Match4me

7
7.7

Bestellen

7.1

Service

6.9

Prijs

6.3

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Match4me

Match4me? Ontdek wat anderen erover zeggen! Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is mooi om te zien hoe een single persoon met een date via Match4me de partner van zijn of haar leven kan vinden. Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar het is natuurlijk wel mogelijk. Ontdek de opties en zie hoe je een geweldige tijd kunt krijgen met andere singles. Het is mogelijk om gebruik te maken van de website en van de Match4me app. Ontdek alle mogelijkheden en laat binnenkort ook een beoordeling over hun achter op NederlandReview. NederlandReview is een website welke beoordelingen verzamelt van verschillende bedrijven en websites  om anderen te helpen een goed beeld van een bedrijf of site te krijgen. In dit geval zelfs van een dating app.

Over Match4me

Wil je met hoger opgeleide singles daten? Dat kan op Match4me! Sinds 2002 bieden ze de mogelijkheid om te daten met hoger opgeleide mensen. Er zijn volop kandidaten op de site en daarnaast weet je ook dat ze allemaal een goed opleidingsniveau hebben. 

Naast een datingsite in Nederland zijn er ook websites in Denemarken, Zweden, Noorwegen en België. Match4me is dus een internationale organisatie. Belgen daten weer anders dan Nederlanders en daar wordt allemaal rekening mee gehouden. Websites worden helemaal op het land afgestemd. 
Ook voor de toekomst zijn er nog tal van mogelijkheden om de diensten te verbeteren. Een persoonlijke blog is een mogelijkheid en ook het inzetten van Social media kan nog beter vindt Match4me. Natuurlijk moet dat ook wel. 
Naast een goede site weten ze ook dat een klantenservice van groot belang is. Je kunt op alle berichten van Match4me reageren en je krijgt snel een persoonlijk contact. Natuurlijk staat privacy hoog in het vaandel. Het is ook goed om te weten dat de website is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. 

Diensten van Match4me

Match4me is een website waar hoger opgeleiden elkaar kunnen ontmoeten. Het is ook mogelijk om van de app van Match4me gebruik te maken. Je kunt dan op je smartphone je nieuwe liefde vinden! Of in ieder geval een leuke date. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag. 
Klachten, tips en complimenten over Match4me
Het kan voorkomen, dat er iets misgaat. Match4me vindt een goede klantenservice echter essentieel. Het is dan ook niet moeilijk om contact op te nemen met Match4me. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website (opent in een pop up) waarna je jouw klacht kunt indienen. 
Als je niet tevreden bent met de oplossing dan kun je altijd nog gebruik maken van de mogelijkheid om je klacht bij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in te dienen. Hier kun je zelfs gebruik gaan maken van een geschillencommissie. 

Heb jij ervaring met Match4me

Heb jij al een keer een date gehad via Match4me? Heb jij een hoger opgeleide single getroffen via de Match4me app? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet op NederlandReview. Ook als je trouwens geen date hebt gehad, maar wel van de site of app gebruik hebt gemaakt is het goed om te reageren. Je kunt je oordeel geven om zo anderen te helpen. 

 

Makkelijk om weer uit te schrijven of juist top datingsite met leuke dates? Lees alle ervaringen van hoger opgeleiden die u voorgingen! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

Match4me

Vergelijk reviews en bekijk Match4me