D-Deals
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

6

Service

8

Prijs

10

Leveren

8
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

27-11-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laura Boersma

D-Deals - lekker goedkoop

Vroeger ging ik altijd boeken op D-reizen voor de prijs en dan hadden ze van die speciale aanbiedingen op donderdag. Nu ga ik steeds vaker naar D-deals voor de aanbiedingen, echt heel relax voor als je plotseling een weekje weg moet. Lekker goedkoop, maar daardoor niet altijd veel keuze (maar dat is ook wel weer spannend)

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • OpVakantieVanafRotterdam.nl

  OpVakantieVanafRotterdam.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafMaastricht.nl

  OpVakantieVanafMaastricht.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over D-Deals

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij D-Deals?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen D-Deals

Wat is er beter dan vakantie? Vakantie met korting natuurlijk. D-Deals heeft daarom goedkope hotelarrangementen en korte vakanties met bestemmingen in heel Europa voor je op een rijtje gezet. Jij kiest voor de bestemming en D-Deals laat je alle deals zien. Heb jij al een deal gevonden, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van anderen die al een vakantie geboekt hebben bij D-Deals? Zoek dan niet verder, want op NederlandReview vind je de recensies van andere klanten van D-Deals. Je kunt al hun beoordelingen lezen en daarna zelf beslissen of je jouw reis via D-Deals wilt boeken. 

Over D-Deals
Net als D-reizen en VakantieXperts is D-Deals onderdeel van de D-rt Groep. De reisorganisaties wilden klanten een plek bieden om vakanties te boeken met extra kortingen, een website waar je eenvoudig alle vakantiedeals kunt vinden. Hert resultaat was D-Deals, een website met verschillende aanbiedingen voor vakanties. De website werd opgericht in samenwerking met Bookunited, een Nederlandse specialist op het gebied van vakantiedeals. 


Met korting op vakantie? I'm On My Way!

De vakanties van D-Deals
Je hebt op de website altijd keuze uit hotelarrangementen, stedenstrips en korte zonvakanties. Je kunt dus voor iedere vakantie bij D-Deals terecht. Er zijn ook vaak extra’s voor klanten die bij D-Deals boeken, zoals kamerupgrades, gratis diners of leuke excursies. De deals worden door Hoteldeal geselecteerd en hebben wel een korte houdbaarheidsdatum. De deals zijn meestal maar een aantal dagen geldig, dus op=op.

Diensten D-Deals
Je hebt altijd keuze uit leuke reizen en vakanties bij D-Deals. De bestemmingen zijn over heel Europa verspreid. Boek jouw volgende reis naar Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg, Spanje, Slovenië, Tsjechië, Koratië of Zweden. Er is altijd genoeg keuze, maar je krijgt als klant nog meer extra’s. De kortingen bij D-Deals kunnen namelijk oplopen tot 80% en er worden elke dag nieuwe deals aan de website toegevoegd. De kortingen kunnen zo hoog oplopen, omdat de deals maar voor korte tijd beschikbaar zijn. Het zijn stuntprijzen waar je snel bij moet zijn!

Klachten D-Deals
Waren er problemen tijdens het boeken van je reis? Of heb je andere klachten? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van D-Deals. Je kunt de klantenservice het snelste bereiken door gebruik te maken van het telefoonnummer. Je kunt het telefoonnummer op de website vinden, maar ook alle andere contactgegevens staan op de website vermeld. Je kunt overigens ook het contactformulier invullen. Bij problemen tijdens je reis, adviseren wij je om eerst een medewerker van het hotel aan te spreken. Je kunt daarna altijd nog contact opnemen met D-Deals.

Schrijf een review over D-Deals!
Heb jij een reis geboekt bij de reisorganisatie? Of kon jij de kortingen niet aan je voorbij laten gaan en heb je spontaan een weekendje weg geboekt? Schrijf dan een review over D-Deals en vertel andere klanten wat ze van de reisorganisatie kunnen verwachten. Kun je de reis makkelijk boeken? Krijg je ondanks de lage prijs nog altijd een luxe vakantie? En was jouw vakantie een succes? Geef jouw beoordeling en vertel alles over jouw ervaringen met D-Deals.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!