Trilectica Internet Solutions

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trilectica Internet Solutions

Steeds meer mensen hebben een eigen website. Bijvoorbeeld voor hun eigen bedrijf, voor een webshop of gewoon omdat het leuk is.


Het is slim om zo'n website te laten bouwen door ervaren webdevelopers. Dan is immers de kans het grootst dat de website goed werkt en dat jouw bezoekers de weg weten te vinden, zowel náár jouw website als óp de website. Geen bugs, snelle laadtijd en hoge gebruiksvriendelijkheid. Maar hoe kom je aan zo'n website?


Trilectica Internet Solutions is een bedrijf dat webdevelopment verzorgt. Met andere woorden: Trilectica kan jouw website voor je bouwen, beheren en hosten. En/of optimaliseren, uitbreiden en automatiseren; net wat de klant wil.


Lees hier ervaringen van klanten: hoe zijn hun reviews en beoordelingen van Trilectica Internet Solutions?


Wat zijn de specialiteiten van Trilectica Internet Solutions? 


Trilectica Internet Solutions kan allerlei soorten websites bouwen: van snelle webshops tot ingewikkelde achtergrondsystemen. Er wordt vooral gewerkt met PHP, Symfony en Zend Framework. Daarin zijn alle medewerkers uitvoerig gecertificeerd, en die certificaten worden constant geüpdatet en nauwkeurig bijgehouden. Dat gaat bijvoorbeeld om het Zend Certified PHP engineer-certificaat en het Zend Certified Engineer: Zend Framework-certificaat.


De webdevelopers van Trilectica zijn vooral gespecialiseerd als back-end developers; het gaat dus vooral om de systemen achter de schermen die websites draaiende houden. Echter, ook van front-end zeggen ze veel verstand te hebben: HTML, CSS en JS behoren tot de talen die het bedrijf beheerst.


Los van back-end en front-end is Trilectica thuis in allerlei systemen en talen om websites goed te laten functioneren als ze eenmaal gebouwd zijn. Zij werken daarvoor bijvoorbeeld met MySQL, PhpStorm, Git, Jira en Scrum.


Daarnaast zijn ze gespecialieerd in het gebruik van campagnes met SEO en SEA. Daarmee zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw website door iedereen snel en goed gevonden wordt in zoekmachines, vooral Google.


Met wat voor projecten kun je terecht bij Trilectica Internet Solutions?


Zowel losstaande projecten, volledige websites als werkzaamheden in detacheringsverband zijn mogelijkheden die worden aangeboden. Je kunt Trilectica dus bijvoorbeeld inhuren om een volledige website te bouwen: van idee tot uiteindelijke website. Daarnaast kun je hen vragen om te helpen bij een ingewikkeld of doorlopend probleem op een al bestaande website.


Bij Trilectica Internet Solutions kunnen klanten onder andere terecht voor:


- automatiseren van bedrijfsprocessen;
- optimaliseren van bedrijfsprocessen;
- innovaties van bestaande systemen en websites;
- het bouwen van professionele webapplicaties;
- detachering;
- online bedrijfspresentaties;
- het bouwen van een webshop;
- het bouwen van een boekingswebsite;
- het beheren van de code (bijvoorbeeld PHP) van een website;
- het bouwen en beheren van CRM-pakketten.


Trilectica heeft onder andere samengewerkt met Tele2, UMC Utrecht, Raet en DTG (de Telefoongids). Daarnaast voert het bedrijf allerlei opdrachten uit voor kleinere en/of particuliere klanten, zoals La Casita en EZbook.


Hoe krijg je contact met Trilectica Internet Solutions?


Op verschillende manieren kun je in contact komen met Trilectica. Via de website kun je bijvoorbeeld een contactformulier invullen en een bericht verzenden. Hier vind je bovendien de telefonische en adresgegevens. Daarnaast zijn ze te bereiken via info@trilectica.nl.


Laat nu een review achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)