Yourway2GO

5.2

Bestellen

6

Service

4.8

Prijs

6.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Yourway2GO

Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Yourway2GO is een website welk vakanties aanbiedt. Het gaat onder andere om zon vakanties en verre reizen. Het is goed om de site te bezoeken wanneer je ze nog niet kent. Het is echter ook goed om de ervaringen en reviews op NederlandReview te lezen. Je krijgt dan een goed beeld van Yourway2GO. 


Wanneer je natuurlijk wel bekend met Yourway2GO dan is het goed om een ander te helpen om een beeld te krijgen van dit bedrijf door jouw review te schrijven. Het mag positief zijn en natuurlijk ook negatief. Eerlijk is eerlijk! Daar kopen we het meeste voor. Toch?


Over Yourway2GO

Yourway2GO is een reisspecialist op het gebied van individuele reizen. Het is zo, dat ze een reisfilosofie hebben om de reizigers de mogelijkheid te bieden om zelf een mooie reis samen te stellen. Het is mogelijk om dit individueel te doen samen met je medereizigers. Het is geweldig om je eigen persoonlijke wensen natuurlijk centraal te stellen bij je reis. Het gaat immers om jouw verre reis en jouw beleving. Een goede invalshoek vinden wij. 


Het is mogelijk bij Yourway2GO om dus een individuele reis samen te stellen en ook om zelfstandig rond te reizen. Het is zo mogelijk om rondreizen aan te bieden waar ze echt achter staan. 


Ze hebben weinig kennis van de vijf sterren locaties op de Seychellen. Ook een luxe cruise naar de Cariben kunnen ze niet voor je regelen. Wel is het zo, dat ze je een mooie drie of vier sterren hotel aan kunnen bieden wat niet zo massaal is en waar je het land echt leert kennen. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. 
Diensten van Yourway2GO

Yourway2GO biedt vakantiereizen aan naar onder andere de volgende vakantie bestemmingen: 
•    Bolivia
•    Brazilië
•    Cambodja
•    China
•    Costa Rica
•    Cuba
•    Ecuador
•    India
•    Indonesië
•    Iran
•    Japan
•    Jordanië
•    Maleisië
•    Marokko
•    Mexico
•    Myanmar
•    Nepal
•    Noord-Korea
•    Peru
•    Sri Lanka
•    Thailand
•    Vietnam
•    YourWay
•    Zuid-Afrika
Een hele reeks! En dus ook heel vele mogelijkheden. Geweldig toch? De reisorganisatie is ook affiliated met Koning Aap.


Klachten, tips en complimenten over Yourway2GO

Heb je een klacht over Yourway2GO? Dan is het goed om deze klacht kenbaar te maken op de website van hun, per email, met de post of per telefoon. Het is dan mogelijk voor Yourway2GO om een oplossing te verzorgen. 


Ook voor een compliment kun je ze natuurlijk benaderen! 
In beide gevallen zien we jouw review en beoordeling van Yourway2GO graag terug op NederlandReview.


Heb jij ervaring met Yourway2GO?

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Yourway2GO. Hoe verzorgt deze reisorganisatie haar reizen, zijn de prijzen goed, hoe gaan ze met klachten om, hoe beoordelen we de klantenservice?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Bouwstenen

Onze reis naar Jordanië was bijna rond, het ging nog om 1 hotelovernachting waar wij een ander hotel voor wilden. Wij kregen uiteindelijk een mail met daarin de mededeling dat ze niets meer voor ons konden doen; oftewel de reis kon niet meer via Yourway2GO geboekt worden. Het klantencontact (per mail) hebben wij als onvriendelijk, dwingend en niet flexibel ervaren. Wij zullen deze reisorganisatie niet meer benaderen!

M

Marco

09-03-2023

0

Bouwstenensysteem plus reis plots afgeschaft

Wij wilden met YourWay2Go een bouwstenenreis maken naar Borneo. We hebben hier al maanden voorbereiding in zitten en wilden binnenkort alles kortsluiten met YourWay2Go. Maar nu is plots alles van de website gehaald, geen bouwstenen meer en ook geen Borneo meer en ik werd met een koude mededeling afgewezen dat ze niks voor mij konden betekenen. Niks, nul komma nul van hulp of alternatieven. Ik vraag mij af of ze daar nog klanten willen.

T

Thea

17-02-2023

0

Zelf je hele reis samenstellen

De meeste vakanties kun je zelf invullen, maar van het zelf samenstellen van een reis had ik nog nooit gehoord. Dit is echter wel mogelijk bij Yourway2GO. Afgelopen zomer uitgeprobeerd en dit is echt een verademing. Grote voordeel is dat je op deze manier een reis kunt maken die echt bij je past. De organisatie weet zelf erg goed waar ze in uitblinken en steekt ook niet onder stoelen of banken waar ze niet goed in zijn. De medewerkers zijn heel erg behulpzaam en helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte vakantie. Je betaalt er behoorlijk wat geld voor, maar je krijgt er veel meer voor terug dan bij bijvoorbeeld een standaard zonvakantie het geval is.

F

Ferdinand Blo

21-02-2017

0

chille vakantie yourway2go

hele chille vakantie gehad met yourway2go hele gezellige groepen veel feestjes altijd mooi weer en top tijd gehad volgend jaar weer!!

M

Michelle Smekens

05-09-2016

0

Rondreis met Yourway2GO in tussenjaar

Na mijn mbo-studie heb ik besloten om een tussenjaar te houden en rond te reizen. Ik ben, zoals velen, op rondreis gegaan door Azië. Deze rondreis heb ik samengesteld bij Yourway2GO. Ik heb echt heel veel prachtige plekken gezien. Ben er een half jaar geweest, maar dit is eigenlijk te weinig. Na mijn volgende studie ga ik mogelijk nog een keer die kant op en dan ga ik zeker weer met Yourway2GO.

B

Bauke Feenstra

12-07-2016

0