NederlandReview

  Ervaringen Jambo Safari Club

  ​Bent u al eens op safari geweest met Jambo Safari Club, of zou u altijd al eens naar Afrika willen vertrekken voor een safarireis? Lees dan hier wat anderen vinden van Jambo Safari Club. Een reisorganisatie die, de naam zegt het al, safari’s verzorgt.

  Over Jambo Safari Club

  Bij Jambo Safari Club zijn de medewerkers zelf heel gepassioneerd over Afrika. Van deze passie hebben zij hun beroep kunnen maken, zij zijn zelf reizen naar Afrika gaan organiseren. Dit doen zij inmiddels alweer dertig jaar. Zij delen graag hun passie met u en geven u daarom ook graag een deskundig advies, gebaseerd op hun eigen reiservaringen. Iedereen die bij Jambo Safari Club werkt heeft zoveel mogelijk gezien van de bestemmingen die zij aanbieden, dus u krijgt advies van ervaringsdeskundigen. Zij zijn bovendien aangesloten bij ANVR en SGR, dus u kunt met een gerust hart met hen op reis.


  Op safari in het Kruger Park van Zuid-Afrika kun je zomaar oog in oog komen te staan met een leeuw

  Diensten

  U kunt bij Jambo Safari Club kiezen uit reizen naar de volgende bestemmingen, of een combinatie van meerdere van deze bestemmingen:

  Kenia
  • Tanzania
  • Oeganda
  • Rwanda
  • Mozambique
  • Zuid-Afrika
  Botswana
  • Namibië
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • Mauritius
  Seychellen
  • Madagaskar

  Behalve de standaard reizen die zij op hun website aanbieden, die al bijzonder op zich zijn, kunt u ook voor maatwerk gaan. Geef bijvoorbeeld op het ‘aanvraagformulier maatwerk’ uw wensen aan hen door, en dan gaan zij voor u aan het werk om uw droomsafari samen te stellen. Ook kunnen zij voor u op elke gewenste datum een vlucht in optie reserveren bij KLM. Deze vliegt rechtstreeks op Afrika. Dit is geheel vrijblijvend. U wordt natuurlijk uitgebreid geïnformeerd over alles waar u aan moet denken voor u aan uw reis begint. Zo geven zij advies en voorlichting over kleding, klimaat, fooien, het verkrijgen van een visum en het halen van eventuele vaccinaties. Mocht het zo zijn dat u tijdens uw reis iets speciaals te vieren heeft zoals een verjaardag of jubileum, dan zorgt Jambo Safari Club er voor dat u die dag op een extra bijzondere plek kunt doorbrengen. Wij noemen een paar voorbeelden van mogelijke soorten reizen die u kunt maken:

  • Privé-safari: Met een eigen, Engelssprekende chauffeur/gids en voertuig.
  • Fly in safari: Daarmee bestrijkt u in korte tijd een groot gebied.
  • Self drive: Alleen mogelijk in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique omdat daar de wegen en de bewegwijzering goed zijn.
  Migratiereizen: Reizen naar Tanzania of Kenia naar de jaarlijkse migratie van grote aantallen gnoes en zebra’s.
  • Jambo Exclusief: Voor mensen die van het beste van het beste willen genieten.
  • Groepsreizen: Iets voordeliger met vaste vertrekdata en een vast programma.
  • Familiereizen: Voor wanneer u met (jonge) kinderen naar Afrika vertrekt.
  Strandvakantie of strandverlenging: Even bijkomen van al wat u gezien heeft op een strandbestemming, voor u weer naar huis vertrekt.

  Klachten

  Voor vragen en klachten kunt u contact met Jambo Safari Club opnemen:
  Jambo Safari Club, Eekholt 42, 1112 XH te Diemen. E-mail: info@jambo.nl
  Telefoon: (020) 2012740

  Openingstijden:
  09:00 - 17:30 maandag
  09:00 - 20:00 dinsdag
  09:00 - 17:30 woensdag
  09:00 - 20:00 donderdag
  09:00 - 17:30 vrijdag
  10:00 - 16:00 zaterdag

  Laat hier uw beoordeling over Jambo Safari Club achter, daar profiteert iedereen van!

  Lees de reviews van klanten van Jambo Safari Club! Hoe hebben zij hun safari naar Afrika ervaren? Was het veilig en betrouwbaar? Hoe goed is de begeleiding?

  Jambo Safari Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,2
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  7,6

  Prijs

  6,6

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  rondreis Zuid Afrika

  Eind 2017 in korte tijd en op korte termijn een reis samengesteld en geboekt . Eenmaal in Zuid Afrika bleek alles super goed geregeld en alles sloot super goed op elkaar aan met voldoende tijd ertussen voor eigen initiatieven. Schitterende hotels en lodges en een duidelijke travelguide.
  Door omstandigheden kon een walvistrip per boot niet doorgaan. Een berichtje bij thuiskomst en het bedrag werd binnen 1 dag teruggestort.
  Kortom de medewerksters van Jambo reizen zijn ervaren, kundig en betrouwbaar. Wil je een reis boeken dan is Jambo-reizen echt een aanrader

  Door: W. Oldenkamp13-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  mooie reis, zeer matige service nadien

  Prachtige reis gehad, veel invloed op de samenstelling, echt genoten.
  Vooraf veelvuldig contact gehad met medewerkers van Jambo. Ze stonden voor je klaar, dienstverlenend, meedenkend en adviserend. Resultaat een schitterende reis.
  Tijdens één van de overnachtingen echter één kleinigheidje gehad. Hierop nadien contact gezocht met Jambo.
  De dienstverlenende en meedenkende instelling was op dat moment echter geheel verdwenen. Waar vooraf door Jambo ook veelvuldig het contact werd gezocht werden wij nu afgescheept met mededelingen als 'mijn directeur zegt dat het zo is' en 'als we niets meer van u horen gaan we er van uit dat het klaar is'. Geheel tegenstrijdig met eerdere ervaringen...
  Wij laten onze prachtige reiservaring echter niet meer van ons af nemen, ondanks het matige contact nadien.
  We twijfelen om nog eens via Jambo te boeken, vandaar op dit moment de keuze NEE aangegeven.

  Door: ET20-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Top geholpen

  Zeer goede en adequate service via telefoon en email. Na enkele keren uitgebreid mailen hadden ze onze perfecte reis samengesteld. Prijs is zeer redelijk gezien het service niveau en de enorme hoeveelheid tijd en stress die je jezelf bespaard :)

  Door: Wouter20-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Op maat gemaakte safari

  Al jaren droomden mijn vrouw en ik van een safari in Afrika en en paar maanden geleden is het er dan eindelijk van gekomen. We hebben onze safari door Oeganda zorgvuldig samengesteld bij Jambo Safari Club. Hier bieden ze standaard reizen aan, maar deze waren voor ons niet speciaal genoeg. Wij wilden echt een perfect vakantie. Gelukkig biedt Jambo ook de mogelijkheid om zelf een reis samen te stellen. Voor ons was dit perfect, want hierdoor hebben wij onze hele safari met zorg kunnen plannen. En het was zeker de moeite waard moet ik zeggen. Wat hebben we veel mooie dingen gezien zeg. De prijs is aan de hoge kant, maar dat vind ik ook niet gek wanneer je je safari zelf samen kunt stellen.

  Door: Edwin Donkers13-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Jambo Safari Club

  Uw beoordeling