Natuurhuisje.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Natuurhuisje.nl

Wil jij een vakantiehuisje in de natuur huren? Ben je gebaat bij een vakantie in de natuur zodat je even lekker tot rust kunt komen? Wellicht is Natuurhuisje.nl een interessante optie voor jou. Bekijk hier welke ervaringen er over Natuurhuisje.nl bekend zijn.


Wat is Natuurhuisje.nl?


Via Natuurhuisje.nl kun je vakantiehuisjes in de natuur huren. Deze accommodaties bevindingen zich op afstand van de drukte. In een natuurhuisje kun je samenkomen met vrienden, je geliefde of familie. Het leven kan er gevierd worden. Kleine kinderen kunnen kennis maken met de mooie Europese natuur. Via deze organisatie kun je een vakantie in ‘t hart van de natuur beleven. Je hoort de vogeltjes fluiten en wordt wakker op een terras waar je kunt genieten van het opkomende daglicht. In de buurt zijn volgens dit bedrijf mooie plekken te bezoeken. Er kan gewandeld worden in de bossen of gezwommen worden in het water van een meer. De kinderen kunnen in, rondom en in de buurt van het huis lekker spelen.


Boeken


Het boeken en vastleggen van jouw vakantiehuis is binnen een aantal stappen geregeld. Je kan hiervoor een kijkje nemen op een speciale boekingspagina. Op een kalender kan je jouw aankomst- en vertrek dag aangeven. Vervolgens krijg je te zien welke vakantiehuizen je kunt huren. Na de selecties is het tijd om de informatie van je reisgezelschap door te geven. Je kan op de optie 'start mijn boeking' klikken. Vervolgens zie je welke kosten er betaald moeten worden. Voor het afronden van je boeking zal je akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden, huisregels en privacy voorwaarden. Na het doorlezen en de controle van je gegevens kun je voor 'boeking afronden' kiezen. Je boekingsaanvraag gaat direct via e-mail naar de verhuurder.


Betalen


Nadat je boeking is goedgekeurd kun je via een betaalbutton betalen. Betalingen kunnen verricht worden met iDEAL, SEPA Bankoverschrijving of Bancontact. Er kan ook overgeschreven worden via diverse banken. In Nederland is iDEAL de snelste wijze om een betaling te verrichten. Bij een overschrijving per bank moet de referentie goed doorgegeven worden. Er hoeft geen huiscode, brekingsnummer en naam opgegeven te worden. De termijn dat een reguliere bankoverschrijving binnen zal komen ligt tussen de 3 en 5 werkdagen. Na een boekingsverzoek zal deze geaccepteerd moeten worden door de verhuurder. Na acceptatie kan er een betaling gedaan worden. Er worden dan twee opties aangeboden.


Borg


Vaak wordt er een borg gevraagd om in een vakantiewoning te kunnen verblijven. Dit wordt dan duidelijk aangegeven in een advertentie. Het borgbedrag moet soms ter plekke en soms via restantbetaling worden betaald. Het kan voorkomen dat degene van wie je huurt de borgsom regelt, een andere optie is betalen via Natuurhuisje.nl. Als je iets huurt draag jij de verantwoordelijkheid over eventuele schade. Als er sprake is van een schadegeval moet dat aan de huiseigenaar worden doorgegeven. Soms kan het bedrag via de borg gerealiseerd worden. Het kan ook voorkomen dat er bijbetaald moet worden. Ga sowieso voorzichtig met de inboedel om. Zoals je dat thuis in je eigen huis ook zou doen.


Natuur


Deze organisatie vindt natuur erg belangrijk. Daarom wordt er bijgedragen aan lokale natuurprojecten. Bij iedere boeking die wordt gedaan zal er een € 1,- aan ondersteuning van de natuur worden gedoneerd. Ze willen personen graag dichter bij de natuur brengen. Er worden natuurprojecten uitgevoerd met organisaties zoals Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland. Ze willen in de toekomst ook natuurprojecten in het buitenland opstarten.


Klantervaringen


Heb je weleens een vakantiehuisje geboekt via Natuurhuisje.nl? Dan zijn we enorm nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Was je tevreden over de woning? Ga je vaker een accommodatie via Natuurhuisje.nl boeken? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

vakantiewoning

Annulatie door eigenaar van de vakantiewoning 7 dagen voor geplande datum ontvangen per mail. nog geen bericht van natuurhuisje.nl. die volgt pas nadat ik hun mail stuur en om opheldering vraag. aanbetalingen worden snel terug betaald echter met inhouding van de natuurhuisje.nl commissie. volgend antwoord ontving ik van natuurhuisje.nl: Ik begrijp dat je zou willen dat wij de commissie aan je terug betalen, echter is dit iets wat we helaas niet zullen doen. Zoals eerder aangegeven dient dit vanuit de verhuurder te komen. Ik heb de voorwaarden voor verhuurders nog even toegevoegd in de bijlage, hetgeen waar deze verhuurder mee akkoord is gegaan. Ik heb nooit een bedrag aan de verhuurder overgemaakt alleen aan natuurhuisje.nl en ben van mening dat natuurhuisje.nl hierin moet tegemoetkomen cq dit moet vorderen bij de verhuurder van het huisje. Hierop echter nooit geen antwoord meer mogen ontvangen en verhuurders voorwaarden is iets tussen natuurhuisje.nl en eigenaar lijkt mij. natuurhuisje.nl commissie is schijnbaar voor dit bedrijf belangrijker dan het ongemak of de klanten tevredenheid. Dus let op: Bij annulatie zelfs door de woningeigenaar volgt er dus geen 100% restitutie vanuit natuurhuisje.nl. In dit geval €108 schade geleden en over het last minute en om boeken ongemak nog maar te zwijgen.

G

Gabriel

30-07-2023

0