Koning Aap

Alle reviews

Koning Aap

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis Saudi Arabië in januari 2020

  KA spiegelt deze reis mooi voor, maar dit wordt niet waargemaakt. Maak deze reis niet zolang Al Ula en omgeving nog niet vrijgegeven zijn voor bezoek door toeristen. KA heeft ondanks dit deze reis willens en wetens door laten gaan zonder vooraf ter plekke de situatie door iemand van de reisorganisatie zelf te laten beoordelen, zoals wel beweerd wordt. Een pertinente leugen.
  De prijs/kwaliteitverhouding is geheel zoek; Koning Aap lijkt meer geïnteresseerd in de centen dan in het aanbieden van een kwalitatief goede reis.
  Daarnaast doet KA aan zelfcensuur: op de site geen reviews van deze reis omdat deze stuk voor stuk negatief waren.
  Boek deze reis bij voorkeur bij een andere reisorganisatie, b.v. Battuta of desnoods Djoser, die compenseren het gemis aan het niet kunnen bezoeken van de twee belangrijkste hightlights van het land nog enigszins en zijn qua prijs veel vriendelijker.
  Omdat dit niet de eerste keer is dat er een issue is met betrekking tot de uitvoering van een reis, heeft ondergetekende besloten nooit meer een reis te boeken bij deze amateurclub.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Koning Aa(p)sgier

  Afgelopen zomer overleed zeer plotseling mijn broer. Hij had een mooie, langere reis geboekt bij Koning Aap. . Ofschoon 2 maanden voor vertrek hebben wij na zijn overlijden meteen Koning Aap geïnformeerd. Ons goedbedoeld initiatief werd de dag erna reeds gehonnoreerd met een additionele faktuur van 25% voor gemaakte kosten bovenop de reeds gedane aanbetaling…Reisverzekering keert dit niet uit…Koning Aap gevraagd om deze vordering te laten vervallen…wederom een zeer snelle reactie met incasso en gerechtelijke procedure. Het gaat hier niet om het geld maar om het imago dat Koning Aap pretendeert te hebben…”onvergetelijke herinneringen”. In werkelijkheid is dit een knalharde club met geen sprank menselijkheid, ik hoop dat hun niet overkomt wat ons overkomen is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  rondreis Zuid Korea

  Slechtse rondreis die wij ooit gemaakt hebben. Prijs-kwaliteit verhouding is heel er slecht. Je betaalt voor een geheel verzorgde reis, maar in werkelijkheid moet je alles zelf regelen en betalen. Er zit niks in behalve een heel slecht georganiseerd fietstochtje.. dat ultra kort was, op slechte veel te lage fietsen. De gids was super slecht! Nog nooit zoiets meegemaakt. Als je naar Korea wilt kan je het beter allemaal zelf boeken en regelen! scheelt een boel geld en heel veel ergernis.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Indonesië adembenemend mooie reis

  Onze reis naar Indonesië was adembenemend mooi. Het is echt een prachtig land en we zijn heel goed behandeld door de organisatie daar. Netjes geregeld en heel veel gezien en meegemaakt. Het is jammer dat de vakantie weer voorbij is, want we zouden zo weer willen gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bijzonder mooie vakantie voor gezin

  Heerlijke familiereis geboekt vorige zomer en we willen dat eigenlijk opnieuw doen voor zomer 2019,

  Wij vinden het belangrijk onze kids wat over andere culturen bij te brengen en reizen is daarvoor een geschikte manier. Maar reizen met kids is soms wat ingewikkeld, omdat zij toch weer andere behoeften hebben enzo. En de veiligheid is dan nog weer extra belangrijk, zeker als je naar verre landen wilt reizen.

  De vorige keer is het met Koning Aap helemaal goed gegaan. Ze hebben ons geholpen waar nodig en vrij gelaten waar mogelijk.

  Wij hebben allemaal een bijzonder mooie vakantie genoten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prachtige bijzondere reis met Koning Aap

  Wij zijn twee jaar terug afgereisd naar China met Koning Aap. Het was werkelijk spectaculair, wat een land, echt erg mooi. Voor ons een reis die we nog lang zullen onthouden. We wilden oorspronkelijk zelf gaan rondreizen daar, maar hadden gehoord dat dat best lastig is als je de taal niet spreekt of begrijpt en toch unieke dingen wil zien, behalve de standaard toeristische trekpleisters. Daarom hadden we ervoor gekozen met een reisorganisatie te gaan en een vriendin had goede ervaringen met Koning Aap, dus daarom kozen we voor Koning Aap. Dat is natuurlijk minder goedkoop dan wanneer je alles zelf regelt. Hoewel je dan vaak allerlei extra kosten hebt natuurlijk. Maar we hadden het niet anders willen doen, want nu was alles gewoon goed georganiseerd, we werden naar allerlei heel bijzondere plekken gebracht en kwamen in contact met hele bijzondere en lieve mensen. Omdat deze reis toen zo ontzettend goed is bevallen, zijn we nu aan het orienteren op een nieuwe reis, liefst naar Zuid-Amerika, en liefst weer met Koning Aap. Wij waren echt super tevreden toen en hebben wel weer zin in een nieuwe reis. Super spannend!

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Robinson Club
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat, dan zijn er mogelijkheden genoeg te vinden op het internet. Maar wat nu als je iets meer zoekt? Meer luxe, ontspanning...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

Koning Aap

Heb je altijd op vakantie naar Azië, Afrika of Latijns-Amerika willen gaan? Ieder jaar opnieuw vinden veel mensen deze landen weer als vakantiebestemming. Koning Aap kan een reis naar één van deze landen voor je regelen. Maar wat zal zo’n reis met Koning Aap nou precies inhouden? Naar welke bestemmingen zullen ze je allemaal kunnen brengen? Zul je wel alle bijzondere plekken van Egypte of Argentinië kunnen zien? Zal je via de website van Koning Aap wel makkelijk een reis naar Cuba of Costa Rica kunnen boeken? En zal er een Koning Aap klantenservice zijn om je bij te staan als je reis naar Suriname niet helemaal volgens wens is verlopen? Alleen reizigers die al eens een reis naar Koning Aap hebben geboekt kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van een reis met Koning Aap inhoudt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Koning Aap de juiste reisorganisatie voor jouw exotische reis is.

Over Koning Aap
Koning Aap is een reisbureau. je kunt met hen op vakantie naar verschillende bestemmingen. Misschien heb je Azië altijd wel eens willen zien. Koning Aap kan je brengen naar Zuid-Korea, Myanmar, India, Cambodja, Vietnam, China, Maleisië en nog veel meer Aziatische landen. Ook in Afrika heeft Koning Aap meerdere bestemmingen zoals Oeganda, Zimbabwe, Ghana, Egypte en Tanzania. In Zuid-Amerika vind je dan weer Peru, Argentinië, Suriname, Chili en Brazilië. Maar ook Midden-Amerika is vertegenwoordigd. Je kunt dus naar Cuba, Mexico, Costa Rica en nog wat andere bestemmingen. In het Midden-Oosten vind je Marokko, Iran, Oman, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Je kunt er ook voor kiezen om naar Australië, Nieuw-Zeeland of een ander land in Oceanië te gaan. En natuurlijk kun je ook gewoon in Europa blijven. En dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijke landen. Kijk op hun website voor nog meer bestemmingen. Ze hebben ook speciale themareizen. Misschien wil je wel op reis met kinderen en wil je graag dat de reis hierop is aangepast. Met een familiereis kan het hele gezin samen genieten van een avontuurlijke reis naar een bijzondere bestemming. En dan zijn er nog speciale festivalreizen en pioniersreizen voor mensen die echt wat speciaals willen. Voor individuele reizen, hebben ze een partner: YourWay2Go.


Diensten van Koning Aap
Je kunt dus via de website van Koning Aap vrij gemakkelijk een reis boeken. Kies een bestemming of reisthema via hun menu of typ iets in hun zoekbalk en de rest wijst voor zich. Wel is er een Koning Aap klantenservice die je kan helpen als je ergens een vraag over mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Koning Aap
Heb je ooit wel eens een reis geboekt via Koning Aap? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met dit reisbureau. Hoe gemakkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? Was de reis naar Tibet of Namibië wat je ervan had verwacht? En wat voor een klantenservice biedt Koning Aap aan als je ergens niet uit kunt komen? Vertel ons er alles over via een Koning Aap review.

}