CJP

3.1

Bestellen

2.7

Service

3.2

Prijs

3.2

Levering

17.4%

Zou hier weer kopen

CJP

Je hebt er misschien wel eens van gehoord, kent het van school of misschien ken je CJP nog helemaal niet. Dan ben je hier aan het goede adres voor meer informatie over CJP. Hier lees je wat het eigenlijk is, voor wie het bedoeld is en wat anderen ervan vinden. Zij delen namelijk hier hun ervaringen met jou. Ben je nieuwsgierig? Lees dan nog even verder.


Wat is CJP?

CJP staat voor Cultureel Jongeren Paspoort. Maar inmiddels is het veel meer dan een pas. Het CJP is een platform voor cultuurliefhebbers. Ze zijn gek op cultuur in al haar vormen en maten en willen andere mensen inspireren. Cultuur heeft soms een wat stoffig imago, terwijl het dat helemaal niet is. CJP maakt voor jou een selectie uit alles wat cultuur te bieden heeft en schrijft daarover. Dit doen ze online, in de nieuwsbrief en in hun magazines. Maar er is meer. Cultuur is ook dingen doen. Daarom organiseren ze veel leuke en verschillende events, samen met culturele partners. Hierdoor kunnen ze jou korting geven op films, festivals, concerten, theaters en musea. Klinkt goed toch?

Voor wie is CJP

Het CJP zet zich al meer dan 50 jaar in om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen onder de 30 jaar. Houd je van films, theater, festivals en nog veel meer? En houd je van fikse kortingen? Dan is CJP zeker wat voor jou. Wil je meer dan alleen de leukste theatervoorstellingen, de gaafste concerten en mooiste festivals? Dan heeft CJP voor jou nog meer. Dus wil je ook nog korting op reizen, verzekeringen en bij winkels als onder andere Apple en Aktiesport, dan is dit zeker wat voor jou.
Waarom kies je voor CJP

Je kiest voor CJP vanwege jouw liefde voor cultuur die je betaalbaar wilt houden. Maar wist je dat je meer doet dan alleen cultuurorganisaties steunen? CJP speelt met de CJP Cultuurkaart een grote rol in het financieren van cultuureducatie op middelbare scholen. Wist je dat scholen door middel van deze cultuurkaart zo’n 11 miljoen euro uitgeven bij culturele partners? Zo houdt je de cultuur dus in leven en bloeiend. CJP: Zo is cultuur leuk, toegankelijk en betaalbaar!

Voordelen van CJP

Alleen al het feit dat je kunt genieten van alles wat cultuur te bieden heeft en dat het ook nog voor je bij elkaar gezocht wordt, is natuurlijk al een reden om te kiezen voor CJP. Maar er zijn meer voordelen:
- Je krijgt korting op cultuur, onder andere op festivals, de bioscoop, het theater, bij musicals, bij concerten en in musea.
- Als CJP-member kun je genieten van extra voordeel op lifestyle-producten. Onder andere Apple-producten, fashion artikelen, boeken en verzekeringen.
- Je krijgt toegang tot exclusieve CJP-events.
- Je kunt deelnemen aan gave winacties
- Je krijgt twee keer per jaar het C. Magazine.


Contact opnemen met CJP

Op de website van CJP kun je heel veel informatie vinden, maar wellicht niet helemaal het antwoord op je vraag. In de zoektocht naar het antwoord op je vraag, kun je beginnen bij de top 5 van veelgestelde vragen. Heb je nog geen antwoord op je vraag, heb je een opmerking, suggestie of misschien een klacht? Dan wil je direct contact met de klantenservice. Dit kun je op verschillende manieren doen bij CJP. Je kunt je vraag stellen via Twitter (@CJPnl of @CJPCultuurkaart). Hier kun je hen bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Welke manier je ook kiest, je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie van CJP op je bericht.

Ervaringen van anderen met CJP

Welke leuke dingen heb jij al gedaan met je CJP? En hoe lang ben je al lid? Hoe bevalt het? Dit zijn allemaal dingen die anderen van je willen weten. Zij zijn namelijk op zoek naar de ervaringen van echte mensen. Dus heb je misschien heel even de tijd tussen je theaterbezoek, een festival en je nieuwe boek door? Wil je anderen dan helpen door jouw review over CJP hier achter te laten? Alvast bedankt namens andere cultuurliefhebbers.


Het Cultureel Jongeren Paspoort of CJP: bespaar je daarmee echt geld op musea en andere culturele uitjes? Lees ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

ckv pas

Ben ckv docent en probeer een leelring te helpen met de aanvraag van haar cjp pas niet te doen en niet te bereiken, waarom geen contact gegevens? zeer onhandig!

L

Leonie Roodhorst

22-04-2022

0

CJP pas

Belachelijke klanten service. Er is onterecht geld van mijn rekening afgeschreven nadat ik mijn abonnement heb opgezegd. Ik ben lang bezig geweest met mailen met de klanten service om mijn geld terug te krijgen. Op een gegeven moment werd mijn hele verhaal verdraaid. Toen ik aangaf dat het niet klopte wat gezegd wordt, wordt ik gewoon genegeerd!

F

Floor

29-06-2020

0

MacBook Air

Ik heb bestelling gedaan, hoor rond de 160 terug te krijgen. In mijn CJP Account staat dat ik nog nooit een bestelling heb gedaan. Ook staat bij hun nog op de site: V&D terwijl die winkel al lang failliet is.

A

anoniem

11-03-2020

2

Macbook Pro met CJP cashback

Macbook Pro besteld met CJP cashback, er staat bij dat het verwerken hiervan ongeveer 36 dagen duurt. Ik ben inmiddels langer dan een half jaar aan het wachten. Er word niet gereageerd op mailtjes. Gebruik cashback van CJP niet als je ook daadwerkelijk cashback wil ontvangen...

W

Wouter

08-03-2020

2

Thuisbezorgd

Ik had voor 30% korting iets besteld met thuisbezorgd op 1 januari. Het bestellen ging prima alleen de cashback heb ik nooit ontvangen. Duurde al een maand voordat ik dat kon aanvragen, kreeg later pas een mail met dat ik de cashback binnen 3-5 als het goed is zou ontvangen op mijn rekening. Inmiddels is het 1 maart. Ondertussen al mailtjes gestuurd. Geen reactie

J

JS

01-03-2020

2

Cashback

Cashback via CJP is één grote klucht! Twee maal een aankoop via Cashback gedaan (eerste aankoop inmiddels maanden geleden!) mail ontvangen dat de cashback aankoop geregistreerd was maar daarna nooit meer wat van gehoord. Ik weet niet hoe vaak navraag gedaan bij CJP. Of je krijgt geen antwoord, of je krijgt een mailtje "helaas is het op dit moment er druk bij CJP en kunnen wij niet alle mails beantwoorden", of "er zit een bug in het systeem, we proberen het zo snel mogelijk op te lossen of "je hoort zsm van ons". Maar je hoort dus nooit wat! Waardeloos!

C

Ceetje01

22-01-2020

2

aankoop bij HP en perry sport via cjp cashback

Via CJP cashback aankopen gedaan in februari en na toezegging dat het geld bijgeschreven zou worden na een claim nooit wat gehoord en niet bijgeschreven. Niet te bereiken en volgens mij gaat daar structureel iets mis of zijn ze failliet ofzo. Niet te bereiken in ieder geval.

S

S. van Kralingen

12-06-2019

2

Cjp cultuurpas vmbo

Zoon kreeg via school een pas maar deze is niet te activeren. Reclame krijgen we wel maar een reactie op onze mails krijgen we niet. We zijn inmiddels 7 maanden verder. Als je dan naar de ervaringen op Facebook kijkt dan zie je meer van hetzelfde. Ik ga de school inlichten. Hopelijk betalen ze hier niet voor.

V

Vk

01-06-2019

0

Cashback nooit gekregen voor aankoop via CJP

Begin april online een e-reader gekocht via CJP (bij de Mediamarkt). Ik zou een cashback krijgen van 5%. Na 2 maanden nog steeds geen geld ontvangen. Op geen enkele email krijg ik een reactie behalve een automatische reply. Dit riekt naar oplichting.

M

M. van Beek

28-05-2019

1

Slechte klantenservice

Ik nam contact op met de helpdesk, omdat ik mijn studentenpas om wilde laten zetten in een normale CJP-pas. Ik kreeg een mail terug of ik wel een CJP pas had en of ik mijn IBAN wilde doorgeven (wat ik best vreemd vond). Nadat ik een mail terug had gestuurd met mijn gegevens, bleek dat ze mijn inschrijving niet konden vinden. Terwijl ik al 3 jaar lid ben van CJP. Ik verstuurde een mail met aanvullende gegevens, maar heb nooit meer reactie gekregen. Maand later weer contact opgenomen. Nog steeds geen reactie terug. Ben teleurgesteld in deze klantenservice. Heb nu ook mijn lidmaatschap opgezegd.

L

Linda

24-03-2019

0

CJP onbetrouwbaar en niet bereikbaar

Ze zijn niet te bereiken en als je ze dan hebt bereikt en je maakt afspraken komen ze die niet na. Geen organisatie om mee in zee te gaan.

X

X. Beisiegel

19-01-2019

0

Niet goed genoeg

Ik krijg te weinig korting in de MediaMarkt! Ik ga het niet meer kopen!

P

Paul Berkhuizen

13-11-2018

0

...

Not a really good syste.. (It's Dutch so yeah...)

A

Alif

13-11-2018

0

Kanker

Kanker Systeem

M

Mohammed Ali

13-11-2018

0

ongelofelijk

ik vind dit kut systeem ongelofelijk, ik kan die kut kaart pas na een week activeren

C

chris bloed

13-11-2018

0

..

Het is gwn een kut systeem!

S

Sam van Eijk

13-11-2018

0

Ninja

I'm the best streamer in the wolrd!

T

twitch.ninja

13-11-2018

1

Niet te geloven.

Cultuur is echt gewoon niet mijn ding! En dan krijg is zo'n kaart aangesmeerd!

T

Theo Gieselen

13-11-2018

0

Storing

Hoezo moet ik tot DINSDAG 12.00 uur wachten om mijn kaart te claimen?

R

Remco Gomez

13-11-2018

0

Klacht

Een hoerensysteem! Ik kan er gewoon niet mee werken! En hoezo mogen alleen mensen onder de 30 zo'n kaart!? En niet mensen boven de 40!

B

Ben Hagenaar 'Een echte hagenaars rug!'

13-11-2018

0