CanadaPLUS

Alle reviews

CanadaPLUS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit geweten dat Canada zo mooi was

  Een kleine twee maand geleden een rondreis gemaakt door Canada. Ik heb daar echt een geweldige tijd gehad. Nooit gedacht dat dit zo'n fascinerend land was. Ik heb mijn vakantie geboekt via CanadaPLUS. Doordat mijn vrouw en ik inmiddels de 70 gepasseerd zijn, leek het ons niet verstandig om helemaal alleen te gaan reizen. We hebben daarom gekozen voor een groepsrondreis. We reisden in een grote bus langs een hele boel mooie plekjes in het land. Alles was echt super goed geregeld. Voor het boeken kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je prijstechnisch te wachten staat. Hierdoor kom je niet voor financiële verrassingen te staan en dat is bijzonder prettig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rondreis Canada

  Echt een fascinerende rondreis gemaakt door Canada met CanadaPLUS.
  Het mocht wat kosten, dat wel, maar het was de ervaring meer dan waard.

  Goed geholpen door de medewerkers van CanadaPLUS, daardoor is onze reis zeker meer waard geworden dan zonder CanadaPLUS, bedankt daarvoor!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rondreis door canada zeker de moeite waard

  Mijn vriend en ik hadden al lange tijd plannen om rond te reizen door Canada en onlangs hebben we dit eindelijk gedaan. Reis geboekt bij CanadaPlus en hier hebben we totaal geen spijt van gehad. Je kunt kiezen voor een rondreis per auto, maar het is ook mogelijk in een groep te reizen. Zelf voor de reis per auto gekozen, omdat we zelf wel een beetje onze vakantie in wilden vullen. Je wordt vrij gelaten in je keuzes en dat is prettig. Er zijn allerlei routes beschikbaar, zodat je zelf kunt uitvogelen waar je allemaal naartoe wilt. Bijkomend voordeel: je kunt een offerte opvragen. Hierdoor weet je direct wat het gaat kosten en je wordt niet verrast door allerlei onvoorziene kosten.

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
5 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Robinson Club
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat, dan zijn er mogelijkheden genoeg te vinden op het internet. Maar wat nu als je iets meer zoekt? Meer luxe, ontspanning...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

CanadaPLUS

Het is werkelijk ongekend? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Ontdek het allemaal op onze website en zie hoe jij er je voordeel mee kunt doen. We tonen je graag met onze diepte reviews van jouw medegebruikers. Het is heerlijk om jouw mening te geven. Het is ook fijn om de mening van anderen te lezen om dan te beslissen of je een aankoop wilt gaan doen of niet. Het is allemaal heerlijke informatie! 

Over CanadaPLUS 
Canada is natuurlijk een geweldig land. De Rocky Mountains, de bereden politie en de rust en geweldige natuur. Er is zoveel om te bekijken, te zien en om van te genieten. CanadaPLUS heeft hier goed op ingespeeld door al meer dan 15 jaren lang de beste rondreizen aan te bieden in dit land. Het is een toonaangevende specialist welke vele rondreizen heeft verzorgd in dit adembenemende land. Het is mogelijk om bij hun rondreizen volop te genieten van alle hoogtepunten van dit geweldige land. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan en hoe jij hier dus een toptijd kunt beleven. 


De rondreizen zijn natuurlijk allemaal naar wens. Het is mogelijk om in te haken op een bestaand pakket, maar ook om een rondreis helemaal op maat te krijgen. Geef simpelweg je wensen door en ze zorgen, dat alles van a tot en met z geregeld wordt. Iets wat natuurlijk voor veel mensen als muziek in de oren moet klinken. 

Diensten van CanadaPLUS 
Het bedrijf richt zich op een viertal soorten reizen in Canada. Het gaat hier om:
•    Fly-drive
•    Vakanties
•    Groepsrondreizen
•    Autorondreizen

Er is dus nog wel meer dan alleen groepsreizen bij hun. Het is heerlijk om zo een keuze te kunnen maken welke bij jou past. Het is heerlijk en goed om te zien welke verschillende vakantiemogelijkheden er zijn. Het is goed om te kiezen voor een bedrijf als deze om je vakantiereis te boeken. Ze zullen je exact laten zien waar je moet zijn. Ook weten ze waar ze een goede deal kunnen sluiten om zo een betaalbare vakantie aan te bieden voor vele reizigers naar Canada. Kijk eens op hun site, vraag een offerte op en ontdek hoe ook jij een toptijd zal krijgen met de hulp van deze specialist van Canada reizen. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over CanadaPLUS 
Een klacht kan altijd voorkomen. Het is mogelijk, dat er een keer iets misgaat. Het is natuurlijk vervelend. Wanneer een bedrijf het echter op een top manier weet op te lossen is er niets aan de hand. Ook dit bedrijf weet hoe belangrijk het is om klachten serieus te nemen. Ze hebben een sterke afdeling om alle problemen op te lossen en te verhelpen. Als er dus iets mis is, dan moet je zeker wat van je laten horen. Je krijgt er zeker geen spijt van. Ook een compliment wordt uiteraard zeer gewaardeerd door hun organisatie. 

Wat zijn jouw ervaringen over CanadaPLUS?
Heb jij een uitgesproken mening over dit bedrijf? Dan is het goed om je ervaring met hun te delen met anderen. Het is slim en goed om de mogelijkheden te ontdekken om een geweldige tijd te beleven. We weten zeker, dat ook jij zal genieten van het delen van jouw slechte of goede ervaring. Het maakt niet uit. Ze zijn allemaal van harte welkom. Jouw feedback is belangrijk voor ons allemaal. 

Hoe beoordelen klanten van CanadaPLUS de rondreizen door Canada die ze organiseren. Zelf meegeweest met groepsreis of fly-drive? Laat hier weten hoe het was!

}