NederlandReview

  Ervaringen Otto

  Lees dit! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Otto is een bedrijf welke van vroeger vooral bekend is om haar dikke gidsen. Het was een postorderbedrijf. Tegenwoordig verkopen ze alles online. Het wordt daarom ook wel een online shop genoemd, een alles in 1 webshop, een online kleding kopen winkel, woonwinkels en tal van andere namen krijgt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Er zijn tal van verschillende producten te verkrijgen in verschillende productgroepen. Denk hierbij aan de persoonlijke verzorging, het huishouden, kinderen & baby, elektronica en ook multimedia. Wanneer je Otto nog niet kent dan is het goed om de reviews en beoordelingen op onze site te leen. Als je ze al wel kent dan mag je natuurlijk juist jouw review en beoordeling op onze website achterlaten. Wel zo fijn!

  Over Otto

  In 1949 was het Werner Otto welke in Hamburg begon met het versturen van schoenen via een postorder bedrijf. De eerste catalogus van hem was 14 pagina’s dik en kende 28 paar schoenen. Met een oplage van 300 stuks was het een schot in de roos. Vooral net na de oorlog was er volop interesse om op die manier zaken te bestellen. Het assortiment groeide langzaamaan uit. In de jaren zeventig werd het allemaal nog beter en mooier. Ook kwamen er internationale groei naar Nederland (in 1979) en later ook naar Amerika en Japan, India, China, Zuid-Korea en Taiwan. Het is een wereldwijde homeshopping organisatie geworden. Het was ook een van de eerste bedrijven welke van postorderbedrijf zich veranderde naar een online bedrijf. In 2010 was het al een online only player in de markt. Het is een bedrijf wat een ruim assortiment heeft en graag investeert in een lange termijn relatie met haar klanten. Er werken wereldwijd 50.000 werknemers in het bedrijf waarvan twee derde een vrouw is.

  Word model voor Otto.nl!

  Diensten van Otto

  Otto heeft een ruim aanbod van zaken. Zo is het mogelijk om er dames kleren te kopen, heren kleding, is er plek voor grote maten kleding en natuurlijk ook sportkleding en kinderkleding. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de Otto. Ook is er plek voor sportartikelen, woon artikelen, woning artikelen en ook huishoudelijke artikelen. Daarnaast kun je ook terecht voor multimedia producten bij hun.

  Klachten, tips en complimenten over Otto

  De artikelen welke je gekocht hebt bij Otto kun je 14 dagen op zicht houden en daarna kun je beslissen of je het wel of niet wilt houden. Je hebt recht om zonder enige opgave van reden de artikelen te retourneren. Het is goed om het artikel binnen 14 dagen terug te sturen.

  Voor spellen, dvd, cd en cd-rom geldt, dat ze alleen teruggestuurd kunnen worden wanneer de verzegeling niet is verbroken. Voor pre-paid toestellen is het zo, dat ze getest mogen worden. Ze mogen echter geen gebruikerssporen laten zien.

  Heb jij ervaring met Otto?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Otto. Hebben ze goede aanbiedingen of sale? Hoe zijn de prijzen, de leveringsvoorwaarden? Hebben ze gratis verzending? Kun je makkelijke retourneren?

  Otto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  8
  88% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  8.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Otto

  Uw beoordeling

  Al heel lang hier kleding kopen

  Al vanaf heel heel vroeger bestel ik bij de Otto. Vroeger waren ze volgens mij zo ongeveer de enige, maar tegenwoordig kun je natuurlijk echt overal met de post bestellen.
  Toch ben ik blij dat de Otto nog bestaat, want ik vind het nog steeds een leuke winkel, ook na al die jaren.

  Vroeger kocht mijn moeder hier altijd voor mij, tegenwoordig koop ik hier kleren voor mijn eigen kleintje. Best bijzonder!

  Door: H. Jans28-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tuinmeubels bij Otto

  Zojuist tuinmeubels gekocht bij Otto. Een tuintafel met bijpassende stoelen met maar liefst dertig procent korting! Dit scheelt nogal. Hoop dat het wel snel geleverd wordt want nu is het nog mooi weer. De verzendkosten zijn trouwens gratis.

  Door: Rolf van Dam23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  - Goede kwaliteit - Snel geleverd -

  - Goede kwaliteit - Snel geleverd -

  ik koop hier best vaak - dat scheelt gewoon tijd ook. wij wonen niet in het centrum en de winkels in de buurt hebben niet zo veel leuks. -

  Door: Samira27-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  zomerjurkjes in de aanbieding

  De kwaliteit van de kleding is goed en ze leveren best snel!

  Mooie zomerjurkjes gekocht vorige week en daar ben ik heel blij mee nu!

  In de aanbieding ook nog

  Door: Burcu14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lang wachten

  We hadden 2 maanden geleden twee kasten besteld. De ene kast kwam pas na een maand terwijl er 5 werkdagen voor stond, op de andere wachten we nog steeds. We bellen ze elke week en telkens komen ze met hetzelfde verhaal dat de kast in productie staat en het nog twee weken kan duren. We hebben inmiddels de tweede kast maar geannuleerd en hopen ons geld nu terug te krijgen.

  Door: Arielle Kluitenberg23-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Goede voorwaarden om te bestellen bij Otto

  Gratis verzenden
  Gratis ruilen
  Achteraf betalen

  Dat zijn nog eens nette voorwaarden. Voor mij essentieel, anders ga ik wel naar een andere webshop!

  Door: H. Koster27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Korte broeken bestellen

  Met dat mooie weer van vandaag merkte ik ineens dat ik helemaal geen goede korte broeken meer heb. Otto wel! Meteen maar een aantal besteld. Even afwachten hoe snel ze deze gaan leveren.

  Door: Andries van Vliet28-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Nog steeds verzendkosten

  Dat is toch inmiddels verleden tijd, verzendkosten doorbereken? Otto vraagt nog veel ook, echt 6 euro gewoon!

  Baal er van, want ik had al een winkelwagentje vol gemaat in de webshop met allemaal leuke dingetjes en toen zag ik dat dus.

  Je kunt wel gratis retourneren maar ja

  Door: Leoniek14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Otto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Otto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Otto actief?

  Otto is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Otto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.