CruiseOnline.com

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CruiseOnline.com

Wil jij graag een cruisevakantie met vlucht boeken? Dan is platform CruiseOnline.com wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is CruiseOnline.com?

Via CruiseOnline.com kun je cruisevakanties met vluchten boeken. Via het platform ga je op zoek naar jouw favoriete cruisevakantie met voorkeursvlucht vanaf een luchthaven. Je kan bijvoorbeeld vliegen vanuit Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. De medewerkers geven een aantal voordelen aan, voor als je met dit bedrijf in zee gaat. Zo stellen ze dat het makkelijk is om online te boeken. Je zal geen boekingskosten hoeven te betalen en er is sprake van ruime openingstijden. Op de site worden diverse aanbiedingen, kortingen en andere extra’s aangeboden. Met foto’s wordt getoond met welke boot je gaat varen. Per cruise wordt gedetailleerde informatie beschreven en je ziet wat de kosten zijn.

Online boeken

Er wordt aangegeven dat het niet lastig is om snel online te boeken. Naar zeggen van dit bedrijf ben je bij CruiseOnline.com aan het juiste adres. Je kunt rustig rondkijken op de website en filters gebruiken. Uiteindelijk kun je de voor jou ideale cruisevakantie binnen luttele minuten boeken. Ze stellen de laagste prijsgarantie aan te bieden. Er kunnen deals gescoord worden met boordtegoeden, drankpakketten, dinerpakketten en andere. Er worden ook aanbiedingen gedaan die specifiek voor kinderen interessant zijn. Daarnaast worden er scherp geprijsde vluchten en transfers aangeboden. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief word je hiervan op de hoogte gehouden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard.

Cruises

Via CruiseOnline.com worden verschillende cruises aangeboden. Zo zijn er onder andere familiecruises, lastminute cruises, minicruises en luxecruises te boeken. Een familiecruise staat volgens dit bedrijf garant voor entertainment voor jong en oud. Je kan met het gezin verblijven in een familie hut. Daarnaast zijn er leuke attracties zoals een kartbaan en waterpark. Er kan dagelijks genoten worden van drankjes en eten. Wil je er op het laatste moment tussenuit knijpen? Dan kan het een idee zijn om een lastminute cruise te boeken. Je gaat dan spontaan op vakantie en kunt gebruik maken van scherpe deals en dito prijzen. Je hoeft alleen je koffer maar te pakken en je kunt vertrekken. Neem voor details over een minicruise en luxecruise een kijkje op de cruisespagina.

Bestemmingen en rederijen

Via dit bedrijf is het mogelijk om met een cruise door allerlei gebieden te varen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Canarische eilanden, Noorse Fjorden en de Caribbean. Ook kun je onder andere naar Dubai, Emiraten of Azië. Voor alle bestemmingen is het raadzaam een kijkje op CruiseOnline.com te nemen. Op de website worden de rederijen benoemd waarmee wordt samengewerkt.

Contactmogelijkheden

Deze organisatie is gehuisvest in Rotterdam. Mocht je vragen, opmerkingen en/of feedback hebben, ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je doen via telefoon en e-mail. Het is eveneens mogelijk om een bericht te sturen via social media.

Klantervaringen

Ben je al klant bij deze organisatie? Heb je al een cruise met vlucht geboekt via CruiseOnline.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de diensten van dit platform? Ben je te spreken over de service? Gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

CruiseOnline.com

Vergelijk reviews en bekijk CruiseOnline.com