NederlandReview

    Ervaringen Mobiel.nl

    Lees nu! Wat anderen zeggen over Mobiel.nl. Mobiel.nl is een nieuwe speler in de markt voor abonnementen en smartphones. De eigenaar is KPN en er worden abonnementen aangeboden van Hi, Telfort en natuurlijk van KPN zelf. Doordat Mobiel.nl geen tussenpartij is, is het mogelijk voor Mobiel.nl om scherpe aanbiedingen op de site te plaatsen. Een goede aanbieding met de juiste prijs waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk in combinatie met de kwaliteit van de goede netwerken van de aanbieders. Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.

    Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?

    Iedereen houdt ervan om een smartphone te gebruiken om te bellen, te internetten en ook mom WhatsApp, Facebook en bijvoorbeeld internet te gebruiken. Mobiel.nl begrijpt dit volledige en biedt hiervoor de beste aanbiedingen aan van een toptelefoon met een scherp abonnement met kwaliteit.

    Even terug naar 1999 waar wij allen dachten dat we geen mobiele telefoon nodig hadden! 

    Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:

    - ze er voordelig zijn. De laatste telefoons in combinatie met een goed abonnement hoeven niet duur te zijn.
    - Een veilig en goede afwikkeling van je bestelling. Mobiel.nl is opgericht door KPN en alle zaken worden door de aanbieder rechtstreeks afgehandeld.
    - Kwaliteit. Niet alleen een kwalitatief goede smartphone van sterke merken als Apple, Sony, HTC of Samsung. Nee, ook een sterk netwerk van KPN. Erg betrouwbaar en betaalbaar.
    - Transparante prijzen. Door een heldere communicatie is het mogelijk voor iedereen op de website om te zien wat de kosten zijn.
    - Service. Iedereen kan een keer een vraag, een klacht of een compliment hebben. Het is dan goed om dit via de klantenservice kenbaar te maken.


    Over Mobiel.nl

    Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle willen ze je wegwijs maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld.

    Diensten van Mobiel.nl

    Mobiel.nl is een website welke bemiddelt in mobiele abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Het zijn allemaal bedrijven van KPN (inclusief Mobiel.nl). Mobiel.nl bemiddelt in abonnementen en biedt hierbij ook mobiele telefoons en smartphones aan. Je kunt er abonnementen afsluiten met of zonder een smartphone, een los abonnement afsluiten, een sim-only abonnement kiezen en ook losse toestellen kopen. Er is volop keuze. Het mooie is dat het vandaag besteld kan worden en dan ook morgen geleverd zal worden.

    Tips en Klachten over Mobiel.nl

    Op de website van Mobiel.nl tref je een aparte klantenservice pagina aan. Hier zie je een complete set van vragen en antwoorden welke door veel mensen gesteld worden. Als je er niet uitkomt dan hoef je niet bang te zijn, dat je niemand kunt bellen. Het is mogelijk om iedere dag (behalve zondag) contact op te nemen met Mobiel.nl. Hierdoor is het mogelijk om je vragen, klachten en complimenten kenbaar te maken.
    Met een grote naam als KPN achter Mobiel.nl is het natuurlijk zo, dat je volop kwaliteit en ook een goede klachtenafhandeling mag verwachten.

    Jouw mening over Mobiel.nl?

    Graag zien we jouw beoordeling en review over Mobiel.nl op NederlandReview. Je helpt hier andere consumenten mee.

    Mobiel vergelijken en kopen op internet? Dat kan bij mobiel.nl - Maar lees eerst ervaringen over mobiel.nl bij NederlandReview om te kijken hoe goed(koop) ze zijn!

    Mobiel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (210)

    9
    90% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    9
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kwaliteit toestellen goed, leveringsproces kan veel beter!

    Over het geheel genomen heb ik een goede indruk van de kwaliteit van de toestellen. Als ik daarop had kunnen scoren was het een 5.
    Ik geef niet de maximum score maar een 4 en qua levering zelfs een 2,5.
    * De telefonische wachttijd is erg lang! Gemiddeld 20 minuten.
    * Verwachtingen omtrent levertijd dienen te worden bijgesteld! Ik heb vrijdag 2 toestellen besteld.
    Beide toestellen wilde ik verzekerd hebben. Bleek levering op dezelfde dag toch niet mogelijk bij ons. 1 toestel kreeg ik de volgende dag.
    * Communicatie moet beter. Er wordt niets gemeld over de reden! Als ik daarover bel krijg ik te horen dat het 2de toestel maandag wordt geleverd omdat er administratief 2 bestellingen van moet worden gemaakt. Anders is verzekering niet mogelijk. Ik wijs erop dat Post NL helemaal niet bezorgt op maandag!
    * Deze late levering van het 2de toestel komt ook door het volgende interne proces-knelpunt bij mobiel.nl:
    Het administratieve proces van opsplitsing van de bestelling duurt te lang! Pas op maandag na 13.00 is het bestelproces afgerond!
    Vandaag komt toestel 2 binnen. Hopelijk net zo mooi en goed zoals toestel 1.
    Dat maakt weer wat goed!

    Door: Ria Braaf-Fränkel 08-01-2019
    Petr@ 19-02-2020

    Erg blij met mijn nieuwe I phone xs,alles naar wens verlopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Alles naar wens, behalve de afleverdatum.

    Ik heb hier mijn T-Mobile abonnement verlengd met telefoon (SAMSUNG note 9 128GB)
    Alles thuis online gedaan.
    Ik ben op deze site terecht gekomen na een aantal keer zoeken waar ik het beste terecht kon.
    Dit was in mijn zoektocht de goedkoopste site waar ik ook nog aanspraak kon maken op de 100 euro cashback actie van SAMSUNG.
    Dit is alleen mogelijk met een orgineel Nederland's toestel, en dat is dus niet bij alle (web)winkels het geval.
    Het enige nadeel bij deze winkel was dat de afleverdatum niet helemaal klopt.
    Er werd gesteld dat als je voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis zou hebben.
    Ik heb rond 21:50 besteld. en niet de volgende dag, maar de dag daarna ontvangen.
    Heel logisch natuurlijk dat het een dag langer duurt, vind ik ook helemaal niet erg. Maar beloof het dan niet.
    Over de service kan ik nog niet oordelen, omdat ik dit nog niet nodig heb gehad. toch lijkt het me wat lastig, omdat ze maar 2 service punten hebben in Nederland. vandaar ook 3 sterren hiervoor, simpelweg om dit in het midden te laten.
    Tot zover ben ik nog altijd tevreden over mijn bestelling.

    Door: Willem 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Samsung Galaxy A70 en de S9 plus

    Wat een verademing! Allereerst de bereikbaarheid. Er staat op de website van Mobiel.nl een whatsappnummer, een telefoonnummer en een emailadres! Geen langdradig keuzemenu en binnen enkele minuten een uiterst vriendelijke en correcte medewerker aan de lijn die weet waar je het over hebt, meedenkt en een oplossing aandraagt waar je echt wat aan hebt. Na wat onduidelijkheid bij onze provider KPN omtrent de tenaamstelling (prive/zakelijk) en hierdoor het niet online kunnen verlengen bij KPN heeft Mobiel.nl dit zeer kundig opgepakt en toch geregeld bij KPN. Dit heeft ons heel wat tijd gescheeld! Binnen no time was het geregeld. Alle documenten keurig in de mail en uiterst gebruiksvriendelijk om het vervolgens af te ronden. Verbazingwekkend...ook van KPN direct de bevestiging in de mail aangetroffen! En de prijs is echt veel lager dan andere aanbieders met nog een leuke actie bovendien. Levering zoals aangekondigd, track en trace van Post.nl direct in de mail. Wij kunnen Mobiel.nl van harte aanbevelen!

    Door: RE Zitter 06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dit is pas service!

    Ik ben nu al een aantal jaar klant bij mobiel.nu en dit komt door verschillende redenen.
    1. De meest beslissende reden is toch echt de prijs, ik heb veel lopen zoeken waar ik het goedkoopste een telefoon abonnement kon aansluiten en telkens kwam ik hier weer terecht.
    2. De service is echt top, ik kwam in de problemen met mijn bestelling waardoor ik hem moest annuleren en een week later kwam ik weer in de problemen door bepaalde omstandigheden. Ik stuurde een WhatsAppje naar hun en ze geven super snel maar ook super handig antwoord. Sterker nog, hun hebben bijna alles voor mij aangepast en gedaan zodat deze problemen binnen no time waren verholpen.
    3. De levering van hun producten zijn super snel. ik had mijn iPhone X rond 16.00 besteld en hij werd de volgende dag (op een zaterdag) voor 10.00 nog bij mijn deur geleverd.

    Ik kan geen negatief woord over hun bedenken.

    Ga zo door!

    Door: Niek de Groot 20-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung A50

    + Duidelijke site
    + Volgende dag in huis
    + Goede prijs

    Eind 2018 al bij mobiel.nl een Samsung Galaxy Note 9 gekocht. Toen ook alles prima, dus niet geaarzeld om Samsung A50 ook bij mobiel.nl te kopen. Geen spijt!

    Door: PVB 31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Apple iPhone 11 Pro Max + abonnement

    Overzichtelijke website, ze hanteren goede prijzen, product was op voorraad dus had het de volgende dag al in huis, top. Al drie keer eerdere een toestel aangeschaft via Mobiel.nl, dus vind het een prettig bedrijf.

    Door: Wesley 29-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon super!

    Ik ben zeer te spreken over mobiel.nl en over hun service en prijzen. Door een domme fout van mijzelf lukte het in eerste instantie niet om de telefoon te betalen en heb ik via de chat om hulp gevraagd en ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en het probleem was binnen 2 minuten opgelost.

    Ik plaatste de bestellintg voor mijn nieuwe Huawei p20 pro met een tele2 abonnement rond 21u en volgende ochtend kreeg ik een melding dat alles was goedgekeurd en dat het meteen was verstuurd. Dezelfde dag rond 19u kwam postNL al de telefoon brengen en ben dus zeer te spreken over de snelheid van mobiel.nl

    Voor ik de telefoon kocht heb ik natuurlijk eerst overal rond gekeken maar mobiel.nl was toch het goedkoopste en kreeg ook nog eens een gratis speaker, die ze bij tele2 op hun site niet eens aanboden dus dikke thumbs up en 5 sterren.

    Door: Richard 05-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Telefonisch goed geholpen!!

    Ik mocht mijn abonnement verlengen maar in de winkels/ben.nl was het assortiment telefoons niet heel groot. Ik werd geattendeerd op mobiel.nl en zag dat daar inderdaad wel de iPhone 7 en 8 plus waren, daar waar ik tussen twijfelde. Toen ik eenmaal wou verlegen dacht ik dat ik niet in aanmerking kwam voor een BKR registratie en had ik het verlengen van de telefoon opgeven. Paar dagen later werd ik gebeld door mobiel.nl omdat ik mijn abbonoment kom verlengen. Medewerker aan de telefoon heeft mij goed geholpen en uiteindelijk met wat goede hulp is het verlengen van mijn abbonoment met de iPhone 8+ gelukt! Ook heb ik gelijk een hoesje en een screenprotecter aangeschaft, het hoesje kreeg ik gratis! Super snelle service, de telefoon had ik na 1 dag al binnen.

    Door: Nadine 12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Apple Iphone 11 Pro Max

    Batterij gaat echt langer mee dan bij de 8Plus. Schitterend beeldscherm. Het ontbreken van de homeknop went heel snel. Ben heel positief over dit toestel. Minpuntje: er zit een snellader bij met een lightning naar USB-C kabel waarbij de USB-C aansluiting in de lader gestoken dient te worden. Helaas past die USB -C niet in mijn PC en dat is jammer als ik ITunes wil gebruiken, wat noodzakelijk is om ALLE gegevens van mijn oude naar de nieuwe telefoon over te zetten. Dit lukte namelijk niet door de twee toestellen alleen naast elkaar te leggen en de procedure te volgen. Het meeste werd niet overgezet.

    Door: Dennis 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering en goede service.

    Na het verkeerd bestellen van een abonnement met de nieuwe Samsung Galaxy S9 was ik helaas te laat om nog de helpdesk te bellen. Maar geen nood, de volgende dag werd ik super snel geholpen en hoefde ik alleen maar het pakketje te weigeren. De rest werd voor me geregeld, de bestelling werd geannuleerd en het abonnement stop gezet.

    Ook keek de medewerker mee naar mijn juiste bestelling, zodat deze wel zo snel mogelijk aan zou komen bij mij thuis. En dat is gebeurd.

    Kortom; top service, snelle levering en betrouwbaar.

    Door: Henk-Jan 11-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung Galaxy A10

    ijn oude Iphone kon ik niet meer updaten wegens verouderde ios. Bij Mobiel.NL worden veel smartphones met en zonder abonnement aangeboden. Alles wordt voor je geregeld, een abonnement elders, nieuwe telefoon, nummerbehoud etc. De telefoon had ik binnen 2 dagen in huis, de sim-pin werd al snel nagezonden. Ik ben blij met de telefoon en de service van Mobiel.nl

    Door: Mary Verhagen 28-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    HUAWEI P30 lite new edition

    Bij mobiel.nl besteld
    Snerlke levering tegen goede prijs
    Mooi toestel, snel en veel geheugen en prijstechnisch ok tov andere merken
    Super tevreden

    Door: Henk Teraa 24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    telefoon en accessoires

    Onjuiste levering, bij navraag valse beloftes meermaals.

    Door: Nicol 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    contact

    ik probeerde contact te krijgen via de chat, maar dat liep op niets uit, na 5 min. wachten was er geen bas meer.
    het voelt voor mij net als vodafone, als je maar betaald zit het bij ons best, zo is het natuurlijk wel makkelijk om van een contract af te komen, zij doen toch niet wat ze beloofde

    Door: Jos 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Motorola Moto G7 Plus

    Snel geleverd voor een scherpe prijs.

    Door: André 15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Motorola Moto G7 Plus

    Vlot geleverd en tegen een scherpe prijs.

    Door: André van Bochove 13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Alles in 1

    Goede service en snelle levering, goed bedrijf!

    Door: Vidakovic 08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Galaxy a50

    Goede prijs en snelle levering. Ik ben een tevreden klant

    Door: Tom van Velzen 06-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement + toestel en sim only

    Voordelige aanbiedingen, snelle afhandeling van je bestelling(en) en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

    Door: Carola Timmer 26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 7 refurbished

    iPhone ontvangen in zeer goede staat , b grade maar daar is niks van te zien eerder a grade top toestel.
    Goede service ,goed geholpen

    Door: D.mudde 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobiel.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Mobiel.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 210 ervaringen geplaatst over Mobiel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobiel.nl actief?

    Mobiel.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobiel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.