NederlandReview

    Ervaringen Mobiel.nl

    Lees nu! Wat anderen zeggen over Mobiel.nl. Mobiel.nl is een nieuwe speler in de markt voor abonnementen en smartphones. De eigenaar is KPN en er worden abonnementen aangeboden van Hi, Telfort en natuurlijk van KPN zelf. Doordat Mobiel.nl geen tussenpartij is, is het mogelijk voor Mobiel.nl om scherpe aanbiedingen op de site te plaatsen. Een goede aanbieding met de juiste prijs waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk in combinatie met de kwaliteit van de goede netwerken van de aanbieders. Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.

    Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?

    Iedereen houdt ervan om een smartphone te gebruiken om te bellen, te internetten en ook mom WhatsApp, Facebook en bijvoorbeeld internet te gebruiken. Mobiel.nl begrijpt dit volledige en biedt hiervoor de beste aanbiedingen aan van een toptelefoon met een scherp abonnement met kwaliteit.

    Even terug naar 1999 waar wij allen dachten dat we geen mobiele telefoon nodig hadden! 

    Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:

    - ze er voordelig zijn. De laatste telefoons in combinatie met een goed abonnement hoeven niet duur te zijn.
    - Een veilig en goede afwikkeling van je bestelling. Mobiel.nl is opgericht door KPN en alle zaken worden door de aanbieder rechtstreeks afgehandeld.
    - Kwaliteit. Niet alleen een kwalitatief goede smartphone van sterke merken als Apple, Sony, HTC of Samsung. Nee, ook een sterk netwerk van KPN. Erg betrouwbaar en betaalbaar.
    - Transparante prijzen. Door een heldere communicatie is het mogelijk voor iedereen op de website om te zien wat de kosten zijn.
    - Service. Iedereen kan een keer een vraag, een klacht of een compliment hebben. Het is dan goed om dit via de klantenservice kenbaar te maken.


    Over Mobiel.nl

    Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle willen ze je wegwijs maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld.

    Diensten van Mobiel.nl

    Mobiel.nl is een website welke bemiddelt in mobiele abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Het zijn allemaal bedrijven van KPN (inclusief Mobiel.nl). Mobiel.nl bemiddelt in abonnementen en biedt hierbij ook mobiele telefoons en smartphones aan. Je kunt er abonnementen afsluiten met of zonder een smartphone, een los abonnement afsluiten, een sim-only abonnement kiezen en ook losse toestellen kopen. Er is volop keuze. Het mooie is dat het vandaag besteld kan worden en dan ook morgen geleverd zal worden.

    Tips en Klachten over Mobiel.nl

    Op de website van Mobiel.nl tref je een aparte klantenservice pagina aan. Hier zie je een complete set van vragen en antwoorden welke door veel mensen gesteld worden. Als je er niet uitkomt dan hoef je niet bang te zijn, dat je niemand kunt bellen. Het is mogelijk om iedere dag (behalve zondag) contact op te nemen met Mobiel.nl. Hierdoor is het mogelijk om je vragen, klachten en complimenten kenbaar te maken.
    Met een grote naam als KPN achter Mobiel.nl is het natuurlijk zo, dat je volop kwaliteit en ook een goede klachtenafhandeling mag verwachten.

    Jouw mening over Mobiel.nl?

    Graag zien we jouw beoordeling en review over Mobiel.nl op NederlandReview. Je helpt hier andere consumenten mee.

    Mobiel vergelijken en kopen op internet? Dat kan bij mobiel.nl - Maar lees eerst ervaringen over mobiel.nl bij NederlandReview om te kijken hoe goed(koop) ze zijn!

    Mobiel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (225)

    9.2
    91% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    9.2
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kwaliteit toestellen goed, leveringsproces kan veel beter!

    Over het geheel genomen heb ik een goede indruk van de kwaliteit van de toestellen. Als ik daarop had kunnen scoren was het een 5.
    Ik geef niet de maximum score maar een 4 en qua levering zelfs een 2,5.
    * De telefonische wachttijd is erg lang! Gemiddeld 20 minuten.
    * Verwachtingen omtrent levertijd dienen te worden bijgesteld! Ik heb vrijdag 2 toestellen besteld.
    Beide toestellen wilde ik verzekerd hebben. Bleek levering op dezelfde dag toch niet mogelijk bij ons. 1 toestel kreeg ik de volgende dag.
    * Communicatie moet beter. Er wordt niets gemeld over de reden! Als ik daarover bel krijg ik te horen dat het 2de toestel maandag wordt geleverd omdat er administratief 2 bestellingen van moet worden gemaakt. Anders is verzekering niet mogelijk. Ik wijs erop dat Post NL helemaal niet bezorgt op maandag!
    * Deze late levering van het 2de toestel komt ook door het volgende interne proces-knelpunt bij mobiel.nl:
    Het administratieve proces van opsplitsing van de bestelling duurt te lang! Pas op maandag na 13.00 is het bestelproces afgerond!
    Vandaag komt toestel 2 binnen. Hopelijk net zo mooi en goed zoals toestel 1.
    Dat maakt weer wat goed!

    Door: Ria Braaf-Fränkel08-01-2019
    Petr@19-02-2020

    Erg blij met mijn nieuwe I phone xs,alles naar wens verlopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Alles naar wens, behalve de afleverdatum.

    Ik heb hier mijn T-Mobile abonnement verlengd met telefoon (SAMSUNG note 9 128GB)
    Alles thuis online gedaan.
    Ik ben op deze site terecht gekomen na een aantal keer zoeken waar ik het beste terecht kon.
    Dit was in mijn zoektocht de goedkoopste site waar ik ook nog aanspraak kon maken op de 100 euro cashback actie van SAMSUNG.
    Dit is alleen mogelijk met een orgineel Nederland's toestel, en dat is dus niet bij alle (web)winkels het geval.
    Het enige nadeel bij deze winkel was dat de afleverdatum niet helemaal klopt.
    Er werd gesteld dat als je voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis zou hebben.
    Ik heb rond 21:50 besteld. en niet de volgende dag, maar de dag daarna ontvangen.
    Heel logisch natuurlijk dat het een dag langer duurt, vind ik ook helemaal niet erg. Maar beloof het dan niet.
    Over de service kan ik nog niet oordelen, omdat ik dit nog niet nodig heb gehad. toch lijkt het me wat lastig, omdat ze maar 2 service punten hebben in Nederland. vandaar ook 3 sterren hiervoor, simpelweg om dit in het midden te laten.
    Tot zover ben ik nog altijd tevreden over mijn bestelling.

    Door: Willem21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Samsung Galaxy A70 en de S9 plus

    Wat een verademing! Allereerst de bereikbaarheid. Er staat op de website van Mobiel.nl een whatsappnummer, een telefoonnummer en een emailadres! Geen langdradig keuzemenu en binnen enkele minuten een uiterst vriendelijke en correcte medewerker aan de lijn die weet waar je het over hebt, meedenkt en een oplossing aandraagt waar je echt wat aan hebt. Na wat onduidelijkheid bij onze provider KPN omtrent de tenaamstelling (prive/zakelijk) en hierdoor het niet online kunnen verlengen bij KPN heeft Mobiel.nl dit zeer kundig opgepakt en toch geregeld bij KPN. Dit heeft ons heel wat tijd gescheeld! Binnen no time was het geregeld. Alle documenten keurig in de mail en uiterst gebruiksvriendelijk om het vervolgens af te ronden. Verbazingwekkend...ook van KPN direct de bevestiging in de mail aangetroffen! En de prijs is echt veel lager dan andere aanbieders met nog een leuke actie bovendien. Levering zoals aangekondigd, track en trace van Post.nl direct in de mail. Wij kunnen Mobiel.nl van harte aanbevelen!

    Door: RE Zitter06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dit is pas service!

    Ik ben nu al een aantal jaar klant bij mobiel.nu en dit komt door verschillende redenen.
    1. De meest beslissende reden is toch echt de prijs, ik heb veel lopen zoeken waar ik het goedkoopste een telefoon abonnement kon aansluiten en telkens kwam ik hier weer terecht.
    2. De service is echt top, ik kwam in de problemen met mijn bestelling waardoor ik hem moest annuleren en een week later kwam ik weer in de problemen door bepaalde omstandigheden. Ik stuurde een WhatsAppje naar hun en ze geven super snel maar ook super handig antwoord. Sterker nog, hun hebben bijna alles voor mij aangepast en gedaan zodat deze problemen binnen no time waren verholpen.
    3. De levering van hun producten zijn super snel. ik had mijn iPhone X rond 16.00 besteld en hij werd de volgende dag (op een zaterdag) voor 10.00 nog bij mijn deur geleverd.

    Ik kan geen negatief woord over hun bedenken.

    Ga zo door!

    Door: Niek de Groot20-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung S20+

    Dit is mijn derde abonnement met telefoon die ik bij Mobiel.nl heb afgenomen. Zeer snelle service. Vandaag besteld, morgen binnen. Je word vriendelijk te woord gestaan en zoeken met jou welk abonnement met telefoon het beste bij jouw passen. En last but not least, ze zijn elke keer het voordeligst. Ik heb tot op heden geen minpunten kunnen ontdekken.

    Door: Mike Van Herwaarden28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sim only

    Bestellen was zo gepiept. Keurig op de hoogte gehouden en snel de simkaart ontvangen. Ook nummerbehoud ging snel. Ik ben tevreden!

    Door: Caro03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon super!

    Ik ben zeer te spreken over mobiel.nl en over hun service en prijzen. Door een domme fout van mijzelf lukte het in eerste instantie niet om de telefoon te betalen en heb ik via de chat om hulp gevraagd en ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en het probleem was binnen 2 minuten opgelost.

    Ik plaatste de bestellintg voor mijn nieuwe Huawei p20 pro met een tele2 abonnement rond 21u en volgende ochtend kreeg ik een melding dat alles was goedgekeurd en dat het meteen was verstuurd. Dezelfde dag rond 19u kwam postNL al de telefoon brengen en ben dus zeer te spreken over de snelheid van mobiel.nl

    Voor ik de telefoon kocht heb ik natuurlijk eerst overal rond gekeken maar mobiel.nl was toch het goedkoopste en kreeg ook nog eens een gratis speaker, die ze bij tele2 op hun site niet eens aanboden dus dikke thumbs up en 5 sterren.

    Door: Richard 05-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Telefonisch goed geholpen!!

    Ik mocht mijn abonnement verlengen maar in de winkels/ben.nl was het assortiment telefoons niet heel groot. Ik werd geattendeerd op mobiel.nl en zag dat daar inderdaad wel de iPhone 7 en 8 plus waren, daar waar ik tussen twijfelde. Toen ik eenmaal wou verlegen dacht ik dat ik niet in aanmerking kwam voor een BKR registratie en had ik het verlengen van de telefoon opgeven. Paar dagen later werd ik gebeld door mobiel.nl omdat ik mijn abbonoment kom verlengen. Medewerker aan de telefoon heeft mij goed geholpen en uiteindelijk met wat goede hulp is het verlengen van mijn abbonoment met de iPhone 8+ gelukt! Ook heb ik gelijk een hoesje en een screenprotecter aangeschaft, het hoesje kreeg ik gratis! Super snelle service, de telefoon had ik na 1 dag al binnen.

    Door: Nadine12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Apple Iphone 11 Pro Max

    Batterij gaat echt langer mee dan bij de 8Plus. Schitterend beeldscherm. Het ontbreken van de homeknop went heel snel. Ben heel positief over dit toestel. Minpuntje: er zit een snellader bij met een lightning naar USB-C kabel waarbij de USB-C aansluiting in de lader gestoken dient te worden. Helaas past die USB -C niet in mijn PC en dat is jammer als ik ITunes wil gebruiken, wat noodzakelijk is om ALLE gegevens van mijn oude naar de nieuwe telefoon over te zetten. Dit lukte namelijk niet door de twee toestellen alleen naast elkaar te leggen en de procedure te volgen. Het meeste werd niet overgezet.

    Door: Dennis24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering en goede service.

    Na het verkeerd bestellen van een abonnement met de nieuwe Samsung Galaxy S9 was ik helaas te laat om nog de helpdesk te bellen. Maar geen nood, de volgende dag werd ik super snel geholpen en hoefde ik alleen maar het pakketje te weigeren. De rest werd voor me geregeld, de bestelling werd geannuleerd en het abonnement stop gezet.

    Ook keek de medewerker mee naar mijn juiste bestelling, zodat deze wel zo snel mogelijk aan zou komen bij mij thuis. En dat is gebeurd.

    Kortom; top service, snelle levering en betrouwbaar.

    Door: Henk-Jan11-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IPhone 11

    Super goed geholpen door een medewerker . Samen de hele procedure van de telefoon bestelling doorgenomen

    Door: Mariëlle Jansen14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Data SIM

    Kan niet beter. Lage prijs, zonder aansluitkosten. Heel snel geleverd. Customer service uitstekend.

    Door: James09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IPhone 7plus met abonnement Ben

    Bestelproces online was onhandig. Verder alles prima.

    Door: Elwin Bos01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    note10

    Ruime keuze
    Snelle reactie via WhatsApp
    Scherpte abbo prijzen
    Snelle levering

    Door: Wesley27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS

    Zoals gewend weer een supersnelle levering door Mobiel.nl. De XS is wat kleiner dan de XR en de nieuwe 11. Maar dat maakt dat die lekker in de hand ligt, makkelijk in de broekzak en ook nog eens een schitteren Oledscherm heeft. Dus voor mij een prima keuze.

    Door: roel25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung Galalxy A71

    Ik ben al vele jaren klant bij mobiel.nl. Omdat zij altijd weer als goedkoopste uit de bus komen.
    Nooit problemen gehad met levering en nu had ik de telefoon ook al de andere dag zoals was toegezegd.
    Ik had nog een paar vragen en hinhna 2 minuten iemand aan de lijn. Een vriendelijke mevrouw en ik werd goed geholpen.

    Ik ben fan van mobiel.nl!

    Door: Jacqueline22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    samsung a51

    makkelijk verlengd van abonnement, werd gebeld over een probleem bij de provider is perfect en vlot opgelost. zeer blij met het nieuwe toestel

    Door: richard de vries10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    samsung S10

    Prima levering volgens afspraak.
    Uitstekende prijs. Geweldige telefoon

    Door: flori03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Redmi note 8T 64GB

    Prima levering volgens afspraak.
    Uitstekende prijs.
    Prima telefoon.
    Eenvoudig alle apps over kunnen zetten,voor mij top.

    Door: J.Blokpoel23-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    samsung A71

    kreeg via de WhatsApp een hele late reactie. Volgens mij 4 uur later dan mijn vraag.

    Door: Stefan21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobiel.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mobiel.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 225 ervaringen geplaatst over Mobiel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 91% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobiel.nl actief?

    Mobiel.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobiel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.