Dynamic Holland

Alle reviews

Dynamic Holland

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis naar saalbach

  wat een fijne reis!
  je stapt in de bus (mijn geval Amsterdam) zo tot aan het hotel.
  tegenover het hotel kan je ski's halen en je stapt 5 minuten in de skibus om te gaan skieen.
  elke avond een subliem diner en wat een wauw ontbijt!!!!
  kan niet wachten op de volgende keer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  single vakantie met dynamic holland

  Reisorganisatie gaf verkeerd beeld, m.n van de kamers; deze zagen er tip top en luxe uit, conform de prijs van de reis die niet goedkoop was. Eenmaal daar kreeg een aantal mensen een totaal andere kamer, niet in het hotel maar in het 'vakantiehuis'. Zeer gedateerde kamers, zelfs geen stoel, geen tafel, geen kapstok aanwezig. Reisleiding was niet aanwezig bij het toewijzen van de kamers en we moesten het dus zelf uitzoeken. Mijn poging achteraf om nog een prijscompensatie te krijgen liep op niets uit. Weinig oog voor de klant dus als het er op aan komt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste singlereis

  Ik ben net mee geweest naar Kreta. Inderdaad zoals Idris zegt; je wilt op vakantie maar niet met stelletjes. Ik vond het enorm spannend, maar het bleek al snel dat iedereen het gewoon spannend vind. Ik ben niet eerder mee geweest met een single reis, dus ik kan niet vergelijken, maar ik vond dit heel relaxt. Niks moet, alles mag. Het is geen dating-reis, maar gewoon gezellig met elkaar op vakantie, waarvan er uiteindelijk een aantal toch wel meer vrienden zijn geworden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke vakantie

  Al een paar jaar ga ik alleen op vakantie. Dat vond ik altijd prima, maar ik begin toch te merken dat ik het steeds een beetje vervelender begon te vinden omdat ik je toch altijd maar alleen bent. Als je niet alleen op vakantie wilt gaan, dan moet je of met vrienden gaan, of je moet een groepsreis boeken. Nu heb ik voldoende vrienden, maar die zijn allemaal getrouwd en of wonen samen, je wilt toch niet het derde wiel aan de wagen zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een groepsreis voor mensen die alleen zijn. Dat was in het begin wel een stap, maar ik heb mezelf overwonnen en ik moet zeggen: het is me alles meegevallen. Het voelt allemaal heel ontspannen en gezellig. Ik heb er een leuke tijd aan overgehouden en een prima vakantie. Ben bijzonder tevreden en beveel Dynamic reizen van harte aan. Toppers.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Dynamic Holland

Ook wanneer je alleen bent wil je natuurlijk lekker op vakantie gaan. Maar als alleenstaande, of als eenoudergezin is er dan toch vaak een extra drempel om ergens te boeken, het zou leuk zijn als je dan andere Nederlanders treft met wie het klikt. Wat je ook kunt doen is een reis boeken bij Dynamic Holland. Zij bieden reizen aan voor singles en alleenstaande ouders, zo reis je samen met een groep alleengaanden vanuit Nederland, en voor de families zijn er allerlei gezamenlijke activiteiten. Wat anderen vertellen over hun reiservaring met Dynamic Holland lees je hier.

Over Dynamic Holland
Dynamic Holland bestaat al meer dan 30 jaar en heeft zich gespecialiseerd in actieve single reizen. Zij organiseren wintersportvakanties en zomervakanties voor jongeren, maar ook familievakanties voor gezinnen met één ouder, maar ook voor gezinnen waarvan beide ouders meegaan. Daarnaast kun je er ook als volwassen single een reis boeken. Oorspronkelijk is Dynamic Holland begonnen met het organiseren van voordelige vakanties voor mensen uit de familie- en vriendenkring. Omdat ook anderen geïnteresseerd waren in het concept van dit bedrijf groeiden zij uit tot een reisorganisatie voor verschillende doelgroepen. Daarnaast hebben zij nu in Oostenrijk een eigen  gastenverblijf genaamd ‘Gasthof Edelweisshaus’. Dit huis wordt zowel voor de zomer- als voor de wintersportvakanties gebruikt. Ook de websites singlesun.nl, singlesnow.nl en snowmania.nl behoren bij Dynamic Holland.


Diensten
Bij Dynamic Holland kun je een volledig verzorgde zomervakantie of een wintersportvakantie boeken die bedoeld is voor één van de volgende doelgroepen:

 • Single volwassenen 30+
 • Jongeren tussen 14 en 23 jaar
 • Familiereizen, voor families en alleenstaande ouders

De volledig verzorging die erbij hoort houdt in dat bij de reissom inbegrepen ook de reis per touringcar of vliegtuig zit, een verblijf op basis van halfpension en bij een wintersport zit een 7-daagse liftpas inbegrepen. Maar ook de verschillende activiteiten die Dynamic Holland tijdens de reis organiseert zijn allemaal inclusief. De enige extra uitgaven die je hebt zijn uitgaven voor drankjes, lunch, verzekeringen en je eigen zakgeld. Bij iedere vakantie gaat er Nederlandse reisbegeleiding mee. Ook voor de ski- en snowboardlessen worden Nederlandse leraren ingezet.

Families kunnen in de zomervakantie een vakantie boeken naar het eigen Gasthof Edelweiss. Voor jongeren zijn er de speciale wintersportvakanties naar Saalbach-Hinterglemm en Königsleiten (Gerlos) in Oostenrijk. Single volwassenen van 30+ kunnen kiezen uit een ruimer aanbod aan vakanties. Je kunt in Nederland blijven maar bijvoorbeeld ook naar Portugal, Spanje of Canada.

Klachten
Dynamic Holland is lid van SGR. Wanneer je ontevreden bent of klachten hebt dan moet je deze ter plaatse meteen melden aan de reisleiding of de manager van de accommodatie. Wordt de klacht niet verholpen dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor in Nederland. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld, kunnen achteraf in Nederland ook niet in behandeling worden genomen. Op alle geschillen met Dynamic Holland is Nederlands recht van toepassing.

Laat ook jouw review over Dynamic Holland hier achter!

Kun je met Dynamic Holland ook plezier hebben wanneer je als single met hen op reis gaat, of zijn de ervaringen helaas anders? Lees hier alle reviews!

}