NederlandReview

  Ervaringen Huishoudbeurs

  Sta je op het punt je eerste keer Huishoudbeurs mee te maken of ben al een doorgewinterde vaste bezoeker van dit lifestyle evenement in de Amsterdamse RAI? In beide gevallen ben je hier goed, want hier kun je reviews van ervaringen van anderen lezen of zelf jouw mening achter laten!

  Jaarlijks uitje naar de RAI sinds 1950

  Ieder jaar vindt in de RAI in Amsterdam de Huishoudbeurs plaats. Hoewel ooit begonnen als ‘vakbeurs voor de huisvrouw,’ is het over de jaren behoorlijk met de tijd meegegaan. Voor veel mensen staat deze beurs synoniem voor ‘zoveel mogelijk proefmonsters bemachtigen, demonstraties bijwonen en (bij voorkeur alle) mooie aanbiedingen pakken.’ Voor een buitenstaander komt het over als vooral een vrouwenevenement, waar moeders, dochters en vriendinnen heen gaan. Uiteraard mét boodschappenkarretje. Gezellig, totdat iemand een goedkoop of zelfs gratis item voor je neus probeert weg te kapen. Mannen zijn er een stuk minder vertegenwoordigd onder de bezoekers, maar die er zijn, doen veelal braaf dienst als pakezel en/of geldautomaat.

  Een kijkje op de Huishoudbeurs van 1953 in de Amsterdamse RAI

  Spoedcursus ‘Huishoudbeurs’ als lifestyle event

  Maar wat gebeurt er nu eigenlijk echt daar achter die deuren van de RAI als het weer zover is? Een blik op de website van het evenement laat allerlei thema’s zien waar je als vrouw toch gewoon gelukkig van wordt: beauty, cosmetica, mode, interieur, (healthy) lifestyle, workshops, allerlei demonstraties, proeven en proberen, ervaren, recepten, handige tips, aantrekkelijke aanbiedingen, DIY’s, koffiecupjes, nieuwtjes, koken, poetsen volgens de laatste ontwikkelingen, uiterlijk en persoonlijke verzorging, modeshows, home decoration en interieur, fashion, optredens van bekende Nederlandse artiesten en promoties van Nederlandse films. Wellicht de grootste verandering sinds het ontstaan in 1950 is dat er ook aandacht is voor de erotische kant van de huisvrouw, of misschien beter geformuleerd aangezien de huisvrouw een uitstervend beroep is; de vrouw.  Workshops en demo’s

  De Huishoudhoudbeurs staat dus bekend om de vele demonstraties en workshops die er gegeven en gehouden worden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld demonstraties van huishoudelijke apparatuur, allerlei bak- en kookdemonstraties, schoonmaakmiddelen die nóg beter werken, en alle mogelijke cosmeticaproducten (van make up, tot crèmes en haarverzorging) met verbeterde formule waar een vertegenwoordiger van het desbetreffende merk de klant het middelpunt van de demo maakt. Maar ook met de workshops hebben we het dan niet enkel over die van huishoudelijke apparaten en een spoedcursus ‘hoe handle je deze nieuwe stofzuiger,’ maar ook fun onderwerpen, zoals lopen op een catwalk, haartrends en hairstyling, kleding- en stylingsadviezen, en visagie volgens de nieuwste make up trends. Eigenlijk dus minicursussen die een vrouw net dat beetje meer geven of haar dat laten voelen, dan dat van een veredelde huishoudster. De vrouw wordt daarbij op haar individu aangesproken, háár momentje en dat zij er ook mag zijn, mooi mag zijn en een wezen is, in plaats van een sloof.

  Demonstratie van meningen

  Het kan zijn dat je hier bent, omdat je interesse hebt om ook een trouwe Huishoudbeursganger te worden, maar je afvraagt wat de bezoekers van voorgaande jaren er van vonden en de sfeer hebben ervaren. Of je hebt er al één of meerdere edities op zitten en wilt graag een beoordeling of review schrijven van jouw ervaring. Het kan en mag allemaal hier! Dus schrijf of lees vooral gezellig verder!

  Ook zo benieuwd naar alle ervaringen van de bezoekers van dit jaarlijkse evenement? Hier lees je reviews, meningen en beoordelingen. Of post de jouwe!

  Huishoudbeurs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  voedsel

  belachelijke uitbaatprijzen voor versnaperingen. een flesje sinas, koffie en een broodje gezond 12,50! dat zijn belachelijke prijzen. Heb het broodje teruggegeven want voor een broodje van max 75 cent kosten vragen ze minstens 5 euro.Dit is natuurlijk pure afzetterij, broodje afbesteld en mochten ze houden. Dit is pure flessentrekkerij.
  De hel van rijkoffers en boodschappenkarren kan je op de huishoudbeurs vinden, wat is dat voor onzin dat iedereen anderen laat struikelen vanwege buggy's , boodschappenkarren en rijkoffers. Het lijkt wel een wederopstand!

  Door: patty 28-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Huishoudbeurs 2019

  Het was de 10e keer dat mijn dochter en.ik de hhbeurs bezochten. Wij genieten.daar enorm van.
  Helaas dit jaar veel veranderingen. Bij.binnenkomst de dierenafdeling. Vonden we 3x niks. Helaas waren de sieraden naar boven(waar alles vreselijk op elkaar stond) gegaan. Ook de normale lingerie was niet vertegenwoordigd.
  De kadootjes via de app waren slecht te verzilveren. Steeds moest je opnieuw inloggen en dan nog nada. Al met al viel het ons dit jaar tegen.

  Door: R. Pieper 25-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Huishoudbeurs

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Huishoudbeurs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Huishoudbeurs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Huishoudbeurs actief?

  Huishoudbeurs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huishoudbeurs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.