NederlandReview

  Ervaringen Bever

  Buitenwinkel Bever is gericht op outdooractiviteiten. Met 40 filialen door heel Nederland en een online winkel, www.bever.nl, heeft buitenwinkel Bever al veel mensen geholpen in de buitensport. Hoe beviel het in de winkel? Waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam? Was de levering op tijd? Hoe zit dat met de service van Bever? En de adviezen? Benieuwd naar hun mening en ervaring of deelt u graag die van u? Dat kan allemaal hieronder.

  Naar buiten met Bever

  Bever Buitensport is een winkel die zich dus richt op verschillende outdooractiviteiten. Door het brede assortiment is het mogelijk om voor verschillende vakanties te slagen voor zowel mannen en vrouwen als kinderen. Buitenwinkel Bever richt zich met zijn producten op een aantal categorieën.


  De bever (castor fiber) in zijn natuurlijke habitat

  Wandelen

  De paden op en de lanen in gaat een stuk prettiger met het juiste materiaal en vooral; zonder blaren. Denk daarbij aan goede wandelschoenen of bergschoenen, wandelsokken, een prettige wandelbroek en voor wie het nodig heeft een wandelstok of twee.

  Wintersport

  Wie aan skivakanties denkt, denkt bijna automatisch aan ski’s, snowboards, skischoenen, skikleding, mutsen, wanten, helmen (in veel skigebieden tegenwoordig verplicht), skibrillen, snowboots, glühwein, een zonnige piste in Tirol, en eventueel een kater van de après-ski van gister. Falend materiaal kan u een enkeltje banaan naar beneden en de eerste gipsvlucht van het seizoen opleveren. Een goede voorbereiding scheelt een hoop en we laten allemaal liever die mooie actiefoto’s zien in plaats van die krukken of de mitella.

  Kamperen

  Een vakantie op de camping in Zuid-Frankrijk of eigen land kan heerlijk zijn, maar het juiste materiaal bepaald voor een groot deel wel het succes van de buitenvakantie. Niemand zit te wachten op die doorlekkende tent, de kapotte slaapzak of het vergeten gasstel. Als je zelfs gaat wildkamperen is een waterfilter zeker een aanrader, net als een mes, bijltje of multitool. Maar waar je ook staat, een onderzeil en slaapmatje zijn nooit een overbodige luxe.

  Backpacken

  Backpacken van hostel naar hostel of juist met een lichtgewicht tentje in een ver vreemd land klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Wie weet wil je wel naar Nieuw Zeeland om Tolkiens Middle Earth te zien. Maar waar de reis ook naartoe gaat, een goede rugzak of backpack is een must, net als een fleece trui of deken en makkelijke/praktische kleding en schoenen.

  Op de fiets naar werk

  Ondanks de regen, is Nederland een fietsland. Helaas gaan die twee Hollandsche tradities vaak samen. Een fietstocht wordt al snel een stuk aangenamer met de juiste jas, zoals een regenjas of soft shell, een praktische drinkfles of bidon in een houder, en een beschermhoes voor om de tas.

  Naast de verkoop van outfits, uitrustingen en accessoires, doet Bever ook aan de verhuur en reparatie. Klanten kunnen Bever bereiken in de winkel, via Whatsapp, Twitter, Facebook, telefonische klantenservice en per e-mail.

  Gedeelde ervaringen

  Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Bever of wilt u uw eigen ervaring delen? Dat kan allemaal hieronder!

  Een goede voorbereiding is belangrijk bij buitensport en kamperen. Lees hier hoe verschillende ervaringen begonnen bij buitenwinkel Bever.

  Bever
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  5

  Prijs

  7

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Asociale klantenservice!

  Klanten service was uitermate asociaal!!!! Mail vol met sarcasme terug gekregen nadat ik melde teleurgesteld te zijn dat mijn bestelde item toch werd geannuleerd doordat deze schijnbaar al was uitverkocht.... zo ga je niet met je klanten om als je ook al een fout hebt begaan met je magazijn!!

  Door: A30-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  melding aan de telefoon via de klantenservice

  Vandaag telefonisch contact gehad met de klantenservice van Bever. Het is blijkbaar druk, en het duurt dan ook nogal lang voordat er iemand aan de telefoon kan komen. Dan komt er een mannenstem die schreeuwt " als je niet wilt wachten, geef dan je nummer op dan bellen we je terug" Na het opgeven van het nummer wordt er weer geschreeuwd Dank je je wordt teruggebeld. Dat is ook inderdaad gebeurd, dus dat is op zich netjes. Maar zoals dit bericht wordt doorgegeven via de klantenservice, is om te huilen. Ik hoorde van de dame die mij terugbelde, en de bestelling heeft opgenomen, dat deze melding op de telefoon een proef is, en dat dit sinds een week erop staat. Ik zou zeggen, weg met die melding, en vermeld op een fatsoenlijke manier dat het even ruk is, en dat je, indien je dit wenst je telefoonnummer kunt intoetsen, en wordt teruggebeld.

  Door: Buursema28-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Bever

  Uw beoordeling