NederlandReview

  Ervaringen Ziggo Zakelijk

  Als onderneming heb je graag al je telecom-diensten handig op één plek. Er zijn op de markt alleen heel veel aanbieders die telecom-diensten bieden voor bedrijven. Ziggo Zakelijk is er hier één van. Ziggo zal natuurlijk bij velen bekend zijn. Sommigen zullen de reclames met Geza Weisz en Kees Boot nu wel zat zijn. Toch is het ook bij bedrijven met bekende namen belangrijk om meer te lezen over de ervaringen van andere klanten. Als onderneming zijn je telecom-diensten belangrijk en je wilt wel zeker weten dat je provider betrouwbaar is. Wil je daarom meer weten over de diensten van Ziggo Zakelijk, lees dan de recensies op NederlandReview.

  Over Ziggo Zakelijk

  Ziggo is één van de grootste providers in Nederland en wil altijd blijven groeien. Sinds kort is Ziggo een samenwerking aangegaan met Vodafone om klanten nog meer diensten te kunnen bieden. Met Ziggo Zakelijk wil de provider ook voor ondernemingen en bedrijven klaarstaan. Door de bekendheid van de naam zullen de meeste ondernemers denken dat Ziggo Zakelijk betrouwbaar is, maar dit kan ook het gevaar zijn. Ziggo Zakelijk biedt ondernemingen internet, telefonie, televisie en mobiel. Maar wat vinden ondernemers van deze diensten?


  Kijk wat Ziggo Zakelijk voor jouw onderneming kan betekenen.

  Diensten Ziggo Zakelijk

  Ziggo Zakelijk Internet: Altijd supersnel internet tot wel 500/50 Mbit/s, een flexibel pakket dat altijd aangepast kan worden en een gespecialiseerde klantenservice die zeven dagen in de week bereikbaar is.
  Ziggo Zakelijk Telefonie: Mogelijkheid om te bellen met 1 of 2 vaste lijnen, altijd onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand en hosted VoIP.
  Ziggo Zakelijk Televisie: Toegang tot apps zoals Netflix en YouTube, overal tv op tablet en smartphone en altijd terugspoelen en pauzeren.
  Ziggo Zakelijk Mobiel: Altijd genoeg data, toegang tot het 4G-netwerk en keuze uit sim only of een abonnement.
  Ziggo Zakelijk Alles-in-1: Alle voordelen van de pakketten, samengebracht voor extra voordelige prijzen.

  Klachten Ziggo Zakelijk

  Mochten er problemen zijn met je verbinding? Of heb je vragen over de verschillende diensten? Dan staat de klantenservice van Ziggo Zakelijk altijd voor je klaar. De klantenservice kan je het beste helpen als je telefonisch contact opneemt. Je kunt iedere dag van 08:00 tot 22:00 bellen op het telefoonnummer. Ziggo heeft echter ook een chat op de website als je liever niet telefonisch contact opneemt. Je kunt voor vragen ook gebruikmaken van de Social Media van Ziggo. Je kunt ze vinden op Facebook en Twitter. De website biedt echter uitgebreide informatie over de verschillende diensten. Hier vind je misschien al antwoord op je vragen.

  Jouw ervaringen met Ziggo Zakelijk

  Maak jij voor jouw onderneming gebruik van de telecom-diensten van Ziggo Zakelijk? Is jouw bedrijf nu altijd bereikbaar? Laat nieuwe klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de diensten. Was het eenvoudig om een abonnement af te sluiten bij Ziggo Zakelijk? Helpt de klantenservice altijd direct bij eventuele storingen? Worden problemen snel opgelost? Zou jij Ziggo Zakelijk aan nieuwe klanten aanraden. Schrijf een recensie en geef antwoord op al deze vragen.

  Alles-in-1 pakket voor internet, telefonie en tv? Bij Ziggo Zakelijk kan het, maar wat vinden klanten? Zijn er vaak storingen? Lees de reviews.

  Ziggo Zakelijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  supersnel geregeld!

  We deelden het internet eerst met de buren, die plots hun wifi hadden uitgeschakeld. Toen zat ons kantoor zonder internet, niet handig met allemaal personeel natuurlijk.
  Toen heb ik Ziggo gebeld en hun spoedinstallatie afgenomen. Uiteindelijk om 18:30 's avonds pas besteld en de volgende dag om 15:00 was het geregeld! De monteur kwam supersnel en maakte alles in 1x in orde. Aardige gast ook.

  Supersnel netwerk ook, dus blij dat we nu een eigen aansluiting hebben! En nog nooit zo snel geinstalleerd gekregen, was altijd gewend dat daar een paar weken overheen gaan.

  Door: H. Black 21-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Slechts 1 x storing internet en jaren klant

  In de paar jaar dat wij nu hier bij Ziggo zitten met onze internetverbinding op kantoor, hebben we welgeteld 1 x een storing gehad. Ziggo gebeld, het was met een halve dag opgelost. Daarna nooit meer ergens last van gehad. En die storing is zeker meer dan een jaar geleden. Logisch dat we gewoon lekker blijven zitten waar we zitten toch??

  Door: Frank 21-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Wat een drama!

  Monteur maakt er een zooitje van en internet doet het helemaal niet meer. Omdat ik particuliere klant ben geen spoedmonteur, dag wachten. Volgende dag nooit een monteur gezien, maar die beweert te hebben opgebeld en te hebben aangebeld. Dat kan Ziggo alleen niet bewijzen. Ik kan wel bewijzen dat ik thuis was en dat ik niet opgebeld ben. Of ik even voorrijkosten wil betalen. En het Internet doet het nog niet! Ze gaan altijd achter hun monteur staan, niet achter hun klant, ook niet als ze zelf de problemen hebben veroorzaakt. Wat een zooitje en wat een vreselijke mentaliteit.

  Door: Nikki 19-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Heel slecht

  Ik heb al meer als een maand geen telefoon. Ze beloven alles binnen week een monteur. Ik zie niks.
  Heb al maand geen klanten dus ook geen inkomen. Kan nu beter stoppen met mijn bedrijf. Bedankt Ziggo.
  Alles beloven maar niks naar komen.

  Door: ICT Wereld 25-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Ziggo Zakelijk

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Ziggo Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Ziggo Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ziggo Zakelijk actief?

  Ziggo Zakelijk is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ziggo Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.