Metjou dating

7.1

Bestellen

6.2

Service

6.9

Prijs

7.6

Levering

72.7%

Zou hier weer kopen

Metjou dating

Wat? Wat anderen zeggen over Metjou. Metjou is een datingsite welke er voor singles, vrijgezellen, getrouwde mensen en overspelige mensen is. Het is een datingsite welke zich richt op de hoger opgeleiden welke daten. Ontdek deze mooie datingsite en zie hoe Metjou ook jouw leven kan veranderen. Het is goed om de verschillende te ontdekken waarop Cupido ook jouw leven kan veranderen en een nieuwe partner in je leven kan brengen. 

Wil je weten wat anderen over Metjou  zeggen? Op NederlandReview kan iedereen een beoordeling of review achterlaten voor een bedrijf of website. Het is goed om te zien hoe de vele ervaringen ervoor kunnen zorgen, dat er een goed beeld ontstaat van een bedrijf of website als Metjou. 

Over Metjou

MetJou.nlis een site van Amazing Bits B.V. welke gevestigd is in Nijmegen. Ze zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09170750. Amazing Bits B.V. heeft meerdere websites onder haar hoede. Het zijn vooral datingsites. Het is goed om te zien hoe de datingsites singles, vrijgezellen en ook getrouwde mensen helpt om een relatie te krijgen of een leuke date. De site richt zich vooral op de hoger opgeleide mensen.      Diensten van Metjou

Metjou is een datingsite waar vele mensen hun geluk zoeken en vinden. Het is een site voor singles, vrijgezellen en ook voor getrouwde mensen welke overspel willen spelen. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een leuke dat te krijgen op Metjou.

Klachten, tips en complimenten over en voor Metjou

Bent u ergens niet over tevreden? Wilt u een klacht indienen over Metjou? Dan kunt u dit doen door een email in te sturen naar de site Metjou of een brief te sturen naar Amazing Bits B.V. in Nijmegen. Het is goed om uw klacht duidelijk te omschrijven. Op die manier is het mogelijk om hier snel een goede reactie op te krijgen. 

Uw mening over Metjou  

Bent u bekend met de site Metjou? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via NederlandReview. Ontdek de verschillende ervaringen en reviews van anderen over Metjou. Plaats ook uw ervaringen over Metjou op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van een datingsite als Metjou te krijgen. 


 


Lees onafhankelijke ervaringen van klanten van Met Jou, die jou voorgingen op deze datingsite. Is het betrouwbaar en geen fake profielen? Lees er alles over bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

site is prut

Misschien dat deze datingsite in 2015 succesvol was maar nu anno 2021 heeft die zeker wel zijn werking gemist. Wat me erg opviel was dat op de dag dat ik een abonnement nam er heel veel vrouwen zich hadden aangemeld, helaas heb ik van alle verstuurde berichten 0 reacties terug gehad. zelfs geen interesse bericht. veelal van de vrouwelijke profielen bleven staan op: vertel ik later en angstvallig veel vrouwen beleven na die tijd offline. toeval of niet? of toch nep? wat me ook opviel was dat ik vrouwen tegenkwam die 10 jaar geleden ook al op diverse website stonden. hoe dan ook account en abonnement stopgezet, wel weer jammer dat ze niet aan restitutie doen dus dat geld ben je kwijt.

T

T.R

29-11-2021

0

Abonnement

Volgens mij staan er heel veel fakeprofielen op deze site. En verdienen ze zo hun geld. Geen enkele reakties gehad. Ik zou het niet aanraden.

B

Broekie

12-12-2019

0

Veilige manier om te daten

Veilige en mooie manier om mensen te leren kennen Heb het idee dat niet alle profielen voor mij ideaal zijn, maar er zitten genoeg leuke mensen tussen om contact mee te maken en ik heb al heel wat mooie gesprekken hier gehad. Nog geen date, maar ik hou van rustig aan aankijken.

H

H. Joosten

13-03-2018

0

succesvol daten

Vanaf dit jaar begonnen met daten op metjou (hiervoor in andere apps) en het bevalt mij reuzegoed. Het gaat echt om de inhoud en ik heb meerdere succesvolle dates gehad, nu al! Met sommige zelfs een paar keer. Na een relatie van 11 jaar is het goed om te weten dat het daten toch nog vrij gemakkelijk weer kan worden opgepakt. Ik ben blij met deze website

S

Suus vd Wetering

19-02-2018

0

date binnen een week

ik ken het van een vriendin, zij had het over online daten en dat ze via metjou dus allemaal dates had gehad die gewoon leuk waren en goed waren gegaan. nou ik had hele andere ervaringen op andere datingsites... rare profielen en dates die dan gewoon niet komen opdagen. dus toen heb ik me ingeschreven bij metjou en binnen een week al een leuke date weten te regelen. ik ben best wel kritisch en weet precies wat ik wil in een man dus dat maakt het daten soms nogal lastig maar tegelijk is het dan wel goed om veel te daten... ik vind metjou goed werken tot nu toe en hoop dat het hier eindelijk lukt om die leuke man aan de haak te slaan

J

jolanda van dam

30-01-2018

0

Goede voornemens een succes

Voor dit jaar waren mijn goede voornemens een nieuwe man vinden. Meteen in januari mij ingeschreven bij metjou en begonnen te daten. Veel leuke dates gehad maar het was ook wel lastig want het lukte toch maar niet om de ware tegen te komen. Maar ik gaf niet op! En na een paar maanden met heel wat dates met allerlei types, kwam ik me toch een leuke man tegen! Nu zijn we al bijna 4 maanden exclusief met elkaar aan het daten, dus het lijkt me te zijn gelukt mijn goede voornemens te laten slagen dit jaar!!

A

Anneke

10-09-2016

0

Makkelijke, fijne website

Na mij bij heel veel datingbureaus te hebben ingeschreven, kwam ik terug bij Met Jou en dacht: nou die kan er ook nog wel bij. Ging ook hier al gauw berichtjes sturen en daten, wist niet eens meer precies via welk datingsite ik per persoon bezig was haha. Maar ik moet zeggen dat ik Met Jou een fijne website vond, handig in het gebruik. Niet zo flitsend en modern als andere sites, maar dat vind ik juist wel prettig. Het hoeft allemaal niet zo stylish voor mij, ik ben gewoon op zoek naar een nieuwe vaste partner. Ik moet hem nog vinden, en ik weet niet waar, maar ik vind het wel fijn om dat oa met Met Jou te doen, want dat is voor mij een makkelijke en duidelijke website en er staan leuke mensen op en ik durf er veel contact te leggen. Dus dat is goed.

R

Rita van Leur

26-10-2015

0

Niet alleen met Kerst

Omdat ik niet weer alleen wilde zijn met Kerst, schreef ik mij in voor dit online datebureau. Dat ging gemakkelijk en ik kwam gelijk al wel leuke mensen tegen. Nou hopen dat er eentje (of meer...) blijft tot en met Kerst!

J

Josephine de Bleij

24-10-2015

0

Toch meer dates

Ik was eigenlijk op zoek naar gewoon voor een avondje of nacht, maar toen ik Karin tegenkwam via metjou dating, toen wilde ik veel meer dan die ene avond en ik stelde zelfs die nacht uit. Wat een vrouw! Was bang dat het niet wederzijds zou zijn, want ze zei ook eigenlijk uit te zijn op een kort contact als je begrijpt wat ik bedoel, maar gelukkig bleek het toch wel wederzijds. in ieder geval genoeg dat we elkaar nu al een paar keer hebben ontmoet!! Blijvertje hopelijk!

B

Bart

18-10-2015

0

Geen overspel!

Waarom de optie voor overspelige mensen ook hier weer? Het leek zo'n gezellige datingwebsite verder.. Zonde!!!

J

Jet Geerts

18-10-2015

0

Dertien in een dozijn

Tja, als je echt heel erg op zoek bent naar een nieuwe relatie, dan ga je je op meerdere sites aanmelden. En zo kwam ik bij MetJou terecht. Wat mij vooral opviel, is hoe lelijk deze website is en dat werkt toch een stuk minder prettig. Niet erg romantisch (dat logo vind ik wel mooi). En lastig dat je je meteen moet registreren voordat je een beetje kunt rondkijken. Dus deze sla ik even over.

A

anoniem graag

02-10-2015

0