NederlandReview

    Ervaringen D-reizen

    Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Zo ja, wat voor ervaringen heeft u met deze organisatie. Of in andere woorden wat voor ervaringen hebben andere consumenten met deze organisatie? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al eerder contact hebben gehad met D-reizen. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om een reis te gaan boeken. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht wordt gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over D-reizen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om te kijken of D-reizen wel een goed reisbureau is.

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? D-Reizen is natuurlijk de specialist op het gebied van vakanties. Ze hebben een zeer ruim aanbod. Denk hierbij aan Goedkope vakanties, Zon vakanties, Verre Reizen, Auto Vakanties, Stedentrips, Wintersport Vakanties, All-inclusive Vakanties, Last-Minute Vakanties, Hotel Aanbieders, Vakantiehuis / bungalow, Jongeren Vakanties, Vliegticket Aanbieders, Reisveilingen en Voordeel, Daguitjes, Cruises, Golf Reizen, Bus Reizen enCamping vakanties. Het is goed om de juiste vakantie te boeken bij D-Reizen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via D-reizen. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als D-reizen. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. 

    Over D-reizen
    D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 270 reisbureaus en een hoofdkantoor in Hoofddorp. D-reizen verkoopt vakantiereizen van een groot aantel touroperators in haar Vakantiewinkels en op haar website www.D-reizen.nl

    D-reizen is een bedrijf welke de reiswereld in heel Nederland heeft verandert. Er is zoveel meer keuze opeens. Het lijkt zo’n beetje alsof je door de palmbomen het bos niet meer ziet. Het is echter geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan bij hun. Het bedrijf wil je vanaf het begin volop voorpret bieden tot een veilige thuiskomst. Daartussenin zal je natuurlijk een heerlijke vakantie hebben. Ze hebben een groot aanbod en er zijn ook 270 echte reiswinkels waar je jouw reis kunt boeken in ons land. Daar werken meer dan 1100 reisspecialisten om je te helpen. Ook online kun je bij hun een vakantie boeken. Je krijgt een persoonlijke assistent voor je reis welke je vakantiedromen graag laat uitkomen. Je kunt zo volop van je reis genieten. Deze persoon is altijd te bereiken voor je. In de winkel, online, via de chat telefoon en per mail. Zo krij je volop aandacht op maat.
    D-reizen en VakantieXperts zijn in 2014 gefuseerd. Alle reiswinkels zijn onder een groep ondergebracht. 
    D-reizen is aangesloten bij de IATA, de SGR en ook de ANVR. Hierdoor weet je zeker dat je een goede vakantie zult krijgen.  

    De reiswereld is veranderd. Er zijn veel meer aanbieders. Even leek het erop dat u voordeel had bij zoveel extra keuze. Maar nu blijkt dat u door de palmbomen het bos niet meer ziet. En niet meer zeker weet wat u krijgt.
    Natuurlijk wilt u de voorpret van oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. D-reizen heeft de grootste keuze. D-reizen heeft 1100 deskundige Reisassistenten die, online en offline, altijd voor u klaar kan staan. Want er wordt begrepen bij D-reizen hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus denken ze met u mee en komen ze voor u op.

    Diensten
    U kunt een reisje boeken bij D-reizen als u met de familie een dagje weg wlt, of gewoon lekker naar het strand. Tijdens het boeken van een vakantie krijgt u eigen Persoonlijke Reisassistent bij D-reizen. Die altijd dichtbij is. Die u graag leert kennen, om uw vakantiedromen waar te kunnen maken. Zodat u vooral kunt genieten van uw vakantie. Ervoor, tijdens en erna.
     

    • Stedentrips
      • Stedentrip Barcelona
      • Stedentrip Londen
      • Stedentrip Parijs
    • Vliegtickets
      • Vliegtickets Bangkok
      • Vliegtickets Istanbul
      • Vliegtickets New York
    • Vakanties
    • Vakantie Curaçao
    • Vakantie Dubai
    • Vakantie Duitsland
    • Zomervakantie 2016
    • Cruises
    • Disneyland Parijs
    • Meivakantie 2016
    • Kampeervakanties
    • Last minutes
    • Reisverzekering
    • Vakantiehuizen
    • Verre rondreizen
    • Wintersport
    • Zonvakanties

    Volop keuze dus bij D-reizen!


    Uw Persoonlijke Reisassistent is altijd bereikbaar voor u, via alle mogelijke kanalen. Van chat en social media, tot winkel en telefoon. Zo krijgt u de aandacht die u verdient en de vakantie waar u van droomt voor een acceptabel bedrag. D-reizen helpt u daarbij.

    Klachten
    Ze gaan heel ver met de kwaliteit van hun service- en dienstverlening. En er wordt alles aan gedaan om uw reis optimaal te laten verlopen. Maar soms lopen de zaken helaas anders dan verwacht. Ook dan zijn ze er voor u. D-reizen heeft een uitgebreide klantenservice. Dan kunt u uw ontevredenheid melden bij de receptie en reisleiding. Is er geen vertegenwoordiger op uw vakantiebestemming? Of wordt de klacht volgens u niet naar behoren opgelost? Bel dan vanaf uw vakantiebestemming het noodnummer van de reisorganisatie. Het kan helaas voorkomen dat de accommodatie of de reisleiding niet in staat is een passende oplossing te bieden. Het is noodzakelijk dat u in deze situatie dus een klachtenrapport laat opstellen. Klachten die ter plaatse niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden in Nederland in de meeste gevallen niet in behandeling genomen door de reisorganisatie. En u kan alle tijden contact opnemen met uw Persoonlijke Reisassistent. U kunt ze ook elke dag contacteren tot 22:00

    Heb je een klacht? Dan kun je die gewoon bij hun indienen. Het is dan mogelijk om samen een oplossing te vinden en te krijgen. Wel zo fijn! Toch? Graag horen we van je op Nederlandreview.nl hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

    Jouw Mening over D-reizen

    Wat vind jij van D-Reizen? Is het een goed bedrijf? Ben je al een keer klant bij ze geweest? Of is het tijd, dat je dit gaat worden? Laat een beoordeling achter op onze site om anderen te helpen. Bedankt!   

    Leuke vakanties of niet? Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview.nl

    D-reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    7,6
    75% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    7,6

    Prijs

    8

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    goede service

    Esther van Lier14-04-2018

    Niet meer zo goedkoop als vroeger heb ik het idee of ze hebben meer concurrentie en zijn niet meer altijd de goedkoopSTE
    maar ik vind het wel een goede reisorganisatie, ik heb al meerdere reizen met deze club mogen maken en eigenlijk ben ik altijd goed geholpen en mooie bestemmingen mogen bezoeken.
    Dus ik kies graag voor deze reisorganisatie, betere service dan wat ik bij menig ander bureau heb genoten...

    JulioOveta18-04-2018

    Good website, 47bce5c74f589f4867dbd57e9ca9f808, <a href="http://hdj39dkwoq7h3nma10ikdrn.com">check</a>

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slechte service

    Elly22-02-2018

    Kom ik op zaterdagmorgen om half 10 bij d reizen in Emmen binnen.Er was geen klant verder. Zitten er 3 medewerkers op een rij. Ik zeg een hotel op het oog te hebben op Kreta en dat ik graag wil weten of dit dan vanaf luchthaven Eelde of Munster kan. Diegene die me te woord stond zei; ik kan niet helpen want ik wacht op een klant en de andere 2 collega's ook dus ik kon niet geholpen worden. Tip: zeg dan ik kijk even maar als de klant binnenkomt die een afspraak heeft dan kan ik u niet verder helpen ( daar ha ik geen probleem mee gehad )of reserveer 1 balie voor klanten zonder afspraak. Voelde me niet prettig hierdoor, nog nooit eerder meegemaakt. Dus voor mij geen D reizen meer, wel eens vaker bij reizen geboekt maar voel me nu afgepoeierd. In 5 minuten hadden ze me kunnen vertellen welke luchthaven lijkt mij, Heb nu bij een andere reisbureau geboekt, daar werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan. Zal d reizen dus ook niet bij anderen aanraden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Lastminute naar Spanje

    Hanneke Klims31-07-2017

    Gebruik gemaakt van een lastminute naar Spanje deze zomer met zijn tweetjes naar de zon. Alles netjes geregeld en we hadden alsnog een week om in te pakken, dus zo heel lastminute was het eigenlijk niet, maar wel lekker goedkoop.

    Prima hotel, wel een beetje eenzijdig eten, maar een erg mooi zwembad en op loopafstand van het strand.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanbiedingen van D-Reizen zijn volkomen onbetrouwbaar

    Wim van Rijswijk11-06-2017

    Wij (echtpaar) zijn in februari ingegaan op een aanbieding van D-Reizen voor twee weken all-in op Kreta, Griekenland begin juni (hotel Lisa Marie beach; beslist geen aanrader) en hebben on-line geboekt. Na enkele dagen werden we gebeld door D-Reizen kantoor bij ons in de buurt: "weet u dat de transfer er niet in zit? Die kost 400 euro". Wij boos naar het kantoortje om het door te spreken. De dame die ons hielp heeft de "let op" lijst gecheckt die in beeld komt vlak voor je de boeking definitief maakt. Daar stond niets over de transfer. Wel stuk of 6 andere puntjes zoals over handbagage en extra kosten voor een koffer. D-Reizen was niet bereid om ons tegemoet te komen omdat ze de deals hebben uitbesteed bij "D-Deals". Naar onze mening is uitbesteding een interne zaak van D-Reizen en de boeking was onder de vlag van D-Reizen en op hun brief papier etc. Toch wilden ze ons niet tegemoet komen. D-Deals wilde ons 19,95€ pp tegemoet komen. Dat hebben we uiteraard geweigerd want het staat in geen verhouding tot de 400€.
    Het ergste is eigenlijk dat D-Deals van die 400 euro transfer geweten moet hebben bij het samenstellen van de reis. Of, als ze het niet wisten dan zijn ze incompetent. Aangenomen dat ze wel competent zijn, dan hebben ze bewust de klant misleid.
    D-DEALS IS EEN ONBETROUWBARE PARTNER EN IS SLECHT VOOR DE REPUTATIE VAN D-REIZEN. Ga nooit met D-Deals in zee. Wij boeken nooit meer bij D-Reizen, na 20 jaar klant geweest te zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    reis mauritius

    joeri05-05-2017

    wij hebben een zeer goede ervaring met D reizen in HULST
    eerst hadden we een reis geboekt naar gambia maar hebben omgeboekt naar een andere bestemmimg vanwege
    een opstand in het land
    we hebben met volle overtuiging mauritius gekozen :-)
    een hotel uitgekozen uit een boekje,een paar dagen nadien nog even op internet gekeken uit nieuwschierigheid naar de review over het hotel maar bleek toch niet zo goed te zijn
    na een aantal weken toch maar gevraagd of we mochten omboeken,dit was mogelijk mits omboekingskosten!!
    een dag later belde 1 van de dames van D reizen ons op dat de omboeking volledig kosteloos ging zijn :-)
    leuk om te horen toch ;-)
    wij raden de dames van D reizen hulst van harte aan,zij luisteren naar al onze vragen en beantwoorden deze met veel plezier
    alles op reis was zeer goed verlopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super geholpen!

    J. Baars07-04-2017

    Door een stomme onoplettendheid bleek dat we een vakantie naar Cran Canaria (Parq Cristobal) geboekt hadden. Het was de bedoeling dat we naar Tenerife zouden gaan (ook een Parq Cristobal). Bij telefonische boeking wel duidelijk Tenerife gezegd, maar ja... Ik heb niet goed gecontroleerd.
    Ik kwam erachter nadat we betaald hebben.
    Met schaamrood op de kaken gebeld met reisconsulent Dreizen te Bovenkarspel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en op dezelfde reisdatum een prima alternatief gevonden op Tenerife. Uiteindelijk moest ik 200 euro bijbetalen omdat de andere iets duurder was.
    Superopgelucht was ik, want ik wilde echt niet naar Cran Canaria!!
    Dikke pluim voor Gabriëlle die me geholpen heeft!
    (we zijn een gezin met 2 kinderen)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloze service

    Dennis07-03-2017

    Beste d-reizen,

    Gister hebben wij een pakket afgenomen naar sint Maarten over drie weken! (Met tui)
    Nu 1 dag later willen wij ipv zondag op een woensdag terug dus drie dagen later. Nu geven jullie heel kort door de bocht aan dat dit niet mogelijk is, Ja voor 800 euro is dit mogelijk!

    Het gaat alleen om de vlucht omzetten hotel hoeft namelijk niet omdat wij daar familie hebben.

    Wij hebben contact gezocht met Tui. Die geven echter aan dat er genoeg plek is in het vliegtuig en dat de ticket prijs hetzelfde is ongeacht welke dag wij vliegen. Zij kunnen het niet omzetten omdat wij via d-reizen hebben geboekt, echter is dit volgens de medewerker van Tui wel degelijk mogelijk. Zij gaf aan dat wij wellicht iets moeten bij betalen voor administratie kosten maar dat het verder geen probleem moet zijn.

    De medewerkster van d-reizen doen geen enkele moeite voor ons nu wij betaald hebben.
    Hoe kan het in godsnaam zo zijn dat wij de consument 800 euro extra moet betalen voor iets wat volgens Tui (waar wij mee vliegen) zo omgezet kan worden!

    Belachelijk nu al een slecht gevoel over d-reizen. Indien hier geen oplossing voor komt is dit de laatste keer dat wij bij d-reizen boeken.

    Joris van D-reizen08-03-2017

    Goedemiddag meneer Idskes, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ik vind het ontzettend vervelend om te lezen dat jullie niet tevreden zijn over de service van mijn collega in de winkel. Mijn collega is in de veronderstelling dat jullie afgelopen maandag een prettig gesprek hebben gehad bij ons in de winkel in Almere Buiten en jullie tevreden de deur uitgingen met een mooie reis naar Sint Maarten in het vooruitzicht! Gisteren heeft de reisadviseuse contact gehad met TUI wat de mogelijkheden zouden zijn over het eventueel verlengen van jullie reis, terugvliegen vanaf Sint Maarten op 5 april, aankomst in Nederland 6 april. We hebben 2 mogelijkheden voor jullie opgevraagd en telefonisch aan jullie doorgegeven, als jullie de reis zouden verlengen met 3 nachten accommodatie en de vlucht terug op 5 april zou de nieuwe reissom komen op € 2246,50 + € 39,00 bemiddelingskosten van D- Reizen = € 2285,50. Ook vroeg Dennis mij na te vragen wat het zou kosten als we alleen de vlucht zouden omzetten (dus zonder de 3 extra nachten accommodatie) naar 5 april. Dit kwam qua kosten hoger uit € 2488,50 + € 39,00 = € 2527,50, omdat het dan geen pakketreis meer is maar een segmentboeking. (Losse onderdelen) Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De mogelijkheden zouden thuis besproken worden en jullie zouden contact opnemen mocht er het e.e.a. gewijzigd moeten worden. Zoals gisteren besproken hadden wij jullie vanochtend in de winkel verwacht, jullie zijn helaas niet geweest en het lukte ons tot vanmiddag 2 uur niet om telefonisch contact met jullie te krijgen. Op dit moment heeft uw partner contact met mijn collega in de winkel. Ik vertrouw erop dat jullie er samen uit komen. Hartelijke groet, Joris Team Webcare D-reizen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    wennen aan de service en de aanbiedingen voor reizen

    I. Schipper13-02-2017

    Van oudsher vlieg ik vaak mee met de reizen van D-reizen, omdat zij altijd al mooie aanbiedingen hebben en hadden.
    tegenwoordig hebben ze veel meer concurrentie, maar toch kies ik vaak nog voor D-reizen, omdat ik de service hier gewoon vertrouw uit eigen hand. Ben al zo vaak mee geweest, dan ga je ook wennen aan de goede services van zo'n reisbureau!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkoop maar goed vooral last minute

    Gerard van Heerwaarden14-12-2016

    Goedkoop maar toch altijd goed geregeld op reis.

    Vooral de last minute reizen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Wij boeken altijd onze vakantie bij D-reizen

    Jacqueline van Houten10-09-2016

    D-reizen is een gerenommeerde vakantie aanbieder.
    En ze hebben altijd wel een leuke aanbieding.

    Wij zijn vaste klanten, boeken eigenlijk altijd onze vakantie bij D-reizen.

    Boeken kan gemakkelijk online, ze hebben veel te kiezen en als je er niet helemaal uitkomt, dan staan ze je vriendelijk te woord.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Op reis bepalen op aanbiedingen

    G. van Ommering25-08-2016

    Fantastische reis gemaakt met D-Reizen weer.

    Ik wacht altijd de aanbiedingen af en bepaal zo waar we heen gaan.

    Puntje van aandacht is wel dat ze soms wat lastig te bereiken zijn (kan ook aan mij liggen) maar verder is dit gewoon een betrouwbare reisorganisatie.

    Ik boek hier in ieder geval al jaren en altijd fantastische vakanties gehad!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede reis

    Dhr Polen20-03-2016

    Goede reis gehad, prima geholpen. Niks mis mee. Mvg, Dhr Polen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over D-reizen

    Uw beoordeling