Talentz.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Talentz.nl

Ben je op zoek naar een stage of baan? Ben je een werkgever die graag een vacature in de markt wilt zetten? Dan is TalentZ wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over deze organisatie.


Wat is TalentZ?


Via TalentZ kunnen mensen de baan of stage vinden die bij hen past. Via het platform kunnen studenten, werkzoekenden en werkgevers tot elkaar komen. Op de homepage kun je via een zoekopdracht naar een functie en bedrijf zoeken in de plaats van jouw voorkeur. Zoekopdrachten kunnen verfijnd worden op sector, plaats en/of provincie. Als je goed gevonden wil worden is het raadzaam een zo goed mogelijk profiel te maken. Dit is overigens geen verplichting. Als je dit wel doet word je vaak wel sneller gevonden door bedrijven. Organisaties die mensen zoeken lezen graag zo veel mogelijk nuttige informatie. Vul bijvoorbeeld in wat jouw werkervaring is geweest en welke opleidingen je hebt gevolgd.


Maatschappelijk impact


TalentZ is opgericht door personen met passie voor het creëren van maatschappelijke impact. Ze doen dit aan de hand van de actuele arbeidsmarkt. Ze brengen graag vraag en aanbod bij elkaar. Er wordt bij werkzoekenden gekeken naar competenties en vaardigheden. De personeelsleden van TalentZ doen iedere dag hun best om de website overzichtelijk te houden, zodat het steeds makkelijker wordt om een goede match te maken. Heb je een vraag of opmerking over deze dienstverlening? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Het doel is om ondersteuning te bieden als het gaat om het ontwikkelen van de kwaliteiten van talenten. Via het gratis platform moet er op een eenvoudige wijze een fijne werkplek gevonden kunnen worden. Het vacatureplatform moet goed aansluiten bij wat er tegenwoordig gevraagd wordt. Er wordt gewerkt met een ambitieus team. Deze personeelsleden zijn naar eigen zeggen erg enthousiast.


Registeren


Volgens dit bedrijf is het makkelijk om je te registreren. Je kunt dit doen via je eigen LinkedInaccount of door een account aan te maken via TalentZ. Je moet hiervoor een aantal stappen volgen. Klik allereerst rechtsboven op de knop registreer. Vervolgens moet je selecteren of je een werkzoekende, werkgever of student bent. Dan is het tijd om je e-mailadres in te voeren. Je zal binnen luttele minuten een e-mail ontvangen. In dit schrijven ontvang je een activatiecode. Nadat je je wachtwoord hebt aangemaakt kun je van start gaan met het invullen van je persoonlijke informatie, eigenschappen en competenties. Het kan gebeuren dat je je gebruikersnaam niet meer weet. Dit is het e-mailadres waarmee je je in eerst instantie hebt geregistreerd. Ben je ingelogd via je account op LinkedIn, dan moet je de gegevens gebruiken waarmee je account is aangemaakt.
 

Wachtwoord vergeten


Het kan gebeuren dat je je wachtwoord niet meer weet. Je hoeft je dan zeker geen zorgen te maken. Op de site staat een instructie beschreven hoe je moet handelen. Ga allereerst naar het scherm om in te loggen en klik op 'wachtwoord vergeten'. Daarna is het tijd om je e-mailadres in te voeren en op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten. Daarna is het zaak om twee keer je nieuwe wachtwoord door te geven. Je wachtwoord is hersteld en je kunt weer verder gaan op de website.


Klantervaringen


Ben je al bekend met TalentZ? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je via dit platform een stage of baan gevonden? Hoe heb jij als werkgever met deze onderneming samengewerkt? We stellen het op prijs als jij je mening geeft via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)