NederlandReview

  Ervaringen OpVakantieVanafBrussel.nl

  Wanneer je in de buurt van Brussel woont is het erg handig om daar je vakantie te kunnen starten. Als je vanaf die luchthaven vertrekt heb je in ieder geval minder reistijd, waardoor je niet vermoeid aan je vliegreis hoeft te beginnen. Je kunt dan op de website OpVakantieVanafBrussel.nl je reis boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over OpVakantieVanafBrussel.nl

  Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat en één van de grootste zelfstandige reisbureaus van Nederland is. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland (2013 Zoover Awards). Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.

  TUI Last Minutes

  Diensten

  Op de website OpVakantieVanafBrussel.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

  • Denemarken
  • Egypte
  • Frankrijk
  • Macedonië
  • Oostenrijk
  • Zweden
  • Tsjechië
  • Portugal
  • Italië,
  • Griekenland
  • Spanje
  • Turkije

  Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Telefonisch boeken is ook mogelijk.

  Garanties

  Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt dan binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk op de klacht reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Laat hier jouw review over OpVakantieVanafBrussel.nl achter!

  Ben jij al eens vanaf Brussel vertrokken voor een vakantie met deze reisorganisatie? Hoe beviel dit, ging alles helemaal naar wens of helaas niet? Positief of negatief, wij horen graag jouw mening, laat hem achter op NederlandReview!

  Wat zijn de ervaringen met OpVakantieVanafBrussel.nl? Regelen zij de vakanties voor hun reizigers goed, en zijn de prijzen ook nog budgetvriendelijk?

  OpVakantieVanafBrussel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpVakantieVanafBrussel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OpVakantieVanafBrussel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OpVakantieVanafBrussel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpVakantieVanafBrussel.nl actief?

  OpVakantieVanafBrussel.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpVakantieVanafBrussel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.