DealDirect (niet meer actief)

Alle reviews

DealDirect (niet meer actief)

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie overstappen deals

  Ik kwam hier voor de deals met energie overstappen.
  Ze hebben hier meerdere deals voor overstappen energie.
  Maar het lijkt wel goedkoper dan het is, want het is net alsof je gratis energie krijgt en dat is niet zo.
  Maar wel goede deals en je kunt hier vergelijken en je krijgt cadeaubonnen.
  Dus uiteindelijk wel blij maar een beetje onduidelijke website want het is niet gratis!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie en telefoon nieuw abonnement in een goede deal

  Voor mij is Deal Direct echt een life saver geweest.

  Onze energiemaatschappij had ineens de prijzen verhoogd en daar baalden wij flink van. Daarom wilden we overstappen naar een betere aanbieder voor energie.

  Toevallig verliep ook net mijn telefoonabonnement en een vriend wees mij op Deal Direct.

  Daar vonden we een deal waar we beide zaken in één keer konden vervangen en dat was daardoor echt een hele goede deal. We zijn per maand nu zelfs veel goedkoper uit, in plaats van duurder.

  Afsluiten ging ook best wel makkelijk. Wij zijn dus zeker tevreden over deze service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Honderden euro's bespaard

  Huh nou ik ben eigenlijk wel heel tevreden

  Bespaar dankzij Deal Direct serieus honderden euro's op mijn energie ofzo!

  Je moet misschien even door die website heen, maar dan heb je ook wat! Neem dat maar van mij aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidend!!

  GRATIS staat er in koeienletters op de homepagina bij een aanbieding voor een jaar lang gratis stroom en een cadeaubon en nog meer dingen. Maar dan klik je het open en dan kost het meer dan 100 euro?! Wat is dat voor iets stoms?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rotservice

  Had ik maar nooit bij dealdirect een telefoon besteld, kanonnen wat zijn ze daar traag en bij de klantenservice hoef je niet aan te kloppen. Mijn telefoonabonnement is nu nog steeds niet afgesloten na herhaaldelijk boos telefoneren.

Anderen bekeken ook

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Gaslicht.com
15 reviews

Wat vinden consumenten van Gaslicht.com? Gaslicht.com is een onderneming van Ben Woldring. Hij is erg bekend geworden met zijn website om telefonie...

Pricewise
60 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

DealDirect (niet meer actief)

Ook besparen op mobiele telefonie of energie? Dealdirect geeft de beste deals voor zowel energie als voor de mobiele telefoon abonnementen. De aanbiedingen zijn allemaal beperkt geldig en direct reageren is dan ook belangrijk. Toch wil je wel goed overwegen wat je aanschaft.

Over DealDirect
Het bedrijf is opgericht in 2009. DealDirect heeft als missie om de consument voordeel te geven. De beste aanbiedingen voor mobiele telefoons, of dit nu gaat om sim-only of prepaid. Maar ook geweldige aanbiedingen voor de levering van energie. Deal Direct werkt hiervoor samen met Essent, Energiedirect en Vodafone. Eye-catcher van DealDirect is de beperkte tijd die je hebt om te reageren op een deal. Meestal is dit toch echter wel minsten een aantal dagen tenzij je er laat bij bent.

Diensten
DealDirect adverteert met vaste lage tarieven voor zowel energie als mobiele telefonie. Unieke aanbiedingen die beperkt geldig zijn moeten jou als consument overhalen bij DealDirect een deal te sealen. Let er wel op dat de unieke aanbiedingen alleen geldig als je nog niet klant bent bij één van de al eerdergenoemde bedrijven. DealDirect werkt dus samen met een aantal bedrijven, hierdoor is het aanbod beperkt, maar volgens eigen zeggen ook uniek.

Net als bij andere aanschaffingen via internet wordt ook bij het bestellen via DealDirect door de leverancier van je product, of dit nu een telefoon, sim-only, of energiecontract is, gecheckt of je kredietwaardig bent. Het is dus mogelijk dat je wordt afgewezen gebaseerd op je bekende kredietwaardigheid.
Overigens werkt DealDirect sinds een tijdje ook samen met HollandsNieuwe als mobiele telefonie provider, waardoor je nog goedkopere deals kunt krijgen voor je prepaid of sim-only abonnement.

Klachten
DealDirect.nl heeft een prima afdeling met Veelgestelde Vragen. Nadeel is alleen doordat ze puur als bemiddelaar werken dat je met eventuele vragen eigenlijk doorgestuurd wordt naar desbetreffende leverancier. Die vaak weer met 0900 nummers werken.

Er zijn veel positieve berichten over DealDirect, telefoons worden snel geleverd, vaak sneller dan verwacht. Daar tegenover staan echter ook weer problemen van geen levering van de telefoon en wel rekeningen krijgen van de provider van het mobiele abonnement.  Zelf is DealDirect telefonisch slecht bereikbaar en providers verwijzen vaak weer door naar DealDirect zelf. Erg verwarrend dus. Ook als je DealDirect probeert te mailen krijg je een no-reply e-mail terug waardoor je dus niets verder komt. Telefoons die niet voorradig zijn komt ook regelmatig voor, wat ook weer resulteert in geen levering. De communicatie van DealDirect is erg matig.
Op Twitter reageert DealDirect wel goed op de helaas eindeloze stroom van klachten en vragen.
Over de ervaringen met energiecontracten zijn ook verschillende reacties te vinden. Afsluiten gaat prima, maar de bonus van het kiezen van de aanbieding blijft vaak achterwege. Oplossen is lastig vanwege de gebrekkige methodes waarmee je DealDirect kunt contacteren. 

Tegenstrijdige ervaringen dus met DealDirect. Heb je ook een goede of slechte ervaring met DealDirect.nl? Laat hier dan een review achter om andere consumenten beter te helpen de juist keus te maken op het gebied van energieleverancier of leverancier van mobiele telefonie.

 

De beste GSM en energie deals? Een goed idee om over te stappen? Zijn ze betrouwbaar en goedkoop? Lees eerst ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

}