ShopAlike.nl

4

Bestellen

4

Service

5

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

ShopAlike.nl

Wanneer je een aankoop op internet wilt duiden, struikel je al snel over de vele aanbieders van artikelen. Een manier om dit te vergemakkelijken is ShopAlike.nl. Je kunt bij hen het aanbod bekijken van vele webshops op één pagina. Dus niet meer zelf zoeken waar het beste aanbod tegen de beste prijs te vinden is, maar alles via één overzichtelijke site. Hier bij NederlandReview lees je de ervaringen die anderen met deze website hadden, en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Heb je zelf ervaring met ShopAlike.nl? Laat dan ook jouw review over hen hier achter!


Over ShopAlike.nl

ShopAlike is één van de shopping portals van Visual Meta. Zij hebben er nog meer o.a. LadenZeile en UmSóLugar. Via deze portals bieden zij meer dan 100 miljoen producten aan de consumenten aan via duizenden online winkel. Dit gaat om zo’n 70.000 merken in een breed aanbod van producten zoals mode en meubels, decoraties en sportartikelen. Via een eenvoudige zoekmachine kan de consument gemakkelijk de aanbiedingen vinden van diverse online winkels, en deze dan direct aankopen. De portals bedienen miljoenen klanten uit 14 landen van over de hele wereld. Ook mobiel biedt Visual Meta de producten aan via eigen apps en geoptimaliseerde websites voor alle gangbare apparaten. Een aantal grote postorderbedrijven waar zij mee werken zij o.a. Zalando, Amazon en Otto, en op kleinere schaal leveranciers als Esprit, Tommy Hilfiger of andere kleinere gespecialiseerde winkels.
Diensten

Via ShopAlike kun je dus artikelen bestellen uit vele webshops via één portal. De categorieën van deze producten zijn:

 • Dameskleding
 • Damesschoenen
 • Herenkleding
 • Herenschoenen
 • Kinderkleding
 • Kinderschoenen
 • Tassen
 • Sieraden
 • Woonaccessoires
 • Keukenaccessoires
 • Woontextiel
 • Sport
 • Meubels
 • Tuin
 • Bouwmarkt
 • Speelgoed
 • Dierenwereld

Wanneer je bijvoorbeeld een kinderjas zoekt, kun je je zoektocht verder verfijnen door voor een soort jas te kiezen, bijvoorbeeld een spijkerjas, en dan krijg je rechts in beeld het zoekresultaat te zien op volgorde van ‘Best Beoordeeld’. Ben je op zoek naar de voordeligste jas, dan kun je er ‘Op prijs oplopend’ van maken. Daarnaast specificeer je nog op de maat die je zoekt, en de eventuele kleur, en je ziet het resultaat van het aanbod van vele verschillende winkels in beeld verschijnen. Vervolgens kun je de jas van jouw keuze via ShopAlike.nl direct bestellen, door op de knop onder het artikel te klikken ‘Naar shop’. Daarnaast kun je de informatie over de betreffende jas vinden door op ‘i ‘ te klikken. Je ziet dan naast de informatie over het artikel, ook informatie over de betreffende shop die hem verkoopt, zoals de wijze van betalen, de levertijd en de verzendkosten. Ook bestaat er de mogelijkheid om een jas als favoriet aan te duiden, zodat je hem later gemakkelijk terug kunt vinden. Verder kun je nog lid van de ‘Nieuwsbrief’ worden om op de hoogte gehouden te worden van speciale aanbiedingen en acties en voor de laatste modetrends en advies over outfits.


Klachten

Wanneer je iets besteld, ontstaat er geen koopovereenkomst met ShopAlike.nl, maar met de online shop in kwestie. Dit is dus je aanspreekpunt wanneer je een klacht hebt, een vraag over je bestelling of iets wilt retourneren. ShopAlike kiest zijn partners zorgvuldig op basis van hun waarde en kwaliteit. Wanneer je problemen hebt met een partnershop, ook nadat je contact met hen hebt gezocht, dan kun je daarna eventueel contact opnemen met feedback@shopalike.nl. 


Vind je op ShopAlike.nl echt alle winkels? Hoe werkt het? Bieden ze wel garantie en retourvoorwaarden? Lees ervaringen van klanten die hier shopten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

really unhappy

overall really unhappy

P

Peter

28-11-2017

0

Verschillende kleding van bekende merken

Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende kledingwebshops, maar ik koop mijn kleding eigenlijk vrijwel altijd bij ShopAlike.nl. Reden hiervoor is dat je alle grote merken eigenlijk onder één dak hebt. Dit geldt niet alleen voor de kleding, maar ook voor schoenen en accessoires. Ik vind dit een stuk handiger dan allerlei verschillende webshops afstruinen in de zoektocht naar leuke kleren. Ik ben ook zeer tevreden over de prijs en de levering. Voor bekende merken betaal je een 'normale' prijs, net zoals in de winkel. Je bestelling wordt vervolgens meestal binnen één à twee dagen geleverd, met uitzondering van wanneer er een product niet op voorraad is.

R

Ralph Horstelo

26-04-2017

0