NederlandReview

  Ervaringen RSM Rotterdam School of Management

  Bij de Rotterdam School of Management kun je een korte opleiding volgen wat je een heleboel kennis op kan leveren. Zij staan internationaal zeer hoog aangeschreven vanwege de hoge kwaliteit die zij leveren op het gebied van management onderwijs en -onderzoek. Hoe dit andere cursisten bevalt en in het verleden is bevallen kun je hier lezen, op NederlandReview.

  Over Rotterdam School of Management

  De Rotterdam School of Management Erasmus University (RSM) behoort tot de absolute wereldtop van onderwijsinstellingen die specifiek onderwijs aanbieden in bedrijfskunde. Dit is onder andere gebleken uit het QS Global 250 Business Schools Report 2017 van Quacquarelli Symonds, een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in onderwijs en studeren in het buitenland. RSM staat internationaal bekend om haar prestaties van het hoogste niveau en hun innovaties in het managementonderwijs en -onderzoek. De Rotterdam School of Management scoorde uitstekend op academisch niveau en baankans voor afgestudeerden. Daarmee is het de enige Nederlandse universiteit die behoort tot het zogenoemde Global Elite kwadrant: de allerbeste 45.


  Interessant onderzoek van RSA wetenschapper Bram van den Bergh: hoe kun je als ondernemer de wandelsnelheid van klanten beïnvloeden?

  Diensten

  RSM is vooral bekend voor het opleiden van internationaal zakelijk leiders. Zij bieden een breed pakket aan van opleidingen in Bachelor, Master, PhD, MBA en Executive Education en worden altijd gerekend tot de top 10 van Europese business schools. De opleidingen worden gegeven door gerenommeerde experts en academici die hun opgedane kennis door uitgebreid en baanbrekend onderzoek overdragen. Na het afronden van elk programma, dat 1 tot 10 dagen duurt en geschikt is voor verschillende niveaus en achtergronden, kan de cursist de opgedane kennis direct gebruiken binnen de eigen organisatie. Daarmee verhogen zij de waarde van hun carrière.

  De opleidingen die RSM biedt zijn onder andere:

  • Marketing en sales
  • Corporate communication
  • Technology en operations
  • Women in business
  • General management
  • Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • Finance en accounting
  • Strategie en innovatie

  Het complete overzicht kun je vinden op www.rsm.nl/open

  Klachten

  Wanneer je meent dat je onbehoorlijk bent behandeld door het universitair bestuursorgaan of door een universitaire medewerker, of ontevreden bent over bijv. de voorzieningen op de campus, of zaken m.b.t. jouw faculteit en opleiding kun je een klacht indienen. Daarbij geeft men er de voorkeur aan om via een informele weg, door een gesprek met degene die de klacht veroorzaakte, samen tot een oplossing te komen. Lukt dit niet dan kun je overwegen om formeel een klacht in te dienen bij de EUR Faciliteit Rechtsbescherming. Dit kan digitaal via rechtsbescherming@eur.nl. Het bericht komt dan terecht bij de afdeling Juridische Zaken van de EUR, die zal jouw klacht registreren en er zorg voor dragen dat je klacht bij de juiste commissie of het juiste College terechtkomt. Zij sturen je na analyse van je bericht een dititale ontvangstbevestiging waarin staat naar welk college, commissie of functionaris je bezwaar, beroep of klacht is doorgestuurd. Deze neemt daarna contact met je op over de verdere afwikkeling. Wanneer je hier geen gebruik van wilt maken kun je je klacht ook mondeling indienen bij de studentendecaan. Hiervoor moet je via het ESSC een afspreaak maken. Wanneer je geen gebruik kunt of wilt maken van het digitale loket kun je je klacht mondeling indienen bij een studentendecaan. Hiervoor moet je via het ESSC een afspraak maken.

  Hoe beoordelen studenten en cursisten van RSM Rotterdam School of Management de opleiding? Wat zijn de kosten en hoe hoog is de ranking? Lees reviews!

  RSM Rotterdam School of Management
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RSM Rotterdam School of Management

  Uw beoordeling

  Geweldige begeleiding gehad

  Ik heb net mijn opleiding aan de Rotterdam School of Management afgerond. Een geheel Engelstalige opleiding. Het was niet makkelijk en dat komt met name doordat mijn Engels niet bepaald goed was. Dit is het nu echter wel. Ik heb de opleiding kunnen halen dankzij de geweldige begeleiding van docenten en mede-studenten. Iedere keer als ik vastliep, kon ik terecht bij anderen voor hulp. Ben uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd. Meest nadelige van de opleiding vond ik de kosten. Deze waren wel vrij hoog. Maar door de geweldige begeleiding heb ik geen moment spijt gehad van deze studie.

  Door: Royston Buwalda12-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is RSM Rotterdam School of Management een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over RSM Rotterdam School of Management. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RSM Rotterdam School of Management actief?

  RSM Rotterdam School of Management is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RSM Rotterdam School of Management gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.