NederlandReview

  Ervaringen Hotels.com

  Lees wat anderen zeggen over Hotels.com op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews, beoordelingen en tips over tal van bedrijven. Meningen van mensen welke anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor de site Hotels.com waar u stedentrips kunt plannen, last minute vakanties kunt boeken, kunt genieten van een goedkope vakantie en natuurlijk vele verschillende hotels kunt boeken is het mogelijk om volop te genieten van een mooie en overzichtelijke website.

  Over Hotels.com

  Hotels.com maakt het mogelijk om online gemakkelijk, snel en ook goedkoop uw hotelkamer te boeken. Er zijn maar liefst 257.000 hotels welke samenwerken met Hotels.com in 200 landen. Het is goed om te weten dat er ook een Hotels.com reward programma is waarmee iedere 11e overnachting gratis is. Ook kunt u een stedentrip boeken op de site van Hotels.com. Het maakt niet uit of het om een populaire bestemming gaat als New York, London, Parijs of Milaan. Het mogen ook de minder bekende plekken zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd een last minute vakantie boeken naar een warm strand of een andere exotische bestemming. Het is heerlijk om te zien dat zowel de zakelijke reiziger als de particulier welke op vakantie gaat Hotels.com weet te vinden. Er zijn volop selectiecriteria in te geven en u zult al snel ontdekken of u ergens een gratis ontbijt krijgt, hoe de dienstverlening is en welk budget u nodig heeft voor een degelijke overnachting. Misschien vindt u een fitness ruimte of zwembad belangrijk? Let hier dan op bij uw zoektocht op Hotels.com.


  Hotels.com is onderdeel van Expedia. Expedia staat aan de Nasdaq beurs in New York genoteerd. Het hoofdkantoor van Expedia in de Verenigde Staten, Dallas in de staat Texas. Er zijn ook tal van kantoren in heel Europa.

  Hotels.com latest Commercial : Another Vacation

  Diensten van hotels.com

  Hotels.com helpt particulieren en ook de zakelijke reiziger om een goed hotel te kunnen boeken in 200 verschillende landen en bij 257.000 verschillende hotels. Het is heerlijk om te zien hoe ze kunnen helpen om een goede overnachting plek te vinden. Daarnaast kan Hotels.com u ook helpen bij het plannen van een stedentrip. Een last minute vakantie is trouwens ook in een handomdraai geboekt bij Hotels.com.

  Klachten, tips en complimenten over en voor hotels.com

  Heeft u een klacht over Hotels.com? Dan kunt u op de website de knop klantenservice aanklikken. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen hoe u een klacht kunt indienen. Een grote beursgenoteerde organisatie als Experia (het moederbedrijf van Hotels.com) zal natuurlijk zorgen voor een correcte afwikkeling van uw klacht.
  Voor een compliment of tip kunt u natuurlijk dezelfde kanalen gebruiken.

  Uw mening over hotels.com

  Heeft u de website Hotels.com al een keer gebruikt? Dan zouden wij het waarderen wanneer u uw oordeel en mening op NederlandReview achterlaat. Op die manier is het voor andere gebruikers mogelijk om sneller een goed beeld te krijgen van Hotels.com. Ook kunnen ze sneller beslissen of ze gebruik willen maken van de website van Hotels.com of niet.

  Wel eens op vakantiegeweest of geboekt via hotels.com? Zijn ze betrouwbaar, goed en hebben ze veel kortingen? Lees alle ervaringen op NederlandReview

  Hotels.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  4.4
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotels.com

  Uw beoordeling

  Bali is goed boeken

  Ik ben 3 weken in bali geweest en veel gebruik gemaakt van hotels.com. We hadden alleen de eerste nacht een hotel geboekt en daarna keken we wel op het eiland. Dus ik heb continue de hotelwebsite met onder andere hotels.com (en ook booking.com) vergeleken. En ik weet niet waarom, maar hotels.com is elke keer goedkoper en booking.com vaak ook. Wellicht omdat ze goede deals maken met het hotel ofzo. Maar bij vele hotels zelf, op hun site, betaal je de hoofdprijs terwijl ze elke keer goede deals hebben op dit soort sites. En het is niet anders dan dat je bij het hotel zelf boekt. Dus op zich raad ik ze aan, wel elke keer goed vergelijken dus. En daarna krijg je mails met "geheime prijzen". Dat is natuurlijk een marketing truuk want iedereen krijgt die mail, maar soms zitten er leuke aanbiedingen tussen. Nooit problemen gehad met boeken, de kamers waren altijd ok en wat ze beloven ook.

  Door: Morris02-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  hotelovernachting

  Super handige site, lekker veel te kiezen en dus ook veel hotels met lage prijzen!

  Wij vinden het leuk om op vakantie ons te laten "verrassen" door het aanbod en waar je bent dan toevallig. Zo hebben wij op Hotels.com af en toe een hotelovernachting geboekt.
  Soms is er niks bij, soms is er echt superveel keuze.

  Best makkelijk boeken maar je moet wel letten of alles er wel bij zit en of de prijs goed is want dat is echt super verschillend.

  Door: Mélany 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Soms goedkoop, soms niet

  Ik heb hier af en toe top-aanbiedingen. Soms veel beter dan bv secret escapes. Mijn tip; goed kijken naar de prijzen en daarna ook even bij het hotel zelf. Soms zijn ze veeeeeel duurder, maar soms ook echt veel goedkoper. Ligt maar helemaal aan het moment dat je kijkt & boekt. Boekingen gaan bij mij wel altijd gewoon goed. Het hotel weet wie we zijn als we gaan inchecken enzo.

  Door: Bas Groothuizen30-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hotelkamers boeken

  Hotels.com is voor mij een handige manier gebleken om kamers te boeken.

  Wij mogen graag rondreizen en dan boeken we de hotels regelmatig bij hotels.com omdat het aanbod groot is en de website minder schreeuwerig is dan die van sommige van hun concurrenten.

  Lage prijzen ook vaak, vooral voor wie goed zoekt.

  Door: B. Huizen01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hotel

  Onderweg een hotel geboekt in Frankrijk om te overnachten. Hotel.com betaald en bevestiging ontvangen. Bij aankomst hotel hadden ze geen reservering ontvangen en ook geen kamer beschikbaar .Uiteindelijk s avonds laat zelf een hotel gevonden en de volgende dag gebeld met hotel.com. gesproken met Joyce. Ze was erg begripvol en vertelde dat het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort zou worden. Na een maand nog geld ontvangen dus weer gebeld. Na meerdere keren in de wacht te hebben gestaan uiteindelijk een Engels sprekende medewerker gesproken. En nog mn geld niet terug...hotel.com moet t geld van t hotel terug ontvangen voordat ik betaald kan worden., en dat terwijl ik hotel .com betaald hebt..voel me bestolen!

  Door: Bakema 10-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotel boeking

  Het zijn oplichting praktijken want ze hier doen
  Hotel geboekt en betaald ,blijkt dat het hotel is overboekt
  Nu probeer ik kontakt te krijgen maar dat is niet makkelijk , zodra je word door verbonden verbreekt de verbinding
  Dus ze willen wel geld ontvangen maar geld terug geven is niet mogelijk
  Ik zou zeggen nooit meer hotel.com

  Door: Jan30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geheime prijzen

  Ik krijg af en toe een mailtje van ze met "geheime prijzen". Daar krijg je hotels door met 50% korting. Is echt wel een tip, want ik heb net ook weer een weekendje weg geboekt naar 4 sterrenhotel (the lodge) in Londen voor 79 euro per nacht!

  Door: Sander Obdam06-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Tip! check hun mailtjes.

  Tip: 1x boeken en daarna krijg je een hoop mailtjes met enorme kortingen op hotels. Dan zit je kennelijk in hun bestand en willen ze je terug. Zijn altijd goede aanbiedingen, vooral de geheime prijzen die ze geven in die mails.

  Door: John utten31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Veel keuze

  Veel keuze, maar wij kozen kennelijk net een verkeerde. Badkamer was vies en er lag een haar in bed! Maar daar is hotels.com volgens mij dan weer niet voor verantwoordelijk. Boeken ging wel snel en handig.

  Door: Edwin20-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Oplichters

  Via Hotel.com een hotelkamer geboekt en betaald in Italie. Kregen antwoord van het hotel dat deze al vol was en dat wij hotel.com maar moesten bellen om te cancellen. Wij werden drie keer in de wacht gezet waarbij de operator nooit meer terug kwam. Dit koste uiteindelijk 65 euro aan telefoonkosten. Het geld van de hotelkamer krijgen wij ook niet terug. Op klachten reageert men niet. Dus dik 140 euro over de balk voor niet. Echt vreselijk slechte service. Het zijn gewoon oplichters door je tegen 1 europ per minuut langdurig in de wacht te zetten en geld niet terug te booken wat ze zelf fout gedaan hebben.

  Door: Lennart Broekhof12-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotelkamer

  Bij aankomst in hotel geen boek8ng bekend. Ik had wel een reservering. Nooit meer via hotels.com boeken. Het hotel heeft wel een andere accomodatie gezocht maar dit was niet wat ik geboekt had en verpestte mijn vakantie aangezien ik in een andere plaats zat dan waar ik wilde zitten. Hotels.com niet meer bereikbaar.

  Door: Janssen12-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Overnachting Frankrijk

  Zodra er een vraag is omtrent een boeking die niet meer kan doorgaan vanwege COVID moet je het zelf maar uitzoeken met het hotel waar je via Hotels.com je boeking heb gedaan. Dan kan krijg je van Hotels.com te horen dat ze je nergens meer bij kunnen helpen.

  Door: Mario05-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Geannuleerde Hotel wist niet dat er geannuleerd was

  Had maanden geleden een hotel geannuleerd vanwege corona en in hotel.com app staat die op geannuleerd. Opeens een mail van het hotel en die blijkt niet te weten dat we niet komen.... En die weigert ons te geloven. Hotel. com weigert te helpen. Bel hen en zeg dat het hotel van hen wilt horen en niet van mij... Vroeg hotel. com servicedesk waarom ik dan in godsnaam via hen boek... Geen ene garantie en als je rechtsreeks doet dan kan er kennelijk minder mis gaat.

  Door: W. B. 28-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  hotel overnachting

  we zijn opgelicht door hotel.com overnachting geboekt was zogenaamd administratief fout gegaan hotel wist nergens vanaf diversen keren gebeld elke keer weer andere smoes geld nooit terug gezien bij politie geweest voor aangifte kunnen er niks mee doen

  Door: fbieseman02-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Niets

  Een maand geleden Voor 4 nachten een hotel geboekt bij hotels.com...
  2x 180€ kwijt ( zeggen ze de eerste 180€ niet ontvangen te hebben ) en geen boeking bekend ... geld kwijt , geen boeking ... en wacht nog steeds op m’n geld ..
  Na vele telefoontjes naar worldline, die het geld vd rekening haalde ... .geen reactie en geen geld retour ... stelletje oplichters daar bij hotel.com en worldpay... ik ga nu rechtsbijstand inschakelen om mn geld terug te krijgen. Mensen boek niet bij hotel.com het zijn echt oplichters !!!
  Stelletje oplichters

  Door: Mvdb05-11-2020
  M05-11-2020

  Ik wacht al n maand op m’n geld ( 2x 180€ moeten betalen ) en er was geen boeking gedaan !! Worldline 5 x gebeld en hotel.com maar ze schepen je af , beloven dat je binnen 2 weken je geld terug krijgt , maar nog niets ! Oplichters zijn het ! Pas op !! Nooit boeken bij Hotel.com

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  hotel

  Voor €353 opgelicht, niet gebruiken. Ik had betaald via iDeal maar boeking was niet gelukt en mijn geld krijg ik niet meer terug. Eindeloos gebeld en gemaild, maar helaas.

  Door: Willem15-09-2020
  Edith18-10-2020

  Helaas, wij ook! Een gebed zonder eind.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  9 september 2020

  Op 9 september 2020 heb ik een hotel geboekt en betaald voor 11 september aankomt.
  Bevestigd en geld geincasseerd.
  Binnen 10 minuten kreeg ik een e-mail van het hotel dat het hotel niet geboekt kon worden en ik moest annuleren.
  Nu 4 dagen later 3x een e-mail gezonden met het verzoek om mijn geld terug te storten, helpdes aan de telefoon gehad deze moest bevestiging hebben van het hotel dat het geannuleerd was door het hotel.
  De telefoniste kon mij na 2 minuten al vertellen dat zij dit hotel niet aan de lijn kon krijgen en ik een e-mail moest gaan zenden, ook dit werkt niet.
  Ontzettend slecht sorry

  Door: Herma Roelink15-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Wacht op restitutie van de bedrag afgeschreven van mijn credit card

  Mijn credit card was meteen belast.
  Ik heb klacht ingediend bij de credit cards.
  Niets klopt.
  Een nacht wordt afgeschreven.
  Ik wacht tot restitutie van de andere bedraag.
  Nooit meer met Hotels.com

  Door: Mrs.Virineya Fijnheer Ivanova12-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  New York, 4 nachten Row hotel

  Vorig jaar geboekt voor 5 aug 2020 naar New York bij Hotels.com.
  Vanwege Corona mogen er geen toeristen naar Amerika. Ik krijg geen geld terug of voucher van Hotels.com omdat ze zeggen dat het hotel geen akkoord geeft!
  Ik heb een contract met Hotels.com en niet met het hotel zelf.

  Meer dan 1000 euro kwijt! te schofterig voor woorden.

  Door: A.H.Plevier-Bons31-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Hotels.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Hotels.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotels.com actief?

  Hotels.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotels.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.