet via de website van wanagogo.com. Met films, series, maar ook boeken en spelletjes over en met de favoriete helden van je kinderen. Reclamevrij en 100% veilig.


Verder zie je nog een aantal kopjes op de homepage staan, namelijk: Kijk, kleur, kalender, win en nieuws. Hier kun je programma’s bekijken, kleurplaten maken, nieuwtjes vinden en winacties bekijken etc. Ook vind je op de website de vacatures die op dat moment openstaan.


Klachten

Als je een klacht over een product of dienst of een vraag hebt aan Studio 100, dan kun je een online contactformulier invullen. De klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Laat hier ook jouw review over Studio 100 achter!


Wat zijn de ervaringen met Studio 100? Voel je je uitgebuit omdat je kind K3 fan is en jij wel spullen bij hen moet kopen, of vallen de prijzen mee?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

betaalkaart voor drank

Je moet een betaalkaart kopen voor drank, aan een vast bedrag. De verkoopster zegt dat je het overschot terug kan laten betalen via de website. Dat lukt niet. Als zij op die manier alle restbedragen van de betaalkaarten innen, is dat een lelijk bedrag dat Studio 100 afroomt van de klanten.

E

Els Van de Velde

06-04-2023

0

K3

Super tevreden. Snelle verzending, alles mooi in orde. Door mijn eigen fout huisnummer vergeten bijvoegen, klantendienst was super vriendelijk en heeft mijn pakket direct opnieuw verzonden naar het juiste adres. Super tevreden en snel geholpen! Hier zullen we zeker nog bestellen!

M

Millie

06-04-2022

0

tickets voor 40-45

Zeer slechte service. Mails worden pas na een week beantwoord. Door al de vertragingen kon ik maar 1 van mijn 2 tickets omboeken. Het tweede ticket (65 euro) is dus verloren! Nooit meer Studio 100!

F

Freddi Flash

29-09-2021

0

tickets 40-45

Daar sta je dan met 2 tickets voor 40-45 voor 170 euro en je krijgt geen geld terug. En deze voorwaarden zijn tijdens corona aangepast dus zeker de voorwaarden is checken die actief waren tijdens het moment van aankoop.

J

Joren DW

21-02-2021

0

Kleed nachtwacht

Producten worden duurder verkocht in de officiele studio 100 winkel dan de andere speelgoedwinkels, bv maxi toyz,...

K

Karen Nelissen

11-01-2020

0

BLIJE TANTE

Tsjaa.. daar zat ik dan, een nichtje dat helemaal fan is van kabouter Plop. Voor mijn eerst (en voorlopig enige) nichtje wil je natuurlijk wel wat moeite doen om een leuk verjaardagskado te kopen, maar ik kon nergens meer originele producten vinden. Tot ik op een gegeven moment op de website van studio 100 terecht kwam. Hier vond ik precies wat ik nodig had. Een ruim assortiment aan originele producten van bekende TV-series/formats. En daar zat ook kabouter Plop tussen. Het bestellen ging soepel, wel vind ik dat de aankoopgrens van 35 euro wel iets omlaag mag. Ik bedoel, het zijn kinderproducten, die hoeven toch niet altijd 35 euro te kosten. (Je kunt ook onder de 35 euro kopen, maar dan moet je verzendkosten betalen en dat vind ik echt niet meer van deze tijd!). Verder alles soepel verlopen en volgende week is de verjaardag. Nu maar hopen dat mijn kano in de smaak valt.

M

Mitzy Oranje

23-12-2017

0