NederlandReview

  Ervaringen Dynamic Holland

  Ook wanneer je alleen bent wil je natuurlijk lekker op vakantie gaan. Maar als alleenstaande, of als eenoudergezin is er dan toch vaak een extra drempel om ergens te boeken, het zou leuk zijn als je dan andere Nederlanders treft met wie het klikt. Wat je ook kunt doen is een reis boeken bij Dynamic Holland. Zij bieden reizen aan voor singles en alleenstaande ouders, zo reis je samen met een groep alleengaanden vanuit Nederland, en voor de families zijn er allerlei gezamenlijke activiteiten. Wat anderen vertellen over hun reiservaring met Dynamic Holland lees je hier.

  Over Dynamic Holland

  Dynamic Holland bestaat al meer dan 30 jaar en heeft zich gespecialiseerd in actieve single reizen. Zij organiseren wintersportvakanties en zomervakanties voor jongeren, maar ook familievakanties voor gezinnen met één ouder, maar ook voor gezinnen waarvan beide ouders meegaan. Daarnaast kun je er ook als volwassen single een reis boeken. Oorspronkelijk is Dynamic Holland begonnen met het organiseren van voordelige vakanties voor mensen uit de familie- en vriendenkring. Omdat ook anderen geïnteresseerd waren in het concept van dit bedrijf groeiden zij uit tot een reisorganisatie voor verschillende doelgroepen. Daarnaast hebben zij nu in Oostenrijk een eigen gastenverblijf genaamd ‘Gasthof Edelweisshaus’. Dit huis wordt zowel voor de zomer- als voor de wintersportvakanties gebruikt. Ook de websites singlesun.nl, singlesnow.nl en snowmania.nl behoren bij Dynamic Holland.


  Promofilmpje van Dynamic Holland voor Wintersportreizen voor singles

  Diensten

  Bij Dynamic Holland kun je een volledig verzorgde zomervakantie of een wintersportvakantie boeken die bedoeld is voor één van de volgende doelgroepen:

  • Single volwassenen 30+
  • Jongeren tussen 14 en 23 jaar
  • Familiereizen, voor families en alleenstaande ouders

  De volledig verzorging die erbij hoort houdt in dat bij de reissom inbegrepen ook de reis per touringcar of vliegtuig zit, een verblijf op basis van halfpension en bij een wintersport zit een 7-daagse liftpas inbegrepen. Maar ook de verschillende activiteiten die Dynamic Holland tijdens de reis organiseert zijn allemaal inclusief. De enige extra uitgaven die je hebt zijn uitgaven voor drankjes, lunch, verzekeringen en je eigen zakgeld. Bij iedere vakantie gaat er Nederlandse reisbegeleiding mee. Ook voor de ski- en snowboardlessen worden Nederlandse leraren ingezet.

  Families kunnen in de zomervakantie een vakantie boeken naar het eigen Gasthof Edelweiss. Voor jongeren zijn er de speciale wintersportvakanties naar Saalbach-Hinterglemm en Königsleiten (Gerlos) in Oostenrijk. Single volwassenen van 30+ kunnen kiezen uit een ruimer aanbod aan vakanties. Je kunt in Nederland blijven maar bijvoorbeeld ook naar Portugal, Spanje of Canada.

  Klachten

  Dynamic Holland is lid van SGR. Wanneer je ontevreden bent of klachten hebt dan moet je deze ter plaatse meteen melden aan de reisleiding of de manager van de accommodatie. Wordt de klacht niet verholpen dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor in Nederland. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld, kunnen achteraf in Nederland ook niet in behandeling worden genomen. Op alle geschillen met Dynamic Holland is Nederlands recht van toepassing.

  Laat ook jouw review over Dynamic Holland hier achter!

  Kun je met Dynamic Holland ook plezier hebben wanneer je als single met hen op reis gaat, of zijn de ervaringen helaas anders? Lees hier alle reviews!

  Dynamic Holland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dynamic Holland

  Uw beoordeling

  reis naar saalbach

  wat een fijne reis!
  je stapt in de bus (mijn geval Amsterdam) zo tot aan het hotel.
  tegenover het hotel kan je ski's halen en je stapt 5 minuten in de skibus om te gaan skieen.
  elke avond een subliem diner en wat een wauw ontbijt!!!!
  kan niet wachten op de volgende keer

  Door: Rosa 01-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  single vakantie met dynamic holland

  Reisorganisatie gaf verkeerd beeld, m.n van de kamers; deze zagen er tip top en luxe uit, conform de prijs van de reis die niet goedkoop was. Eenmaal daar kreeg een aantal mensen een totaal andere kamer, niet in het hotel maar in het 'vakantiehuis'. Zeer gedateerde kamers, zelfs geen stoel, geen tafel, geen kapstok aanwezig. Reisleiding was niet aanwezig bij het toewijzen van de kamers en we moesten het dus zelf uitzoeken. Mijn poging achteraf om nog een prijscompensatie te krijgen liep op niets uit. Weinig oog voor de klant dus als het er op aan komt.

  Door: nicepetunia@gmail.com28-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Mijn eerste singlereis

  Ik ben net mee geweest naar Kreta. Inderdaad zoals Idris zegt; je wilt op vakantie maar niet met stelletjes. Ik vond het enorm spannend, maar het bleek al snel dat iedereen het gewoon spannend vind. Ik ben niet eerder mee geweest met een single reis, dus ik kan niet vergelijken, maar ik vond dit heel relaxt. Niks moet, alles mag. Het is geen dating-reis, maar gewoon gezellig met elkaar op vakantie, waarvan er uiteindelijk een aantal toch wel meer vrienden zijn geworden.

  Door: Celine17-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Leuke vakantie

  Al een paar jaar ga ik alleen op vakantie. Dat vond ik altijd prima, maar ik begin toch te merken dat ik het steeds een beetje vervelender begon te vinden omdat ik je toch altijd maar alleen bent. Als je niet alleen op vakantie wilt gaan, dan moet je of met vrienden gaan, of je moet een groepsreis boeken. Nu heb ik voldoende vrienden, maar die zijn allemaal getrouwd en of wonen samen, je wilt toch niet het derde wiel aan de wagen zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een groepsreis voor mensen die alleen zijn. Dat was in het begin wel een stap, maar ik heb mezelf overwonnen en ik moet zeggen: het is me alles meegevallen. Het voelt allemaal heel ontspannen en gezellig. Ik heb er een leuke tijd aan overgehouden en een prima vakantie. Ben bijzonder tevreden en beveel Dynamic reizen van harte aan. Toppers.

  Door: Idris Kuiken31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Dynamic Holland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Dynamic Holland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dynamic Holland actief?

  Dynamic Holland is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere reizen, Wintersport en Actief, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dynamic Holland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.