Brussels Airlines
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer10

Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Anderen bekeken ook:

 • OpVakantieVanafRotterdam.nl

  OpVakantieVanafRotterdam.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafMaastricht.nl

  OpVakantieVanafMaastricht.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Brussels Airlines

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Brussels Airlines?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Brussels Airlines

Vaak vliegen we in Nederland allemaal via Schiphol. Het kan echter voordeliger en sneller zijn om via Brussel te vliegen. Het lijkt misschien sneller om met de trein naar Schiphol te gaan, maar een trein naar Brussel is net zo makkelijk. Een kaartje hoeft tegenwoordig ook niet veel meer te kosten. Het kan daarom nooit kwaad om eens te kijken bij Brussels Airlines. Heb jij al een ticket gevonden, maar ben je nog niet helemaal zeker of de luchthaven de beste keuze is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere reizigers. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij zorgeloos op reis kunt gaan.

Over Brussels Airlines
De luchthaven in Brussel is onderdeel van de Lufthansa Groep en Star Alliance. Als Europese hoofdstad is de luchthaven altijd drukbezocht en gaan er dagelijks honderden vluchten naar meer dan 90 bestemmingen. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers die elke dag verantwoordelijk zijn voor de binnenkomende en uitgaande vluchten. De luchthaven heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vliegreizen. Ze willen altijd het besten voor hun reizigers en klantenservice is dan ook het allerbelangrijkste. Het gaat bij Brussels Airlines om plezier en mensen samenbrengen. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.


Boek jij je volgende reis bij Brussels Airlines? De medewerkers staan al voor je klaar!

Diensten Brussels Airlines
Een vlucht boeken bij de luchthaven kan bijna niet makkelijker gemaakt worden. Je vult op de website eenvoudig je gegevens, vluchtdata en voorkeuren in en binnen seconde krijg je alle mogelijke vluchten op een rijtje. Verder kun je op de website ook zoeken naar reisinspiratie. Of je nu op vakantie wilt naar de zon of wilt shoppen, Brussels Airlines heeft altijd nieuwe bestemmingen. Voor reizigers die niet lang in de rij willen wachten, heeft de luchthaven een online check-In. Je kunt 24 uur voor je vlucht je check-in online regelen. Op de website word je ook op de hoogte gehouden van je vluchtstatus. Hier kan ook je familie je vlucht in de gaten houden. 

Klantenservice Brussels Airlines
Persoonlijke aandacht voor klanten kan natuurlijk niet zonder een uitstekende klantenservice. Brussels Airlines probeert daarom altijd bereikbaar te zijn voor klanten met vragen of eventuele klachten. Ze horen graag van hun klanten. Op de website vind je alle contactgegevens van de klantenservice. Er zijn verschillende afdelingen waar je contact mee op kunt nemen. Er is een afdeling voor klanten die hulp nodig hebben, een afdeling waar je al je suggesties kunt delen en een afdeling om klachten of problemen te melden. Neem dus altijd contact op met de juiste afdeling, zodat je zo goed en snel mogelijk geholpen kunt worden.

Jouw ervaringen met Brussels Airlines
Vlieg jij vaker via Brussel dan Schiphol? Bespaar je veel tijd en geld door een vlucht te boeken bij Brussels Airlines? Geef dan jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met de luchthaven. Zijn de vluchten goedkoop? Zijn er vaak problemen met bagage? Kun je snel online in-checken? En raad jij anderen aan om te vliegen met Brussels Airlines? Schrijf een review en vertel alles over jouw laatste reis.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!