NederlandReview

  Ervaringen ViaDennis

  Je krijg een accu en lader als je een nieuwe laptop koopt, maar helaas gaat die soms sneller kapot dan het apparaat zelf. Dan kun je een nieuwe adapter of accu bestellen bij ViaDennis. Maar wat voor een kwaliteit accu’s zal je bij deze online shop kunnen vinden? Zullen die adapters wel op iedere laptop gebruikt kunnen worden? Zal jouw merk laptop wel in op de website vertegenwoordigd zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van ViaDennis jouw nieuwe toetsenbord komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van ViaDennis reageren als je nieuwe accu al heel snel leeg blijkt te zijn terwijl dat nog lang niet zou moeten? Alleen mensen die al een adapter of toetsenbord bij ViaDennis hebben besteld kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hun gedachten over ViaDennis. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van ViaDennis en hun laptopproducten verwacht kan worden.

  Over ViaDennis

  ViaDennis is een computerwinkel en elektronicawinkel die spullen voor laptops verkoopt. Het kan immers best zijn dat je accu aan vervanging begint toe te raken terwijl je laptop zelf eigenlijk nog prima werkt. Dan kun je een nieuwe accu bestellen via hun website. Ze hebben accu’s voor eigenlijk zo’n beetje alle merken laptop. Natuurlijk kun je nieuwe accu’s vinden voor Acer, Dell, HP, Toshiba en Compaq, maar zelfs voor Apple Macbooks hebben ze een nieuwe accu. Accu’s en batterijen zij vaak hetgeen van je laptop of mobiele telefoon dat het eerste aan zijn eindje is, en met een nieuwe accu of batterij erin kan je laptop soms nog best een tijd mee. Natuurlijk moet je wel de mogelijkheid hebben om die accu te blijven opladen. Vaak werkt zo’n adapter nauw samen met je accu en koop je dus het liefste van allebei hetzelfde merk als dat van je laptop zelf. Ook kun je een autolader vinden voor Samsung mobiele telefoons zodat je ook in de auto jouw mobiel kunt opladen. Een ander probleem dat heel vervelend kan zijn is als er bepaalde toetsen steeds blijven steken of zelfs helemaal niet meer werken. dan kan een nieuw toetsenbord die grote ergernis wegnemen. Je kunt dus bij ViaDennis een nieuw toetsenbord aanschaffen zodat je weer naar hartenlust kunt typen.


  Maar hoe haal je nou die batterij uit je laptop?

  Diensten van ViaDennis

  De accu’s, adapters en toetsenborden van ViaDennis kunnen allemaal via de website van dit elektronicabedrijf besteld worden. De bezorgservice van ViaDennis stuurt de accu of lader dan gewoon naar je op. Ook heeft de winkel een klantenservice om je te helpen als er toch iets mis blijkt te zijn met het nieuwe toetsenbord.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ViaDennis

  Heb jij al wat laptopaccessoires besteld via de website van ViaDennis? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze elektronicawinkel nou eigenlijk is. Kon je laptop echt nog een tijd lang mee met een nieuwe accu erin? Hoe snel laadt zo’n lader of adapter nou eigenlijk op? Duurde het lang voor je nieuwe toetsenbord door de bezorgservice van ViaDennis werd afgeleverd? En kon de klantenservice van ViaDennis je helpen toen je autolader niet wilde doen wat jij wilde? Schrijf je eigen ViaDennis review en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel is.

  ViaDennis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Acer Aspire batterij

  Snel en goed geleverd

  Door: Andre18-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Service ViaDennis


  Op 08/04/'19 een nieuwe accu besteld voor mijn laptop en op 09/04/'19 om 13.45 u al in huis en aan het opladen.
  Top ViaDennis!!!

  Door: John van den Hoven09-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Klantenservice is ongekend goed

  Veel computerproblemen met mijn laptop gehad.
  Diverse winkels gevraagd en niemand wist wat de oplossing was. Het team van viadennis keek erna en kwamen direct met de oplossing.
  Een andere accu.

  Geweldig, mijn computer werkt weer zoals het hoort

  Door: Janna van der Werff23-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over ViaDennis

  Uw beoordeling