Alleenstaande Vaders

7.2

Bestellen

6.8

Service

6.8

Prijs

5.6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders: Ervaringen

Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op alleenstaande mannen met kind; waarom zou je kiezen voor de services van alleenstaande-vaders.nl? Natuurlijk is het belangrijk om voor een dergelijke dienst gebruik te maken van een betrouwbaar bedrijf, niet alleen voor jou zelf, maar ook voor je kind(eren). Lees hier of Alleenstaande Vaders zo’n betrouwbaar bedrijf is, wat ze te bieden hebben of dit de plek zou kunnen zijn waar jij een nieuwe ware liefde tegen gaat komen.


Over Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders richt zich in het bijzonder op vaders die er om wat voor reden dan ook alleen voor staan. Misschien ben je wel gescheiden, of weduwnaar geworden. In de meeste gevallen is het in het bijzonder voor alleenstaanden met kinderen vaak moeilijk om aan een nieuwe partner te komen. Er kan veel verdriet zijn om het verlies van de eerdere partner, er is vaak weinig tijd omdat er kinderen bij zijn, en die kinderen kunnen bovendien potentiele nieuwe partners afschrikken. Alleenstaande Vaders wil zulke mannen veilig en gemakkelijk laten daten; de vrouwen of mannen die ze hier ontmoeten, weten in ieder geval alvast dat ze te maken hebben met vaders en dus ook met kinderen. Momenteel is van de deelnemers op de website zo’n 52 procent vrouw tegenover 48% man; in tegenstelling tot veel andere datingsites is de verhouding man-vrouw dus redelijk gelijk verdeeld. Overigens kun je als alleenstaande moeder ook terecht op de website voor AlleenstaandeVaders.nl (of op de tegenhanger AlleenstaandeMoeders.nl)
Diensten van Alleenstaande Vaders

Een membership op Alleenstaande-Vaders.nl is gratis. Leden kunnen berichten lezen en beantwoorden van members met een Exclusive Membership. Meerdere malen per dag worden alle profielen op Alleenstaande-Vaders.nl handmatig gecontroleerd. Zo wordt voorkomen dat er nepprofielen worden aangemaakt (het Catfish-fenomeen) en wordt veilig daten garandeert. Extra veiligheid krijgen leden door de beveiliging van de website; alle gegevens zijn beveiligd met een SSL-veiligheid. En dat is geen overbodige luxe, want je wil natuurlijk niet dat je gegevens voor iedereen inzichtelijk zijn; anonimiteit is belangrijk voor iedere datingsite en misschien nog wel meer voor eentje die zich op alleenstaanden met kinderen richt.


Alleenstaande Vaders is niet alleen online te vinden en te gebruiken, er is ook een aangepaste variant beschikbaar voor de smartphone, tablet of laptop. Zo hoef je nooit een berichtje van misschien wel De Ware te missen en kun je altijd en overal daten.


Klachten over Alleenstaande Vaders

Op de website van Alleenstaande-Vaders.nl zijn natuurlijk allerlei succesverhalen te vinden van nieuwe stellen die elkaar hier online vonden. Maar er zijn wellicht ook minder positieve geluiden te horen. Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, dan zijn er de helppagina’s waar je antwoorden kunt vinden. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice, via post, e-mal of een online contactformulier.


Heb jij je nieuwe partner gevonden via Alleenstaande Vaders en voeden jullie de kinderen nu samen gelukkig op? Of viel het helaas toch tegen en ben je nog altijd op zoek? Laat hier je review achter over deze originele datingdienst! 


Alleenstaande vader en op zoek naar liefde? Hoe leuk en succesvol is deze datingsite dan? Lees eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview van vaders die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Dating

De website maatjemeer.nl pretendeert geen fictieve profielen te hanteren maar de foto van mijn vriendin staat op hun website met een niet kloppende tekst / beschrijving. Ze reageren netje op vragen maar geven de bekende nietszeggende antwoorden. Jammer. Bij misbruik of mogelijk fictieve profielen zouden ze iets actiever mogen zijn in mijn ogen, de profiellhouder benaderen en om uitleg vragen bijvoorbeeld.

M

Marcel

12-03-2023

0forum

Daten als jonge man met kinderen

Meeste vrouwen verwachten niet dat je kinderen hebt als je gaat daten. Ik ben een man van 31 en door allerlei lastige omstandigheden dus weer single. Mijn kinderen betekenen alles voor me, maar ik heb ook liefde van een volwassene nodig. En volgens mij hebben mijn kinderen er ook baat bij als er weer een vrouw in ons leven is. Maar als 31-jarige man is het lastig zoeken, want de meeste vrouwen schrikken ervan als blijkt dat ik al kinderen heb. Die willen zelf een gezin stichten en niet met de kinderen van een ander opgezadeld zitten. Daarom heb ik mij ingeschreven bij Alleenstaande Vaders. Hier weten de vrouwen met wie ik kan daten, tenminste al waar ze aan toe zijn. Ik heb veel leuke reacties gehad van vrouwen die er juist naar uitkijken om een gezin in te stappen. Ik ben wel heel voorzichtig hiermee, want de volgende relatie moet een blijver zijn. Voor mijn kinderen is de afwisseling niet goed. Maar door deze website kom ik meteen heel andere groep vrouwen in contact en dat is erg prettig.

H

Han

14-02-2017

0forum

Geen geschikte partner te vinden

Het is mij niet gelukt hier een geschikte partner te vinden voor mij en mijn zoontje. Wel een leuk idee, maar voor mij werkt het dus niet. Helaas

E

Evert

16-05-2016

0forum

Leuk!

Leuk dat je ook met andere vaders in contact komt om over problemen te praten. Een beetje een soort lotgenoten gevoel. Erg prettig!

S

Sjors

02-01-2016

0forum

alleenstaandevaders.nl = alleenstaandepapas.nl?

Kan iemand mij vertellen wat het verschil is met alleenstaandepapas.nl? Het lijkt hetzelfde, of is dat ook zo? Ik snap het niet

F

Frits

06-10-2015

3forum