Dynamic Holland
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer10

Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Anderen bekeken ook:

 • OpVakantieVanafRotterdam.nl

  OpVakantieVanafRotterdam.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafMaastricht.nl

  OpVakantieVanafMaastricht.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Dynamic Holland

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Dynamic Holland?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Dynamic Holland

Ook wanneer je alleen bent wil je natuurlijk lekker op vakantie gaan. Maar als alleenstaande, of als eenoudergezin is er dan toch vaak een extra drempel om ergens te boeken, het zou leuk zijn als je dan andere Nederlanders treft met wie het klikt. Wat je ook kunt doen is een reis boeken bij Dynamic Holland. Zij bieden reizen aan voor singles en alleenstaande ouders, zo reis je samen met een groep alleengaanden vanuit Nederland, en voor de families zijn er allerlei gezamenlijke activiteiten. Wat anderen vertellen over hun reiservaring met Dynamic Holland lees je hier.

Over Dynamic Holland
Dynamic Holland bestaat al meer dan 30 jaar en heeft zich gespecialiseerd in actieve single reizen. Zij organiseren wintersportvakanties en zomervakanties voor jongeren, maar ook familievakanties voor gezinnen met één ouder, maar ook voor gezinnen waarvan beide ouders meegaan. Daarnaast kun je er ook als volwassen single een reis boeken. Oorspronkelijk is Dynamic Holland begonnen met het organiseren van voordelige vakanties voor mensen uit de familie- en vriendenkring. Omdat ook anderen geïnteresseerd waren in het concept van dit bedrijf groeiden zij uit tot een reisorganisatie voor verschillende doelgroepen. Daarnaast hebben zij nu in Oostenrijk een eigen  gastenverblijf genaamd ‘Gasthof Edelweisshaus’. Dit huis wordt zowel voor de zomer- als voor de wintersportvakanties gebruikt. Ook de websites singlesun.nl, singlesnow.nl en snowmania.nl behoren bij Dynamic Holland.


Promofilmpje van Dynamic Holland voor Wintersportreizen voor singles

Diensten
Bij Dynamic Holland kun je een volledig verzorgde zomervakantie of een wintersportvakantie boeken die bedoeld is voor één van de volgende doelgroepen:

 • Single volwassenen 30+
 • Jongeren tussen 14 en 23 jaar
 • Familiereizen, voor families en alleenstaande ouders

De volledig verzorging die erbij hoort houdt in dat bij de reissom inbegrepen ook de reis per touringcar of vliegtuig zit, een verblijf op basis van halfpension en bij een wintersport zit een 7-daagse liftpas inbegrepen. Maar ook de verschillende activiteiten die Dynamic Holland tijdens de reis organiseert zijn allemaal inclusief. De enige extra uitgaven die je hebt zijn uitgaven voor drankjes, lunch, verzekeringen en je eigen zakgeld. Bij iedere vakantie gaat er Nederlandse reisbegeleiding mee. Ook voor de ski- en snowboardlessen worden Nederlandse leraren ingezet.

Families kunnen in de zomervakantie een vakantie boeken naar het eigen Gasthof Edelweiss. Voor jongeren zijn er de speciale wintersportvakanties naar Saalbach-Hinterglemm en Königsleiten (Gerlos) in Oostenrijk. Single volwassenen van 30+ kunnen kiezen uit een ruimer aanbod aan vakanties. Je kunt in Nederland blijven maar bijvoorbeeld ook naar Portugal, Spanje of Canada.

Klachten
Dynamic Holland is lid van SGR. Wanneer je ontevreden bent of klachten hebt dan moet je deze ter plaatse meteen melden aan de reisleiding of de manager van de accommodatie. Wordt de klacht niet verholpen dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor in Nederland. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld, kunnen achteraf in Nederland ook niet in behandeling worden genomen. Op alle geschillen met Dynamic Holland is Nederlands recht van toepassing.

Laat ook jouw review over Dynamic Holland hier achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!