SeekForSugar

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SeekForSugar

Ben je op zoek naar een sugar daddy of zoek je soms een sugar baby? Wellicht is SeekForSugar het datingbureau waar je naar op zoek was. Op deze pagina van NederlandReview lees je wat de klantervaringen bij SeekForSugar zijn.  


Wat is SeekForSugar?

 


SeekforSugar is een stijlvolle, 'sugar' datingwebsite. Dit Nederlandse bedrijf is opgericht in 2019. Een kijkje in de historie van dit bedrijf leert ons dat SeekforSugar haar onstaan heeft te danken aan ervaringen en onderzoek in vormen van dating die al bestaan.


Het bedrijf ontdekte dat er eigenlijk een taboe heerst op sugar dating. Dat taboe zal volgens het bedrijf in de komende jaren grotendeels zal verdwijnen. Volgens SeekForSugar wordt het mainstream dat sugar baby's en sugar daddy's in een modernere vorm zullen gaan daten. Een sugar baby zal naar mening van het bedrijf meer van de wereld zien. De sugar baby zal leren van de vaardigheden en kennis van een suikeroom. Ze kunnen sparren over projecten zoals onder andere studie. Daarnaast kunnen er andere plannen in luxe setting gemaakt worden.   


Membership

 


Mocht je een membership willen afsluiten dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een Sugarbaby membership en een Sugardaddy membership. SeekforSugar is een online platform dat volgens het bedrijf echt om jou draait. Deze datingservice stelt alles in het werk om klanten te helpen een fijne partner te vinden. Helemaal naar de wensen van de klant. Er wordt ook aangegeven dat als je date via SeekforSugar, je kunt genieten van luxe. Je kunt van elkaar leren en plezier met elkaar beleven.


Het vinden van een sugar date gaat volgens het bedrijf op een prettige, veilige en gemakkelijke manier. Mocht je je willen aanmelden dan kun je dit in enkele eenvoudige stappen doen. Klanten kunnen onmiddelijk hun profiel invullen, een foto uploaden en contact leggen met een date. Het bedrijf zorgt er voor dat je profiel binnen 12 uur gescreend zal worden. Dit doen ze zodat ze zeker weten dat je aan alle voorwaarden voldoet.  


Contactinformatie

 


Wil je een opmerking plaatsen, een vraag stellen of feedback geven? Dat is absoluut mogelijk. Je dient dan een contactformulier in te vullen. Daar vul je je bericht in en vervolgens stuur je die naar de medewerkers van de datingservice. Het is overigens ook mogelijk om een e-mail te sturen. Het e-mail adres die je dan kan gebruiken is info@seekforsugar.com.  


Sugar daddy’s

 


Sugar daddy's dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo bied je zekerheid aan je sugar baby. Je bent je er terdege van bewust dat je een positieve invloed op de toekomst van de sugar babby kan hebben. Dit kan bijvoorbeeld financieel zo zijn. Een andere manier voor zekerheid bieden is dat je goed advies over de studie of werk kan geven. Je moet ouder en wijzer zijn en een regelmatig/stabiel leven hebben. Dat vinden vinden sugarbaby's aantrekkelijk.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij SeekForSugar? Van welke datingservice heb jij gebruik gemaakt? Ben jij een sugar daddy of een sugar baby? Wat zijn jouw ervaringen bij SeekForSugar? Ga je vaker daten via SeekForSugar? Zou je dit datingservice positief aanbevelen bij andere mensen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? Heb je een sugar daddy aan de haak geslagen? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij SeekForSugar. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)