NederlandReview

  Ervaringen The Student Hotel

  Wens je studenten te ontmoeten die met een nieuwsgierige blik de wereld aangenamer willen veranderen? Graag contacten ontmoeten over de wereld die samenkomen in dit hotel om ideeën uit te wisselen? Meer weten over deze hechte community wereldwijd verbonden door één gezamenlijk doel samen de wereld te willen veranderen? Lees dan nu de reviews over The Student Hotel op NederlandReview!

  Het ontstaan van The Student Hotel

  The Student Hotel is een wereldwijde gemeenschap verbonden door één geest (studenten) en dat is de wereld veranderen. Het hotel kent geen grenzen, heeft geen vooroordelen, en vooral met een open en nieuwsgierige blik naar de wereld gericht.

  CEO en oprichter Harlie Macgregor startte het hotel in 2006 nadat hij enkele wachtlijsten voor studentenkamers zag die wel 4 jaar duurden voor de student een plaats kreeg in de universiteit waar hij en kon studeren en verblijven.

  Doel oorspronkelijk was om deze studenten op te vangen en een leefruimte aan te bieden dicht bij de universiteit om zo de duurtijd van wachtlijsten te helpen verminderen. Eigenlijk een gezamenlijk studentenhuis waar elke student kon wonen dichtbij waar hij studeerde.

  Ook studenten te voorzien van de nodige faciliteiten en betere accommodatie in een gezamenlijke omgeving waar ook gewerkt en gestudeerd wordt maar die ook door ouders worden bezocht om hun ervaringen door te geven. Ook de reviews en beoordelingen zijn belangrijk voor ons om er een wereldwijde community zonder oordelen en diversiteit samen te brengen in één zelfde huis.

  Student Hotel Amsterdam Walk Around and Review

  De missie

  Ruimtes creëren waar studenten, reizigers, zakenmensen en creatievelingen met elkaar verbinding kunnen maken in de speciale living en werkruimtes.

  Doel om de grootste Complete Connected Community ter wereld te worden co-living en co-working.

  Ondertussen zijn er 9 hotels die al open zijn, 8 worden er nu gebouwd en in 2021 41 Hotels over gans de wereld te verspreiden.

  Reviews schrijven, ga je gang en plaats ze hier…

  Positieve ervaringen of een iets mindere ervaring met The Student Hotel vind je hieronder. Aarzel niet om je eigen mening te delen over deze unieke locatie.

  Ervaringen met The Student Hotel, plaats hier je review. Zo kunnen we een beter beeld schetsen voor de lezers en de toekomstige bezoekers van dit uniek hotel die samen met zijn gasten de wereld wil veranderen. Zij pleiten voor een open geest, unieke gedachten en een nieuwsgierige blik die men naar de wereld richt.

  Positieve beoordelingen maar ook minder aangename ervaringen behoeden onze lezers voor nare ervaringen waar ze zich eventueel tegen hadden kunnen wapenen als ze dit ook al wisten.

  Ook de oprichter wenst graag te leren uit deze reviews om zo zijn community nog verder wereldwijd verbonden te zijn en verbeterpunten aan faciliteiten aan te brengen om de student een zo goed mogelijke locatie aan te bieden waar ze enkel moeten studeren met alle mogelijkheden en middelen ter beschikking te stellen in het digitale tijdperk waar we nu in leven.

  The Student Hotel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Student Hotel

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hotel kamer

  Gezellig, levendig en kleur rijk. Aandacht voor zowel hotelgasten en studenten.

  Door: Klop22-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is The Student Hotel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over The Student Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Student Hotel actief?

  The Student Hotel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Student Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.