NederlandReview

  Ervaringen USTravel.nl

  Heb jij altijd al eens naar Amerika of Canada gewild? Dat is iets wat je niet ieder jaar doet, dus moet de reis wel goed georganiseerd zijn. Dus welk reisbureau kun je nou het beste kiezen? Één online reisbureau dat deze reis voor je wilt regelen is USTravels.nl, Maar wat kun je verwachten van hun camperreizen door Amerika? Zullen die Villa’s in Florida echt wel zo mooi zijn? Zul je dichtbij de Grand Canyon of andere toeristische plekken? Zal het makkelijk zijn een reis naar Canada te regelen via hun website? En wat heb je aan de klantenservice van USTravels.nl als er een probleem optreed of als je een vraag voor ze hebt? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn reizigers die al eerder een reis naar Amerika hebben geboekt via USTravels.nl. Lees hun reviews, ervaringen, meningen en beoordelingen om te kunnen beslissen of USTravels.nl de beste reisaanbieder voor dit soort reizen is.

  Over USTravels.nl

  USTravels.nl is een online reisbureau. Ze noemen zichzelf ook wel CanadaTravel.nl. Ze richten zich met name op verre reizen naar Amerika en Canada. Ze weten dat iedereen een ander idee heeft van een reis naar de USA. Sommigen willen een camperreis maken en op die manier rondtrekken en zoveel mogelijk van dit grote land zien. Dit kan natuurlijk ook met een auto als je onderweg hotels, motels of andere accommodaties regelt. Sommigen willen alleen een hotel boeken in een stad als New York, San Francisco, Los Angelos of Miami en zich vooral richten op één stad van je keuze. Verblijven in een mooie villa is ook nog een optie. Van daaruit kun je natuurlijk ook excursies maken. Voorbeelden hiervan zijn een helikoptervlucht over de North Canyon of een bezoek aan Graceland, Alcatraz, Miami Everglades enzovoort. En je kunt mooie fietstochten door de natuur maken of gaan paardrijden in de Red Rock Canyon. Verder kun je ook nog een musical of andere Broadway show bezoeken. Misschien heb je familie of vrienden in Canada wonen en wil je alleen een vlucht en eventueel autohuur regelen. Anderen willen juist weer zonnebaden op de stranden van Hawaii of Florida. Daarbij is het mogelijk een cruise of een treinreis te maken. Dus hoe jouw ideale vakantie naar Amerika of Canada er ook uitziet, USTravels.nl kan het voor je regelen.


  Een trip naar West USA met USTravel.nl.

  Diensten van USTravels.nl

  Via hun website kun je makkelijk een hotel, huurauto, excursie, cruise of gehele vakantie regelen via USTravels.nl. Er is natuurlijk een USTravels.nl klantenservice voor als je vragen of problemen hebt en hulp wilt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor USTravels.nl

  Heb jij wel eens een vakantie geboekt via USTravels.nl? Ook als je alleen een excursie hebt geboekt via hun website willen wij graag meer weten over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Was de reis naar Amerika of Canada goed geregeld? Was de vlucht niet overboekt? Stond je huurauto klaar toen je hem op kwam halen? Wat is jouw mening over de villa of het hotel wat ze voor je in Florida geregeld hadden? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van USTravels.nl? Schrijf een USTravels.nl review en laat ons weten hoe jij over deze vakantieaanbieder denkt.

  USTravel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fantastisch land

  Fantastisch land om in te reizen
  de mensen zijn verrassend vriendelijk en er is veel moois te zien

  Ik was blij dat we vooraf hadden geboekt bij US travel, want zelf alles regelen was echt te veel gedoe geweest en nu waren we geloof ik zelfs goedkoper uit.

  Door: Marga van Troost 04-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over USTravel.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is USTravel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over USTravel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is USTravel.nl actief?

  USTravel.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van USTravel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.