NederlandReview

  Ervaringen Hotels.com

  Lees wat anderen zeggen over Hotels.com op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews, beoordelingen en tips over tal van bedrijven. Meningen van mensen welke anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor de site Hotels.com waar u stedentrips kunt plannen, last minute vakanties kunt boeken, kunt genieten van een goedkope vakantie en natuurlijk vele verschillende hotels kunt boeken is het mogelijk om volop te genieten van een mooie en overzichtelijke website.

  Over Hotels.com

  Hotels.com maakt het mogelijk om online gemakkelijk, snel en ook goedkoop uw hotelkamer te boeken. Er zijn maar liefst 257.000 hotels welke samenwerken met Hotels.com in 200 landen. Het is goed om te weten dat er ook een Hotels.com reward programma is waarmee iedere 11e overnachting gratis is. Ook kunt u een stedentrip boeken op de site van Hotels.com. Het maakt niet uit of het om een populaire bestemming gaat als New York, London, Parijs of Milaan. Het mogen ook de minder bekende plekken zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd een last minute vakantie boeken naar een warm strand of een andere exotische bestemming. Het is heerlijk om te zien dat zowel de zakelijke reiziger als de particulier welke op vakantie gaat Hotels.com weet te vinden. Er zijn volop selectiecriteria in te geven en u zult al snel ontdekken of u ergens een gratis ontbijt krijgt, hoe de dienstverlening is en welk budget u nodig heeft voor een degelijke overnachting. Misschien vindt u een fitness ruimte of zwembad belangrijk? Let hier dan op bij uw zoektocht op Hotels.com.


  Hotels.com is onderdeel van Expedia. Expedia staat aan de Nasdaq beurs in New York genoteerd. Het hoofdkantoor van Expedia in de Verenigde Staten, Dallas in de staat Texas. Er zijn ook tal van kantoren in heel Europa.

  Hotels.com latest Commercial : Another Vacation

  Diensten van hotels.com

  Hotels.com helpt particulieren en ook de zakelijke reiziger om een goed hotel te kunnen boeken in 200 verschillende landen en bij 257.000 verschillende hotels. Het is heerlijk om te zien hoe ze kunnen helpen om een goede overnachting plek te vinden. Daarnaast kan Hotels.com u ook helpen bij het plannen van een stedentrip. Een last minute vakantie is trouwens ook in een handomdraai geboekt bij Hotels.com.

  Klachten, tips en complimenten over en voor hotels.com

  Heeft u een klacht over Hotels.com? Dan kunt u op de website de knop klantenservice aanklikken. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen hoe u een klacht kunt indienen. Een grote beursgenoteerde organisatie als Experia (het moederbedrijf van Hotels.com) zal natuurlijk zorgen voor een correcte afwikkeling van uw klacht.
  Voor een compliment of tip kunt u natuurlijk dezelfde kanalen gebruiken.

  Uw mening over hotels.com

  Heeft u de website Hotels.com al een keer gebruikt? Dan zouden wij het waarderen wanneer u uw oordeel en mening op NederlandReview achterlaat. Op die manier is het voor andere gebruikers mogelijk om sneller een goed beeld te krijgen van Hotels.com. Ook kunnen ze sneller beslissen of ze gebruik willen maken van de website van Hotels.com of niet.

  Wel eens op vakantiegeweest of geboekt via hotels.com? Zijn ze betrouwbaar, goed en hebben ze veel kortingen? Lees alle ervaringen op NederlandReview

  Hotels.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bali is goed boeken

  Ik ben 3 weken in bali geweest en veel gebruik gemaakt van hotels.com. We hadden alleen de eerste nacht een hotel geboekt en daarna keken we wel op het eiland. Dus ik heb continue de hotelwebsite met onder andere hotels.com (en ook booking.com) vergeleken. En ik weet niet waarom, maar hotels.com is elke keer goedkoper en booking.com vaak ook. Wellicht omdat ze goede deals maken met het hotel ofzo. Maar bij vele hotels zelf, op hun site, betaal je de hoofdprijs terwijl ze elke keer goede deals hebben op dit soort sites. En het is niet anders dan dat je bij het hotel zelf boekt. Dus op zich raad ik ze aan, wel elke keer goed vergelijken dus. En daarna krijg je mails met "geheime prijzen". Dat is natuurlijk een marketing truuk want iedereen krijgt die mail, maar soms zitten er leuke aanbiedingen tussen. Nooit problemen gehad met boeken, de kamers waren altijd ok en wat ze beloven ook.

  Door: Morris 02-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  hotelovernachting

  Super handige site, lekker veel te kiezen en dus ook veel hotels met lage prijzen!

  Wij vinden het leuk om op vakantie ons te laten "verrassen" door het aanbod en waar je bent dan toevallig. Zo hebben wij op Hotels.com af en toe een hotelovernachting geboekt.
  Soms is er niks bij, soms is er echt superveel keuze.

  Best makkelijk boeken maar je moet wel letten of alles er wel bij zit en of de prijs goed is want dat is echt super verschillend.

  Door: Mélany 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Soms goedkoop, soms niet

  Ik heb hier af en toe top-aanbiedingen. Soms veel beter dan bv secret escapes. Mijn tip; goed kijken naar de prijzen en daarna ook even bij het hotel zelf. Soms zijn ze veeeeeel duurder, maar soms ook echt veel goedkoper. Ligt maar helemaal aan het moment dat je kijkt & boekt. Boekingen gaan bij mij wel altijd gewoon goed. Het hotel weet wie we zijn als we gaan inchecken enzo.

  Door: Bas Groothuizen 30-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hotelkamers boeken

  Hotels.com is voor mij een handige manier gebleken om kamers te boeken.

  Wij mogen graag rondreizen en dan boeken we de hotels regelmatig bij hotels.com omdat het aanbod groot is en de website minder schreeuwerig is dan die van sommige van hun concurrenten.

  Lage prijzen ook vaak, vooral voor wie goed zoekt.

  Door: B. Huizen 01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  hotels

  De organisatie is niet te bereiken en ze kunnen niet goed helpen.

  Door: Kitty 21-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Baggerclub!!

  Hotel in Madagascar geboekt en betaald via hotels.com.
  Hotel Tsienimparthy van 8 op 9 oktober. Boeking zou door hotels.com geannuleerd zijn omdat ze de eigenaar niet zouden betalen. Hij liet een aantal rekeningen zien die onbetaald zouden zijn. De enige optie was om de kamer opnieuw te betalen wat dus gedaan hebben. Na onze vakantie contact gezocht met hotels.com die het uit zouden zoeken.
  Niets meer gehoord!!

  Door: Rob 14-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Geheime prijzen

  Ik krijg af en toe een mailtje van ze met "geheime prijzen". Daar krijg je hotels door met 50% korting. Is echt wel een tip, want ik heb net ook weer een weekendje weg geboekt naar 4 sterrenhotel (the lodge) in Londen voor 79 euro per nacht!

  Door: Sander Obdam 06-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Tip! check hun mailtjes.

  Tip: 1x boeken en daarna krijg je een hoop mailtjes met enorme kortingen op hotels. Dan zit je kennelijk in hun bestand en willen ze je terug. Zijn altijd goede aanbiedingen, vooral de geheime prijzen die ze geven in die mails.

  Door: John utten 31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Veel keuze

  Veel keuze, maar wij kozen kennelijk net een verkeerde. Badkamer was vies en er lag een haar in bed! Maar daar is hotels.com volgens mij dan weer niet voor verantwoordelijk. Boeken ging wel snel en handig.

  Door: Edwin 20-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Apartement Parijs

  Oppassen! Misleidende site. Zonder dat het duidelijk zichtbaar is staat er wanneer je al geboekt hebt, dat er schoonmaak kosten á €60 bijkomende kosten zijn. En ook nog eens dat de borg maar liefst €400 is!

  Door: BMW 11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotel in nosy be

  Wij hadden 4 kamers geboekt in hotel. Bij aankomst in hotel bleken de kamers niet beschikbaar. Ze zijn wel van onze creditcard afgeschreven. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice van hotels.com, maar zij doen NIETS voor je. Komen afspraken niet na, schuiven je van kastje naar muur. Echt teleurstellend. Klacht indienen kan alleen via e-mail, je kan geen medewerker spreken.

  Door: Jantine de Vries 05-11-2019
  rob 14-12-2019

  Hier dezelfde ervaring. Overigens wel een slecht Nederlands sprekend iemand aan de telefoon gehad die het uit zou zoeken en terug contact op zouden nemen. Uiteraard niets meer gehoord.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  family hotel new delhi

  2+dagen van te voren mail van dit hotel dat de overnachtingen zijn 25% meer per nacht geworden. ik had al maanden geleden al geboekt en betaald.Nu moet ik bijbetalen,geen reden gekregen.Dit kan en mag toch niet .Geboekt en betaald is geboekt en betaald.Hotel.com gebeld.Ik kon een klacht indienen,heb ik gedaan maar ik verwacht meer van een bookingsbrdrijf,namelijk dat het hotel op zijn vingers getikt wordt door hotel.com

  Door: sandra hol 21-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Ontzettend triest die lui van hotels.com

  Meerdere malen geboekt via deze site. Zolang alles goed gaat heb je geluk. Nu een hotel geboekt 4 sterren met een 4 sterren prijs. Bij aankomst is het net een kraakpand. Hotels.com hier op de hoogte van gesteld en gevraagd om een oplossing. Gewoonweg niet reageren. Nooit meer zal ik via deze site boeken. Mond op mond reclame zal zeer negatief zijn. Bij de review is één ster al teveel
  Dat is al meer dan ze behoren te krijgen.
  Ik ga onderzoeken of zij civiel aansprakelijk gesteld kunnen worden. Tevens meld ik dit bij Tros Radar. Kijken hoe ze dan piepen.

  Door: Brian Tai 19-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  vooruit betalen? doe t niet!!!

  Hotel geboekt in Quito. Bij aankomst om middernacht bleek hotel al langere tijd gesloten te zijn. Geld teruggevorderd doch dat wordt op basis van pertinente leugens geweigerd. Betaal dus nooit vooruit. Is bij concurrenten ook niet nodig.

  Door: Ruud Stiekema 13-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Fake !!!!!

  Had via hotels.com geboekt. Kreeg een boekingsbevestiging via de mail. Kwam daar midden in de nacht aan met mijn gezin na 9 uur gereden te hebben. Daar zeiden ze dat zij van niets wisten en dat het hotel vol zat. Moest een duurdere hotel boeken omdat ik een dochtertje van 2.5 jaar bij mij had. Niemand was bereikbaar van hotels.com. klote instelling. Niet betrouwbaar.

  Door: Ozzi 02-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Rewards = wasse neus

  Die rewards van Hotel.com is echt een wasse neus. We hadden al voor 4 jaar rewards verzameld en nu zijn we alles kwijt.
  We zouden te laat een nieuwe boeking hebben geplaatst. Op deze wijze klanten met rewards weten te binden werkt in ieder geval bij ons averechts en is voor ons geen reden om een volgende keer opnieuw bij Hotels.com te boeken.

  Door: Willem duifhuis 30-07-2017
  Ruud Muhring 02-10-2017

  Mijn ervaring met Hotels.com is fantastisch! Al jaren lang! Jammer dat u een slechte ervaring heeft. Ik boek al jaren bij Hotels.com. En heb vele gratis nachten ingewisseld. Je moet natuurlijk wel de voorwaarden lezen. Ook bij cancelen zie je exact of je dit gratis kunt doen. It is all in the game. Bij elke boeking schuift de periode van nachten verzamelen en inwisselen weer op. Bij 10 boekingen heb je het gemiddelde van 1 gratis nacht. Dat is een ieder bekend. Je hebt dan een jaar de tijd vanaf je laatste boeking om bijv je silver of gold level te behouden. Dat moet je als je lange tijd niet boekt gewoon in de gaten houden. Ik reis heel veel en boek altijd bij Hotels.com. Elke organisatie heeft voorwaarden! U was te laat met een nieuwe boeking maken. En dan vervallen uw rewards. Dat ligt dan niet aan Hotels.com. Nogmaals, voorwaarden zijn er en als je daaraan voldoet is er niets aan de hand bij Hotels.com. Met vriendelijke groet.

  Brian 19-01-2019

  Ha Ruud Muhring, jij moet zeker werkzaam zijn bij hotels.com. Wat een ontzettende bagger organisatie is het. Zolang je boekt en betaald is er niets aan de hand. MAAR zodra je de klantenservice contact (in mijn geval middels een email) wordt totaal niet gereageerd. Dit gedrag past precies in het verhaal van Willem Duifhuis.

  Marjie 12-12-2019

  nou zeg je kunt toch ook wel tevreden zijn zonder ergens te werken? Wat ben jij een zuurpruim Brian!

  Arthur 07-01-2020

  Ik ben ook erg tevreden met weer 2 1/2 week door USA rondgereisd en alle nachten via Hotels.com. Vaak pas ‘s ochtends boeken voor de beste prijzen en de 11e nacht de reward inwisselen. Nog nooit probleem gehad met Hotels.com.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Super slecht

  Om te beginnen waren er een aantal zaken fout gegaan bij het boeken van de hotel. Datum versprong 14 dagen in de toekomst zonder reden. Foutieve boeking gemaakt dus. Aangekomen in Duitsland, kon ik het niet meer annuleren. Hotel wilt niet meewerken, en hotels.com helpt ook niet. Heb vervolgens een nieuwe kamer daar moeten boeken voor ruim €80 duurder en een slechter kamer dan eerder geboekt. Meerdere malen met hotels.com moeten bellen en vertellen met wie ze contact moeten opnemen want ze wisten het zelf niet. Vervolgens moest ik een klachtmail sturen als ik geld terug wilde. Die hebben ze binnen 48 afgekeurd met ongegronde redenen. Ben er weer tegen in bezwaar gegaan, bij het hotel en hotels.com en heb eindelijk zelf het hotel (Linder hotel en resort)overtuigd om over te gaan tot betaling. Iets wat hotels.com hoort te doen naar mijn mening. Heb dus eindelijk mijn geld terug gekregen voor de reis, maar natuurlijk niet mijn €80 teveel betaalde geld voor een mindere kamer. Echt een slechte zaak ! Was tevens mijn huwelijksreis, dus dankjewel Hotels.com voor het (proberen te) verpesten van mijn huwelijksreis (y)

  Door: Youssef 08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Omboeking koste helaas dubbele boeking

  Reis omgeboekt door een medewerkster van hotels.com ivm een begrafenis van een goede vriendin van ons.
  Helaas worden beide boekingen in rekening gebracht, we betalen nu 500 euro voor een reis die we niet gemaakt hebben. Terwijl beloofd is dat dit geld zo snel mogelijk terug gestort wordt.
  Als je belt wordt je 10 tallen minuten in de wacht gegooid en weten ze van niks, want er zijn nergens aantekeningen van. Ze beloven het geld terug te storten en terug te bellen, maar helaas gebeurt dat niet.
  Na 5,5 uur aan de telefoon en 15 mailtjes, hoor ik niets terug.... Wat een slecht organisatie !!!
  NOOIT meer boeken !!!

  Door: Sandra 18-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotels.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotels.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Hotels.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotels.com actief?

  Hotels.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotels.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.