NederlandReview

  Ervaringen ArdennenXL | Ardennes Relais

  De Ardennen hebben voor iedere vakantieganger wel iets te bieden. Je kunt genieten van heerlijke wandelingen door de natuur of het avontuur opzoeken met wilde kanotochten. Ook in de winter zijn de Ardennen the place to be. In de Ardennen is namelijk het hele jaar lang iets te doen. Als jij niet kunt wachten om in de Ardennen op vakantie te gaan, dan is Ardennes Relais de website voor jou. Zij zijn gespecialiseerd in vakantiehuizen in de Ardennen. Wil je zeker weten dat een vakantie boeken met Ardennes Relais een succes wordt? Lees dan de reviews en beoordelingen van klanten op NederlandReview. Zij vertellen over hun ervaringen met het bedrijf om jouw een handje te helpen.

  Over Ardennes Relais

  Ardennes Relais noemt zichzelf de nr.1 in vakantiehuizen in de Ardennen. Het bedrijf is een merk van de @Leisure group. De @Leisure group heeft verschillende merken onder zich die het gehele huurprocess van vakantiegangers opzich neemt. Zij bieden vakantiehuizen aan waar alles al is geregeld. Het zusterbedrijf Topic Travel is een ander voorbeeld van een merk dat bij de @Leisure group aangesloten is. Het merk van Ardennes Relais begon in 1980 en heeft in bijna 40 jaar veel ervaring opgedaan in het verhuren van vakantiewoningen in de Ardennen. Ze hebben een aanbod van ruim 1.000 vakantiewoningen die over de hele Ardennen liggen verspreid.


  Het Ardennen gevoel van Ardennes Relais!

  De bekendste bestemmingen

  – Arlon
  – Aywaille
  – Bastogne
  – Bouillon
  – Dinant
  – Durbuy
  – La Roche
  – Malmedy
  – Namen
  – Rochefort
  – Spa
  – Vielsalm
  – Waimes
  Weet je niet wat er allemaal in deze plaatsen te beleven is? Dan heeft de website verschillende suggesties die voor jou interessant kunnen zijn!

  Waarom Ardennes Relais?

  Het merk garandeert kwaliteit. Ze bezoeken alle vakantiehuizen voordat ze op de website aangeboden worden, ze kennen de regio door en door en ze werken nauw samen met de eigenaren van de vakantiewoningen. Je kunt via Ardennes Relais last-minute reizen, groepsvakanties, weekendjes weg, outdoor reizen, businesshuizen of reizen met de hond boeken. Ze hebben appartementen, manoirs, een gerenoveerd treinstation, een oud gerechtsgebouw, een oude molen en nog veel meer.

  Heb je vragen voor Ardennes Relais?

  Op de website is een contactformulier voor vragen en opmerkingen. Je kunt het bedrijf ook telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 088 202 12 34, vergeet alleen de servicecode (87.72.43) niet door te geven, zodat u direct geholpen kunt worden.

  U kunt Ardennes Relais ook bezoeken in Eindhoven.
  Oude Stadsgracht 1
  5611 DD Eindhoven
  De openingstijden worden elke week bijgewerkt, om de correcte openingstijden te vinden, kun je het beste de website raadplegen.

  Hoe was jouw vakantie met Ardennes Relais?

  Ben je net terug van een heerlijk weekend in de Ardennen? Of was jouw droomvakantie opeens een ware nachtmerrie? Vertel ons jouw mening over Ardennes Relais en schrijf een review! We willen graag jouw beoordeling van het bedrijf horen. Positief of negatief, het mag allebei.

  Wat vinden anderen van de vakantiehuizen van Ardennes Relais, de Ardennen specialist? Lees reviews van klanten die de reis al gemaakt hebben!

  ArdennenXL | Ardennes Relais
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ArdennenXL | Ardennes Relais

  Uw beoordeling