The Student Hotel

Alle reviews

The Student Hotel

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel kamer

  Gezellig, levendig en kleur rijk. Aandacht voor zowel hotelgasten en studenten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klantenservice telefonisch: slecht bereikbaar en willekeurige prijzen voor hun kamers

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Eliza was here
32 reviews

Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaa...

Zoweg
9 reviews

Zoweg.nl Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.nl vinden? Zoweg.nl is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Beerze Bulten
7 reviews

Bent u benieuwd naar wat eerdere bezoekers van camping Beerze Bulten vonden? Lees dan verder!Over Beerze Bulten Beerze Bulten is een camping, maar...

The Student Hotel

Wens je studenten te ontmoeten die met een nieuwsgierige blik de wereld aangenamer willen veranderen? Graag contacten ontmoeten over de wereld die samenkomen in dit hotel om ideeën uit te wisselen? Meer weten over deze hechte community wereldwijd verbonden door één gezamenlijk doel samen de wereld te willen veranderen? Lees dan nu de reviews over The Student Hotel op NederlandReview!

Het ontstaan van The Student Hotel

The Student Hotel is een wereldwijde gemeenschap verbonden door één geest (studenten) en dat is de wereld veranderen. Het hotel kent geen grenzen, heeft geen vooroordelen, en vooral met een open en nieuwsgierige blik naar de wereld gericht.

CEO en oprichter Harlie Macgregor startte het hotel in 2006 nadat hij enkele wachtlijsten voor studentenkamers zag die wel 4 jaar duurden voor de student een plaats kreeg in de universiteit waar hij en kon studeren en verblijven.

Doel oorspronkelijk was om deze studenten op te vangen en een leefruimte aan te bieden dicht bij de universiteit om zo de duurtijd van wachtlijsten te helpen verminderen. Eigenlijk een gezamenlijk studentenhuis waar elke student kon wonen dichtbij waar hij studeerde.

Ook studenten te voorzien van de nodige faciliteiten en betere accommodatie in een gezamenlijke omgeving waar ook gewerkt en gestudeerd wordt maar die ook door ouders worden bezocht om hun ervaringen door te geven. Ook de reviews en beoordelingen zijn belangrijk voor ons om er een wereldwijde community zonder oordelen en diversiteit samen te brengen in één zelfde huis.

 

De missie
Ruimtes creëren waar studenten, reizigers, zakenmensen en creatievelingen met elkaar verbinding kunnen maken in de speciale living en werkruimtes.

Doel om de grootste Complete Connected Community ter wereld te worden co-living en co-working.

Ondertussen zijn er 9 hotels die al open zijn, 8 worden er nu gebouwd en in 2021 41 Hotels over gans de wereld te verspreiden.

Reviews schrijven, ga je gang en plaats ze hier…
Positieve ervaringen of een iets mindere ervaring met The Student Hotel vind je hieronder. Aarzel niet om je eigen mening te delen over deze unieke locatie.

Ervaringen met The Student Hotel, plaats hier je review. Zo kunnen we een beter beeld schetsen voor de lezers en de toekomstige bezoekers van dit uniek hotel die samen met zijn gasten de wereld wil veranderen. Zij pleiten voor een open geest, unieke gedachten en een nieuwsgierige blik die men naar de wereld richt.

Positieve beoordelingen maar ook minder aangename ervaringen behoeden onze lezers voor nare ervaringen waar ze zich eventueel tegen hadden kunnen wapenen als ze dit ook al wisten.

Ook de oprichter wenst graag te leren uit deze reviews om zo zijn community nog verder wereldwijd verbonden te zijn en verbeterpunten aan faciliteiten aan te brengen om de student een zo goed mogelijke locatie aan te bieden waar ze enkel moeten studeren met alle mogelijkheden en middelen ter beschikking te stellen in het digitale tijdperk waar we nu in leven.

}