Ervaringen Echt Ierland

Of het nu om een korte vakantie of een wekenlange rondreis gaat, je wilt er mooie herinneringen aan over houden. Als je voor bijvoorbeeld een autorondreis gaat, wil je natuurlijk wel dat alles goed geregeld is. Zou dat met deze reisorganisatie het geval zijn? Laat je adviseren door de reviews van consumenten die je voor gingen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf al een ervaringsdeskundige bent met dit bedrijf. Schrijf dan snel een recensie met jouw mening en beoordeling voor de avonturiers na jou.

Een land ontdekken

Ieder land heeft iets te bieden voor iedereen. Denk bijvoorbeeld eens aan alle historische en culturele bezienswaardigheden waar je langs kunt backpacken, schitterende natuur die je kunt doorkruisen met een camper en de architectuur waar je je aan kunt vergapen tijdens een stedentrip. Of wat dacht je van een fly drive vakantie, waarbij je met een huurauto allerlei Bed & Breakfasts gaat bezoeken? Of knus bij de openhaard kruipen van een guesthouse na een lange dag fietsen door een voor jou nog onbekende wereld.

Voorbeeld vlakbij

Laten we voor het gemak eens kijken naar een land binnen Europa, wat weer eens wat anders biedt dan een zonovergoten vakantie aan de Costa del Sol in Spanje, namelijk Ierland. Hoewel de eerste associatie met Ierland wellicht samen te vatten is in woorden als leprechaun, pot goud aan het einde van de regenboog, klavertje vier, rugby, Riverdance, Kelten, U2, Sinead O’Connor, Aiden Turner en Colin Farrel, heeft het land nog veel meer te bieden. Het is een land waar de tijd soms stil lijkt te hebben gestaan, dat rijk is in mythen en legenden, een uitgestrekt landschap bezit wat op het vaste land niet te vinden is, met veel groen, heuvels, kliffen en verlaten stranden aan zee. De gehele westkust ligt zelfs aan de Atlantische Oceaan. Helaas zijn er geen draken. Wel havens, dus mocht het vliegtuig geen optie zijn, kun je er altijd nog met de boot heen. Zeker vanaf Schotland, is dat laatste waarschijnlijk geen straf.


Sfeerimpressie van het Ierse landschap

Echt Ierland proeven, beleven en ervaren?

Er zijn in Nederland verschillende reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in één land, zo ook Echt Ierland. Volgens de website gaat het bij hen om het authentieke en onontdekte Ierland (en daarmee bedoelen ze heel Ierland, dus ook Noord-Ierland), een rustig reistempo en kleinschalige accommodaties en hotels, zoals een familiehotel of country house. Zie bieden verschillende rondreizen met allerlei thema’s aan, die naar wens kunnen worden aangepast. Groepsreizen zijn mogelijk en net als de rest van aanbod online te boeken. Voor vragen is de reisorganisatie tevens telefonisch bereikbaar. Echt Ierland is aangesloten bij het Calamiteitenfonds en SGR.

Recensies van vakantie-ervaringen

Hebben de vakantiegangers voor jou het idee gehad dat ze teruggingen naar de oorsprong van Ierland, zoals de website suggereert? Wat is leuker? Belfast, Dublin of Cork? Hoe hebben ze het plannen van de reis ervaren? Wat is hun mening over het resultaat ervan? Is die uitgebreide reisomschrijving met tips en bezienswaardigheden langs de route een aanvulling of een aanfluiting? Hoe bevielen de overnachtingen? Of ben je zelf net terug van de ontdekkingsreis? Deel dan gerust jouw beoordeling en ervaringen in een review. Jouw mening telt en helpt geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Alvast bedankt.

Echt Ierland
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Echt Ierland

Schrijf zelf een review over Echt Ierland

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)