Metjou dating

7
7.1

Bestellen

6.2

Service

6.9

Prijs

7.6

Levering

72.7%

Zou hier weer kopen

Metjou dating

Wat? Wat anderen zeggen over Metjou. Metjou is een datingsite welke er voor singles, vrijgezellen, getrouwde mensen en overspelige mensen is. Het is een datingsite welke zich richt op de hoger opgeleiden welke daten. Ontdek deze mooie datingsite en zie hoe Metjou ook jouw leven kan veranderen. Het is goed om de verschillende te ontdekken waarop Cupido ook jouw leven kan veranderen en een nieuwe partner in je leven kan brengen. 

Wil je weten wat anderen over Metjou  zeggen? Op NederlandReview kan iedereen een beoordeling of review achterlaten voor een bedrijf of website. Het is goed om te zien hoe de vele ervaringen ervoor kunnen zorgen, dat er een goed beeld ontstaat van een bedrijf of website als Metjou. 

Over Metjou

MetJou.nlis een site van Amazing Bits B.V. welke gevestigd is in Nijmegen. Ze zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09170750. Amazing Bits B.V. heeft meerdere websites onder haar hoede. Het zijn vooral datingsites. Het is goed om te zien hoe de datingsites singles, vrijgezellen en ook getrouwde mensen helpt om een relatie te krijgen of een leuke date. De site richt zich vooral op de hoger opgeleide mensen.      Diensten van Metjou

Metjou is een datingsite waar vele mensen hun geluk zoeken en vinden. Het is een site voor singles, vrijgezellen en ook voor getrouwde mensen welke overspel willen spelen. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een leuke dat te krijgen op Metjou.

Klachten, tips en complimenten over en voor Metjou

Bent u ergens niet over tevreden? Wilt u een klacht indienen over Metjou? Dan kunt u dit doen door een email in te sturen naar de site Metjou of een brief te sturen naar Amazing Bits B.V. in Nijmegen. Het is goed om uw klacht duidelijk te omschrijven. Op die manier is het mogelijk om hier snel een goede reactie op te krijgen. 

Uw mening over Metjou  

Bent u bekend met de site Metjou? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via NederlandReview. Ontdek de verschillende ervaringen en reviews van anderen over Metjou. Plaats ook uw ervaringen over Metjou op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van een datingsite als Metjou te krijgen. 


 


Lees onafhankelijke ervaringen van klanten van Met Jou, die jou voorgingen op deze datingsite. Is het betrouwbaar en geen fake profielen? Lees er alles over bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook