NederlandReview

    Ervaringen Internet-Bikes

    Ongekend! Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Begin echter met het lezen van de informatie over dit bedrijf.

    Over Internet-Bikes

    Omnichannel Management bv is een innoverend multichannel bussiness 2 business en retail bedrijf welke sinds 2005 actief is in de retail en ook business 2 business met een eigen retail inkooporganisatie en ook fysieke winkels plus meerdere internet bedrijven. Het bedrijf richt zich op inkoop- en aankoopgedrag van hun klanten. Zakelijke klanten en ook particulieren oriënteren zich niet meer alleen op de lokale leveranciers en winkels, maar richten zich op de digitale wereld en kijken verder.

    Bij het bedrijf gaat het om de totaalervaring en moet er een drempelloze benadering van de klant zijn. De kanalen moeten elkaar versterken en combineren tot een optimale prijs, een sterk assortiment en een snelle levertijd.


    Het bedrijf heeft een eigen logistiek centrum van 19.000 kubieke meters waar alle producten op voorraad liggen. Hierdoor kunnen de producten binnen 24 uur geleverd worden.

    Queen - Bicycle Race

    Diensten van Internet-Bikes

    Het bedrijf levert natuurlijk fietsen. Het maakt niet uit of je een e-bike moet hebben, een transportfiets of kinderfiets. Het is allemaal aanwezig bij deze site. Er is een zeer ruim aanbod van populaire modellen met een scherpe prijs. Je kunt ze allemaal snel en gemakkelijk via het internet bestellen. Het is goed om het hele assortiment op hun site te bekijken.

    Er zijn ook volop fietsonderdelen en accessoires. Bagagedragers, zadels, fietskleding en fietsbanden zijn allemaal te koop bij het bedrijf. Er zijn ruim 400.000 artikelen op voorraad. Voor 16:00 besteld is dan ook de volgende dag in huis.

    Klachten, tips en complimenten over Internet-Bikes

    Ben je ergens ontevreden over? Is er iets misgegaan met een bestelling? Het kan natuurlijk voorkomen. De klantenservice van het bedrijf gaat graag op zoek naar een goede oplossing.

    Heb jij ervaring met Internet-Bikes?

    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Wat vinden de klanten van Internet-Bikes van deze online fietsenwinkel? Hoe is de service, is er gratis verzending, zijn er aanbiedingen? Lees de reviews hier!

    Internet-Bikes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    6.4
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Internet-Bikes

    Uw beoordeling

    Voor het eerst online fiets besteld

    Eerder ging ik altijd naar de plaatselijke fietsenmaker voor het kopen van een fiets, maar dat heb ik laatst niet gedaan. Ik heb namelijk een fiets op het internet gekocht. Geen tweedehandse, maar een compleet nieuwe. Ik heb ervoor gekozen om mijn aankoop bij Internet-Bikes te doen. Ze hebben hier een groot assortiment fietsen en de prijs is ook aantrekkelijk. De fietsen zijn hier in ieder geval een stuk goedkoper dan bij de fietsenmaker bij ons in het dorp. Het bestellen van de fiets ging redelijk eenvoudig. Ook de levering was goed. De fiets werd keurig netjes thuis afgeleverd en was volledig ingepakt zodat hij niet kon beschadigen.

    Door: Joris Lutterink06-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fietsen voor onze jongens besteld in felle kleuren

    Deze winkel is niet extreem goedkoop maar ook zeker niet duur.

    Op aanraden van een vriend hebben wij voor onze jongens hier nieuwe fietsen besteld.

    Het gaat om onze kinderen, dan ga je natuurlijk niet inleveren op kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen de nieuwe fietsen te bestellen bij een veilige website, en dat is internetbikes.

    Het zijn kwalitatief sterke bikes en de jongens vinden ze natuurlijk prachtig, want ze hebben felle kleuren en stoere plaatjes erop. Voor ons telt vooral de veiligheid.

    Levering ging sneller dan gedacht met zo'n groot pakket!

    Door: Anko09-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Onderdelen

    Heb al diverse keren onderdelen gekocht bij Internetbikes.
    Klopt er eens niet met het geleverde artikel dan mail of chat ik met hun.
    Er wordt direct gereageerd op mijn mails en of chat.
    Een ontbrekend artikel wordt binnen 24 uur (gratis) nageleverd.
    Ik heb allen maar complimenten voor de goed bereikbaarheid van de klantenservice en de daarop volgende actie die zij ondernemen
    Dit maak je vaak met andere webshops niet mee.
    Anton

    Door: Anton 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vogue Legend 28 inch herenfiets

    Nadat mijn fiets weer eens stuk was gegaan, heb ik maar eens een echt goede nieuwe fiets aangeschaft.
    Die zijn wel wat duurder dan wat ik gewend was, dus ik ben flink gaan googlen naar fietswinkels met goedkope fietsen. En zo vond ik internetbikes. In de aanbiedingen bak / outlet een mooie nieuwe luxe herenfiets gevonden voor minder dan 300 euro. Elders vond ik die alleen maar voor duurder.

    Door: Eelco02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Popal E-folt 1.0

    Voor de ‘after sales’ of ‘customer service’ is dit bedrijf een blamage. Fietsen besteld met montage/afstel service. Fietsen zijn inderdaad ‘in elkaar gezet’. Daarna naar een plaatselijke fietsenmaker geweest om het èchte afstelwerk te laten doen. Op de beschadiging bij aflevering is niet gereageerd, terwijl bij de verkoop men een stuk proactiever kon reageren. Geen aanbeveling om fietsen bij internet bikes van TOM te bestellen.

    Binnen de garantie is de batterij stuk gegaan. Of we de hele fiets konden terugsturen?!?!?! 2x de batterij op eigen kosten teruggestuurd en twee keer de batterij weer kapot teruggeleverd gekregen. Bij het mailen met de klantenservice krijg je te maken met ene ‘Wessel’, met beperkte en repeterende emphatische uitspraken dat hij het ‘begrijpt’. Blijkbaar is dit een robot. Deze leverancier is echt een no-go.

    Door: D. Bros16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Amigo e Pulse

    Defect bij
    direct bij 1e ritje nabaankomstt...storing in electrischeondersteuning

    Moeilijk doen met terugnemen en of terugbetaling bij koop ontbinden...

    Vragen om foto's...en of bewijsmateriaal.. omgekeerde bewijslast

    Heel slecht te spreken over het niet te bereiken zijn bij dit bedrijf..alles ontwijkende via mail

    Door: A Nijman09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    fiets

    goede problemen

    Door: daan24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    elektrische fiets

    Erg jammer, de fiets in mijn winkelmand gedaan klein uurtje later de fiets willen kopen en is de fiets ineens duurder geworden....? contact gezocht en na een dag wachten kwam het bericht dat de duurdere prijs ook een mooie aanbieding is... ?

    Geeft geen goed gevoel.

    Door: Johan Wolters13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Fiets

    Wees gewaarschuwd, koop geen fiets bij deze winkel! Waarschijnlijk prima winkel als alles goed gaat, maar zodra er iets verkeerd gaat ben je aan de goden overgeleverd.

    Ik had een fiets besteld, die tijdens het vervoer beschadigd was geraakt: een enorme slag in het achterwiel. De slag was zo groot, dat ik de winkel direct heb verzocht om de fiets terug te nemen.

    Wees je ervan bewust dat je deze winkel niet kunt bellen. Er is een chat, waar snel op gereageerd wordt, maar die kunnen vervolgens niks doen. Dus de enige mogelijkheid van communicatie is e-mail. Ik heb hen dus een e-mail gestuurd met meerdere video’s die de slag in het achterwiel lieten zien.

    Mijn verzoek om de fiets direct terug te nemen werd genegeerd en in plaats daarvan werd mij verzocht om de fiets naar de fietsenmaker te brengen en te laten repareren. De kosten zouden worden vergoed.

    Ik was niet gelukkig met deze oplossing, aangezien in mijn ervaring een slag in het achterwiel eindeloos problemen blijft geven. Zeker als je net een gloednieuwe fiets hebt gekocht, die niet goedkoop was, wil je niet gelijk naar een fietsenmaker moeten gaan.

    Om toch samen tot een oplossing te komen, en omdat de winkel de fiets duidelijk niet bereid was om terug te nemen, heb ik aangegeven dat ik hun oplossing alleen zou kunnen accepteren in combinatie met een serieuze korting.

    In reactie hierop boden zij het volgende aan: “Wij kunnen u een korting van €75,- aanbieden bovenop de kosten van de fietsenmaker.“

    Ik heb dit aanbod uiteindelijk geaccepteerd en ben na veel e-mails heen en weer met de fiets naar de fietsenmaker gegaan.

    De fietsenmaker gaf vrijwel gelijk, bij het zien van het achterwiel, aan dat het achterwiel vervangen zou moeten worden en dat de fiets dan weer goed zou moeten functioneren. Ik heb de fiets daar toen achtergelaten en de winkel hierover geïnformeerd.

    Vervolgens veranderd de winkel plotseling van gedachte en schrijft ineens dat ze maximaal 75 euro vergoeden. Dus niet meer de korting zoals eerder afgesproken, en geen vergoeding van de kosten door de fietsenmaker. Als ik dit niet nog even had gechecked met de aftersales afdeling, had ik vervolgens met een enorme rekening gezeten van de fietsenmaker.

    Gelukkig had de fietsenmaker nog niks gedaan en na nog meer mails, zag de winkel eindelijk in dat het beter was om de fiets gewoon terug te nemen.

    De fiets is uiteindelijk weer teruggenomen door DHL, en het geld is teruggestort. Echter, ze waren wel zo vriendelijk, om de 42 euro voor afmontage te minderen van het totaal bedrag.

    Dus leuke fiets gekocht. Veel ellende en gedoe, en hier uiteindelijk ook nog voor hebben moeten betalen. Het is het niet waard. Je kunt je fiets beter bij een andere winkel kopen, hoe goed de deal ook is.

    Wees gewaarschuwd!

    Door: Reinoud24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    banden

    Banden gekocht bij internet-bikes Helaas niet eerst de reviews van de winkel bekeken. "Waren op voorraad" zou dezelfde dag worden verzonden. Niet dus. Contact met internet-bikes gehad, krijg je een niet werkende track and trace link ( niet bestaand ? ). Ja ja.
    Ik denk dat ze voor de titel van slechtste web-winkel van Nederland gaan... ergens anders bestellen dus
    Niet op de trustedshops review letten bij andere review sites komen ze er veel slechter uit...

    Door: paul27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Internet-Bikes een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Internet-Bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Internet-Bikes actief?

    Internet-Bikes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Internet-Bikes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.