NederlandReview

    Ervaringen Hotels.com

    Lees wat anderen zeggen over Hotels.com op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews, beoordelingen en tips over tal van bedrijven. Meningen van mensen welke anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor de site Hotels.com waar u stedentrips kunt plannen, last minute vakanties kunt boeken, kunt genieten van een goedkope vakantie en natuurlijk vele verschillende hotels kunt boeken is het mogelijk om volop te genieten van een mooie en overzichtelijke website.

    Over Hotels.com

    Hotels.com maakt het mogelijk om online gemakkelijk, snel en ook goedkoop uw hotelkamer te boeken. Er zijn maar liefst 257.000 hotels welke samenwerken met Hotels.com in 200 landen. Het is goed om te weten dat er ook een Hotels.com reward programma is waarmee iedere 11e overnachting gratis is. Ook kunt u een stedentrip boeken op de site van Hotels.com. Het maakt niet uit of het om een populaire bestemming gaat als New York, London, Parijs of Milaan. Het mogen ook de minder bekende plekken zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd een last minute vakantie boeken naar een warm strand of een andere exotische bestemming. Het is heerlijk om te zien dat zowel de zakelijke reiziger als de particulier welke op vakantie gaat Hotels.com weet te vinden. Er zijn volop selectiecriteria in te geven en u zult al snel ontdekken of u ergens een gratis ontbijt krijgt, hoe de dienstverlening is en welk budget u nodig heeft voor een degelijke overnachting. Misschien vindt u een fitness ruimte of zwembad belangrijk? Let hier dan op bij uw zoektocht op Hotels.com.


    Hotels.com is onderdeel van Expedia. Expedia staat aan de Nasdaq beurs in New York genoteerd. Het hoofdkantoor van Expedia in de Verenigde Staten, Dallas in de staat Texas. Er zijn ook tal van kantoren in heel Europa.

    Hotels.com latest Commercial : Another Vacation

    Diensten van hotels.com

    Hotels.com helpt particulieren en ook de zakelijke reiziger om een goed hotel te kunnen boeken in 200 verschillende landen en bij 257.000 verschillende hotels. Het is heerlijk om te zien hoe ze kunnen helpen om een goede overnachting plek te vinden. Daarnaast kan Hotels.com u ook helpen bij het plannen van een stedentrip. Een last minute vakantie is trouwens ook in een handomdraai geboekt bij Hotels.com.

    Klachten, tips en complimenten over en voor hotels.com

    Heeft u een klacht over Hotels.com? Dan kunt u op de website de knop klantenservice aanklikken. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen hoe u een klacht kunt indienen. Een grote beursgenoteerde organisatie als Experia (het moederbedrijf van Hotels.com) zal natuurlijk zorgen voor een correcte afwikkeling van uw klacht.
    Voor een compliment of tip kunt u natuurlijk dezelfde kanalen gebruiken.

    Uw mening over hotels.com

    Heeft u de website Hotels.com al een keer gebruikt? Dan zouden wij het waarderen wanneer u uw oordeel en mening op NederlandReview achterlaat. Op die manier is het voor andere gebruikers mogelijk om sneller een goed beeld te krijgen van Hotels.com. Ook kunnen ze sneller beslissen of ze gebruik willen maken van de website van Hotels.com of niet.

    Wel eens op vakantiegeweest of geboekt via hotels.com? Zijn ze betrouwbaar, goed en hebben ze veel kortingen? Lees alle ervaringen op NederlandReview

    Hotels.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.8
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bali is goed boeken

    Ik ben 3 weken in bali geweest en veel gebruik gemaakt van hotels.com. We hadden alleen de eerste nacht een hotel geboekt en daarna keken we wel op het eiland. Dus ik heb continue de hotelwebsite met onder andere hotels.com (en ook booking.com) vergeleken. En ik weet niet waarom, maar hotels.com is elke keer goedkoper en booking.com vaak ook. Wellicht omdat ze goede deals maken met het hotel ofzo. Maar bij vele hotels zelf, op hun site, betaal je de hoofdprijs terwijl ze elke keer goede deals hebben op dit soort sites. En het is niet anders dan dat je bij het hotel zelf boekt. Dus op zich raad ik ze aan, wel elke keer goed vergelijken dus. En daarna krijg je mails met "geheime prijzen". Dat is natuurlijk een marketing truuk want iedereen krijgt die mail, maar soms zitten er leuke aanbiedingen tussen. Nooit problemen gehad met boeken, de kamers waren altijd ok en wat ze beloven ook.

    Door: Morris02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    hotelovernachting

    Super handige site, lekker veel te kiezen en dus ook veel hotels met lage prijzen!

    Wij vinden het leuk om op vakantie ons te laten "verrassen" door het aanbod en waar je bent dan toevallig. Zo hebben wij op Hotels.com af en toe een hotelovernachting geboekt.
    Soms is er niks bij, soms is er echt superveel keuze.

    Best makkelijk boeken maar je moet wel letten of alles er wel bij zit en of de prijs goed is want dat is echt super verschillend.

    Door: Mélany 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Soms goedkoop, soms niet

    Ik heb hier af en toe top-aanbiedingen. Soms veel beter dan bv secret escapes. Mijn tip; goed kijken naar de prijzen en daarna ook even bij het hotel zelf. Soms zijn ze veeeeeel duurder, maar soms ook echt veel goedkoper. Ligt maar helemaal aan het moment dat je kijkt & boekt. Boekingen gaan bij mij wel altijd gewoon goed. Het hotel weet wie we zijn als we gaan inchecken enzo.

    Door: Bas Groothuizen30-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hotelkamers boeken

    Hotels.com is voor mij een handige manier gebleken om kamers te boeken.

    Wij mogen graag rondreizen en dan boeken we de hotels regelmatig bij hotels.com omdat het aanbod groot is en de website minder schreeuwerig is dan die van sommige van hun concurrenten.

    Lage prijzen ook vaak, vooral voor wie goed zoekt.

    Door: B. Huizen01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Niets

    Een maand geleden Voor 4 nachten een hotel geboekt bij hotels.com...
    2x 180€ kwijt ( zeggen ze de eerste 180€ niet ontvangen te hebben ) en geen boeking bekend ... geld kwijt , geen boeking ... en wacht nog steeds op m’n geld ..
    Na vele telefoontjes naar worldline, die het geld vd rekening haalde ... .geen reactie en geen geld retour ... stelletje oplichters daar bij hotel.com en worldpay... ik ga nu rechtsbijstand inschakelen om mn geld terug te krijgen. Mensen boek niet bij hotel.com het zijn echt oplichters !!!
    Stelletje oplichters

    Door: Mvdb05-11-2020
    M05-11-2020

    Ik wacht al n maand op m’n geld ( 2x 180€ moeten betalen ) en er was geen boeking gedaan !! Worldline 5 x gebeld en hotel.com maar ze schepen je af , beloven dat je binnen 2 weken je geld terug krijgt , maar nog niets ! Oplichters zijn het ! Pas op !! Nooit boeken bij Hotel.com

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    hotel

    Voor €353 opgelicht, niet gebruiken. Ik had betaald via iDeal maar boeking was niet gelukt en mijn geld krijg ik niet meer terug. Eindeloos gebeld en gemaild, maar helaas.

    Door: Willem15-09-2020
    Edith18-10-2020

    Helaas, wij ook! Een gebed zonder eind.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geheime prijzen

    Ik krijg af en toe een mailtje van ze met "geheime prijzen". Daar krijg je hotels door met 50% korting. Is echt wel een tip, want ik heb net ook weer een weekendje weg geboekt naar 4 sterrenhotel (the lodge) in Londen voor 79 euro per nacht!

    Door: Sander Obdam06-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tip! check hun mailtjes.

    Tip: 1x boeken en daarna krijg je een hoop mailtjes met enorme kortingen op hotels. Dan zit je kennelijk in hun bestand en willen ze je terug. Zijn altijd goede aanbiedingen, vooral de geheime prijzen die ze geven in die mails.

    Door: John utten31-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Veel keuze

    Veel keuze, maar wij kozen kennelijk net een verkeerde. Badkamer was vies en er lag een haar in bed! Maar daar is hotels.com volgens mij dan weer niet voor verantwoordelijk. Boeken ging wel snel en handig.

    Door: Edwin20-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    9 september 2020

    Op 9 september 2020 heb ik een hotel geboekt en betaald voor 11 september aankomt.
    Bevestigd en geld geincasseerd.
    Binnen 10 minuten kreeg ik een e-mail van het hotel dat het hotel niet geboekt kon worden en ik moest annuleren.
    Nu 4 dagen later 3x een e-mail gezonden met het verzoek om mijn geld terug te storten, helpdes aan de telefoon gehad deze moest bevestiging hebben van het hotel dat het geannuleerd was door het hotel.
    De telefoniste kon mij na 2 minuten al vertellen dat zij dit hotel niet aan de lijn kon krijgen en ik een e-mail moest gaan zenden, ook dit werkt niet.
    Ontzettend slecht sorry

    Door: Herma Roelink15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Wacht op restitutie van de bedrag afgeschreven van mijn credit card

    Mijn credit card was meteen belast.
    Ik heb klacht ingediend bij de credit cards.
    Niets klopt.
    Een nacht wordt afgeschreven.
    Ik wacht tot restitutie van de andere bedraag.
    Nooit meer met Hotels.com

    Door: Mrs.Virineya Fijnheer Ivanova12-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    New York, 4 nachten Row hotel

    Vorig jaar geboekt voor 5 aug 2020 naar New York bij Hotels.com.
    Vanwege Corona mogen er geen toeristen naar Amerika. Ik krijg geen geld terug of voucher van Hotels.com omdat ze zeggen dat het hotel geen akkoord geeft!
    Ik heb een contract met Hotels.com en niet met het hotel zelf.

    Meer dan 1000 euro kwijt! te schofterig voor woorden.

    Door: A.H.Plevier-Bons31-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hotels

    De organisatie is niet te bereiken en ze kunnen niet goed helpen.

    Door: Kitty21-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Baggerclub!!

    Hotel in Madagascar geboekt en betaald via hotels.com.
    Hotel Tsienimparthy van 8 op 9 oktober. Boeking zou door hotels.com geannuleerd zijn omdat ze de eigenaar niet zouden betalen. Hij liet een aantal rekeningen zien die onbetaald zouden zijn. De enige optie was om de kamer opnieuw te betalen wat dus gedaan hebben. Na onze vakantie contact gezocht met hotels.com die het uit zouden zoeken.
    Niets meer gehoord!!

    Door: Rob14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Apartement Parijs

    Oppassen! Misleidende site. Zonder dat het duidelijk zichtbaar is staat er wanneer je al geboekt hebt, dat er schoonmaak kosten á €60 bijkomende kosten zijn. En ook nog eens dat de borg maar liefst €400 is!

    Door: BMW11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hotel in nosy be

    Wij hadden 4 kamers geboekt in hotel. Bij aankomst in hotel bleken de kamers niet beschikbaar. Ze zijn wel van onze creditcard afgeschreven. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice van hotels.com, maar zij doen NIETS voor je. Komen afspraken niet na, schuiven je van kastje naar muur. Echt teleurstellend. Klacht indienen kan alleen via e-mail, je kan geen medewerker spreken.

    Door: Jantine de Vries05-11-2019
    rob14-12-2019

    Hier dezelfde ervaring. Overigens wel een slecht Nederlands sprekend iemand aan de telefoon gehad die het uit zou zoeken en terug contact op zouden nemen. Uiteraard niets meer gehoord.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    family hotel new delhi

    2+dagen van te voren mail van dit hotel dat de overnachtingen zijn 25% meer per nacht geworden. ik had al maanden geleden al geboekt en betaald.Nu moet ik bijbetalen,geen reden gekregen.Dit kan en mag toch niet .Geboekt en betaald is geboekt en betaald.Hotel.com gebeld.Ik kon een klacht indienen,heb ik gedaan maar ik verwacht meer van een bookingsbrdrijf,namelijk dat het hotel op zijn vingers getikt wordt door hotel.com

    Door: sandra hol21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Ontzettend triest die lui van hotels.com

    Meerdere malen geboekt via deze site. Zolang alles goed gaat heb je geluk. Nu een hotel geboekt 4 sterren met een 4 sterren prijs. Bij aankomst is het net een kraakpand. Hotels.com hier op de hoogte van gesteld en gevraagd om een oplossing. Gewoonweg niet reageren. Nooit meer zal ik via deze site boeken. Mond op mond reclame zal zeer negatief zijn. Bij de review is één ster al teveel
    Dat is al meer dan ze behoren te krijgen.
    Ik ga onderzoeken of zij civiel aansprakelijk gesteld kunnen worden. Tevens meld ik dit bij Tros Radar. Kijken hoe ze dan piepen.

    Door: Brian Tai19-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vooruit betalen? doe t niet!!!

    Hotel geboekt in Quito. Bij aankomst om middernacht bleek hotel al langere tijd gesloten te zijn. Geld teruggevorderd doch dat wordt op basis van pertinente leugens geweigerd. Betaal dus nooit vooruit. Is bij concurrenten ook niet nodig.

    Door: Ruud Stiekema13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Hotels.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Hotels.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Hotels.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hotels.com actief?

    Hotels.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotels.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.