Mijnbudgetwebsite.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mijnbudgetwebsite.nl

Heeft jouw bedrijf een echte website nodig? Dan is het wellicht een idee om een kijkje te nemen op Mijnbudgetwebsite.nl. Bekijk eerst via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Mijnbudgetwebsite.nl?


Via Mijnbudgetwebsite.nl kun je websites en webshops laten maken vanaf € 749,-. Dit is volgens deze organisatie snel, eenvoudig en voordelig te realiseren. Er kunnen daarbij speciale pakketten worden afgesloten. De kosten staan vermeld op de tarieven pagina. Ze stellen een goede oplossing te hebben voor als jij geen groot budget tot je beschikking hebt. Ze kunnen een premium website voor je maken die voldoet aan de moderne vereisten. Hier staat een vaste prijs tegenover. Je kunt zelf de keuze maken voor een service- en hostingpakket. Zo sta je na afloop niet voor verrassingen. In de prijs voor de website zitten onder ander het bouwen, ontwerpen en onderhouden van de website. Heb je later toch nog wensen? Dan kunnen deze nog uitgevoerd worden. Je moet dan even contact opnemen. Heb je nog enige twijfel? Dan is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen. Dit is vrijblijvend en gratis. Nadat er een aanvraag is gedaan, wordt er contact met je opgenomen. Dit doen ze om een kennismakingsgesprek met je in te plannen.


Hoe het werkt


Heb je besloten om met deze onderneming in zee te gaan? Dan moet je eerst het website template kiezen. Je kunt kiezen uit een grote selectie van diverse templates. Nadat jij gekozen hebt kan er snel gestart worden. Je moet eerst gegevens invoeren en daarna afrekenen. Dan wordt er een domeinnaam gekozen en vastgelegd. Vervolgens kan je hosting omgeving geïnstalleerd worden. Daarna gaat er een webbouwer aan de slag met jouw website. Je stuurt je logo, een aantal foto’s en teksten. Medewerkers verwerken je huisstijl en verdere wensen in de site. Je krijgt je website te zien en kan er zelfs direct mee van start gaan. Je e-mailadressen kunnen geregeld worden zodat je kunt mailen vanuit jouw bedrijf.


Webshops


Ze stellen je nieuwe webshop professioneel en snel te kunnen leveren. Jouw webwinkel kan zelfs al binnen een aantal dagen online staan. De online shop zal volgens dit bedrijf kwalitatief zijn. Deze is tegen een scherpe prijs te realiseren. Er wordt geen meerprijs berekend voor het optimaliseren van de webshop voor tablets en mobiele telefoons. Je kan zelf de template voor je nieuw shop uitkiezen. Je kunt binnen afzienbare tijd starten met het toevoegen van artikelen in jouw webshop. Deze kun je vervolgens gaan verkopen. Mocht je zijn begonnen en vragen hebben, kun je contact opnemen met de klantenservice.


Contact opnemen


Wil je een samenwerking opstarten? Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Mijnbudgetwebsite.nl? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een e-mail te sturen of een contactformulier in te vullen. Je kunt ook een kijkje nemen in de kennisbank. Daar wordt ook veel informatie weergegeven. Het kan ook raadzaam zijn om een kijkje te nemen bij de veel gestelde vragen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Mijnbudgetwebsite.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij via dit bedrijf een website laten bouwen. Ben je tevreden over jouw site? Hoe heb je samengewerkt met deze organisatie? We stellen het op prijs als jij dit wilt laten weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)