Sake Store

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sake Store

Kleding, we hebben het allemaal nodig en als we met de steeds weer veranderende modetrends mee willen gaan, dan willen we dat ook goed doen. Veel mensen gaan dan bijvoorbeeld naar een bekende fashionketen, omdat men weet dat daar een bepaalde kwaliteit aanwezig is. Dat is in heel ons land het geval, dus ook in het noorden. Daar kun je de bekende modeketen Sake Store vinden. Met wel 14 filialen over de gehele provincie Friesland verspreid komen hier dagelijks veel klanten, maar ook bij hun webshop is dit het geval. De ervaringen van deze klanten zijn hier op NederlandReview te lezen.

Over Sake Store 

Sake Store bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar. Het is dan ook een begrip in het noorden van ons land te noemen. Sake Store staat volgens eigen zeggen voor trendy in fashion- en footwear. Ze beschikken over een ruim assortiment jeans en de wat meer eigenwijze mode die door de bekende merken wordt uitgebracht. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Sake Store terecht. Sinds september 2011 is het ook mogelijk om je kleding en schoenen in de online webshop te kopen. Nu kan dus heel Nederland kennismaken met Sake Store.


Diensten 

Sake Store biedt een ruim assortiment merken waardoor er dus een groot aanbod is om tussen te kunnen kiezen. Het zijn er teveel om op te noemen, maar een aantal van deze bekende kledingmerken zijn:

Je kunt er terecht voor mode voor vrouwen, mannen en kinderen. Op de website hebben ze ook een ‘Inspiratie’ pagina, waar je onder andere de mooiste sets en combinaties kunt vinden om jezelf te laten inspireren. Tevens is er een modetrends blog terug te vinden waar je alles over de huidige of aankomende trends kunt lezen. Daarnaast heeft Sake Store ook een outlet pagina waar je goede kleding voor lagere prijzen en met kortingen kunt vinden. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden en je hebt de door jou gekochte producten binnen 48 uur in huis. Bevallen de schoenen of andere kleding je niet, dan kun je deze gewoon gratis retourneren.

Klachten 

Voor klachten of andere opmerkingen en vragen kun je bij de klantenservice van Sake Store terecht. Als je klachten hebt, dan verzoekt Sake Store je deze zo snel mogelijk te melden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld hun online contactformulier in te vullen. Als de klacht over een product is, zorg dan dat je het ordernummer van de bestelling bij de hand hebt. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar via (0511) 444873. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Laat je ervaringen met Sake Store hier achter 

Als je ervaringen met Sake Store hebt, dan willen wij je vragen deze hier achter te laten. Op die manier kun je andere mensen laten zien waar de positieve punten, maar ook de minder sterke kwaliteiten van de webshop liggen.

Wat zijn de ervaringen van klanten met Sake Store? Is de klantenservice goed en beviel de kleding die ze bij hen kochten of helemaal niet en waarom?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook