NederlandReview

  Ervaringen Jambo Safari Club

  Bent u al eens op safari geweest met Jambo Safari Club, of zou u altijd al eens naar Afrika willen vertrekken voor een safarireis? Lees dan hier wat anderen vinden van Jambo Safari Club. Een reisorganisatie die, de naam zegt het al, safari’s verzorgt.

  Over Jambo Safari Club

  Bij Jambo Safari Club zijn de medewerkers zelf heel gepassioneerd over Afrika. Van deze passie hebben zij hun beroep kunnen maken, zij zijn zelf reizen naar Afrika gaan organiseren. Dit doen zij inmiddels alweer dertig jaar. Zij delen graag hun passie met u en geven u daarom ook graag een deskundig advies, gebaseerd op hun eigen reiservaringen. Iedereen die bij Jambo Safari Club werkt heeft zoveel mogelijk gezien van de bestemmingen die zij aanbieden, dus u krijgt advies van ervaringsdeskundigen. Zij zijn bovendien aangesloten bij ANVR en SGR, dus u kunt met een gerust hart met hen op reis.


  Op safari in het Kruger Park van Zuid-Afrika kun je zomaar oog in oog komen te staan met een leeuw

  Diensten

  U kunt bij Jambo Safari Club kiezen uit reizen naar de volgende bestemmingen, of een combinatie van meerdere van deze bestemmingen:

  Kenia
  • Tanzania
  • Oeganda
  • Rwanda
  • Mozambique
  • Zuid-Afrika
  Botswana
  • Namibië
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • Mauritius
  Seychellen
  • Madagaskar

  Behalve de standaard reizen die zij op hun website aanbieden, die al bijzonder op zich zijn, kunt u ook voor maatwerk gaan. Geef bijvoorbeeld op het ‘aanvraagformulier maatwerk’ uw wensen aan hen door, en dan gaan zij voor u aan het werk om uw droomsafari samen te stellen. Ook kunnen zij voor u op elke gewenste datum een vlucht in optie reserveren bij KLM. Deze vliegt rechtstreeks op Afrika. Dit is geheel vrijblijvend. U wordt natuurlijk uitgebreid geïnformeerd over alles waar u aan moet denken voor u aan uw reis begint. Zo geven zij advies en voorlichting over kleding, klimaat, fooien, het verkrijgen van een visum en het halen van eventuele vaccinaties. Mocht het zo zijn dat u tijdens uw reis iets speciaals te vieren heeft zoals een verjaardag of jubileum, dan zorgt Jambo Safari Club er voor dat u die dag op een extra bijzondere plek kunt doorbrengen. Wij noemen een paar voorbeelden van mogelijke soorten reizen die u kunt maken:

  • Privé-safari: Met een eigen, Engelssprekende chauffeur/gids en voertuig.
  • Fly in safari: Daarmee bestrijkt u in korte tijd een groot gebied.
  • Self drive: Alleen mogelijk in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique omdat daar de wegen en de bewegwijzering goed zijn.
  Migratiereizen: Reizen naar Tanzania of Kenia naar de jaarlijkse migratie van grote aantallen gnoes en zebra’s.
  • Jambo Exclusief: Voor mensen die van het beste van het beste willen genieten.
  • Groepsreizen: Iets voordeliger met vaste vertrekdata en een vast programma.
  • Familiereizen: Voor wanneer u met (jonge) kinderen naar Afrika vertrekt.
  Strandvakantie of strandverlenging: Even bijkomen van al wat u gezien heeft op een strandbestemming, voor u weer naar huis vertrekt.

  Klachten

  Voor vragen en klachten kunt u contact met Jambo Safari Club opnemen:
  Jambo Safari Club, Eekholt 42, 1112 XH te Diemen. E-mail: info@jambo.nl
  Telefoon: (020) 2012740

  Openingstijden:
  09:00 - 17:30 maandag
  09:00 - 20:00 dinsdag
  09:00 - 17:30 woensdag
  09:00 - 20:00 donderdag
  09:00 - 17:30 vrijdag
  10:00 - 16:00 zaterdag

  Laat hier uw beoordeling over Jambo Safari Club achter, daar profiteert iedereen van!

  Lees de reviews van klanten van Jambo Safari Club! Hoe hebben zij hun safari naar Afrika ervaren? Was het veilig en betrouwbaar? Hoe goed is de begeleiding?

  Jambo Safari Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jambo Safari Club

  Uw beoordeling

  mooie reis, zeer matige service nadien

  Prachtige reis gehad, veel invloed op de samenstelling, echt genoten.
  Vooraf veelvuldig contact gehad met medewerkers van Jambo. Ze stonden voor je klaar, dienstverlenend, meedenkend en adviserend. Resultaat een schitterende reis.
  Tijdens één van de overnachtingen echter één kleinigheidje gehad. Hierop nadien contact gezocht met Jambo.
  De dienstverlenende en meedenkende instelling was op dat moment echter geheel verdwenen. Waar vooraf door Jambo ook veelvuldig het contact werd gezocht werden wij nu afgescheept met mededelingen als 'mijn directeur zegt dat het zo is' en 'als we niets meer van u horen gaan we er van uit dat het klaar is'. Geheel tegenstrijdig met eerdere ervaringen...
  Wij laten onze prachtige reiservaring echter niet meer van ons af nemen, ondanks het matige contact nadien.
  We twijfelen om nog eens via Jambo te boeken, vandaar op dit moment de keuze NEE aangegeven.

  Door: ET20-10-2017
  ihykoqxcku16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  rondreis Zuid Afrika

  Eind 2017 in korte tijd en op korte termijn een reis samengesteld en geboekt . Eenmaal in Zuid Afrika bleek alles super goed geregeld en alles sloot super goed op elkaar aan met voldoende tijd ertussen voor eigen initiatieven. Schitterende hotels en lodges en een duidelijke travelguide.
  Door omstandigheden kon een walvistrip per boot niet doorgaan. Een berichtje bij thuiskomst en het bedrag werd binnen 1 dag teruggestort.
  Kortom de medewerksters van Jambo reizen zijn ervaren, kundig en betrouwbaar. Wil je een reis boeken dan is Jambo-reizen echt een aanrader

  Door: W. Oldenkamp13-12-2017
  wkbqoguuku16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Rondreis door Kenia

  Na wat mailtjes, telefoontjes, en een bezook op hun kantoor is een hele speciale rondreis voor onze georganiseerd. Ze hebben een hele mooie informatie packet opgestuurd met een beschrijving van de reis en de hotels/camps. Alles is voor ons goed gegaan. Gidesen waren zeer goed, en de staff op locatie waren super. Na de reis was ik zelf gebeld door Jambo om na te gaan of alles goed ging.

  Door: Andy Park02-11-2019
  kvqcnxseef16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Top geholpen

  Zeer goede en adequate service via telefoon en email. Na enkele keren uitgebreid mailen hadden ze onze perfecte reis samengesteld. Prijs is zeer redelijk gezien het service niveau en de enorme hoeveelheid tijd en stress die je jezelf bespaard :)

  Door: Wouter20-03-2017
  isrolcnejp16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  prive safari en strandverlenging Zanzibar

  Prachtige safari gehad. Het boeken van de reis ging prima, de medewerkers van Jambo stonden meteen voor ons klaar. Dit was helaas heel anders toen we een klacht hadden over het 5 sterren hotel in Zanzibar waar het eten en de hygiene echt niet op orde was. Wij en vele andere gasten zijn daar heel ziek geworden. Ikzelf had een zware voedselvergiftiging. Weken na thuiskomst hadden wij nog diarree. De kip was ook nog rauw. Onze strandvakantie werd daardoor een drama. Jambo was toen niet thuis en reageerde heel slecht op onze mails of soms helemaal niet. We werden soms ook niet teruggebeld. Heel onfatsoenlijk. Wij hebben ook geen enkele compensatie gekregen omdat wij dit 'hadden kunnen verwachten in een onderontwikkeld land als Afrika'. Wij hadden dit totaal niet verwacht van Jambo maar zullen hier nooit meer boeken en wij adviseren dat ook niemand. Vanwege de hoge prijs rekenden wij ook op hoge service. Ook als alles al betaald is. Ontzettend jammer.

  Door: Cynthia Schouten15-10-2019
  lzpokheljm16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Op maat gemaakte safari

  Al jaren droomden mijn vrouw en ik van een safari in Afrika en en paar maanden geleden is het er dan eindelijk van gekomen. We hebben onze safari door Oeganda zorgvuldig samengesteld bij Jambo Safari Club. Hier bieden ze standaard reizen aan, maar deze waren voor ons niet speciaal genoeg. Wij wilden echt een perfect vakantie. Gelukkig biedt Jambo ook de mogelijkheid om zelf een reis samen te stellen. Voor ons was dit perfect, want hierdoor hebben wij onze hele safari met zorg kunnen plannen. En het was zeker de moeite waard moet ik zeggen. Wat hebben we veel mooie dingen gezien zeg. De prijs is aan de hoge kant, maar dat vind ik ook niet gek wanneer je je safari zelf samen kunt stellen.

  Door: Edwin Donkers13-03-2017
  meduyiuxxy16-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Jambo Safari Club een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Jambo Safari Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jambo Safari Club actief?

  Jambo Safari Club is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jambo Safari Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.