Dating easy

7.6

Bestellen

8

Service

7.4

Prijs

7.2

Levering

90%

Zou hier weer kopen

Dating easy

Reviews en beoordelingen van Datingeasy

Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de laatste jaren een ware vogelvlucht genomen. Het is mooi om te zien hoe het online daten steeds meer is geaccepteerd. Als jij nog vrijgezel bent dan is het goed om een keer een kijkje te nemen op Datingeasy. Voor je het weet is je vrijgezellen leven voorbij en kun je plannen maken voor huisje boompje beestje. Er is van alles mogelijk via Datingeasy. 

Als je een goede of minder goede ervaring hebt gehad met Datingeasy dan zien we graag je beoordeling op NederlanReview. Op die manier is het voor anderen mogelijk om een goed beeld te krijgen van deze datingwebsite. 

Via daten op internet wordt het voor singles reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar een leuke match! DatingEasy.nl biedt deze mogelijkheid!
oe werkt online dating?

Op DatingEasy.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via DatingEasy.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".Over Datingeasy

Datingeasy is een onderdeel van Klikmedia bv.  Ze zijn gevestigd in Nijmegen. Datingeasy maakt het mogelijk om een leuk afspraakje te krijgen of om simpelweg nieuwe contacten te maken. Eerst kun je mailen en chatten om elkaar goed te leren kennen. Vervolgens kun je ergens afspreken. Het is dan slim om op een openbare plek af te spreken waar meerdere mensen zijn. 

De diensten van Datingeasy 

Datingeasy is een website waar je andere mensen kunt ontmoeten. Het doel is om hierbij een partner te vinden voor het leven. Het is heerlijk om te zien hoe je ook zelf op zoek kunt naar die perfecte persoon en soulmate. In een paar stappen kun je een profiel aanmaken en contact zoeken met een ander. Je moet wel eerst je profiel activeren door op de bevestigingslink te klikken. Vervolgens kun je het profiel met teksten en foto’s aanvullen. Hierna kun je op zoek gaan naar een leuke single om een afspraakje mee te maken. 
Het is slim om zelf initiatief te nemen door een interessebericht te versturen of een persoonlijk bericht te versturen. 

Er zijn verschillende succesverhalen op Datingeasy.nl te vinden om je te laten zien hoe goed de website kan werken. 
   

Klachten of tips over Datingeasy

Misschien ben je ergens ontevreden over? Of misschien denk je dat er zaken zijn welke verbeterd kunnen worden? Dan is het goed om contact op te nemen met Datingeasy. Hiervoor kun je gebruik maken van het reactieformulier op de website. 

Wat vind jij van Datingeasy?

Heb je een persoonlijke ervaring met Datingeasy ? Dan zien we graag je reactie op onze website NederlandReview. Door meerdere ervaringen op de website te krijgen is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van Datingeasy  en tal van andere bedrijven. 


 


Geen fake profiels? Zijn ze betrouwbaar en heeft u succesverhalen? Lees hier reviews en ervaringen over dating easy op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

1234

213423

1

123123

03-06-2019

0

onmogelijke site

op alle mogelijke manieren geprobeerd om me aan te melden, onmogelijk. lijkt me toch stug dat zoveel profielnamen al in gebruik zijn. kortom, waardeloos.

P

paul b

20-02-2019

0

daten met mensen in de buurt

ik heb me ingeschreven voor dating easy omdat mijn laatste relatie in een andere stad woonde en in de praktijk was dat best wel lastig. uiteindelijk heeft deze relatie dan ook geen stand gehouden.... met dating easy kwam ik al meteen mensen tegen die gewoon best dicht bij wonen. nou is mijn postcodegebied best wel groot, dus het is niet dat ik iedereen ken daar (gelukkig). maar het idee dat we dan tenminste makkelijk kunnen afspreken, is alvast een groot voordeel. wel heel grappig, want ik was boodschappen aan het doen bij de Albert Heijn en toen zag ik een jongen lopen die ik volgens mij ook op datingeasy had gezien. hij keek ook naar mij dus misschien herkende hij mij ook wel haha. wel jammer want ik heb niks meer gezegd, had ik misschien wel even moeten doen, want dat is natuurlijk ook een hele leuke manier om elkaar zo tegen te komen terwijl je elkaar nog helemaal niet echt kent haha! Maar ik wist het niet honderd procent zeker en wilde ook niet voor gek staan..... volgende keer ga ik het wel doen denk ik!

T

Tatiana

27-01-2017

0

Hij woonde twee straten verder

Via datingeasy heb ik mijn nieuwe liefde gevonden! en het gekke was: we kwamen al jaren bij dezelfde albert heijn en ik kwam ook al heel vaak door zijn straat heen! Maar toch nooit elkaar ontmoet. Wel via datingeasy! Aantal dates gehad en we hebben nu zelfs oud&nieuw samen gevierd. Afspreken gaat natuurlijk heel makkelijk, want we zijn zo bij elkaar. Heel blij mee!

J

Joyce Cornelisse

03-01-2017

0

daten met mensen om de hoek

Me in oktober ingeschreven bij dating easy. ik had voor deze gekozen omdat het in de buurt daten is. Eerdere relaties zijn bij geklapt of niet eens echt van start gegaan door de afstand. Ik woon zelf in Amersfoort en had bijvoorbeeld gedate met een hele leuke man, maar die woonde in Zwolle en ook al dachten we dat dat best kon werken, uiteindelijk is het contact toch vooral daardoor verwaterd. Bij dating easy heb je dat niet. Hier kom je toch vooral mensen in de buurt tegen. Extra spannend idee, want hoe romantisch is het als de ware ineens letterlijk al die jaren dat je zocht, om de hoek heeft gewoond?? Nou, zó romantisch is het helaas niet geworden nog. Daten hier lijkt op zich op daten op andere datingsites, alleen wonen ze vaak dichterbij en dan heb je meteen ook al meer raakvlakken soms. Voor de Kerst gaat het me niet meer lukken iemand te vinden, maar ik heb goede hoop dat het wel binnenkort gebeurt. En dat het dan niet aan de afstand ligt als het uit zou gaan. dating easy werkt in ieder geval gewoon wel prima. Er zitten leuke mensen op en het werkt allemaal naar behoren.

J

Jenske

17-12-2016

0

daten in de buurt

Ik ben een echte date-koningin. Heb denk ik alle datesites al wel gehad, leuke dates ook. Maar ik merkte toch telkens dat het echt een groot voordeel is als je date niet aan de andere kant van het land woont. ook al heeft dat ook voordelen natuurlijk ;). Maar voor een relatie is het gewoon een dikke plus. Dus dat vind ik het grootste voordeel aan deze datesite!

E

Esther92

16-07-2016

0

daten met mensen in de buurt

voor mij is dit een handigere datingsite dan andere, vooral omdat het om singles gaat die in de buurt wonen, voor zover ik dat zo heb ingesteld natuurlijlk. Eerder had ik wel eens leuke chats, maar dan bleek daten echt lastig, omdat we zo ver uit elkaar woonden. Ik weet ook wel dat echte liefde niet gebonden is aan een afstand, maar het is wel echt een stuk makkelijker met daten! Vooral in het begin

H

henneke

14-06-2016

0

Aangenaam profiel maken en kijken

aangename locatie om te daten! ik heb me - in verband met goede voornemens - ingeschreven staan bij meerdere datingbureaus. Zo kom je meer potentiele partners tegen en kun je meer daten. En ook beter vergelijken. Datingeasy werkt inderdaad makkelijk, ik merk dat ik best vaak online ben om profielen te bekijken. Heb met meerdere mannen een leuk afspraakje gehad ook, ik kijk wel waar het heen gaat. Maar dit is best een aangename plek, ik raad het wel aan. Maar je moet wel tijd hebben om je erin te verdiepen en een profiel te maken en te bekijken, anders werkt het niet.

L

Larissa F.

19-01-2016

0

liefde gevonden

Het wilde niet zo lukken met mij in de liefde. Ik heb alles meegemaakt. vreemdgaan, opgeven, weglopen, felle ruzies of juist totaal geen spanning. en niet alleen door de ander hoor, ik heb mijn steentjes ook bijgedragen. Maar ja, wat moet je zoinder liefde he? ? Dus ik blijf maar proberen steeds en ook online kijken. Bij de meeste andere websites vond ik niemand leuk genoeg of de dates vielen dan toch tegen enzo. MAar toen ging ik op datingeasy en daar kwam ik ineens Sjoerd tegen! En hij woonde om de hoek. Gek dat ik hem nooit gezien had bij de albert heijn ofzo, want daar komen we allebei. Of misschien viel hij niet op, dat kan ook. Nou, en hij is het helemaal! Eerst voorzichtig gemaild zoals altijd, maar met afspreken was hij dus ook gewoon heel leuk!! En nu gaan we al 6 weken 'samen'. Voel me weer veertien jaar oud hahaa. Misschien was het gewoon toeval dat het via datingeasy wel is gelukt, maar toch ben ik ze heel erg dankbaar!! Groetjes Fanny

F

Fanny

16-10-2015

0

Beetje jammer

Ik heb bijna 2 maanden gechat met ene Elisa en toen eindelijk een afspraak gemaakt in een kroeg bij ons in Den helder. Jammergenoeg is ze toen niet gekomen, dus ik weet niet of ik deze site nog steeds ga blijven gebruiken.

P

Pieter S.

09-08-2015

0