Internet-Sport&Casuals

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Internet-Sport&Casuals

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in het assortiment alles vinden om te sporten. Ze hebben sportkleding en sportaccessoires, zodat je alles op één plek kunt vinden. Maar wat vinden hun klanten van de artikelen? Krijg je bij Internet-Sport&Casuals altijd de beste kwaliteit? In Nederland werkt het weer namelijk niet mee. Je hebt dus kleding en accessoires nodig die tegen ieder weer bestemd is. Lees de onafhankelijke reviews van echte klanten en je weet precies wat je van de kleding en accessoires kunt verwachten. 


Over Internet-Sport&Casuals

De webshop is onderdeel van Tom Omnichannel Management, dit innoverende bedrijf is in 2005 begonnen en heeft meerdere webshops in hun beheer, zoals internet-bikes. Ze focussen zich op zowel de particuliere klanten en zakelijke klanten. Ze willen altijd op het koopgedrag van hun klanten inspelen en hopen zo altijd een positieve winkelervaring voor hun klanten te creëren. Internet-Sport&Casuals is gespecialiseerd op het gebied van sportkleding, sportaccessoires en casualwear. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat aangeboden wordt voor scherpe aanbiedingen. Je leest in de reviews wat de klanten zelf vinden van deze aanbiedingen. 
Diensten Internet-Sport&Casuals

Om het zoeken in de webshop nog makkelijker te maken voor klanten, heeft de website alle artikelen ingedeeld in verschillende categorieën. Je kunt alle kleding en accessoires vinden voor een specifieke sport of zoeken voor artikelen van een bepaald merk. Ook iedereen die op zoek is naar een specifiek artikel, kan eenvoudig zijn weg vinden in de webshop. Ze hebben bijvoorbeeld sweaters, joggingspakken, zwembroeken en zelf teenslippers. Maar je kunt ook alles vinden voor onder andere voetbal, darts, wintersport of fitness. Aangezien Internet-Sport&Casuals alle artikelen in de webshop altijd op voorraad heeft, kunnen alle bestellingen snel geleverd worden en je krijgt ook na bestellen altijd 14 dagen bedenktijd. Je betaalt in de webshop ook altijd veilig met iDeal, Visa, MasterCard, Klarna, PayPal en Bancontact. 


Klachten Internet-Sport&Casuals

Natuurlijk hoopt Internet-Sport&Casuals dat er geen problemen zijn tijdens het bestellen en de levering. Toch kan er altijd iets misgaan. Internet-Sport&Casuals hoopt dat klanten dan altijd eerst contact opnemen met de klantenservice, zodat ze een oplossing kunnen vinden voor de klacht. Je kunt op de website meteen gebruikmaken van de chat om met een medewerker te spreken. Op de website vind je echter ook een contactformulier dat je in kunt vullen. Bij het formulier staat echter ook het e-mailadres en postadres vermeld. Meld je klacht dus altijd bij de webshop en schrijf daarna een review over de klantenservice.


Jouw ervaringen met Internet-Sport&Casuals

Heb jij al je sportkleding gekocht in de webshop? Of ben jij helemaal klaar voor de wintersport door de artikelen van Internet-Sport&Casuals? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de webshop en de artikelen. Wat vind je van de kwaliteit? Is de levering altijd op tijd? Kun je veilig in de webshop bestellen? Geef in jouw beoordeling antwoord op deze vragen. Raad jij andere klanten aan om te bestellen bij Internet-Sport&Casuals? 


Wat vinden klanten van de kwaliteit van de sportaccessoires van Internet-Sport&Casuals? Lees hier reviews en beoordelingen over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Niet klantvriendelijk zelfs hufterig

Rode handschoenen besteld. Vel roze gekregen. Ze blijven volhouden de juiste gestuurd te hebben terwijl. Alles er op duid dat het een andere handschoen is. Chat sluiten ze keer op keer af als ik het heb over retourneren. Erg onbeschoft ook via de chat.

M

Mariska Bloem

20-11-2021

0

command 3331498

Hello, it is impossible to send a product as defective as the one received without noticing it at some point in its design. They play with the cost of returning the customer, which makes them dishonest people. Run away from this company !!

B

BACARAT Thierry

24-09-2020

0