MyFonts

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MyFonts

Ben je op zoek naar een organisatie waar je desktop- en web letter producten kunt bekijken en downloaden? Wellicht is Fonst.com een interessante optie voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Fonst.com bekend zijn. 


Wat is Fonst.com?


Fonst.com is een winkel van Monotype. Deze organisatie biedt meer dan 150.000 desktop- en web lettertype producten die je kunt bekijken, kopen en downloaden. Je kunt ook leren over nieuwe versies van lettertypen en typografische tips en technieken ontdekken. Monotype helpt fabrikanten van consumentenelektronica, onafhankelijke softwareleveranciers, creatieve professionals en toonaangevende bedrijven over de hele wereld om hun producten, diensten, inhoud en merken te verbinden met consumenten en bedrijven. Je leert onder andere over typen in print, internet, mobiel en meer.


Aangepaste lettertypen


Je kunt de expertise op het gebied van lettertypeontwerp inzetten. Als je op zoek bent naar aangepaste lettertypen of als je jouw eigen lettertypen wilt maken, kunnen zij je helpen. Het betreft zowel individuele gebruikers tot kleine kantoren en multinationale conglomeraten. Het bedrijf heeft licentie opties om aan de behoeften van elk type organisatie en gebruiker te voldoen. Je kunt gebruik maken van een gratis service van Monotype. Via deze service kun je je lettertypen waaruit jouw huisstijl bestaat, specificeren en vermelden. Monotype kan lettertypen van het ene platform naar het andere converteren, inclusief conversies naar verschillende formaten.


Bedrijven en consumenten 


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze fabrikanten van consumentenelektronica helpen. Er wordt samengewerkt met softwareleveranciers, creatieve professionals en andere bedrijven over de hele wereld. Ze willen producten, diensten, inhoud en merken verbinden met bedrijven en consumenten. Je kunt ontdekken hoe lettertypen en technologie waarde kunnen toevoegen aan jouw producten. 


Gratis offerte 


Mocht je interesse in de diensten van Fonst.com hebben kun je via een online formulier contact met het bedrijf opnemen. Je kunt daar een gratis offerte op maat laten bezorgen. Monotype's aangepaste logo lettertype oplossingen integreren bedrijfslogo's en handelsmerken in aangepaste lettertypen, waardoor organisaties hun merk en bedrijfsidentiteit gemakkelijk kunnen integreren. 


Bepaalde klanten 


Bepaalde klanten komen mogelijk in aanmerking voor speciale prijzen en de mogelijkheid om via factuur te betalen voor aankopen op Fonts.com. Je kunt zelfs jouw bedrijfsaccount op Fonts.com gebruiken om offertes te maken, aankopen te doen en toegang te krijgen tot eerdere bestellingen. Van lettertypelicenties tot aangepast lettertype-ontwerp tot lettertypebeheer, Monotype stelt een schat aan typografische diensten te leveren aan creatieve professionals.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Je kunt op meerdere manieren contact met deze organisatie opnemen. Allereerst zou je een bericht kunnen sturen via social media. Op het moment van schrijven zijn ze actief op Twitter, Facebook en dribbble. 


Daarnaast kun je contact opnemen via e-mail. Het e-mailadres dat je hiervoor kunt gebruiken is info@fonts.com. Er is eveneens een supportpagina. Via deze speciale pagina kun je ook contact leggen. Dit kan bijvoorbeeld als je technische ondersteuning nodig hebt bij de producten van Fonst.com. 


Wat zijn de klantervaringen? 


Heb je weleens samengewerkt met Fonst.com? Ben je tevreden over de producten/diensten van Fonst.com? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Fonst.com? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)