IMU Online Marketing Cursus

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

IMU Online Marketing Cursus

Wil jij de online marketing van jouw bedrijf verbeteren? Dan is de IMU Online Marketing Cursus voor jou wellicht een interessante optie. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze training en het bijbehorende bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is IMU Online Marketing Cursus?


De IMU Online Marketing Cursus gaat over online marketing. Via een blauwdruk (in e-book vorm) kun je volgens dit bedrijf een online business runnen welke succesvol is. Alles wat nodig is op het gebied van online marketing komt aan bod. Uiteindelijk moet het boek zorgen voor meer leads, klanten en bezoekers. Deze cursus bestaat uit 6 delen vol met tips en voorbeelden. Uiteindelijk kun je naar zeggen van dit bedrijf aan de slag met een volautomatische marketingmachine. Deze machine moet steeds nieuwe websitebezoekers opleveren. Het is dan weer de bedoeling dat zij koper worden en uiteindelijk jouw producten/diensten gaan promoten. Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach zijn de drijvende krachten van deze onderneming.


De zes delen


Het eerste deel gaat over meer bezoekers genereren via zoekmachine Google. Dit doe je via speciale SEO-technieken. In deel 2 leer je over leads, funnels en landingpagina’s. Het derde boek bestaat uit informatie om meer klanten te krijgen door upselling en salesprocessen. In boek 4 beschrijven ze hoe je kunt opschalen met affiliate marketing. De laatste twee delen gaan over terugkerende inkomsten door memberships en de kracht van community building.


Wat is IMU?


IMU staat voor Internet Marketing Unie. Zij bestaan mede om ondernemers te helpen met het realiseren van groei. Dit doen ze door tools te leren waarmee je op effectieve wijze online marketing kunt uitvoeren. Er worden niet alleen boeken uitgegeven. Ook schrijven ze blogs, maken ze video’s en podcasts. Daarnaast worden er evenementen georganiseerd. Deze events worden vooral bezocht door ambitieuze ondernemers. Ze maken eigen software waarmee eenieder gefaciliteerd kan worden.


Affiliate marketing


Een van de dingen die je gaat leren is affiliate marketing. Natuurlijk wil je weten wat dit inhoudt. Dit is een marketingvorm via internet waarbij adverteerders hun partners belonen voor gegenereerde leads of verkopen. Denk bijvoorbeeld aan abonnementen of lidmaatschappen die via jouw bedrijf worden afgesloten. Affiliates kunnen verkopen of aanmeldingen realiseren door advertenties van bedrijven op hun site te plaatsen. De affiliate zal daar dan een vergoeding voor ontvangen. Soms wordt er ook een afspraak gemaakt op basis van click of pageview. Een aantal voorbeelden van echte affiliate concepten zijn vergelijkingssites, nieuwsbrieven of cashbacksites.


Leads, funnels en landingpagina’s


Om online succesvol te kunnen zijn spelen leads, funnels en landingpagina’s een belangrijke rol. Je kunt leads zien als potentiële nieuwe klanten die verkregen zijn via jouw website. Een lead is iemand die op enigerlei wijze belangstelling getoond heeft voor het aanbod van een bedrijf, zonder dat hij/zij er eerder iets gekocht heeft. Met een funnel wordt in marketing termen doorverwezen naar een verkooptrechter. Dit is het traject dat potentiële klanten afleggen om tot een conversie te komen. Een landingspagina staat voor een webpagina die bezocht wordt als gevolg van zoekmachine optimalisatie of een advertentie campagne.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij IMU? Oftewel heb je de IMU Online Marketing Cursus al gevolgd? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je het idee dat je via de lessen een ware marketingmachine hebt gecreëerd? Zou je andere ondernemers adviseren deze cursus te volgen? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)