NederlandReview

  Ervaringen Negenmaandenbeurs

  Ben jij zelf met je bolle buik of met iemand met een kleine medereiziger naar deze beurs geweest of overweeg je aankomende editie te gaan? Hier kun je de de reviews van de ervaringen van bezoekers van eerdere edities lezen of jouw mening of beoordeling achter laten.

  Negen maanden broeden
  Ergens is een zwangerschap voor veel mensen best dubbel. Enerzijds willen ze dolgraag die kleine druktemaker(s) in het echt zien en mogen de veertig weken liever vandaag dan morgen om zijn, anderzijds is er altijd nog een waslijst van dingen die ook wel af hadden gemogen voor de geboorte van de kleine. Maar hoe dan ook, best bijzonder dat er een compleet (en hopelijk gezond) mensje in je baarmoeder groeit uit amper iets in 38 weken tijd. (Ja echt, 38 weken daadwerkelijk een huurder in je buik als alles goed gaat, want die twee weken is de oplevering)

  Van kinderwens naar babystress
  Een zwangerschap kan overweldigend zijn, zeker als het de eerste keer is. Of het nu gepland of een welkom ongelukje was, als je besluit om er voor te gaan, je zult je toch moeten voorbereiden op dat kleine mensje (of mensjes) in je buik. Opeens ben je van veel dingen niet meer zo zeker als dat je altijd dacht te zijn. Ga je voor draagdoek of wandelwagen? Is zo’n verschoonzeiltje verstandig als je al een verkleedkussen op de commode hebt? Welke maat babykleertjes moet je hebben en hoeveel? Borstvoeding of flesvoeding? Wat is het verschil eigenlijk tussen al die babyflessen? Welk merk borstkolf is fijn om melk af te kolven? Is een fopspeen nodig als de foetus op de echo al duimt? Vanaf wanneer moet je aan positiekleding denken? Of ga je toch maar voor het shirt van papa? Wieg of ledikant? Je zekerheid van voorheen komt soms letterlijk op losse schroeven te staan. Je wilt het beste voor die kleine, maar er komt zo veel op je af, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat heb je echt nodig en wat willen ze je aanpraten?


  Deze baby weet precies wat hij wilt: zijn flesje babymelk en een dubbele espresso

  Van 1985 naar 1993 naar nu
  De Negenmaandenbeurs werd voor het eerst gehouden in 1985 als onderdeel van de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Dit bleek zo succesvol, dat de Negenmaandenbeurs sinds 1993 een eigen jaarlijks evenement is (al worden beide beurzen nog wel gelijktijdig gehouden). Technisch gezien, zou het dus mogelijk kunnen zijn dat een ooit prille of aanstaande mama van de eerste editie, er nu met haar (schoon)dochter en aanstaande of in de wagen liggende kleinkind heen gaat. Gezellig!

  Bezienswaardigheden op de beurs
  Aangezien de Negenmaandenbeurs zich richt op zwangere vrouwen en pasgeboren kindjes, is daar van alles te vinden wat ook maar iets te maken heeft met de zwangerschap en zuigelingen. Denk daarbij aan zowel adviezen, inspiratie en informatie als producten. Dus je kan er niet alleen terecht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van jouw eigen gezondheid, de verzorging en voeding van pasgeboren kinderen, maar ook voor de trends en stylingsadvies voor de babykamer.

  Maar ook onderwerpen als leerzaam speelgoed, de kinderkamer, veiligheid en vervoer komen aan bod bij zowel de informatieve als de verkoopstands. Dus niet alleen wordt er uitgelegd hoe je dat autozitje in de auto wurmt, je kunt er gelijk eentje kopen. Weet je gelijk of het design bij de nieuwe luiertas past! Verder wordt het publiek ook getrakteerd op de must-haves waar je als aanstaande papa en mama absoluut niet zonder schijnt te kunnen, al wist je dat tot dat moment waarschijnlijk nog niet. Tot slot is het er zelfs mogelijk een zwangere vriendin te verrassen met een babyshower.

  Bezoekers van het eerste uur tot nu
  Dus heb je ooit wel eens de Negenmaandenbeurs rondgesjokt met buik of kinderwagen, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening. Hoe heb je de sfeer ervaren? Wat vond je van de stands? Wat zou je iemand die graag wilt gaan, maar nu de beoordelingen van andere leest, willen vertellen? Voel je vrij om hier jouw review van dit evenement met ons te delen (en te lezen natuurlijk ook).

  Wat is de mening van de bezoekers voor jou? Hoe hebben zij de sfeer ervaren? Wat is hun beoordeling van het aanbod? Of wil je zelf reviews schrijven?

  Negenmaandenbeurs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Negenmaandenbeurs

  Uw beoordeling