NederlandReview

    Ervaringen Ziggo Zakelijk

    Als onderneming heb je graag al je telecom-diensten handig op één plek. Er zijn op de markt alleen heel veel aanbieders die telecom-diensten bieden voor bedrijven. Ziggo Zakelijk is er hier één van. Ziggo zal natuurlijk bij velen bekend zijn. Sommigen zullen de reclames met Geza Weisz en Kees Boot nu wel zat zijn. Toch is het ook bij bedrijven met bekende namen belangrijk om meer te lezen over de ervaringen van andere klanten. Als onderneming zijn je telecom-diensten belangrijk en je wilt wel zeker weten dat je provider betrouwbaar is. Wil je daarom meer weten over de diensten van Ziggo Zakelijk, lees dan de recensies op NederlandReview.

    Over Ziggo Zakelijk

    Ziggo is één van de grootste providers in Nederland en wil altijd blijven groeien. Sinds kort is Ziggo een samenwerking aangegaan met Vodafone om klanten nog meer diensten te kunnen bieden. Met Ziggo Zakelijk wil de provider ook voor ondernemingen en bedrijven klaarstaan. Door de bekendheid van de naam zullen de meeste ondernemers denken dat Ziggo Zakelijk betrouwbaar is, maar dit kan ook het gevaar zijn. Ziggo Zakelijk biedt ondernemingen internet, telefonie, televisie en mobiel. Maar wat vinden ondernemers van deze diensten?

    Kijk wat Ziggo Zakelijk voor jouw onderneming kan betekenen.

    Diensten Ziggo Zakelijk

    Ziggo Zakelijk Internet: Altijd supersnel internet tot wel 500/50 Mbit/s, een flexibel pakket dat altijd aangepast kan worden en een gespecialiseerde klantenservice die zeven dagen in de week bereikbaar is.
    Ziggo Zakelijk Telefonie: Mogelijkheid om te bellen met 1 of 2 vaste lijnen, altijd onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand en hosted VoIP.
    Ziggo Zakelijk Televisie: Toegang tot apps zoals Netflix en YouTube, overal tv op tablet en smartphone en altijd terugspoelen en pauzeren.
    Ziggo Zakelijk Mobiel: Altijd genoeg data, toegang tot het 4G-netwerk en keuze uit sim only of een abonnement.
    Ziggo Zakelijk Alles-in-1: Alle voordelen van de pakketten, samengebracht voor extra voordelige prijzen.

    Klachten Ziggo Zakelijk

    Mochten er problemen zijn met je verbinding? Of heb je vragen over de verschillende diensten? Dan staat de klantenservice van Ziggo Zakelijk altijd voor je klaar. De klantenservice kan je het beste helpen als je telefonisch contact opneemt. Je kunt iedere dag van 08:00 tot 22:00 bellen op het telefoonnummer. Ziggo heeft echter ook een chat op de website als je liever niet telefonisch contact opneemt. Je kunt voor vragen ook gebruikmaken van de Social Media van Ziggo. Je kunt ze vinden op Facebook en Twitter. De website biedt echter uitgebreide informatie over de verschillende diensten. Hier vind je misschien al antwoord op je vragen.

    Jouw ervaringen met Ziggo Zakelijk

    Maak jij voor jouw onderneming gebruik van de telecom-diensten van Ziggo Zakelijk? Is jouw bedrijf nu altijd bereikbaar? Laat nieuwe klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de diensten. Was het eenvoudig om een abonnement af te sluiten bij Ziggo Zakelijk? Helpt de klantenservice altijd direct bij eventuele storingen? Worden problemen snel opgelost? Zou jij Ziggo Zakelijk aan nieuwe klanten aanraden. Schrijf een recensie en geef antwoord op al deze vragen.

    Alles-in-1 pakket voor internet, telefonie en tv? Bij Ziggo Zakelijk kan het, maar wat vinden klanten? Zijn er vaak storingen? Lees de reviews.

    Ziggo Zakelijk
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    4.4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ziggo Zakelijk

    Uw beoordeling

    supersnel geregeld!

    We deelden het internet eerst met de buren, die plots hun wifi hadden uitgeschakeld. Toen zat ons kantoor zonder internet, niet handig met allemaal personeel natuurlijk.
    Toen heb ik Ziggo gebeld en hun spoedinstallatie afgenomen. Uiteindelijk om 18:30 's avonds pas besteld en de volgende dag om 15:00 was het geregeld! De monteur kwam supersnel en maakte alles in 1x in orde. Aardige gast ook.

    Supersnel netwerk ook, dus blij dat we nu een eigen aansluiting hebben! En nog nooit zo snel geinstalleerd gekregen, was altijd gewend dat daar een paar weken overheen gaan.

    Door: H. Black21-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechts 1 x storing internet en jaren klant

    In de paar jaar dat wij nu hier bij Ziggo zitten met onze internetverbinding op kantoor, hebben we welgeteld 1 x een storing gehad. Ziggo gebeld, het was met een halve dag opgelost. Daarna nooit meer ergens last van gehad. En die storing is zeker meer dan een jaar geleden. Logisch dat we gewoon lekker blijven zitten waar we zitten toch??

    Door: Frank21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ziggo zakelijk internet 600

    Verbinding ligt er steeds uit waardoor we op geen enkele mogelijkheid bereikbaar zijn. Ziggo weigert een speedmonteur te sturen. Nu Na vele malen bellen en dat de verbinding er soms twee keer per dag uit ligt komt er een monteur ja let wel over 10 dagen. Zo'n slechte service

    Door: BV IJssalon MIN1206-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ziggo Zakelijk

    Minpunten:
    Na het verstrijken van 3 maanden heb ik uiteindelijk internet gekregen, echter was dat alleen maar omdat ik een ingebrekestelling had verstuurd. Vervolgens kwam ik erachter dat de geleverde modem een waardeloos stuk kinderspeelgoed was; de enige manier om daar een NAS aan te hangen, is om er een router tussen te plaatsen. Als je Ziggo zakelijk daar op wijst, is hun oplossing om maar een MKB abonnement te nemen. Als internetprovider zou ik me schamen om zo'n prul van een modem aan consumenten aan te bieden, voor de zakelijke markt is het werkelijk totaal ongeschikt.
    Pluspunten? Ik heb er geen kunnen ontdekken.
    Vermijd Ziggo zakelijk als de ziekte!

    Door: Kees Winsemius14-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Geen

    Ik ben de afgelopen 2 weken (ondanks het bel me niet register) door 5 verschillende call centers gebeld met een zakelijke aanbieding van Ziggo. Bij de eerste was de conclusie al helder dat ze niet goedkoper zijn op de langere termijn (2+ jaar). Maar om vervolgens nog 4 keer gebeld te worden door een medewerker die echt zijn best doet het product te verkopen, vind ik heel storend (niet naar deze persoon, wel naar Ziggo voor het feit dat er 5 verschillende instanties mij bellen).

    Ik heb mijn klacht proberen neer te leggen bij de service desk. Daar werd ik verwezen naar mijn eigen provider.

    Niet alleen duurder, ook geen service.

    Door: Jack25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ziggo Zakkelijk pakket met 6 maanden gratis Ziggo Movie

    Onlangs zelf ingeschreven als ZZP’er en ik wordt helemaal plat gebeld door telemarketing. Zo ook door Ziggo zakelijk. Aan de telefoon word mij verteld dat mijn Ziggo internet wordt omgezet naar een snellere verbinding. Oja en dat ik 6 maanden gratis Ziggo Movie krijg nu ik ondernemer ben. Hiervoor hoefde ik alleen maar mijn eerste drie cijfers van het rekening nummer te verifiëren. Dit gaat via mijn huurbaas dus ik vertel hier het rekening nummer van. Ja klopt! (Wat achteraf niet klopt)

    Wonend in een huis van 14 studenten ben ik niet op de hoogte van onze telecom aanbieder en blijkt dat we bij KPN zitten. Ziggo heeft mij gewoon OPGELICHT. BESCHAMEND en INTENS SLUW. TRAP HIER DUS NIET IN EN STAP NIET OVER OP ZIGGO!

    Op dit moment ben ik bezig met het opzeggen maar voel me bedrogen en zal nooit meer gebruik maken van Ziggo. Als service designer aan de TU Delft vind ik dit ook een perfect voorbeeld van een slecht ontworpen service. Zal het dan ook zeker als negatief voorbeeld gebruiken in mijn masterclasses. Daarnaast is het ook hoogst illegaal. Ziggo kan alleen mijn zakelijk rekening nummer zien, en deze eindigt niet toevallig op de laatste drie cijfers van de rekening van mijn huurbaas. Lekkere illegale “verificatie” dus.

    Graag zou ik zien dat Ziggo mijn abonnement opzegt en zijn excuus aanbied.

    Door: Sofi Joaquin Fernandez27-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ziggo Zakelijk

    In de verkoop is van alles beloofd dat ik niet heb gekregen, zoals een aantal tv functies en wifi boosters. De monteur, die op zich prima werk heeft geleverd kon de wifi niet verbeteren omdat hij geen
    booster mee heeft gekregen. Deze via klantenservice nog kunnen regelen maar geeft verder niet thuis. Ook de dame die mij het pakket heeft verkocht zegt niets meer te kunnen doen. Van kastje naar de muur. Nu zit ik een jaar vast aan een abo dat ik niet heb uitgezocht met verschrikkelijke wifi verbinding. Was ik maar bij kpn gebleven, dat was al met al beter. Dacht dat Ziggo Zakelijk beter zou zijn geregeld, helaas...

    Door: Nancy23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    internet aansluiting

    Helaas na 8 maanden wachten bellen en vooruit betalen nog steeds geen internet aansluiting in ons bedrijfspand.
    Waarschijnlijk wil Ziggo geen klanten of is het teveel werk.

    Ik kan geen enkel pluspunt bedenken

    Door: E.Vinkers10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Wat een drama!

    Monteur maakt er een zooitje van en internet doet het helemaal niet meer. Omdat ik particuliere klant ben geen spoedmonteur, dag wachten. Volgende dag nooit een monteur gezien, maar die beweert te hebben opgebeld en te hebben aangebeld. Dat kan Ziggo alleen niet bewijzen. Ik kan wel bewijzen dat ik thuis was en dat ik niet opgebeld ben. Of ik even voorrijkosten wil betalen. En het Internet doet het nog niet! Ze gaan altijd achter hun monteur staan, niet achter hun klant, ook niet als ze zelf de problemen hebben veroorzaakt. Wat een zooitje en wat een vreselijke mentaliteit.

    Door: Nikki19-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Heel slecht

    Ik heb al meer als een maand geen telefoon. Ze beloven alles binnen week een monteur. Ik zie niks.
    Heb al maand geen klanten dus ook geen inkomen. Kan nu beter stoppen met mijn bedrijf. Bedankt Ziggo.
    Alles beloven maar niks naar komen.

    Door: ICT Wereld 25-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Ziggo Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Ziggo Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ziggo Zakelijk actief?

    Ziggo Zakelijk is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting, Werk en B2B

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ziggo Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.