De Gelderlander Webwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Gelderlander Webwinkel

Zoek je unieke aanbiedingen voor een leuke vrije tijd? Dan is de webwinkel van De Gelderlander wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze online winkel bekend zijn.


Wat is De Gelderlander Webwinkel?


De Gelderlander Webwinkel is opgericht om lezers van de Gelderlander te plezieren met acties in relatie tot vrije tijd. Er wordt op dagelijkse basis gezocht naar unieke aanbiedingen. Met de webwinkel willen ze de lezer aanspreken, blij maken en verrassen. Er wordt nauw samengewerkt met andere organisatie. Doel hiervan is dat ze daardoor een mooi aanbod kunnen aanbieden. De tijd die naast het werk besteed wordt moet volgens het bedrijf waardevol zijn. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste deals.


Bestelinformatie


Als je iets wil bestellen moet het bestelproces worden doorlopen. Nadat er besteld is zal er een bevestiging worden verstuurd. Mocht je geen bestelbevestiging hebben ontvangen, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen dan bekijken of je order goed is doorgekomen. Tickets, vouchers en producten kunnen via de webshop besteld worden. Het is niet mogelijk om telefonisch of via e-mail te bestellen. Ook mensen die geen abonnee zijn mogen bestellingen doen. Na de betaling kan een order niet meer geannuleerd of aangepast worden.


Verzendinformatie


Er is geen standaard levertijd voor de producten. Dit hangt van de items en de leverancier af. Kaarten en vouchers worden direct per e-mail verstuurd. Op de productpagina staat vermeld hoe lang de leveringstermijn ongeveer is. Kunstitems worden binnen twee weken bezorgd. Voor artikelen in relatie tot Donald Duck geldt een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. PostNL is verantwoordelijk voor het transport van de aankopen. Bij een minimale bestelwaarde van € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je de producten hebt ontvangen.


Garantie


De garantie verschilt per leverancier en artikel. Mocht iets niet compleet of in orde zijn dien je contact op te nemen met de klantenservice. Er is geen vaste geldigheidsduur voor tickets en vouchers. Het hangt af van het betreffende uitje en/of leverancier. Op kaarten en vouchers staat een verzilveringstermijn vermeld. De datum staat eveneens op de productpagina aangegeven.


Herroepingsrecht


Klanten kunnen bij fysieke producten een beroep doen op het herroepingsrecht. De herroeping termijn is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase kan de overeenkomst zonder opgaaf van reden ontbonden worden. De termijn om je te bedenken gaat in op moment van ontvangst van het product. Tijdens de bedenk fase moet er nauwkeurig met een aankoop worden omgesprongen.


Klachtenregeling


Consumenten zijn verantwoordelijk om bij ontvangst van een product te bekijken of alles in orde is. Bij een gebrek of ontevredenheid kan er een klacht ingediend worden. Klachten moeten wel op tijd en op duidelijke wijze worden ingediend. Dit moet gedaan worden bij DPG Media, de overkoepelende organisatie van deze webwinkel. Een gegronde klacht zorgt ervoor dat er een reparatie, vervanging of vergoeding wordt geregeld.


Klantervaringen


Heb je weleens een aankoop gedaan in de webwinkel van De Gelderlander? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe ervaar je de producten en diensten die er verleend worden? Heb je door deze webshop meer vreugde tijdens jouw vrije tijd? We stellen het op prijs als je jouw visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)