NederlandReview

    Ervaringen Aktiesport

    Zit jij op voetbal, doe je aan hardlopen, tennis, fitness etc.? Ben jij een echte fan van merken als Nike, Adidas, PUMA of Champion? Al deze merken en artikelen voor deze sporten kun je kopen bij Aktiesport. Wat het oordeel van anderen over deze winkel is lees je hier.

    Over Aktiesport

    Aktiesport verkoopt sportkleding, casual kleding, accessoires en schoenen van A-merken tegen een scherpe prijs. Naast de webwinkel hebben zij bijna 100 winkels verdeeld over Nederland. Zij verkopen merken als Adidas, PUMA, Helly Hansen, Champion en Nike. Deze topmerken betrekken Aktiesport ook bij hun internationale marketingcampagnes. Dit is terug te zien in de winkels, waar u de actuele reclamecampagnes gepresenteerd ziet. Aktiesport is de grootste sportretailketen van Nederland. Het hoofdkantoor zit in Aalsmeer en met bijna 100 filialen zit er altijd wel 1 in de buurt. In de winkels zijn internetschermen aanwezig, mocht de winkel jouw maat niet op voorraad hebben, dan kun je daar zelf via de webshop jouw maat bestellen. Als je jouw bestelling naar een winkel in de buurt laat bezorgen dan is de verzending gratis. Retourneren via een winkel is ook gratis. Je kunt dan kiezen voor geld terug op je bankrekening, of een tegoed op een Aktiesport cadeaukaart.


    Hou jij van sporten? 

    Diensten

    In de webshop van Aktiesport kun je producten bestellen uit één van de volgende categorieën:

    • Nieuw binnen
    • Heren: Accessoires, Kleding, Schoenen en Sporten
    • Dames: Accessoires, Kleding, Schoenen en Sporten
    • Kinderen: Accessoires, Kleding, Schoenen
    • Casual: Heren, Dames, Kinderen, Accesoires, Sporten
    • Voetbal: Accessoires, Ballen, Bidons, Keeperhandschoenen, Mutsen, Petten, Scheenbeschermers, Trainingjassen, Trainingsbroeken, Trainingspakken, Voetbalkleding, Voetbalschoenen
    • Hardlopen: Hardloopaccessoires, Hardloopbroeken, Hardloophandschoenen, Hardloopjassen, Hardloopschoenen, Hardloopshirts, Hardloopshorts, Hardloopsokken, Hardlooptruien
    • Training: Fitnessaccessoires, Fitnessapparatuur en gewichten, Fitnessbroeken, Fitnessshirts, Fitnesstruien, Indoorschoenen, Sportsokken, Sporttassen, Trainingspakken, Voeding en supplementen
    • Meer sporten: Basketbal, Darten, Fietsen, Fitness en workout, Formule 1, Hardlopen, Outdoor, Racketsport, Voetbal, Volleybal, Wintersport, Zwemmen
    • Outlet: Heren, Dames, Kinderen, Accessoires, Sporten

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt over een product dan kun je mailen naar klantenservice@aktiesport.nl. De klantenservice is gratis te bereiken op 0900 25 843 77 (met uitzondering van de gebruikelijke belkosten). Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur. Ook kun je bij klachten een brief sturen naar:

    Aktiesport
    t.a.v. Klantenservice, Oosteinderweg 247, 1432 AT Aalsmeer

    Zij nemen dan jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling.

    Bestel jij regelmatig je sportartikelen bij Aktiesport en ben je zeer te spreken over de kwaliteit en prijzen van deze winkel?

    Of heb je in het verleden artikelen besteld en was je juist teleurgesteld over de kwaliteit en service? Hoe dan ook, wij lezen graag jouw beoordeling van deze winkel op NederlandReview. Hét platform waar consumenten elkaar ontmoeten en vertellen over hun ervaringen bij bedrijven, winkels, webshops en dergelijke.

    Lees de reviews over Aktiesport! Laat je informeren door hun klanten: hoe is de kwaliteit, zijn ze echt wel zo goedkoop voor sportartikelen?

    Aktiesport
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.2
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    .

    Waardeloos bedrijf. Denk je de weekendactie (50% korting op sportschoenen) te bestellen kun je letterlijk heel het weekend niet bestellen. Ook grappig dat ik maandag keek en toen wel weer kon bestellen, maar dan wel voor de volle prijs. Hoor van meer mensen dit probleem dus ligt niet aan mij dat ik niet kon bestellen. Leuk dus zo'n weekendaanbieding wat je niet eens kan bestellen. Aktiesport gemaild, meermaals gebeld (15 min per keer!) maar nergens reactie op. Erg jammer dit aangezien ik hier vaker heb besteld, maar op deze manier zal hier in de toekomst niet meer bestellen!

    Door: van Rooij20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    goedkoop winkelen en gratis retourneren.

    ik bestel hier steeds online omdat ik mijn maat weet. ik heb 1 keer moeten retourneren, want ik had een ander merk sportschoenen geprobeerd en die vielen gewoon een beetje te klein. maar bij aktiesport kun je gelukkig gratis retourneren, moet je wel naar de winkel, maar die zit niet super ver weg ofzo, dus dat had ik gedaan en dat ging gewoon goed. ze hadden toen alleen niet een maat groter in de winkel op voorraad zomaar, dus die hebben ze toen los voor mij besteld en gelukkig paste die maat mij wel en zat veel beter.
    ik vind het een goede winkel omdat je hier goedkoop kunt winkelen en gratis retourneren.

    Door: Elias Josse18-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lekker cheap sporten

    Sportkleding is overal gewoon ongelofelijk duur, ik begrijp gewoon echt niet waarom.
    Ik ben heel blij dat er een aktiesport bij mij is gekomen, want hier is het gewoon wel goedkoop.

    Ik hoef echt niet zo'n stom logo op mijn arm als ik daar zoveel meer geld voor moet neerleggen!

    De kwaliteit van de spullen van Aktiesport vind ik gewoon heel goed en ze hebben veel en altijd ook in mijn maat.

    Door: Leo28-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    sportschoenen

    Bij aktiesport in Eindhoven centrum sportschoenen gekocht. Vriendelijk en goede service gehad door verkoper Edwin.
    Ook goed geadviseerd voor zooltjes

    Door: C Blomjous30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trainingspak

    mooi optijd ontvangen alleen niet compleet wel snel met de mail gehandeld 2 dagen later had ik de mijn complete bestelling

    Door: A07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Trainigsbroek

    Wat een amateurs, verschuilen zich achter de corona crisis je kan wel bestellen en betalen, maar je kan ze niet bellen en op de mail reageren doen ze ook niet. zitten de medewerkers uit hun neus te eten ofz wat een rot bedrijf

    Door: kees05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    schoenen

    minpunten : het hel bedrijf 👎👎👎👎

    Door: mr bean04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slecht

    Ik wacht nu al 2 weken op de zelf de schoenen oftewel het zijn boeven!!!!!!!!

    Door: Henk29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike voetbalschoenen

    Voetbalschoenen gekocht op 3 september in de winkel op locatie Den Haag.

    Aan een medewerker gevraagd of hij me kom helpen met het uitkiezen van de juiste schoenen, Hij deed alsof hij wist waar hij het over had maar achteraf bleek dit toch niet waar te zijn.

    Hij keek naar mijn voeten en adviseerde me de smalste model terwijl ik zelf best wel brede voeten heb.

    Op zijn advies toch maar de smalste model genomen omdat ik er zelf toen nog geen kennis over had.

    En hij garandeerde me dat die schoenen zouden uitlopen.

    Maar oh jeetje, wat een gigantische leugen. Tijdens de eerste training al meteen pijn aan de zijkanten van mijn voeten. Vervolgens een enorme blessure opgelopen en een week lang niet kunnen lopen.

    Dit allemaal door een mederwerker die helemaal geen verstand heeft over voetbalschoenen maar doet alsof hij het snapt.

    Nike voetbalschoenen vallen klein dus overal wordt je aangeraden om een maat groter te nemen, maar nee niet in deze winkel met super slechte service. En sommige modellen zijn smaller dan anderen. Hier moet je rekening mee houden, wat de medewerker niet deed.

    Alsof het allemaal niet erg genoeg was, zit ik nu met de dure nike voetbalschoenen waar ik niks aan heb.

    Al in al, door de super slechte service van de werknemer onnodig veel pijn gekregen aan mijn voeten en nu niks heb aan de nieuwe schoenen die ik heb gekocht.

    Ik raad deze winkel aan niemand aan!

    Je kan beter naar Sport2000 gaan of Decathlon waar de medewerkers wel verstand hebben van de producten die ze verkopen. :)

    Door: Memo28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike Air max

    Waardeloos bedrijf.
    Schoenen besteld (op site staan ze op voorraad)
    Niet geleverd.
    Hebben dagen lang nodig om erachter te komen dat schoenen helemaal niet te leveren zijn.
    Gelukkig paypal betaling (altijd geld terug)
    Prijs op de site van dit model inmiddels hoger en geen passende oplossing.

    Door: E.Engbers01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    klantenservice niet bereikbaar

    slechte afhandeling telefonische klachten

    Door: diet16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Opgelicht????

    Ja hoor, goederen besteld voor een bedrag ad €80. Niets geleverd en klantenservice neemt niet op. Zag dat je het hoofdkantoor in Aalsmeer kunt bellen. Kost je wel 90 cent per minuut. Wil je opgelicht worden, bestel dat bij de webshop van aktiesport

    Door: Marcel Groenendaal04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichters

    Ik wacht sinds November al op een bestelling. Eenmalig is mail beantwoordt op 20-12, sindsdien wacht ik nog steeds op mijn bestelling en worden mijn mails niet beantwoordt. Ik adviseer bestel en koop hier niets. Zeer onbetrouwbaar!!!

    Door: Michael Van Kempen03-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Aktiesport zijn oplichters

    Kut bedrijf

    Door: Aktiesport29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zeeeeer slechte webshop!!

    Webshop levert niet, klantenservice neemt de telefoon niet op en je geld ben je gewoon kwijt

    Door: Mascha van Zijl03-08-2018
    Dennis12-11-2018

    ondertussen nog steeds niks binnen gekregen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kras actie

    ik vindt het belachelijk dat er kras kaarten wordt gegeven daar de actie is af gelopen dit vindt ik niet netjes

    Door: bram kremer01-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goedkope sportkleding voor het hele gezin

    Doordat wij drie sportende kinderen hebben, brengen wij regelmatig een bezoek aan de winkels van Aktiesport. Bij ons in de stad zit een vestiging en daar zijn we min of meer 'vaste klant'. Sinds kort het ik echter ook de website van Aktiesport ontdekt. Het aanbod is bijzonder groot en de prijs verschilt niet van die in de winkel. Heb één keer wat besteld, maar ga voortaan toch liever naar de gewone winkel. Het op internet bestelde product bleek helemaal niet lekker te zitten en dus kon ik het terugsturen. Voortaan dus toch maar weer in de fysieke winkel van Aktiesport onze spullen kopen. De prijs ligt hier lekker laag en je kunt het direct passen. Zo weet je dus direct of het lekker zit en hoef je niet nog weer van alles te retourneren.

    Door: Jolanda Bruintjes17-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Aktiesport

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Aktiesport een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Aktiesport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Aktiesport actief?

    Aktiesport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aktiesport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.