OpVakantieVanafBrussel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OpVakantieVanafBrussel.nl

Wanneer je in de buurt van Brussel woont is het erg handig om daar je vakantie te kunnen starten. Als je vanaf die luchthaven vertrekt heb je in ieder geval minder reistijd, waardoor je niet vermoeid aan je vliegreis hoeft te beginnen. Je kunt dan op de website OpVakantieVanafBrussel.nl je reis boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.


Over OpVakantieVanafBrussel.nl

Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat en één van de grootste zelfstandige reisbureaus van Nederland is. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland (2013 Zoover Awards). Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.


Diensten

Op de website OpVakantieVanafBrussel.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

 • Denemarken
 • Egypte
 • Frankrijk
 • Macedonië
 • Oostenrijk
 • Zweden
 • Tsjechië
 • Portugal
 • Italië,
 • Griekenland
 • Spanje
 • Turkije

Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Telefonisch boeken is ook mogelijk.


Garanties

Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.


Klachten

Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt dan binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk op de klacht reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Laat hier jouw review over OpVakantieVanafBrussel.nl achter!

Ben jij al eens vanaf Brussel vertrokken voor een vakantie met deze reisorganisatie? Hoe beviel dit, ging alles helemaal naar wens of helaas niet? Positief of negatief, wij horen graag jouw mening, laat hem achter op NederlandReview!


Wat zijn de ervaringen met OpVakantieVanafBrussel.nl? Regelen zij de vakanties voor hun reizigers goed, en zijn de prijzen ook nog budgetvriendelijk?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)