NederlandReview

    Ervaringen D-reizen

    Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Zo ja, wat voor ervaringen heeft u met deze organisatie. Of in andere woorden wat voor ervaringen hebben andere consumenten met deze organisatie? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al eerder contact hebben gehad met D-reizen. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om een reis te gaan boeken. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht wordt gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over D-reizen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om te kijken of D-reizen wel een goed reisbureau is.

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? D-Reizen is natuurlijk de specialist op het gebied van vakanties. Ze hebben een zeer ruim aanbod. Denk hierbij aan Goedkope vakanties, Zon vakanties, Verre Reizen, Auto Vakanties, Stedentrips, Wintersport Vakanties, All-inclusive Vakanties, Last-Minute Vakanties, Hotel Aanbieders, Vakantiehuis / bungalow, Jongeren Vakanties, Vliegticket Aanbieders, Reisveilingen en Voordeel, Daguitjes, Cruises, Golf Reizen, Bus Reizen enCamping vakanties. Het is goed om de juiste vakantie te boeken bij D-Reizen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via D-reizen. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als D-reizen. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

    Over D-reizen

    D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 270 reisbureaus en een hoofdkantoor in Hoofddorp. D-reizen verkoopt vakantiereizen van een groot aantel touroperators in haar Vakantiewinkels en op haar website www.D-reizen.nl

    D-reizen is een bedrijf welke de reiswereld in heel Nederland heeft verandert. Er is zoveel meer keuze opeens. Het lijkt zo’n beetje alsof je door de palmbomen het bos niet meer ziet. Het is echter geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan bij hun. Het bedrijf wil je vanaf het begin volop voorpret bieden tot een veilige thuiskomst. Daartussenin zal je natuurlijk een heerlijke vakantie hebben. Ze hebben een groot aanbod en er zijn ook 270 echte reiswinkels waar je jouw reis kunt boeken in ons land. Daar werken meer dan 1100 reisspecialisten om je te helpen. Ook online kun je bij hun een vakantie boeken. Je krijgt een persoonlijke assistent voor je reis welke je vakantiedromen graag laat uitkomen. Je kunt zo volop van je reis genieten. Deze persoon is altijd te bereiken voor je. In de winkel, online, via de chat telefoon en per mail. Zo krij je volop aandacht op maat.
    D-reizen en VakantieXperts zijn in 2014 gefuseerd. Alle reiswinkels zijn onder een groep ondergebracht.
    D-reizen is aangesloten bij de IATA, de SGR en ook de ANVR. Hierdoor weet je zeker dat je een goede vakantie zult krijgen.

    De reiswereld is veranderd. Er zijn veel meer aanbieders. Even leek het erop dat u voordeel had bij zoveel extra keuze. Maar nu blijkt dat u door de palmbomen het bos niet meer ziet. En niet meer zeker weet wat u krijgt.
    Natuurlijk wilt u de voorpret van oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. D-reizen heeft de grootste keuze. D-reizen heeft 1100 deskundige Reisassistenten die, online en offline, altijd voor u klaar kan staan. Want er wordt begrepen bij D-reizen hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus denken ze met u mee en komen ze voor u op.

    LAST MINUTE BATTLE met Stefan & Sean - afl3

    Diensten

    U kunt een reisje boeken bij D-reizen als u met de familie een dagje weg wlt, of gewoon lekker naar het strand. Tijdens het boeken van een vakantie krijgt u eigen Persoonlijke Reisassistent bij D-reizen. Die altijd dichtbij is. Die u graag leert kennen, om uw vakantiedromen waar te kunnen maken. Zodat u vooral kunt genieten van uw vakantie. Ervoor, tijdens en erna.

    Stedentrips Stedentrip Barcelona Stedentrip Londen Stedentrip Parijs Vliegtickets Vliegtickets Bangkok Vliegtickets Istanbul Vliegtickets New York Vakanties Vakantie Curaçao Vakantie Dubai Vakantie Duitsland Zomervakantie 2016 Cruises Disneyland Parijs Meivakantie 2016 Kampeervakanties Last minutes Reisverzekering Vakantiehuizen Verre rondreizen Wintersport Zonvakanties

    Volop keuze dus bij D-reizen!


    Uw Persoonlijke Reisassistent is altijd bereikbaar voor u, via alle mogelijke kanalen. Van chat en social media, tot winkel en telefoon. Zo krijgt u de aandacht die u verdient en de vakantie waar u van droomt voor een acceptabel bedrag. D-reizen helpt u daarbij.

    Klachten

    Ze gaan heel ver met de kwaliteit van hun service- en dienstverlening. En er wordt alles aan gedaan om uw reis optimaal te laten verlopen. Maar soms lopen de zaken helaas anders dan verwacht. Ook dan zijn ze er voor u. D-reizen heeft een uitgebreide klantenservice. Dan kunt u uw ontevredenheid melden bij de receptie en reisleiding. Is er geen vertegenwoordiger op uw vakantiebestemming? Of wordt de klacht volgens u niet naar behoren opgelost? Bel dan vanaf uw vakantiebestemming het noodnummer van de reisorganisatie. Het kan helaas voorkomen dat de accommodatie of de reisleiding niet in staat is een passende oplossing te bieden. Het is noodzakelijk dat u in deze situatie dus een klachtenrapport laat opstellen. Klachten die ter plaatse niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden in Nederland in de meeste gevallen niet in behandeling genomen door de reisorganisatie. En u kan alle tijden contact opnemen met uw Persoonlijke Reisassistent. U kunt ze ook elke dag contacteren tot 22:00

    Heb je een klacht? Dan kun je die gewoon bij hun indienen. Het is dan mogelijk om samen een oplossing te vinden en te krijgen. Wel zo fijn! Toch? Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

    Jouw Mening over D-reizen

    Wat vind jij van D-Reizen? Is het een goed bedrijf? Ben je al een keer klant bij ze geweest? Of is het tijd, dat je dit gaat worden? Laat een beoordeling achter op onze site om anderen te helpen. Bedankt!

    Leuke vakanties of niet? Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview

    D-reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    5.2
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    reis mauritius

    wij hebben een zeer goede ervaring met D reizen in HULST
    eerst hadden we een reis geboekt naar gambia maar hebben omgeboekt naar een andere bestemmimg vanwege
    een opstand in het land
    we hebben met volle overtuiging mauritius gekozen :-)
    een hotel uitgekozen uit een boekje,een paar dagen nadien nog even op internet gekeken uit nieuwschierigheid naar de review over het hotel maar bleek toch niet zo goed te zijn
    na een aantal weken toch maar gevraagd of we mochten omboeken,dit was mogelijk mits omboekingskosten!!
    een dag later belde 1 van de dames van D reizen ons op dat de omboeking volledig kosteloos ging zijn :-)
    leuk om te horen toch ;-)
    wij raden de dames van D reizen hulst van harte aan,zij luisteren naar al onze vragen en beantwoorden deze met veel plezier
    alles op reis was zeer goed verlopen

    Door: joeri05-05-2017
    Yvonne Mank-Ruimschoot08-08-2020

    D reizen is geen beste organisatie. Ik zou in mei vertrekken naar Zuid Spanje. Dat ging niet door in verband met Corona. Dat idee hadden we al. Wel een telefoontje gehad van d reizen dat de reis niet doorging. Op 19 mei kreeg ik pas een email met de annuleringsbevestiging. Op de voucher zit ik nog steeds te wachten. Dat vind ik een schande. We hebben alleen de vlucht betaald. Ik heb bijna geen contact met d reizen. Als dit zo doorgaat. Ook een review geschreven op een andere site. Ik kreeg een telefoonnummer. Ik heb mijn email adres enzovoort doorgestuurd. Ik zit nog te wachten op een reactie. Ik vind het een schande dat alles zolang moet duren. Als we eind augustus nog niets hebben, dan gaan we verdere stappen ondernemen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    super geholpen!

    Door een stomme onoplettendheid bleek dat we een vakantie naar Cran Canaria (Parq Cristobal) geboekt hadden. Het was de bedoeling dat we naar Tenerife zouden gaan (ook een Parq Cristobal). Bij telefonische boeking wel duidelijk Tenerife gezegd, maar ja... Ik heb niet goed gecontroleerd.
    Ik kwam erachter nadat we betaald hebben.
    Met schaamrood op de kaken gebeld met reisconsulent Dreizen te Bovenkarspel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en op dezelfde reisdatum een prima alternatief gevonden op Tenerife. Uiteindelijk moest ik 200 euro bijbetalen omdat de andere iets duurder was.
    Superopgelucht was ik, want ik wilde echt niet naar Cran Canaria!!
    Dikke pluim voor Gabriëlle die me geholpen heeft!
    (we zijn een gezin met 2 kinderen)

    Door: J. Baars07-04-2017
    SJaak27-07-2020

    Maarrrrrr wel ff bijbetalen typisch D_ reizen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goede service

    Niet meer zo goedkoop als vroeger heb ik het idee of ze hebben meer concurrentie en zijn niet meer altijd de goedkoopSTE
    maar ik vind het wel een goede reisorganisatie, ik heb al meerdere reizen met deze club mogen maken en eigenlijk ben ik altijd goed geholpen en mooie bestemmingen mogen bezoeken.
    Dus ik kies graag voor deze reisorganisatie, betere service dan wat ik bij menig ander bureau heb genoten...

    Door: Esther van Lier14-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Op reis bepalen op aanbiedingen

    Fantastische reis gemaakt met D-Reizen weer.

    Ik wacht altijd de aanbiedingen af en bepaal zo waar we heen gaan.

    Puntje van aandacht is wel dat ze soms wat lastig te bereiken zijn (kan ook aan mij liggen) maar verder is dit gewoon een betrouwbare reisorganisatie.

    Ik boek hier in ieder geval al jaren en altijd fantastische vakanties gehad!

    Door: G. van Ommering25-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Reis Turkije

    Wij zouden in april naar Turkije gaan maar dit is helaas niet doorgegaan vanwege Corona. We zijn akkoord gegaan met een voucher omdat we coulant wilden zijn tegenover de reisbureaus. Helaas is dreizen niet coulant tegenover ons en proberen dus geld van de voucher af te halen omdat ze zogezegd kosten hebben gemaakt. Dit vind ik een schande! Ja de kosten worden niet ingehouden van de voucher als ik voor 31 dec een andere reis zou boeken.............
    Ik boek hier nooit meer!!!!! Oplichters!!!!!

    Door: Van der Werf29-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    City trip

    Wat een waardeloos boeven bedrijf. D-reizen bied ons een voucher aan, waar we in deze moeilijke tijd best accoord mee willen gaan maar :
    1) D reizen haalt wel ff de al betaalde bemiddelings kosten van t voucher-tegoed af.... 50 euro minder.
    2) De voucher moet natuurlijk gebruikt worden bij D-reizen. MAAR.. hij moet ook gebruikt worden bij de oorspronkelijke reisorganisatie EN bij de oorspronkelijke vliegtuigmaatschappij. Daar gaan we niet accoord mee, en daarom willen we ons geld terug.
    3) indien je geen voucher wil, zegt D-reizen, dan kun je dat pas na 6 maanden claimen EN daarna moet je nog 1 jaar wachten op je geld. TOTAAL 1 1/2 jaar EN de bemiddelingskosten steekt D reizen daarbij nog even in eigen zak. Volgens de wettelijke regelgeving moet D-reizen na 6 maanden betalen. Geen 1 1/2 jaar !!!
    4) D-reizen wenst telefonisch geen discussie hierover aan te gaan met ons als klant. Verbinding wordt verbroken.
    5) D-reizen wenst de rechtsbijstand van ons niet telefonisch te woord te staan. Men moet maar een email sturen. Einde gesprek.
    Over 6 maanden staan we bij de rechtbank D-reizen ! Na 30 jaar komt die rechtsbijstandverzekering toch n keer van pas. Jullie verdienen t om falliet te gaan !!

    Door: Rogier24-07-2020
    J. Delft27-07-2020

    Zeer zwakke organisatie, om niet in details te treden zijn we zeer teleurgesteld in deze organisatie.... De consument moet wel begrip hebben voor de operators maar andersom is er totaal geen begrip. Tip; boek direct via internet, kost nog minder ook....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    wennen aan de service en de aanbiedingen voor reizen

    Van oudsher vlieg ik vaak mee met de reizen van D-reizen, omdat zij altijd al mooie aanbiedingen hebben en hadden.
    tegenwoordig hebben ze veel meer concurrentie, maar toch kies ik vaak nog voor D-reizen, omdat ik de service hier gewoon vertrouw uit eigen hand. Ben al zo vaak mee geweest, dan ga je ook wennen aan de goede services van zo'n reisbureau!

    Door: I. Schipper13-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lastminute naar Spanje

    Gebruik gemaakt van een lastminute naar Spanje deze zomer met zijn tweetjes naar de zon. Alles netjes geregeld en we hadden alsnog een week om in te pakken, dus zo heel lastminute was het eigenlijk niet, maar wel lekker goedkoop.

    Prima hotel, wel een beetje eenzijdig eten, maar een erg mooi zwembad en op loopafstand van het strand.

    Door: Hanneke Klims31-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wij boeken altijd onze vakantie bij D-reizen

    D-reizen is een gerenommeerde vakantie aanbieder.
    En ze hebben altijd wel een leuke aanbieding.

    Wij zijn vaste klanten, boeken eigenlijk altijd onze vakantie bij D-reizen.

    Boeken kan gemakkelijk online, ze hebben veel te kiezen en als je er niet helemaal uitkomt, dan staan ze je vriendelijk te woord.

    Door: Jacqueline van Houten10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede service

    we hebben ondanks een reis geboekt bij D-reizen in Heerhugowaard. Inmiddels is de vakantie voorbij en alles was heel erg naar ons zin. Bij de kantoor in Heerhugowaard zijn we goed geholpen door Josien Kis. Complimenten aan haar! We hebben een heerliijke vakantie gehad en komen zeker terug bij D-reizen.

    Door: Sabina Bundavica Sisanovic29-04-2019
    Kathy van Webcareteam D-reizen30-04-2019

    Hi Sabine! Welkom thuis, genoten van de prachtige stranden van Punta Cana? Wat lief dat je de tijd neemt om ons een mooie compliment te schrijven! Ik zorg dat mijn collega Josien jouw bericht ontvangt. Fijne dag, Kathy

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    een reis

    Een reis geboekt via D-Reizen. Deze reis kon geen doorgang vinden ivm de corona perikelen. We zouden geld terug krijgen. Helaas houdt D-reizen zich niet aan afspraken en verwijzen naar hoofdkantoor die weer verwijst naar winkel enz. enz. Wat een zooitje oplichters is de organisatie D- Reizen. Een paarse krokodil klinkt nog te mooi voor deze firma.

    Door: Vos21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Pakketreis

    - [ ] Goed nadenken voordat je bij d-reizen boekt. Vorig jaar mijn vakantie geboekt voor aankomende zomer bij d-reizen Waddinxveen. Deze vakantie zou geboekt zijn via anvr voorwaarden staat ook op mijn overeenkomst. Nou blijkt dit niet zo te zijn. En ben ik nu ik wil annuleren 50% kwijt in plaats van 35%. Na veel bellen zegt d-reizen dat dit een samengestelde reis is en dat het aangesloten reisbureau(floow travel) zijn eigen voorwaarden heeft voor samengestelde reizen. Nou staat er in grote letters boven mijn overeenkomst met d-reizen dat dit een pakket reis is, ook staat er nergens op mijn overeenkomst iets over een artikel 9.4 waarin dit zou moeten staan volgens d-reizen. Ik heb niet online geboekt maar ben naar het reisbureau toegegaan omdat ik informatie wilde en zekerheid dat ik de juiste vakantie zou gaan boeken. Ik dacht een juiste vakantie uit te hebben gekozen volgens goede voorwaarden en een goed reisbureau. Dit werd mij door d-reizen ook verteld. Maar nu blijkt dat bedrijven bij d-reizen niet altijd volgens anvr voorwaarden te werk gaan ook al staat dit wel op je overeenkomst. Ik zal nooit meer een reis boeken bij d-reizen en wil het ook iedereen afraden.

    Door: Wouter17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    vakantie ibiza

    Een lang lopende zaak intussen,
    nu 2 jaar geleden reis geboekt, naar ibiza super veel zin in gehad 3 dagen voor vertrek bericht u tickets zijn binnen.
    Kom naar de zaak Dreizen krijg de papieren in ontvangst.
    Daar krijg ik de tickets tot mijn verbazing zie ik dat onze vliegtijden anders aangegeven zijn.
    Heen 3.5 uur later vertrekken en de terugreis 3.5 eerder wat resulteerd op 7 uur vakantie plezier weg ook daardoor zwaar ongunstige tijden.
    Van dat moment hoop over en weer gemaild en gebeld.
    Nu blijkt dat je na 3 uur vertraging of verandering niet vermeld voor 14 dagen van vertrek een wettelijke verplichte vergoeding staat.
    Nu 2 jaar verder ook alles aangemeld bij een claimbedrijf, uiteindelijk wordt het nu een rechtzaak.
    Dreizen heeft ook toegegeven via telefoon ook gespreken van opgenomen dat de tijden die wij ontvangen hadden nooit bestaan hebben.
    Conclusie de vakantie is mooier aangeboden dan in werkelijkheid is en dit ook nog toegegeven ook, en vervolgegens willen ze nog niet zoeken naar een oplossing.
    Hun vermelden ligt niet aan ons wijzen naar andere.
    Voor mijn gevoel ik ben in valkenswaard naar binnen gestapt bij Dreizen daar mijn geld achtergelaten dan lijkt mij ook dat hun de eindverantwoordelijke zijn.
    Hun geven Corendon de schuld omdat deze de vakantie aangeboden hadden bij Dreizen, Corendon houdt zich stil en verwijst naar Transavia omdat hun de vlucht uitvoerden.
    Ik als consument voel mij zo klein, deze reuzen doen maar en wij moeten het allemaal pikken. Door de tijdwijzegingen hebben we echt hinder gehad en is het vakantieplezier van te voren al aangetast in het plezier.
    Het ergste is de erkenning, en toegegeven dat Dreizen hun zaken niet goed gedaan hadden. ze zeggen we hadden het pakketreizen goed moeten nakijken en de vakantie goed moeten aanbieden. Via de ze weg geef ik Dreizen alsnog de mogelijkheid om te reageren en te zoeken naar een oplossing.

    Door: marc g09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    D-reizen houd je aan het lijntje als het gaat om Corona-terugbetaling

    Ben jij ook teleurgesteld in D-reizen als het gaat om terugbetaling reissom door Corona?

    Meld je snel aan bij mij, gezamenlijk staan we sterk!

    Edwin

    Door: Edwin Oudshoorn11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    tickets

    Boek hier nooit , eenmaal betaald is de service over , de maatschappij emirates is net zo erg , ze annuleren de vlucht en je geld is weg , geen geld retour niks .
    Beiden waardeloze firma,s
    niemand die iets terug betaald over niet genoten zaken (wel betaald)
    Lekker eten zou ik zeggen . loop de winkel gewoon voorbij , scheelt een hoop geld en ergernis
    hans jansen

    Door: hans jansen11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Reis

    Nooit meer D-Reizen. Geven niet thuis en jagen klant weg. Zelf als je in je recht staat hoor je ze niet. Mijn geld houden ze onterecht vast wat onacceptabel is. Opgelicht zo voel ik mij.

    Door: J09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Poging reis Kenia

    Uren bezig geweest om te boeken en op de bevestiging staat heel iets anders dan doorgekomen is bij d reizen. Reis is ruim 1000 euro duurder. Kortom site is absoluut niet betrouwbaar

    Door: MEM22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cruise

    Oude mensen afzetten vieze ratten

    Door: Robbert30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    vakantie

    Na een moeilijke prive periode besloten om er even tussenuit te gaan. Daarom een reis geboekt via D-reizen. Vanaf het begin ging het al fout.

    D-reizen maakt fout op fout en weigert dit netjes op te lossen.

    We moesten bijbetalen voor het veranderen van persoonsgegevens. Dit omdat deze fout op onze papieren stonden. D-reizen zegt dat het mijn fout was en ik ben van mening dat het aan de D-reizen kant fout is gegaan. Een discussie die je niet kunt winnen dus uiteindelijk toch maar overstag gegaan en betaald, je hebt immers geen keuze.

    Daarnaast had ik stoelen geboekt voor de heen- en de terugreis. Deze netjes betaald en een bevestiging gehad van de reservering. Op het vliegveld bleek toch dat ik deze stoelen niet kreeg. Gebeld en gemaild, excuses gekregen maar de fout werd niet hersteld. Op de terugweg zou het zeker goed geregeld zijn, je raad het al, ook op de terugweg was het wéér niet geregeld. Ik ben meer dan 2 meter lang, dus wat extra beenruimte is voor mij bittere noodzaak. Zeker op een vlucht van bijna 6 uur.

    Behalve een slappe mail met wat excuses en een hoop vingerwijzen naar een andere tour operator en een vliegtuigmaatschappij neemt D-reizen geen enkele verantwoordelijkheid en doen ze ook geen enkele moeite om dit netjes op te lossen.

    Kortom, fout op fout en geen enkele verantwoordelijkheid nemen om het netjes op te lossen. Voor mij nooit meer D-reizen.

    Door: Daan14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kroatie

    Dit jaar geen tijd om zelf op internet een reis te boeken, daarom in de winkel in Waddinxveen Lastminute een reis geboekt naar Kroatië. Een van de weinige eisen die we hadden was airco in het appartement. Eenmaal aangekomen het meest treurige appartement en dus ZONDER airco. Direct gaan bellen met D-reizen, maar die kunnen je helaas niet helpen en verwijzen je naar de reisorganisatie FTI Reizen, succes! Ik had toch bij D-reizen geboekt..? Super slecht, we hebben uiteindelijk zelf ter plaatse een hotel genomen...

    Door: Richard07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over D-reizen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is D-reizen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over D-reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is D-reizen actief?

    D-reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van D-reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.