NederlandReview

  Ervaringen Björn Borg

  Wat vinden anderen van dit bedrijf? Ontdek het allemaal op onze site! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst meer op onze site wat anderen van dit bedrijf vinden.

  Over Björn Borg

  Het bedrijf is natuurlijk bekend geworden met het mannen ondergoed. Tegenwoordig is er echter veel meer. Er is ondergoed voor kinderen en ook voor vrouwen. Daarnaast is er nachtkleding, sokken en ook zwemkleding. Er is een uitgebreid aanbod van kleren en zaken waar je van kunt genieten. Het is natuurlijk geweldig om hier volop van te genieten. Nog steeds is het mannen ondergoed trouwens goed voor 80 procent van de omzet en de rest voor de overige 20 procent.

  De kleren worden verkocht in onafhankelijke kledingzaken en winkels. Ook online worden ze volop verkocht. Het bedrijf is in handen van de Björn Borg Group. Het bedrijf is actief in vele landen, waaronder Nederland, Zweden, België, Noorwegen en ook Engeland.

  Het bedrijf heet natuurlijk een sterke binding met de sport en ook zeer kleurrijke designs. Het is mooi om ze te zien. In 2014 is het bedrijf met haar hoofdkantoor naar Stockholm gegaan.

  Sinds kort maken ze ook schoenen bij het bedrijf. Ze worden in meer dan 20 landen aangeboden in Europa. Engeland en Duitsland zijn hiervoor de belangrijkste markten. Daarnaast zijn er ook tassen. Ze maken mooie handtassen en ook gym tassen, portemonnees en riemen. Tevens is er nu ook een brillen sectie. Het is mooi om te zien allemaal.

  De geuren van Björn Borg zijn trouwens ook uitmuntend. Ze zijn er voor de mannen en de vrouwen en ze bieden volop mogelijkheden om volop van te genieten.

  Diensten van Björn Borg

  De winkels en online shop bieden uitstekende producten aan in de volgende segmenten:
  • Heren
  • Dames
  • Kinderen

  Klachten, tips en complimenten over Björn Borg

  Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je gerust contact opnemen met Björn Borg. Het is mooi en heerlijk om te zien welke verschillende manieren er zijn om contact met ze op te nemen. Een klacht oplossen gebeurt snel en vakkundig. Natuurlijk allemaal binnen alle redelijkheid en billijkheid.

  Heb jij ervaring met Björn Borg?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op Nederlandreview.nl. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Björn Borg; een bekend merk. Maar zijn ze ook zo goed als ze beweren? Wat vinden anderen van Bjorn? Lees ervaringen en kom daar achter. Lees reviews en beoordelingen bij NederlandReview.nl!

  Björn Borg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8,2
  89% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,2

  Service

  7,6

  Prijs

  6,8

  Leveren

  9,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boxers in de aanbieiding

  Jammer dat ze niet goedkoop zijn maar ik draag het liefst boxers van Bjorn Borg. Ze waren van de week in de aanbieding, toen heb ik er meteen een heleboel ingeslagen. Ze zijn mooi en zitten erg goed. Beter dan andere (dure) merken!

  Door: Peter10-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Slechte kwaliteit

  Mijn mannen dragen al jaren Bjorn borg boxers maar de laatste tijd valt het op dat de kwaliteit achteruit holt was ze altijd op 30 graden binnen 3 mnd kats versleten de naden laten los en de gaten zitten erin weet niet wat er gebeurt maar eerder was de kwaliteit top

  Door: Paula bloemers07-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  ondergoed van Bjorn Borg

  Heb een hele set ondergoed van Bjorn Borg. Gewoon het beste merk toch voor Heren ondergoed?

  kleuren zijn mooi en steeds weer anders. Ze gaan lang mee, ook bij vaak wassen op 60 graden.

  Door: Elias K06-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Broek van Bjorn Borg

  Meer dan tien jaar heb ik mijn Bjorn Borg broek alweer. Heb hem niet heel vaak aan, want het is een witte zomerbroek, maar het feit dat ik hem na al die jaren nog steeds heb, zegt denk ik wel wat over de kwaliteit. Had hem destijds nog in de aanbieding gekocht ook! En sindsdien is het een van mijn favoriete merken toch wel. Ik vind de kleuren mooi en ik hou van de stoere stijl. Soms wel duur, maar je kunt ook aanbiedingen afwachten.

  Door: Anneke Gravesande17-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Kleuren boxers

  Kwaliteit is sterk en ik vind de kleuren altijd mooi. Ik droeg vroeger andere merken, maar nu eigenlijk alleen nog boxers van Bjorn

  Door: Jonathan Evers14-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  10% korting door nieuwsbrief

  Toen ik voor het eerste bestelde bij Björn had ik me voor de gelegenheid ingeschreven bij de Nieuwsbrief en daardoor kreeg ik direct 10% korting, heel relax!

  Dacht dat ik me meteen weer zou afmelden, maar nog niet gedaan, want het is nog leuk ook, met nieuwe producten enzo!!

  Door: Nico15-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Boxers

  Boxers van Bjorn Borg zitten goed, zijn comfortabel en staan altijd cool.
  IK heb ze in alle kleuren, bij iedere oufit eentje haha!

  Door: Wietze05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  BjornBorg schoenen

  Heb voor mijn vriend een paar gave BjornBorg schoenen gekocht. En de prijs viel hartstikke mee. Ze hebben goede aanbiedingen in de webshop met mooie spullen.

  Door: Melanie10-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  cool merk

  Cool merk
  zit lekker
  niet goedkoop
  mooie kleuren en kwaliteit stoffen

  Door: me10-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Björn Borg

  Uw beoordeling